- 15 Ocak 2016
- 6.893
- 33.933
- 548
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın , hayırlı cumalar.
@seyhan77 ablacim ne guzel oldu senden mesaj gormek, masallah ablacim kizina, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benimde 1 bucuk ayim kaldi doguma.Bekliyoruz ablam:)
@Burcak41 vePembis Hayaller nasil gidiyor kizlar diyetler:)
@asya_01 gulum ne var ne yok?
abesle_istigal kuzum mezun mu ediyoruz seni yahu bugun, icim bir tuhaf oldu
KarKralicesi ,
Dahlia_ nasil oldunuz kizlar?
@haeshin nerelerdesin canim, kizlar nasil oldu?
@tiffany20 senide ozledik be guzelim...
G guzelfilozof canim her egzersizden once isinma hareketleri yapmalisin.Mekik cekerken ve sonrasinda yasadigin kas agrisida oldukca normal gulum.Kaslarin calistigi ve gelistigi icin oluyor o agri.Su esneme hareketlerine bak gulum sagligini kotu etkilemezse yap canim.Baktin bu egzersizler zorluyor seni 5dk yuruyus yapip sonra mekik gibi egzersizleri yapabilirsin.
@seyhan77 ablacim ne guzel oldu senden mesaj gormek, masallah ablacim kizina, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benimde 1 bucuk ayim kaldi doguma.Bekliyoruz ablam:)
KarKralicesi ,
G guzelfilozof canim her egzersizden once isinma hareketleri yapmalisin.Mekik cekerken ve sonrasinda yasadigin kas agrisida oldukca normal gulum.Kaslarin calistigi ve gelistigi icin oluyor o agri.Su esneme hareketlerine bak gulum sagligini kotu etkilemezse yap canim.Baktin bu egzersizler zorluyor seni 5dk yuruyus yapip sonra mekik gibi egzersizleri yapabilirsin.
Bu menün de güzel olmuş ablacığım böyle devam et :) hedefin kaç kiloydu senin?Menüsü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir biraz bal kaymak
Öğlen 5 hurma birkaç ceviz
Akşam 1 kepçe çorba karnabahar salatası yoğurt 1 dilim ekmek
Sade kahve 3 küçük hurma
Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
KarKralicesi ,
MaşALLAH :) şimdi 30 küsür kilon gitti mi senin :) maşALLAH :) benim de bi o kadar vermem gerek şu an... İnşALLAH ben de kilo verebilirim senin gibi :)Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06
çok güzel vermişsin canım bu hafta :) maşALLAH :) yüzde hesaplama ilk sayfada yazıyor canımGeçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1
Yüzde hesaplamayi bilmiyorum :)
bu menüde meyve de olsaymış çok güzel olurmuşDünkü menüm
Sabah
1kase corba
1yagsız sütlü nescafe
1yagsız süt
ögle
bir kase corba
cacık
karnıyarık
pilav
akşam
1kase corba
3-4 kaşık pilav
yarım saat yürüyüş
2,5lt su
Sen de güzel kilo vermişsin maşALLAH :)Daha iyiyim şükür canım
Senin parti hazırlıgı nasıl bittimi?
Gecen hafta:69,6
Bu hafta: 69,
.Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06
Geçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1
Yawrukush
Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 81.8
Bu hafta: 81
Fark: -0,8 kg
Yüzde: 0,977
Hayırlı Cuma'lar :) bol eksili bir gün olsun inşALLAH :) hayırlarla dolu mutlu bir gün olsun inşALLAH :)
Ben 1 fotoğraf yüklemek isterken birden fazla yüklemişim 1 fotoğrafı![]()
Tebrikler kızlar süpersiniz:)))Daha iyiyim şükür canım
Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06
Geçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1
Yawrukush
Kilo Bildirimi
Hayırlı Cuma'lar :) bol eksili bir gün olsun inşALLAH :) hayırlarla dolu mutlu bir gün olsun inşALLAH :)
Canlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel vermişsinizDaha iyiyim şükür canım
Tebrikler kuzumGeçen hafta :69.2
Bu hafta :69.1
Fark-100 gr
Tebrikler canım 100 gr 100 gr dır yine azda olsa ikimizde 100 gr vermişiz kendimi böyle avutuyorumGeçen hafta 71
Bu 70.9
Fark -100
Bu menün de güzel olmuş ablacığım böyle devam et :) hedefin kaç kiloydu senin?
Tamam ben bunları deneyim biöncesinde yaptığımız bu hareketleri veya yürüyüşü egzersiz sonrasında da yapmak doğru olur mu peki?
MaşALLAH :) şimdi 30 küsür kilon gitti mi senin :) maşALLAH :) benim de bi o kadar vermem gerek şu an... İnşALLAH ben de kilo verebilirim senin gibi :)
çok güzel vermişsin canım bu hafta :) maşALLAH :) yüzde hesaplama ilk sayfada yazıyor canım
bu menüde meyve de olsaymış çok güzel olurmuş![]()
Seyhan ablam gittin unuttun bizi. Allah bir avazda kurtarsin kızını da. Takıma dön artık bak gidenler br bir dönüyor :)Iyiyim canim bi kosturmacadir gidiyor bende anlamadim kizimin iki ayi kaldi doguma hayirlisiyla ben 73 kilo oldumama gelecem insallah bekleyin beni
kizlar nasilsiniz senin doguma ne kadar var
Yawrukush özgem
Aklımı celiyo ya her hafta 100 gr nedir ama ben bu hafta biraz fazla yicemm yok böyle olmuyor.Vallahi Sibelim bende bazen öyle diyorum sonra sakın uyma şeytana Hazal![]()
Kuzum çok da yüksek değil aslında ama hamile olduğun için endişelendiriyor seni haliyle. Bi şey olmaz kuzuna Allah in izniyle korkma. Bulbildin mi donanımlı bir devlet hastanesi.günaydın herkese kızlar...hayırlı cumalar.canım sıkkın gülüm şekerim yüksek canım ya açlık şeker 140 çıktı biraz önce![]()
Maşallah yüzdeye kossss :))Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06
Geçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1
Yawrukush
Kilo Bildirimi
Tebrik ederim hepinizi Süpersiniz.Daha iyiyim şükür canım
Kız sen o yemelere rağmen verisn 100 gr helal olsun.Geçen hafta :69.2
Bu hafta :69.1
Fark-100 gr
Biz bu hafta fazla yiyelim biraz Hazalım gercekten bir de böyle deneyelim.Geçen hafta 71
Bu 70.9
Fark -100