• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Stabiliz yine kilomla.
canim bu hata yeme duzeninde, egzersizde degisiklik yapaliim..

Gunaydinnn
Gecen hafta 75.0
Bu hafta 74.5
harikasin Kadrisim :))

Bayanlar kilo veren herkesi tebrik ederim. Haftaya daha çok eksi görün..
tesekkur ederiz canim :)

kızlar nasılsınız ınterentte bı sorun vardı bıldırım gec yaptım bu yuzden kususra bakmayın :KK43:

baslangıc: 78.0
bugun:75.1 :halay: cok mutluyum ama tartı mı bozuk dıyorum, degıl. Yada verdıgım sıskınlık olabılır mı?
_Masalim_ _Masalim_ @pembe hayallerr
cok cok guzel canim, tebrikler kocaman:)
firsatin olursa baska bir taertiyida dene, emin olamiyorsan...

canım telefonum bozuldu bu yuzden cok gıremıyorum bılgısayarı da sureklı acamıyorum telefonum gelınce daha da sık gırecegım :)
haklisin ben unutmusum gulum soylemistin...

1 haftadır simit hayali kuruyordum kızlar kafeye gidince tek kalmamak için bende gittim ve hakkımı tavuk dürümden yana kullandım:KK61:yalan oldu simit ,bir dahaki cumaya artık napıyım....bu arada tavuk dürüm 2 parça halinde geldi ..2 tane mi yedim desem acaba 2 diyeyim ona ben kalındı çünkü...:KK23:
yarim simit yiyebilirsin yarin kahvaltida:)

kızlara hala uyum sağlayamıyorum nasıl idare edicem bilmiyorum çok zorlanıyorum... onlar mesafeli,ben muhabbetlere katılmıyorum yanlarında sessiz sessiz duruyorum. arada güldüklerinde gülüyorum felan ama muhabbetlere katılamıyorum.içlerinden biri dediki senin diğer okulunda da arkadaşın yokmuydu . uyum sağlayamıyorum size değil mi dedim evet dedi.:KK42:zor bitecek bu iki yıl bakalım hayırlısı. şimdide yanlarında sıkıldım bilgisayar odasına kaçtım.
canim ilgini ceken bir konu olursa sende dahil ol..
ama konustuklari seyler ilgini cekmiyorsa yapacak bir sey yok kuzum..

Kızlar selamlar :) diyetisyenim bana öğün atladığım için kızdı :KK43: metabolizmanı yavaşlattın kilo vermen yavaşladı bi daha öğün atlama az yiyerek zayıflayamazsın dedi :KK43: diyet listem de değişti
Geçen hafta : 83,6
Bu hafta : 82,2
Fark : 1,4
Yüzde : % 1,67
tebrikler canim:)
ben hep diyorum ogun atlamayin diye:)

Merhaba kizlar hepinize hayırlı cumalar ,
Bol eksilerr
Kilom 57.1 sabitim bu hafta
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_
canim bu hafta sende toparlaniyorsun, gozum uzerinde :))

Selamlar güzeller ben sabitim bu hafta
bu hafta stresin, kosturman coktu Sibelim, sen watsaptan neden ayrildin gulum?

Kızlar bu hafta çok stresliydim maalesef sabit kilom :KK43:
olsun canim, egzersizde yapamadin cok normal..

Kilo Bildirimi

Gecen haftanin kilosu:

81.3

Bu haftanin kilosu:
79.9

Fark:
1400 gr

Yuzde:
% 1.73

Haftaya Hedef:
78

(Malum sebepten ötürü fazla geldi kilom :KK70: )

Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
harikasin kuzum regliye ragmen, tebrikler :)

Kızlar selam... İnternette sorun var malum durumlardan...
Kilo bildirimine gelince dün yediğim misafirlikteki kahvaltı bugün beni üzdüüü :duduk:

