• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menü
Sabah aç karına iki bardak limonlu su
Kahvaltı
1,5 dilim ekmek
Lor peynirli omlet
1 adet kibrit kutusu büyüklüğünde kavun
Öğle
Az balık
1 dilim ekmek
1 adet kıvırcık dalı
1 adet kibrit kutusu büyüklüğünde kavun
Ara çok az şekerli türk kahvesi
Akşam
1 bardak ayran
1 adet haşlanmış yumurta ili iki kaçık yoğurt pul biberli naneli
Şu iki litre ucu bulur
Spor
1200 adet ip atlama yarım saat
Yarım saat egzersiz
10 dakika koşu
25 dakika yürüyüş
Günün sporunu akşam bildirecegim
Çok güzel olmuş

Bugün kü menüm
Sabah
Bir fincan yeşil cay salata domates biber maydanoz limonlu zwytinyaglu söğüş
Beyaz peynir 4 zeytin 1kaşk bal 2dilim kepek ekmek
Ögle
Yoğurt corbasi bir kase iki kasik sebzeli bulgur pilavi
5kck dilim karpuz
Ara
1soda
Aksam
1kase yogurt corbası
Salata bir dilim kepek ekmek
Sabah bir saat yürys 3lt su cezamıda 300tane ara vererek atladm ip:)

Bugun felaket birgundu adana da olmadiginiz icin cok sanslisiniz.. saat 9 da elektrikler kesildi ve klima durdu :KK43: saat 4 de soguk bi dus aldim ama kesmedi oglum aglamaktan helak oldu tam avm ye gitmeyi dusunuyordum ki kapici dairesi jenarotere bagliymis ve elektrik varmis hemen indik asagi cocuk kendine geldi.. izmirliyim sicaga alisigim ama burasi icin sicak yetersiz bi kelime..

Sarjimda bitti iyiki kilomu hemn uyaninca yazmisim..
Adananin sıcağı kavurur diye bosa demiyorlar sanirim :)
Izmirde felaket bizim icin neyse de bebisler kaldiramiyor :)

:KK200:En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Canlarim uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
:KK200::kk77:MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesi Salı ÇarşambaPerşembeCumaCumartesiPazar
semurcan -------
White1989❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
galaksimeraklisi ---❤ ❤❤ ❤--
Colorayzn❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
gogo2405100DK+100Jj ❤❤ ❤❤ ❤----
isimsiz965❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤---
aysglkskn150IA+50M ❤❤ ❤100DK ❤❤ ❤❤ ❤--
Mydestinyy❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤---
__Dalida__-------
aseeel--❤ 100IA❤ ❤❤ ❤--
emilian-100IA ❤❤ ❤-❤ ❤--
bilinmeyenkullanici❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤❤ ❤--
AKovser-❤ muaf❤ muaf----

[TR]
[/TR]
[TR][TR][/tr][/tr]

Bugun felaket birgundu adana da olmadiginiz icin cok sanslisiniz.. saat 9 da elektrikler kesildi ve klima durdu :KK43: saat 4 de soguk bi dus aldim ama kesmedi oglum aglamaktan helak oldu tam avm ye gitmeyi dusunuyordum ki kapici dairesi jenarotere bagliymis ve elektrik varmis hemen indik asagi cocuk kendine geldi.. izmirliyim sicaga alisigim ama burasi icin sicak yetersiz bi kelime..

Sarjimda bitti iyiki kilomu hemn uyaninca yazmisim..
Ayy ben de mersin gitmiştim geçen yaz cehennem gibi. Otobüsten indiğimde kaldırımdan ayağıma sıcak üflemişti :) günde 5 kez duş aldığımı hatırlıyorum :)

Abla sana yağ demiştim sür diye o çok fayda ediyordu ilk yandığında. Hametan mıdır nedir o kremden al
Yağ sürdüm canım sağol acısını aldı yaraların derisini almıştım iz kalmasın diye çok fena kabuk oldu yürürken deri de gerilme oluyor kabuklar catlayip kanıyor o da çok canımı yakıyor

O islere bilinmeyen kuzu bakiyor :)

Ozaman yapacak birsey yok umarim yeni tartin seni kilo almia göstermez

Yeme demedim ki tatlim bende biliyorum protein falan diger yagli yiyeceklere nazaran saglikli bir besin sadece tartida fazlasi seni uzer dedim ve sustum :) tabak yazinca dogal olarak 1 yemek tabagi aklima geliyor benim belli bir olcusu de yok 1 yemek tabaginin bana gorw .1 tabak 6 kasikta alir 8 kasikta tabagina gorede.değişir falan sen bildirimlerini yk=corba k uzerinden yaparsan daha sağlıklı olur :KK66:
Ayy hiç saymam ki öyle, yoksa çok takıntılıyım o sayma işine de dadanırsam annemler sinir krizi geçirir artık :KK71: bu cumaya kadar şu bir haftada neler değişicek bakıyım ona göre yön veririm 

Ayy ben de mersin gitmiştim geçen yaz cehennem gibi. Otobüsten indiğimde kaldırımdan ayağıma sıcak üflemişti :) günde 5 kez duş aldığımı hatırlıyorum :)
Klima oldugu halde gunde 3 kere dus aliyorum.. oglumun havuzunu dolduruyoruz balkona icine girmedim ana yanina oturuyorum beb onu islatiyorum o beni islatiyor sonra da banyoya :)

Back
X