Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırrrr için niye kanıyo kızım lokma tatlısı mı seni dize getirecek sen mi onu?bugün yemekhanede lokma tatlısı , tavuk şinitzel,elma dilim patates vardı ,yemedim aldım ama geri bıraktımtek lokma yemedim
ağğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
ağğğğğğğğğğğ
içim kanıyo
ahaa psikolojimde bozuldu hem ağlayıp hem gülüom
![]()
hepimizinki birlikte olsun canım :)Çok iyi yapmışsın canım . bugün ku menun gayet güzel olmuş . azmin daim olsun
aynen çok açtım dayanamadım valla :)Menü güzel bence akşam ekmek 1 dilim falan olabilirdi veya hiç olmayabilirdi pilav da yemişsin çünkü ama dert etme sıkıntılı bi menü değil bence :)
minik ve ben aynı cümlede nasıl geçtik özgemcok sagol canim benim :))
minik kelebegim helal olsun sana kizzzz , opucem alnindan :))
Hayırrrr için niye kanıyo kızım lokma tatlısı mı seni dize getirecek sen mi onu?Yemem dersen yemezsin güçlü olan sensin bi lokma tatlısına bi şinitzele bi elma dilim patatese yenilecek kız mısın sen?
İçini ferah tut dik dur sen bu yola baş koydun
![]()
Ay canım çok az kalmış sezeryanmı olucak normalmi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah bebişgecmis olsun gulum.
1 ay kaldi :)

Tatlım çok sevindim bu habere gözün aydın insan yanında doğumdayken sevdiklerini görmek istiyo özellikle annenin yeri apayrı oluyoCanlarrrr az evvel aldigim bir guzel haberi sizlerle paylasmak istiyorum:))
Biliyorsunuz annem doguma gelemeyecekti, aslinda epey alistirmistim kendimi bu duruma.
Ama az evvel bu ay sonuna kismet olursa gelebilecegini ogrendim..
Sevincten havalara uctum, bugun hemen bilet bakmaya baslarim :))
Sizle de bu mutlu haberimi paylasayim istedim...
Ne döner dürümmü lokummuHepinize iyi akşamlar kızlar . destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum .
Kahvaltim ;2 dilim ekmek ,zeytin , peynir ,3 catal patates kavurmasi ,domates salatalik turp (3er dilim)2 çay kaşığı bal ,1 avuç fıstık
Ara ;sade Türk kahvesi
Aksam (16.30) bir tane döner dürüm ,ayran ,3 parça turşu
Ara;1 avuç ceviz badem ,2 lokum
Spor; 15 bin adım
Su1 litre
Yawrukush ,
Dahlia_ , G guzelfilozof

Ayy lokma tatlısına bayılırım ya off canım çekti açım açım açbugün yemekhanede lokma tatlısı , tavuk şinitzel,elma dilim patates vardı ,yemedim aldım ama geri bıraktımtek lokma yemedim
ağğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
ağğğğğğğğğğğ
içim kanıyo
![]()
KahvaltıM ;3 dilim ekmek ve kahvaltılıklardan biraz biraz yedim
Öğle ;1 tabak makarna
Aksam ;1 tabak makarna ve yoğurt
Yawrukush
Dahlia_ , G guzelfilozof
Evet biraz daha zaman geçsin o dayanamaz yerHayırrrr için niye kanıyo kızım lokma tatlısı mı seni dize getirecek sen mi onu?Yemem dersen yemezsin güçlü olan sensin bi lokma tatlısına bi şinitzele bi elma dilim patatese yenilecek kız mısın sen?
İçini ferah tut dik dur sen bu yola baş koydun
![]()

Canlarrrr az evvel aldigim bir guzel haberi sizlerle paylasmak istiyorum:))
Biliyorsunuz annem doguma gelemeyecekti, aslinda epey alistirmistim kendimi bu duruma.
Ama az evvel bu ay sonuna kismet olursa gelebilecegini ogrendim..
Sevincten havalara uctum, bugun hemen bilet bakmaya baslarim :))
Sizle de bu mutlu haberimi paylasayim istedim...
bugün yemekhanede lokma tatlısı , tavuk şinitzel,elma dilim patates vardı ,yemedim aldım ama geri bıraktımtek lokma yemedim
ağğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
ağğğğğğğğğğğ
içim kanıyo
![]()
1 kasım menüm
Sabah
2-3 kaşık kaşarlı yumurta
2 dilim ekmek
3 yeşil çekirdeksiz zeytin
Çok az keçi boynuzu pekmezli tahin
Şekersiz çay
Ara
Elma
Çay
Öğlen
1 kibrit kutusu kaşar
1 domates
2 küçük dilim ekmek
Akşam
2-3 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk
1 dilim ekmek
Ara
Şekersiz çay
Nar
Su
9 bardak veya daha fazla
Egzersiz
Ev işi(süpürme ve silme)
Yawrukush
Dahlia_
marlin18
Kıyamazda Kuşbaşı yapar kesinÇok sevindim canım benimmm, gözün aydınnnnn :)
Ağlama kıyamammmm![]()
ağladım geçti bittiÇok sevindim canım benimmm, gözün aydınnnnn :)
Ağlama kıyamammmm![]()
sever o beni![]()

menün çok güzel olmuş canım :) ama biraz az gibi geldi bana tabi benim midem büyük olduğundan da olabilir bu :)1 kasım menüm
Sabah
2-3 kaşık kaşarlı yumurta
2 dilim ekmek
3 yeşil çekirdeksiz zeytin
Çok az keçi boynuzu pekmezli tahin
Şekersiz çay
Ara
Elma
Çay
Öğlen
1 kibrit kutusu kaşar
1 domates
2 küçük dilim ekmek
Akşam
2-3 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk
1 dilim ekmek
Ara
Şekersiz çay
Nar
Su
9 bardak veya daha fazla
Egzersiz
Ev işi(süpürme ve silme)
Yawrukush
Dahlia_
marlin18
özgeeeeeeeee yetişşş dondurma yiyooo hemde böğürtlenliiiiii
@YawrukushBöğürtlenli sevmem sütlü ćiko atalı o sende ye bak burdan yiyince kiloda yapmıyo bolbol yiyebiliyosunözgeeeeeeeee yetişşş dondurma yiyooo hemde böğürtlenliiiiii@Yawrukush
hem özgede bişey demiyo Böğürtlenli sevmem sütlü ćiko atalı o sende ye bak burdan yiyince kiloda yapmıyo bolbol yiyebiliyosunhem özgede bişey demiyo
![]()
sever o beni![]()