• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım günde 2 bardak tüketmelisin mutlaka aksatmadan regl olduğunda bırak reglin bittikten sonra tekrar başla kaynamış 1bardak suya küçük bir dal atıp demliyosun fazla atma tadı biraz acıdır 5dk demlensin ić günde 2 defa benimde pko var çocuktan önce çok içtim günü gününe oluyodum
Anladım canım peki o sırada korunuyor muydun çünkü olur da o sırada gebelik oluşma olasılığı var mıdır çünkü o ihtimalde birki çaylarını tavsiye etmiyorlar

Sabah
Şekersiz çay
2 dilim ekmek
1 üçgen peynir
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
Domates salatalık maydanoz

Öğle
1 kase kellogs

Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
Fırında tavuk patates
2 kaşık pilav
Haşlanmış karnıbahar salatası (limonlu)

Su
2.5 lt
Yarım saat yürüyüş

Dün son kez konuştuk galiba :KK43:
Kendisi iyi çok şükür, ama telefonsuz geçecek bu 2 ay :KK43:
Telefon yasaktı şimdi biraz daha düşmüşler bu işin üstüne, kimde telefon bulurlarsa cezası var 3 aydan 1 yıla kadar :KK43:
2 ay habersiz nasıl geçecek düşün düşün çıkamıyorum içinden..
Göz açıp kapatana kadar geçer canım gönlünü ferah tut iyi düşün iyi olsun

Hepinize iyi geceler kizlar .yeni kınadan geldik.bebişi uyutuyom . unutmadan menümü yazayım . Bugün ödül günü .1 aydan beri cuma günleri camide lahmacun yapıp satiliyor. parasıyla genc kizlarimiz umreye gidecek insaAllah .bende 2 haftadir kızı uyutup yardima gidiyorum . gitmişken eve de alıyorum . .söyleyeyim de sonra menünde hep lahmacun var demeyin haaa

KahvaltıM ;1 yumurta ,zeytin , peynir ,salatalik ,2 yaprak marul ,1 avuç ceviz badem
Öğle ,2 lahmacun
Aksam ,1 kase çorba ,1dilim ekmek
Ara ;1 kinder süt dilimi
Kınada ,3 küçük parça pide ve 1 avuç çerez (biliyorum bunlar fazla oldu)
Spor ; 5 bin adım yürüdüm
Su ;2 litre
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_

KahvaltıM ;1 yumurta ,zeytin , peynir ,salatalik ,2 yaprak marul ,1 avuç ceviz badem
Öğle ,2 lahmacun
Aksam ,1 kase çorba ,1dilim ekmek
Ara ;1 kinder süt dilimi
Kınada ,3 küçük parça pide ve 1 avuç çerez (biliyorum bunlar fazla oldu)
Spor ; 5 bin adım yürüdüm
Su ;2 litre
Yawrukush Yawrukush , Dahlia_ Dahlia_

Allah kabul etsin yardımlarınızı...
Ama hergün lahmacun yersen olmaz canım..

Canlar tahminim hepiniz uyudunuz..
Bugun hesapta cok birsey yapmadim ama gun bitti resmen.
Akini okula biraktim, ev hediyesi almaya gittim.
Ev hediyesi diye ciktim kendime hastanede giymelik, dogum pijamasi-geceligi, Akina ucuz yollu oyuncaklar aldim.
Cok gezdim ama okula zor yetistim.
Akin bugun cok iyiymis okulda, dunku tatil yaradi sukur kuzuma:)
Sonra eve geldik onu yatirdim, yemeklere giristim.
Aksam misafirlige gidecegiz ama ben bugun yemek yaptim ki yarina yemekle ugrasmayayim diye.
O bitti nasil acmisim ,unutmusum yemek yemegi tum gun,az evvel 1 kase corba ictim.
Simdide ustumu basimi hazirlayayim ,sacimi vs 1 saate esim gelir misafirlige gidecegiz.
Aksam cok gec vakitte donmezsek daralma tablosu ve , menu tablomuzu hazirlayacagim guzeller.
Cok yorgun olursam yarina insallah..
Hepinize iyi istirahatler, tatli ruyalar:)
Haa buarada bu hafta 5. olduk, tebrik ediyorum tum takimi:)

Ev hediyesi diye ciktim kendime hastanede giymelik, dogum pijamasi-geceligi, Akina ucuz yollu oyuncaklar aldim.
Aksam misafirlige gidecegiz ama ben bugun yemek yaptim ki yarina yemekle ugrasmayayim diye.
O bitti nasil acmisim ,unutmusum yemek yemegi tum gun,az evvel 1 kase corba ictim.
Simdide ustumu basimi hazirlayayim ,sacimi vs 1 saate esim gelir misafirlige gidecegiz.
Aksam cok gec vakitte donmezsek daralma tablosu ve , menu tablomuzu hazirlayacagim guzeller.

Aldıklarını güle-güle giyin inşaAllah..
Kolay gelsin canım benim :KK15:

Canim benim aldiklarini saglikla giymek nasip etsin Allah :)
Takimi ben de tebrik ediyoruum :D :KK9:

Alya008 Alya008 kız sorma dün erkenden uyudum yine ya ne çok uyuyorum ben :KK70:

Dahlia_ Dahlia_ iyi olmana çok sevindim bitanem hep iyi gitsin inşallah :)

Yawrukush Yawrukush canım akının okulunun iyi geçmesine çok çok sevindim ,demekki kardeşini kıskanıyor sen ona sevgi gösterince morali düzeldi bebeğimin demekki oyy kıyamam ona ben :)

gogo2405 gogo2405 gonca abla sakın kaçamak yapma bu hafta gözüm üstünde , gaz maz neye ihtiyacın varsa depola bir yerden ben anlamam bu hafta en az 500 grm vereceksin :KK70:

Saat 23;50 ve eve yeni girebildik:KK48:
Akini yatirdim, simdi menulerimizi hazirlayayim:kk77:
Gununuz aydin olsun kizlar, mutlu hafta sonlari.:KK200:
11380871_1638422279709318_311815281_n.webp

Alya008 Alya008 kız sorma dün erkenden uyudum yine ya ne çok uyuyorum ben :KK70:

Dahlia_ Dahlia_ iyi olmana çok sevindim bitanem hep iyi gitsin inşallah :)

Yawrukush Yawrukush canım akının okulunun iyi geçmesine çok çok sevindim ,demekki kardeşini kıskanıyor sen ona sevgi gösterince morali düzeldi bebeğimin demekki oyy kıyamam ona ben :)

gogo2405 gogo2405 gonca abla sakın kaçamak yapma bu hafta gözüm üstünde , gaz maz neye ihtiyacın varsa depola bir yerden ben anlamam bu hafta en az 500 grm vereceksin :KK70:
gunaydin Feyzos, erkencisin hafta sonu olmasina ragmen kuzum :)

Back
X