- 19 Ocak 2016
- 1.606
- 7.946
- 158
- 30
Bende iyiyim kuzum şükür :)İiz kuzum sen nasılsn? ????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende iyiyim kuzum şükür :)İiz kuzum sen nasılsn? ????
nasilsin canim?Dünkü menüm
Sabah
1 kk peynir
Domates biber
2 haşlanmış yumurta
Yufka
Çay
6 adet zeytin
Biraz reçel
Ara
Mandalina
Öğle
Börek
Ayran
Ara
1 adet elma
Akşam
Sulu yemek
Salata
Yoğurt
Su 2 litre
Adım 5000
Yawrukush
o kadar adima yorulmussundur Sibelim...Dahlia_ 24 367 adım. Çok yorgunum kızlar.
tebrikler canim:)
Vallahi yedim. Arada metabolizmayı sasirtmak lazım.Ne ćiko atalı kek mi 8 sarmamı patates kızartmasımı ödülün dibine vurmuşsun belindamm![]()
Allah kahretsin boyke şeyler duydukca cildiriyorum. Deli oluyorum. Bu insanlar yaşamamalı. Gebermeli. ..muge anlidaki konuyugordunuzmu kanım dondu kizlar hala etkisindeyim 2 gundur ya
Ben de eskilerdenim ama pek karşılaşmadık canım. Brn sibel 28 yasındayım bir oglum var.tanımadığım çok kişi var ... kendimi tanıtayım :) ismim feyza 26 yaşındayım , bugün 78.6 kiloydum . boyum 1.59 :)
Afiyet olsun canim.Selam guzeller nasilsiniz? :)
Biz uyandik, bugun esim 12de ise gidecek oglen.
Dun sistemleri cokmus is yerinde bugunde calisacak.
Madem calisacagim sizi kalkin kahvaltiya gotureyim dedi:)
Dunde oglen yemegini kapmistim ondan ehehhe..
Kahvaltiya gidelim, esimi ise yollayayim, kahvemle sohbete, saza , soze gelirim rahatca :)
Salmayin sokağa çocuklarınizi. .. Yemin ederim ayrılmayın yanlarından.ben hergun mugeyi izlerim. oyle hayatlar varki bu hemen hemen ilk oldu sanirim orda. buyuye yapilan seylere benzio. ama 3bucuk yasindaki cocuga yapilasi daha mide bulandirici igrenc . deedigin gibi bi anne olarak asla o annennin yerine koyamioruz bile yerine kendimizi. 2 saatligine carsiya gittimde bugun kokusunu ozledim. boyle bi dunyadayiz malesef . o yuzden cpk dikkatli olmamiz cocugumuzun ensesinde nefesimiz plmasi lazim. biri daha vardi sen 2.5 yasindaki ikizleri bakkala yolla. ikizin biri geri gelmiyor . yana yakila ariolar . yaa 2.5 yasindaki cocugun bakkalda ne isi var . dikkatsizlik var ihmalkatlik cok malesef . allahm ewlatlarimizi korusun
Basın sağolsun canım.Yawrukush canım lütfen 2 gün izin almak istiyorum kedim kızım herseyim öldü şuan hiç birşey istemiyorum hayatım artk bitti galiba kendimi toparlayabilirsem gelirim
Bugünkü menüm
Sabah
Kaşarlı tost
Çay
Ara :türk kahvesi
Öģlen
Bisküvi 4 adet
15 tane üzüm
3 çay kaşığı fındıklı krema
Ara:1 mandalina
Akşam
Tavuk sote 4yk
Salata
Su:1bardak
Spor:15670 adım
Yawrukush @belindamm
Kuzum bir kaç saattir de kırgınlık var üstümde Üşüyorum böyle. O kadar yorulmaya böyle oldum zaar.nasilsin canim?
o kadar adima yorulmussundur Sibelim...
kaptancigim biz seni bekleriz elbet geleceksin :) o kilolarla :)afiyet olsun canim:)
ben gidene kadar ver butun kilolari o zaman:)
cocuk buyutmek cok zor is Allahim korusun hepsini...
dogumaaa:)
feyzos istedikten sonra sen ustesinden gelirsin kuzum..
okulda dedigim gibi sosyal kluplere katil, iyi gelecektir...
canim cok uzuldum basin sagolsun..
bende evcil hayvan delisi biriydim evlenene kadar.
defalarca miniklerimi kaybettim.
her seferinde sanki ilkkez oluyormus gibi icim acidi,
oyuzden cok iyi anliyorum seni.
bizler her zaman buradayiz, zaman hepimize oldugu gibi sanada iyi gelecek.
biraz kafani toparla, sonra bekliyoruz canim.
ama ben bittim, hayat bitti demek yok.
hayat devam ediyor ve baska bir kedicigin hayatini guzellestirebilirsin...
hayirli olsun canim, iyi eglenceler:)
cok guzel olmus canim, misafirlikte iyi eglenceler...
yok be gulum takim emin ellerde, ben 2 cocukla kolay kolay donemem.
ancak kilo vermeye gelirim.
tebrikler canim :)
ya bide dioki ben dayak yerim doverler beni dio hala caninin derdinde cani cok kiymetli . zaten telefonunda da bir suru birseyler cikmis . is iyice igrenclesiyor . baska cocuklarda olabilir bu duruma maruz kalan bu adam tarafinda . 10 sene once yigenine yapmis . yatmis cikmis . 10 sene bos kalirmi . ooffff cuvaldaki halini gostrdiler minicik daha allahim gun yuzu gostermesin. bende asla ayitmam cocugumu yanimdan . sokakta oynama devri coktan bitti artik sokakta cocuk birakmak die bisi soz konusu olabilirmi ne cesaretle neye guveniolar ya anlik bu hayat ya saniyelik hersey .Vallahi yedim. Arada metabolizmayı sasirtmak lazım.
