- 9 Kasım 2015
- 2.556
- 5.521
- 108
Hayıtı hatırladım da bunu hatırlamamıştım canım. Denemekten zarar çıkmaz bakayım
Dene kuzum zarari yok en azindan fayda olur belki kim bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayıtı hatırladım da bunu hatırlamamıştım canım. Denemekten zarar çıkmaz bakayım
Anladım canım peki o sırada korunuyor muydun çünkü olur da o sırada gebelik oluşma olasılığı var mıdır çünkü o ihtimalde birki çaylarını tavsiye etmiyorlarCanım günde 2 bardak tüketmelisin mutlaka aksatmadan regl olduğunda bırak reglin bittikten sonra tekrar başla kaynamış 1bardak suya küçük bir dal atıp demliyosun fazla atma tadı biraz acıdır 5dk demlensin ić günde 2 defa benimde pko var çocuktan önce çok içtim günü gününe oluyodum
Aynen belki olur kuzumDene kuzum zarari yok en azindan fayda olur belki kim bilir
Göz açıp kapatana kadar geçer canım gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsunDün son kez konuştuk galiba
Kendisi iyi çok şükür, ama telefonsuz geçecek bu 2 ay
Telefon yasaktı şimdi biraz daha düşmüşler bu işin üstüne, kimde telefon bulurlarsa cezası var 3 aydan 1 yıla kadar
2 ay habersiz nasıl geçecek düşün düşün çıkamıyorum içinden..
Anladım canım ben Türkiye'de diye düşündüğümden sormuştum.. Allah kavuştursun..
Göz açıp kapatana kadar geçer canım gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun
Canlar tahminim hepiniz uyudunuz..
Bugun hesapta cok birsey yapmadim ama gun bitti resmen.
Akini okula biraktim, ev hediyesi almaya gittim.
Ev hediyesi diye ciktim kendime hastanede giymelik, dogum pijamasi-geceligi, Akina ucuz yollu oyuncaklar aldim.
Cok gezdim ama okula zor yetistim.
Akin bugun cok iyiymis okulda, dunku tatil yaradi sukur kuzuma:)
Sonra eve geldik onu yatirdim, yemeklere giristim.
Aksam misafirlige gidecegiz ama ben bugun yemek yaptim ki yarina yemekle ugrasmayayim diye.
O bitti nasil acmisim ,unutmusum yemek yemegi tum gun,az evvel 1 kase corba ictim.
Simdide ustumu basimi hazirlayayim ,sacimi vs 1 saate esim gelir misafirlige gidecegiz.
Aksam cok gec vakitte donmezsek daralma tablosu ve , menu tablomuzu hazirlayacagim guzeller.
Cok yorgun olursam yarina insallah..
Hepinize iyi istirahatler, tatli ruyalar:)
Haa buarada bu hafta 5. olduk, tebrik ediyorum tum takimi:)
Canlar tahminim hepiniz uyudunuz..
Bugun hesapta cok birsey yapmadim ama gun bitti resmen.
Akini okula biraktim, ev hediyesi almaya gittim.
Ev hediyesi diye ciktim kendime hastanede giymelik, dogum pijamasi-geceligi, Akina ucuz yollu oyuncaklar aldim.
Cok gezdim ama okula zor yetistim.
Akin bugun cok iyiymis okulda, dunku tatil yaradi sukur kuzuma:)
Sonra eve geldik onu yatirdim, yemeklere giristim.
Aksam misafirlige gidecegiz ama ben bugun yemek yaptim ki yarina yemekle ugrasmayayim diye.
O bitti nasil acmisim ,unutmusum yemek yemegi tum gun,az evvel 1 kase corba ictim.
Simdide ustumu basimi hazirlayayim ,sacimi vs 1 saate esim gelir misafirlige gidecegiz.
Aksam cok gec vakitte donmezsek daralma tablosu ve , menu tablomuzu hazirlayacagim guzeller.
Cok yorgun olursam yarina insallah..
Hepinize iyi istirahatler, tatli ruyalar:)
Haa buarada bu hafta 5. olduk, tebrik ediyorum tum takimi:)
gunaydin Feyzos, erkencisin hafta sonu olmasina ragmen kuzum :)Alya008 kız sorma dün erkenden uyudum yine ya ne çok uyuyorum ben
Dahlia_ iyi olmana çok sevindim bitanem hep iyi gitsin inşallah :)
Yawrukush canım akının okulunun iyi geçmesine çok çok sevindim ,demekki kardeşini kıskanıyor sen ona sevgi gösterince morali düzeldi bebeğimin demekki oyy kıyamam ona ben :)
gogo2405 gonca abla sakın kaçamak yapma bu hafta gözüm üstünde , gaz maz neye ihtiyacın varsa depola bir yerden ben anlamam bu hafta en az 500 grm vereceksin
![]()
iyi geceler özgem , günün naıl geçti eğlendin mi misafirlikte :)Saat 23;50 ve eve yeni girebildik
Akini yatirdim, simdi menulerimizi hazirlayayim
Gununuz aydin olsun kizlar, mutlu hafta sonlari.
Eki Görüntüle 1907506
pazartesi sınavım var özgecim ona çalışıcam şimdi,kahvaltımı yaptım grubtaki yazışmaları okudum şimdi dersime geçicem :)gunaydin Feyzos, erkencisin hafta sonu olmasina ragmen kuzum :)