İlk 84 demiştim kiloma geçen cuma sabahtan tartılınca 83.7 çıkmıştı. Bugün tartıldım 83.2 çıktım fark 500 gr:KK1:

Önümüzdeki hedefi biraz gerçekçi koymak istiyorum çünkü annem burda şuanki kilomu koruyup eksiye inmek amacım daha sonra arttıracağım. O yüzden 82.5 diyorum önümüZdeki haftaki hedefime.. Yawrukush Yawrukush

Bu arada kızlar geçmişi okudum fyzanur fyzanur ve Dahlia_ Dahlia_ sanırım adet düzensizliğiniz var sakın ha sakın ihmal etmeyin bir doktora gidin ben ilk adetimden beridir düzensizim yıllarca gittim bazen yanlış tedavi, kistler, bazen benim sorumsuzluğum bugünlere geldim.. Polikistik overliyim, hem genetik faktörlerden hem de onun yüzünden insülin direncim var=kilo... Kısır döngünün içersindeyim... Zinciri kırmaya çalışıyorum... Bebek sahibi olamıyorum bu yüzden hiç bir sorun aksilik olmadığı halde tüp bebek denememiz tutmadı herkes çok şaşkındı.. İlla bir sebep arayacaksak kilo olabilir başka da hiç bir olumsuzluk yoktu dediler... O yüzden kızlar ihmal etmeyin lütfen
kizlar ne oldu internetlerde neden sorun var?
annecigin ne kadar kalacak, bol bol hasret giderin kuzum:)

Dun 13.000 adim yurudum :) netim yok yurda gidemedim ders cok yogundu anca girwbildim.
Gecen hafta 52.4
Bu hafta 52
Fark 400 g.
Umarim bir an once hepimiz ulasiriz
tebrikler canim benim :)

Kizlar her yerim sis daha adet olmadim ama yarin bigun olucam belli eli kulaginda arti 700 gosteriyorum suan :KK43:
canim 87idin gecen hafta, 87.7 mi geldin?
adetten dolayi normal haftaya fazlasiyla gider:)

Yawrukush Yawrukush um kilom 61.2 regl var. biraz rahatsizim.
gozunaydin Busem reglin gelmis, ama cok gecmis olsun canim..

Geçen hafta:52
Bu hafta:52
Sabitim
haftaya guzel bir eksi gelir Melisimden:))

Selam canlar nasılsınız?
iyiyiz kuzuum sen nasilsin, okul, sinav hazirliklari nasil gidiyor?

senin programa göre günlük almam gereken kaloriden (1900) 288 kalori fazla almışım :KK43:
Önemli değil canım bugünlük öyle olsun ama günlük 1000 kalori yada 1250 kaloriyi aşmazsan 1 haftada güzel kilolar verebilirsin ben bu program sayesinde Buhafta 800 gr verdim 1000 kaloriyi aşmamaya çalıştım regl olmasam eminim daha çok giderdi

Ben artidayim kaçınılmaz son
Geçen hafta 66.9
Bu hafta 67.3
Fark + 0.4
Yüzde -0.60
Haftaya hedef 66.5
:KK43::KK22::cry:
ablam bu hafta sana caydirici cezalar uygulayacagim, hic bozusmak yok, seni toparlamamiz lazim :))

bugün menüm
sabah : 1 haşlanmış yumurta
zeytin
peynir
domates
1 dilim ekmek

öğlen : ızgara tavuk (lavaşa sarılı )
ayran

akşam : 1 tabak yoğurtlu kabak yemeği
1 kaşık pilav
kızartılmış tavuk
1 dilim ekmek

ara : 2 ceviz
minik ısırık çikolata (1.5 çay kaşığı kadar felandı )

su : 1.5 litre

spor : yarım saat yürüyüş

Yawrukush Yawrukush

kaçamak günü olduğu için ceza yok değil mi:halay:
ceza yok hadi yine iyisin seker:)

