- 7 Aralık 2009
- 6.924
- 13.305
- 448
- 42
selam kızlar
bu hafta hiç menü veremedim yaa hep bi yamuk dengesiz düzensiz
bugün sabah kuaför randevum vardı oradan sonra oğlumun öğretmeniyle kahve içecektik öğleden sonra da kızımın okul arkadaşı bizim parka gelcekti. ama öyle bir yağmur yağdı ki iki plan da iptal oldu
üzerimden tır kalkmış gibi hissediyordum resmen, böylelikle öğlen biraz nefes aldım. kızımın arkadaşının annesi bizi evlerine çağırdı, azcık oturup muhabbet edince kendime geldim. akşam yemeğini de dünkülerden ayarlayınca hoop neredeyse oturmaktan sıkılacağım
yarına az bi işim var spora gittikten sonra küçük bi kaç iş sonra da kızımın başka bi arkadaşının annesiyle görüşeceğiz
bu arada hayatımın salaklığını yapmış durumdayım
bu kadar yoğunluk ve koşturmanın arasında çok normal gibi hissediyorum, ama bu salaklık bana 150 tlye mal olabilir
internetten aldığım bir bikini altı vardı, sonra vazgeçtim iade ettim, bir tane de halhal almıştım aynı anda onu da kargoladım ve salak arkadaşınız kargo kodlarını karıştırıp takıcıya bikini altını, ayyıldıza da halhalı göndermiş
halhal önemli değil ama bikini altı 150 tl
şimdi takıcıyı ikna edip iadeyi yapması için çabalıyorum, olmadı bir arkadaşımın adresini vericem ona gönderticem. çünkü yarın gönderse en erken ptesi buraya gelir ve ben ptesi çooook uzaklarda olacağım
umarım takıcı ablam bikiniyi çok beğenip üstüne yatmaya karar vermez

gördüğünüz gibi bende durumlar gayet karışık
bu sabah wcsiz aç karnına 66.2 çıktım yani hedef kilom
yarın wcli daha iyi bişey çıkar diye ümit ediyorum. malum bugün çimleri de biçtik
oradan 100 gr gitse kar 

bu arada hayatımın salaklığını yapmış durumdayım

gördüğünüz gibi bende durumlar gayet karışık