• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugün yemekhanede lokma tatlısı , tavuk şinitzel,elma dilim patates vardı ,yemedim aldım ama geri bıraktım :KK70: tek lokma yemedim :KK70:ağğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:KK61::KK61::KK61::KK61:ağğğğğğğğğğğ:KK61::KK61::KK61:içim kanıyo :KK70::KK61::KK61::KK61:ahaa psikolojimde bozuldu hem ağlayıp hem gülüom :KK70:
Hayırrrr için niye kanıyo kızım lokma tatlısı mı seni dize getirecek sen mi onu? :KK75:Yemem dersen yemezsin güçlü olan sensin bi lokma tatlısına bi şinitzele bi elma dilim patatese yenilecek kız mısın sen? :KK34: İçini ferah tut dik dur sen bu yola baş koydun :KK31::KK9:

Çok iyi yapmışsın canım . bugün ku menun gayet güzel olmuş . azmin daim olsun
hepimizinki birlikte olsun canım :)

Menü güzel bence akşam ekmek 1 dilim falan olabilirdi veya hiç olmayabilirdi pilav da yemişsin çünkü ama dert etme sıkıntılı bi menü değil bence :)
aynen çok açtım dayanamadım valla :)

cok sagol canim benim :))

minik kelebegim helal olsun sana kizzzz , opucem alnindan :))
minik ve ben aynı cümlede nasıl geçtik özgem :D:D:D80 kiloluk insanım sonuçta :D

Hayırrrr için niye kanıyo kızım lokma tatlısı mı seni dize getirecek sen mi onu? :KK75:Yemem dersen yemezsin güçlü olan sensin bi lokma tatlısına bi şinitzele bi elma dilim patatese yenilecek kız mısın sen? :KK34: İçini ferah tut dik dur sen bu yola baş koydun :KK31::KK9:

çok sağ ol bitanem :)

gecmis olsun gulum.
1 ay kaldi :)
Ay canım çok az kalmış sezeryanmı olucak normalmi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde gelsin inşallah bebiş :anne::KK48:
Canlarrrr az evvel aldigim bir guzel haberi sizlerle paylasmak istiyorum:))
Biliyorsunuz annem doguma gelemeyecekti, aslinda epey alistirmistim kendimi bu duruma.
Ama az evvel bu ay sonuna kismet olursa gelebilecegini ogrendim..
Sevincten havalara uctum, bugun hemen bilet bakmaya baslarim :))
Sizle de bu mutlu haberimi paylasayim istedim...
Tatlım çok sevindim bu habere gözün aydın insan yanında doğumdayken sevdiklerini görmek istiyo özellikle annenin yeri apayrı oluyo :KK36:
Hepinize iyi akşamlar kızlar . destekleriniz için hepinize çok teşekkür ediyorum .
Kahvaltim ;2 dilim ekmek ,zeytin , peynir ,3 catal patates kavurmasi ,domates salatalik turp (3er dilim)2 çay kaşığı bal ,1 avuç fıstık
Ara ;sade Türk kahvesi
Aksam (16.30) bir tane döner dürüm ,ayran ,3 parça turşu
Ara;1 avuç ceviz badem ,2 lokum
Spor; 15 bin adım
Su1 litre
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_ , G guzelfilozof
Ne döner dürümmü lokummu :oha:
bugün yemekhanede lokma tatlısı , tavuk şinitzel,elma dilim patates vardı ,yemedim aldım ama geri bıraktım :KK70: tek lokma yemedim :KK70:ağğğğğğğğğğğğğğğğğğğ:KK61::KK61::KK61::KK61:ağğğğğğğğğğğ:KK61::KK61::KK61:içim kanıyo :KK70::KK61::KK61::KK61:ahaa psikolojimde bozuldu hem ağlayıp hem gülüom :KK70:
Ayy lokma tatlısına bayılırım ya off canım çekti açım açım aç :KK61::-)

KahvaltıM ;3 dilim ekmek ve kahvaltılıklardan biraz biraz yedim
Öğle ;1 tabak makarna
Aksam ;1 tabak makarna ve yoğurt
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ , G guzelfilozof

Dengeli ve yeterli beslenmek adına meyve ve sebzeleri günlük olarak tüketmeyi ihmal etme derim ayrıca vücudun sağlıklı işleyebilmesi yeterli miktarda su içmeye de bağlı egzersiz de keza bu süreçte mühim bir yere sahip suyun ve egzersizin nasıldı ki acaba?

1 kasım menüm
Sabah
2-3 kaşık kaşarlı yumurta
2 dilim ekmek
3 yeşil çekirdeksiz zeytin
Çok az keçi boynuzu pekmezli tahin
Şekersiz çay

Ara
Elma
Çay

Öğlen
1 kibrit kutusu kaşar
1 domates
2 küçük dilim ekmek

Akşam
2-3 köfte büyüklüğünde haşlanmış tavuk
1 dilim ekmek

Ara
Şekersiz çay
Nar

Su
9 bardak veya daha fazla

Egzersiz
Ev işi(süpürme ve silme)

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_ marlin18 marlin18

Evet biraz daha zaman geçsin o dayanamaz yer:KK70:

Canlarrrr az evvel aldigim bir guzel haberi sizlerle paylasmak istiyorum:))
Biliyorsunuz annem doguma gelemeyecekti, aslinda epey alistirmistim kendimi bu duruma.
Ama az evvel bu ay sonuna kismet olursa gelebilecegini ogrendim..
Sevincten havalara uctum, bugun hemen bilet bakmaya baslarim :))
Sizle de bu mutlu haberimi paylasayim istedim...

Çok sevindim canım benimmm, gözün aydınnnnn :)

Ağlama kıyamammmm:p

1 kasım menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
Elma
Çay

Öğlen
1 kibrit kutusu kaşar
1 domates
2 küçük dilim ekmek

Akşam
1 dilim ekmek

Ara
Şekersiz çay
Nar

Su
9 bardak veya daha fazla

Egzersiz
Ev işi(süpürme ve silme)

Güzel olmuş canım.. Biraz öğlen, akşam az yemişsin gibi...

1 kasım menüm
Sabah
2 dilim ekmek
Şekersiz çay

Ara
Elma
Çay

Öğlen
1 kibrit kutusu kaşar
1 domates
2 küçük dilim ekmek

Akşam
1 dilim ekmek

Ara
Şekersiz çay
Nar

Su
9 bardak veya daha fazla

Egzersiz
Ev işi(süpürme ve silme)

menün çok güzel olmuş canım :) ama biraz az gibi geldi bana tabi benim midem büyük olduğundan da olabilir bu :)

Back
X