Yawrukush Yawrukush kayırtlara geçsin bu kadın ödül hakkını yağda balık yiyerek harcamış :KK70:ikinciye izin çıkmasın lütfen adalet :KK70:
bu kadin mi :)))
abooovvv kavgada soylenmez :)) Alya008 Alya008

Özgecim birara 7.takıma göz attımda onlar mesaj kotası koymuşlar aylıkmı haftalıkmı artık bilmiyorum mesaj yazma zorunluluğu getirmişler mesela kişi şukadar mesaj yazmak zorunda diye bizde böyle bişey yapsak ya bide mesajları sayıyorlar
canim gonca ablaninda dedigi gibi bu is icin, tek tek mesajlari sayacak gonullu lazim, sen gonulluysen uygulayalim :)

Önemli değil canım bugünlük öyle olsun ama günlük 1000 kalori yada 1250 kaloriyi aşmazsan 1 haftada güzel kilolar verebilirsin ben bu program sayesinde Buhafta 800 gr verdim 1000 kaloriyi aşmamaya çalıştım regl olmasam eminim daha çok giderdi
evet feyza sen programa bakma gunde 1200-1300un ustune cikma kalori olarak fyzanur fyzanur

aynen öyle yapmaya çalışıyım canım

ablam bu hafta sana caydirici cezalar uygulayacagim, hic bozusmak yok, seni toparlamamiz lazim :))

canim gonca ablaninda dedigi gibi bu is icin, tek tek mesajlari sayacak gonullu lazim, sen gonulluysen uygulayalim :)
:KK23::KK23::KK23:kız Alya008 Alya008 alındınm mı öyle dememe:KK23:

evet feyza sen programa bakma gunde 1200-1300un ustune cikma kalori olarak fyzanur fyzanur
1300 ü alayım ozaman ben 1200 kalsın :KK70: bizim yemekhane de yemeklerin kalorisi yazıyor altında 1000 den aşağı yok ozaman tek öğün yemem lazım :KK70: neyse verdikleri her şeyi yemem zaten makarna felan gibi:KK75:

Goncam hadi sana gaz verdim sen bu gazla korkarım 60 bile olursun:KK70:
Ohooo o kadarcık gazla olaydı çoktan verdiydim daha çok gaz vermen lazım.
senin programa göre günlük almam gereken kaloriden (1900) 288 kalori fazla almışım :KK43:
Yok artık kız naptın sen

Ver sende ceza ver fikriye gaz versin :KK55:

Canlar biz giyinip okul yollarina dusuyoruz.
Listemizi payastim bu hafta 5. yiz buyuk ihtimal.
Akini okula birakip hediyelik esya almaya gidecegim.
Aksam yeni ev alan arkadaslarimiza ev hayirlisina gidecegiz sonra gelicimmm, optum:)

Evet özgem bide misafir ders çalışma derken kötü oldu biraz

Evet canim 87.7 INSALLAH ;)

Screenshot_20161104-190429.webp
Screenshot_20161104-190308.webp
Screenshot_20161104-190258.webp
Screenshot_20161104-190245.webp

haklısın canım bu ayda 1 saat sürerse gidicem :)

aynen konular sarmıyor beni ,güldükleri şeyler komik gelmiyor felan ...bazende bir şey soruyorum cevap vermiyorsanki hayaletmişim gibi hissediyorum kendimi ... bu sabah hoca gelmedi 4 saat felan onla takıldım işte çok kötüydü sadece yemek yerken eğlendim :KK70: uyum sağladığım tek şey yemek yemek :KK70:

Allah güldürsün senii, uyum sağladığın belliii yoksa bu kilolar nerden geliyorr:KK70:

Dahlia_ Dahlia_ senin için yasin okudum okuldan gelir gelmez ,şifa olsun inşallah ,kendinde oku ihmal etme

Canım benim ya Allah razı olsunnn... :KK68:
Ben de neden iyiyim diyorum :KK66:

Back
X