• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush Yawrukush

Kilo Bildirimi
Geçen hafta: 81.8
Bu hafta: 81
Fark: -0,8 kg
Yüzde: 0,977

Hayırlı Cuma'lar :) bol eksili bir gün olsun inşALLAH :) hayırlarla dolu mutlu bir gün olsun inşALLAH :)

Ben 1 fotoğraf yüklemek isterken birden fazla yüklemişim 1 fotoğrafı :D

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 28
  • image.webp
    image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 26
  • image.webp
    image.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 29
@seyhan77 ablacim ne guzel oldu senden mesaj gormek, masallah ablacim kizina, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benimde 1 bucuk ayim kaldi doguma.Bekliyoruz ablam:)
@Burcak41 ve Pembis Hayaller Pembis Hayaller nasil gidiyor kizlar diyetler:)
@asya_01 gulum ne var ne yok?
abesle_istigal abesle_istigal kuzum mezun mu ediyoruz seni yahu bugun, icim bir tuhaf oldu:KK43:
KarKralicesi KarKralicesi , Dahlia_ Dahlia_ nasil oldunuz kizlar?
@haeshin nerelerdesin canim, kizlar nasil oldu?
@tiffany20 senide ozledik be guzelim...
G guzelfilozof canim her egzersizden once isinma hareketleri yapmalisin.Mekik cekerken ve sonrasinda yasadigin kas agrisida oldukca normal gulum.Kaslarin calistigi ve gelistigi icin oluyor o agri.Su esneme hareketlerine bak gulum sagligini kotu etkilemezse yap canim.Baktin bu egzersizler zorluyor seni 5dk yuruyus yapip sonra mekik gibi egzersizleri yapabilirsin.

Daha iyiyim şükür canım
Senin parti hazırlıgı nasıl bittimi?

Gecen hafta:69,6
Bu hafta: 69,

Çok iyiyim canım diyetim süper gidiyor 2 haftada 1.9kilo bn böyle verebileceğimi tahmin etmemistim
@seyhan77 ablacim ne guzel oldu senden mesaj gormek, masallah ablacim kizina, Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin.Benimde 1 bucuk ayim kaldi doguma.Bekliyoruz ablam:)
abesle_istigal abesle_istigal kuzum mezun mu ediyoruz seni yahu bugun, icim bir tuhaf oldu:KK43:
G guzelfilozof canim her egzersizden once isinma hareketleri yapmalisin.Mekik cekerken ve sonrasinda yasadigin kas agrisida oldukca normal gulum.Kaslarin calistigi ve gelistigi icin oluyor o agri.Su esneme hareketlerine bak gulum sagligini kotu etkilemezse yap canim.Baktin bu egzersizler zorluyor seni 5dk yuruyus yapip sonra mekik gibi egzersizleri yapabilirsin.

Menüsü yazayım
Sabah 1 dilim ekmek peynir biraz bal kaymak

Öğlen 5 hurma birkaç ceviz

Akşam 1 kepçe çorba karnabahar salatası yoğurt 1 dilim ekmek

Sade kahve 3 küçük hurma

Su 2.5 lt
Spor 20 dk yürüyüş
Bu menün de güzel olmuş ablacığım böyle devam et :) hedefin kaç kiloydu senin?

Tamam ben bunları deneyim bi ;) öncesinde yaptığımız bu hareketleri veya yürüyüşü egzersiz sonrasında da yapmak doğru olur mu peki?

Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06
MaşALLAH :) şimdi 30 küsür kilon gitti mi senin :) maşALLAH :) benim de bi o kadar vermem gerek şu an... İnşALLAH ben de kilo verebilirim senin gibi :)
Geçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1
Yüzde hesaplamayi bilmiyorum :)
çok güzel vermişsin canım bu hafta :) maşALLAH :) yüzde hesaplama ilk sayfada yazıyor canım ;)

Dünkü menüm
Sabah
1kase corba

1yagsız sütlü nescafe
1yagsız süt
ögle
bir kase corba
cacık
karnıyarık
pilav

akşam
1kase corba
3-4 kaşık pilav

yarım saat yürüyüş
2,5lt su
bu menüde meyve de olsaymış çok güzel olurmuş ;)

Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06
.
Geçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1
Yawrukush Yawrukush

Kilo Bildirimi

Hayırlı Cuma'lar :) bol eksili bir gün olsun inşALLAH :) hayırlarla dolu mutlu bir gün olsun inşALLAH :)

Ben 1 fotoğraf yüklemek isterken birden fazla yüklemişim 1 fotoğrafı :KK70:
Daha iyiyim şükür canım

Tebrikler kızlar süpersiniz:)))

Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06

Geçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1

Yawrukush Yawrukush

Kilo Bildirimi

Daha iyiyim şükür canım

Canlar hepinizi tebrik ediyorum çok güzel vermişsiniz :KK9::KK9::KK9:

Bu menün de güzel olmuş ablacığım böyle devam et :) hedefin kaç kiloydu senin?

Tamam ben bunları deneyim bi :KK66: öncesinde yaptığımız bu hareketleri veya yürüyüşü egzersiz sonrasında da yapmak doğru olur mu peki?

MaşALLAH :) şimdi 30 küsür kilon gitti mi senin :) maşALLAH :) benim de bi o kadar vermem gerek şu an... İnşALLAH ben de kilo verebilirim senin gibi :)
çok güzel vermişsin canım bu hafta :) maşALLAH :) yüzde hesaplama ilk sayfada yazıyor canım :KK66:

bu menüde meyve de olsaymış çok güzel olurmuş :KK66:

İnsaallah canim kendine guven olurmu
Bana imkansiz geliyordu ama oldu hic vazgecme
Daha 6kilo vermem lazim istedigim gibi olmak icin:)

Iyiyim canim bi kosturmacadir gidiyor bende anlamadim kizimin iki ayi kaldi doguma hayirlisiyla ben 73 kilo oldum:duduk:ama gelecem insallah bekleyin beni:hamarat::hamarat:kizlar nasilsiniz senin doguma ne kadar var Yawrukush Yawrukush özgem
Seyhan ablam gittin unuttun bizi. Allah bir avazda kurtarsin kızını da. Takıma dön artık bak gidenler br bir dönüyor :)

Vallahi Sibelim bende bazen öyle diyorum sonra sakın uyma şeytana Hazal :KK66:
Aklımı celiyo ya her hafta 100 gr nedir ama ben bu hafta biraz fazla yicemm yok böyle olmuyor.

günaydın herkese kızlar...hayırlı cumalar.canım sıkkın gülüm şekerim yüksek canım ya açlık şeker 140 çıktı biraz önce:KK43:
Kuzum çok da yüksek değil aslında ama hamile olduğun için endişelendiriyor seni haliyle. Bi şey olmaz kuzuna Allah in izniyle korkma. Bulbildin mi donanımlı bir devlet hastanesi.
Gecen hafta 77.3
Bu hafta. 75.7
Fark. -1.6
%. 2.06
Maşallah yüzdeye kossss :))
Geçen hafta=63.2
Bu hafta=62.1
Fark=1.1

Yawrukush Yawrukush

Kilo Bildirimi

Daha iyiyim şükür canım

Tebrik ederim hepinizi Süpersiniz.
Geçen hafta :69.2
Bu hafta :69.1
Fark-100 gr
Kız sen o yemelere rağmen verisn 100 gr helal olsun.
Geçen hafta 71
Bu 70.9
Fark -100
Biz bu hafta fazla yiyelim biraz Hazalım gercekten bir de böyle deneyelim.

Back
X