Allah kahretsin boyke şeyler duydukca cildiriyorum. Deli oluyorum. Bu insanlar yaşamamalı. Gebermeli. ..
Devlet bir şey yapmalı bu konuda yani. Bu nedir ya ölen kadınlar tecavüz edilen çocuklar ...
Ben de eskilerdenim ama pek karşılaşmadık canım. Brn sibel 28 yasındayım bir oglum var.
Afiyet olsun canim.
Salmayin sokağa çocuklarınizi. .. Yemin ederim ayrılmayın yanlarından.
Basın sağolsun canım.
Niye 1 bardak su? Koca gün 1 bardak mi içtin???
Allah ım nasıl bir dunyadayiz vallahi koşun kıyamet barı evlatlarimizla birlikte ölürüz. Bu nasıl bir ruh hali ve neden önlem alınmıyor demekki cezalar yetersiz. Bizim ülkemizde bana dokunmaya ilan bin yaşasın mantığı var ve böyle olduğu için her şey legal şekilde yapılıyor. Nefret ediyorum Türk haberlerinden neden çünkü kadın ölümleri, çocuk tecavüzü , şehit haberleri... İnsanlar artık kafayı yemiş sapık bir ruh hali.ya bide dioki ben dayak yerim doverler beni dio hala caninin derdinde cani cok kiymetli . zaten telefonunda da bir suru birseyler cikmis . is iyice igrenclesiyor . baska cocuklarda olabilir bu duruma maruz kalan bu adam tarafinda . 10 sene once yigenine yapmis . yatmis cikmis . 10 sene bos kalirmi . ooffff cuvaldaki halini gostrdiler minicik daha allahim gun yuzu gostermesin. bende asla ayitmam cocugumu yanimdan . sokakta oynama devri coktan bitti artik sokakta cocuk birakmak die bisi soz konusu olabilirmi ne cesaretle neye guveniolar ya anlik bu hayat ya saniyelik hersey .
Allah ım nasıl bir dunyadayiz vallahi koşun kıyamet barı evlatlarimizla birlikte ölürüz. Bu nasıl bir ruh hali ve neden önlem alınmıyor demekki cezalar yetersiz. Bizim ülkemizde bana dokunmaya ilan bin yaşasın mantığı var ve böyle olduğu için her şey legal şekilde yapılıyor. Nefret ediyorum Türk haberlerinden neden çünkü kadın ölümleri, çocuk tecavüzü , şehit haberleri... İnsanlar artık kafayı yemiş sapık bir ruh hali.ya bide dioki ben dayak yerim doverler beni dio hala caninin derdinde cani cok kiymetli . zaten telefonunda da bir suru birseyler cikmis . is iyice igrenclesiyor . baska cocuklarda olabilir bu duruma maruz kalan bu adam tarafinda . 10 sene once yigenine yapmis . yatmis cikmis . 10 sene bos kalirmi . ooffff cuvaldaki halini gostrdiler minicik daha allahim gun yuzu gostermesin. bende asla ayitmam cocugumu yanimdan . sokakta oynama devri coktan bitti artik sokakta cocuk birakmak die bisi soz konusu olabilirmi ne cesaretle neye guveniolar ya anlik bu hayat ya saniyelik hersey .
aaa canım yanlış yazmışım 18 yazıcaktım 8 yazılmamış bağzen net donuyo azönce de 2 bardak içtim 20 bardak su içtim canım ben şu kuşuyum 1 bardakla mümkün değil kalamam:))Vallahi yedim. Arada metabolizmayı sasirtmak lazım.
Allah kahretsin boyke şeyler duydukca cildiriyorum. Deli oluyorum. Bu insanlar yaşamamalı. Gebermeli. ..
Devlet bir şey yapmalı bu konuda yani. Bu nedir ya ölen kadınlar tecavüz edilen çocuklar ...
Ben de eskilerdenim ama pek karşılaşmadık canım. Brn sibel 28 yasındayım bir oglum var.
Afiyet olsun canim.
Salmayin sokağa çocuklarınizi. .. Yemin ederim ayrılmayın yanlarından.
Basın sağolsun canım.
Niye 1 bardak su? Koca gün 1 bardak mi içtin???
Evet ya okadar üzüyoki bu haberler beni bence idam ćıksın bu kahrolası insanlara yaşamayabile hakları yok bu cani insanlarınAllah ım nasıl bir dunyadayiz vallahi koşun kıyamet barı evlatlarimizla birlikte ölürüz. Bu nasıl bir ruh hali ve neden önlem alınmıyor demekki cezalar yetersiz. Bizim ülkemizde bana dokunmaya ilan bin yaşasın mantığı var ve böyle olduğu için her şey legal şekilde yapılıyor. Nefret ediyorum Türk haberlerinden neden çünkü kadın ölümleri, çocuk tecavüzü , şehit haberleri... İnsanlar artık kafayı yemiş sapık bir ruh hali.
Menün süper canım ama kahvaltılarını artır biraz bişeyler ye özellikle sabah metebolizma ićin önemliMenüm
Sabah 2 dlm avakado 3 dlm tbe
Zeytin domates kurusu
Öğlen etli patates yemeği yoğurt ve 1 dlm tbe
Ara Sütlü kahve ve Ceviz
Aksam salata
3 lt su ve 2 bardak limonlu ıhlamur içtim