Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

11 temmuz
Spor: yürüyüş, yarım saat de yüzme (hava serin, bulutlu; deniz de ılıktı. Bizden başka yüzen de yoktu :KK70:)
Su:3 lt. ye tamamlarim yatana dek
Menü: sabah 8.30 klasik kahvaltı
Ara: 1bardak çay, bir çay kaşığı bal
Ara: 2 kuru kayısı, çay bardağı ile süt
Öğle: sebzeli - köfteli çorba, bir iki çatal tavuk yemeği
Ara: 2 bardak çay, bir avuç badem
Ara: sade Türk kahvesi
Akşam (18.30 yani az önce) eşimin lahmacununun ucu 😅, haşlanmış yumurta üstüne yoğurt ve pul biber
persembeye yakisir olmus canim menun. sporun harika masallah

11 temmuz menum
09:30 _ 50 gr hindi fume, 1 kase salatalik, 1 dilim mango, 1 elma.
13:00_ 1 kase et suyuna sebze corbasi, 180 gr izgara hindi, 1 kase lahana ve havuc salatasi.
18:00_ 2 yemek tabagi peynirli salata, 2 yemek kasigi yogurt, 1 kase ahududu ve visne.

su: 4 litreye yakin
spor: 21 dakika yuzme
6000 civari adim
10dk dans cezamdi
Yawrukush Yawrukush Elmasyuzuk Elmasyuzuk
süpersin kuzum

11 temmuz menum
Sabah
1 has yumurta 4 zeytin 3 catal peynir domates salatalik cay sekersiz
Oglen
Fasulye kavurmasi 3 yk domates salatalik 1 tane yaprak sarma
Aksam
Yemedim ogleni 5 de yedim cunku
Cayin yanina biraz tuzsuz fistik yerim
Su 2 litre
Yuruyus 45 dk
süper ama su az daha artsın canım

Kizlar Arasi cimnastik dersine goturdum ,ordanda markete ugrayip esimin isyerine geldik.Oglen yemegimizi yiyip eve donecegiz.Aktif olamiyorum eve gidene kadar.☺
kaptanım gitmeden yakalayabilirsem bu saatten sonra spor ödem tutar mı ne yapayım yapayım mı

11 temmuz menü
Sabah 1 tabak çorba 1 kase yoğurt
Akşam karpuz peynir 2 dilim kepek ekmeği
Su 3 litre daha da içerim
Bugün salona gidemedim ama birazdan yürüyüşe çıkıcam (kızmayın yarın düzelticem menümü)
Ya oglen bisey yemedinmi canim aksam guzel olmus ama
11 temmuz menum
09:30 _ 50 gr hindi fume, 1 kase salatalik, 1 dilim mango, 1 elma.
13:00_ 1 kase et suyuna sebze corbasi, 180 gr izgara hindi, 1 kase lahana ve havuc salatasi.
18:00_ 2 yemek tabagi peynirli salata, 2 yemek kasigi yogurt, 1 kase ahududu ve visne.

su: 4 litreye yakin
spor: 21 dakika yuzme
6000 civari adim
10dk dans cezamdi
Valla suyunda menunde sporunda harika bir 👏👏👏 benden sana

merhabalar... kizlar evdeki net iki gundur yok bir sure daha olmayacak. Telefonumdakini de evdekine guvenerek bol bol kullanmistim bitti bitecek. O yuzden sık sık giremiyorum. Hatta cogu zaman kapatiyorum mobil veriyi. Oyle iste.. siz nasılsınız?? Net sıkıntısından mesajlari da okuyamadım hersey yolundadur insallah. Bu arada 3 gun benim misafirlerim vardi 2 gundur de ben miisafirlige gidiyorum yani ben de durumlar cok iyi degil.
Merhaba biz iyiyiz canım sen nasılsın
Net sifirlaninca bol bol gelirsin ozaman bekliyoruz canım tartı bildirimlerini unutma ama ☺️
Oo ozaman mutlaka kaçamak vardır canım dikkat et haraket etmeye çalış spor yap en azından fazla kaçırmamaya çalış canım

Back
X