• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

gecen hafta 80.1
bu hafta 79.7
verilen 0.4
yuruyuslerimi aksatmasaydim daha cookk verirdim fakat artik geceleri uyuyamiorum oglan yatagindan kalkio bagrarak . yanima yatiriorum bu seferde ya kafama tekme atio ya gelio benim yastigima yatiyo yada gelio kafama yatio . yada gidiom baska taraftan topluom hic hic olmadi habire ustune ortuyorum. bu sefer uyuyamiorum anca zaten sabah 6bucuktan sonra uyuyabiliorum . zor oluyor uykumu alamayinca dinc olamiyorum yaa

Günaydınlar kızlar.
Iyi aksamlar:) Herkes iyidir insallah. Yarin cok yogunum, vakitli ugrayamayabilirim. Guncel kilom 58, fark 0.9.

Menu
Sahur
Omlet ve ayran

Aksam
Bezelye, yesil mercimekli pilav ve yogurt.

Su:2 litre
Egzersiz:--
Allah kabul etsin. Tebrikler eksidesin yine.

gecen hafta 80.1
bu hafta 79.7
verilen 0.4
yuruyuslerimi aksatmasaydim daha cookk verirdim fakat artik geceleri uyuyamiorum oglan yatagindan kalkio bagrarak . yanima yatiriorum bu seferde ya kafama tekme atio ya gelio benim yastigima yatiyo yada gelio kafama yatio . yada gidiom baska taraftan topluom hic hic olmadi habire ustune ortuyorum. bu sefer uyuyamiorum anca zaten sabah 6bucuktan sonra uyuyabiliorum . zor oluyor uykumu alamayinca dinc olamiyorum yaa
Yinede eskide olman iyi
Senle ben ters yönde gidiyoruz

gecen hafta 80.1
bu hafta 79.7
verilen 0.4
Tebrikler kuzum bence gayet iyi gidiyorsun ;)

Iyiyim bende Hazalim,bugun dr a gittim,hala gelmiyor Aras Bey..Dr suni sanci gunu verdi.Bakalim hayirlisi kuzum..

Sancim yok gulum ama bugun doktor sancin vardir fakat duzensiz henuz dedi..
Suni sanci icinde gun verdi hayirlisi bakalim..

Cok sevindim Meliscim:)

Tekrardan gecmis olsun kuzum..
Ben epey agirlastim ama bu halime sukur..
Uyumak, yurumek,oturmak ne buyuk nimetmis..
Az kaldi ama:)
Safak kac Fatimem??

Çok sağol canım..
Allah kolaylık versin sana da, sağlıkla doğsun inşaAllah..
Çok şükür 22 oldu canım :) Bitiyor :))

Dün gece iftardan sonra uyuyakaldım menümü yazamadım
Sahur
1 kase çorba
Çeyrek lahmacun
Iftar
Salata
Mantar sote
Su 2 litre
Spor 30 dk yürüyüş

Allah kabul etsin canım..

Kızlar yazamadım biliyorum ama halimi tahmin edenleriniz vardır.
Geçen hafta 60.1
Bu hafta 60
Fark 100 gr
@AKovse
Haftaya daha azimliyim bu hafta yine serpe serdim koşturma bi bitmiyor ki yerleşemedim evime
Akşam kimler kaç kilo vermiş bakmaya geliciim görüşürüz

Back
X