- 20 Eylül 2012
- 22.034
- 88.772
- 798
Bence cok degil,55kilonun fiziginde nasil dagilim gosterdigide muhim.55 olsam çok mu sence
Fakat 52yi ust limit Al bence canim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence cok degil,55kilonun fiziginde nasil dagilim gosterdigide muhim.55 olsam çok mu sence
Deryacim ay yuruyusu makinasi ust katta bu tukenmislikle oraya ulasamadan bayilirimRica etsem benim yerime ay yürüyüşü yapsan ya canım kaptanim![]()
Eltinin ellerine sağlıktelafi etmiştim ki eltim elleri ile bana krokan yaptı.
49dum. Ama 47 de kulağa hoş geliyor![]()
ilk baslarda zor geliyor canim ama insan zamanla oyle alisiyor ki bazen aklima bile gelmiyor. Tatile gidip gorunce insanin aklina geliyor ancakGeçenlerde bamya muhabbeti yapmıştık, denk gelmiş takımda çok var bamya seven ☺☺
Kızartma ya gelince aslında biber ve kabak kızartması ise masum sayılır, ama patates ve patlıcansa çok kalorili.
Bugün telafi etmişsindir bence de canım
Ne zor aslında gurbette olmak. Üzüldüm bazı şeyleri bulamamaniza gerçekten. Belki zamanla daha gelişir internetten meyve sebze işleri
Dikkat aramızda zayıflar da var
Kelebekcim sen ramazan sonu 47 değil mıydın? (40li rakam olunca dikkatimi çekmişti, öyle kalmış aklımda) yani 50yi geçmemişsindir hemen. Eve ne zaman dönüyorsun peki? Tartilinca yazarsin bize de
en guzeli canim, bizim de aklimizda bisikletle haftasonu turlarina cikmak bakalim kizima uygun sandalye bakiyoruz biraz buyudu artikSuan piskilet tepesinden yaziyorum sagol canim❤
Profilinde kedi resmi olanlardır umarım![]()
Kaptanim esler her hafta degismicek dimi@Konus dinliyorum canim seninle esiz bu hafta,ne var ne yok,sohbetede gel,diger kizlar esli,Ben essiz boynum bukuk kaliyor![]()
Kaptan sen yapma bariiiiiuPiskilettten kalktim ,bugun tukenmislik sendromundayimkitap okuyorum,size bakiyorum Spor salonunda
![]()
Canim ben spor salonunda bisiklet suruyordum.en guzeli canim, bizim de aklimizda bisikletle haftasonu turlarina cikmak bakalim kizima uygun sandalye bakiyoruz biraz buyudu artik
Sen nerelerdeydin canim:)Selam kizlar ooo herkes gelmis
Yok ben burdayim, tukkanin basindayim, salmak yok:))Bugun pazar diye sanirim herkeste bi salmislik var benimde menulerde oyle bugun pazar cumaya cok var moduna girdim bence buranin cok sessiz kalmasindan kaynaklaniyor hep sizin yuzunuzden boyleeee![]()
Her hafta degiscek kuzum, degistirelim ki yeni heyecan, yeni hevesler olsun :))Kaptanim esler her hafta degismicek dimi
ahahahhh kaptanin dedigini yap , yaptigini yapma oldu tamKaptan sen yapma bariiiiiu
Güne rağmen menün harika.
Benim menüm berbat.
13temmuz
Sabah: domates salatalık 1haşlanmış yumurta 1kk b peynir
Öğle 2 köfte, 3.d.beyaz ekmek, salata, biraz dondurma
Ara biraz kızarma, 1tabak karpuz, 3sarma
Ara ağacından 5 kayısı(ağaçtan pek tatlıydı)
Akşam 1tabak kızartma, 4sarma, yoğurt
Ara çekirdek 3 avuç
Su 3lt
Spor yürüyüş 2000 adım
Çok mu kötü geçmiş normalde bu kadar yemem
Elmasyuzuk
stitch
Yawrukush
fayfeyfiy
FitFiliz
Cumartesi gun ki menun ödül olsun.. masallah canim kilon cok güzel. Kuzenimin boyu senden kisa 154 155 ve 48 kilo, cok cok zayif duruyo. muhtemelen sen de oyle inceciksin..1.58boyum
50kiloydum. Şimdi aldım sanırım. Eve gidince tartılabileceğim. Burada tartım yok.
1yılı geçti mezun olalı.
Göbeğim şişiyor. O yüzden 50nin üstüne çıkmak istemiyorum.Bence cok degil,55kilonun fiziginde nasil dagilim gosterdigide muhim.
Fakat 52yi ust limit Al bence canim.
En iyisi ben kendimi 50de sabitleyeyim.Eltinin ellerine sağlıkikiyi geçme olur mu :)
Ayrıca bence 55ten ziyade 57 harika bir kilo, tabi sağlıklı şeyler yiyerek iyi beslenerek al canım, eğer aklında birazcık daha kilo alsam mı diye bir fikir varsa. Hem en ideal kilo insanın en harika hissettiği kilo,o da değişiyor işte![]()
Göbeğim çıktıCumartesi gun ki menun ödül olsun.. masallah canim kilon cok güzel. Kuzenimin boyu senden kisa 154 155 ve 48 kilo, cok cok zayif duruyo. muhtemelen sen de oyle inceciksin..
Hosgeldin canim, menun guzel, suyun guzel, sporun guzelIyi geceler kizlar.
14 temmuz
Sabah 10.30
5 zeytin
Cokelekli yumurta
1 dilim ekmek az tahin ve azcik reçel
Ara 1 dilim karpuz
Oglen 15.30
Yarim tabak baklali dolma
Salatalik
Aksam 19.00
3 kasik nohut yemegi
3 kasik et sote (azcik yufka ekmege sardim)
2 catal karpuz
Su 2.5 litre
Sabah 50 squat 50 jj
60 saniye plank (3 set toplam 60 sn)
Cocuklarla sentetik saha da yarim saat top oynama
Ayrica birazdan yine 50squat plank ve jj yapcam ins.
stitch sen nasilsin canim??
Canim cekirdek ve krokan haric menun guzel.En iyisi ben kendimi 50de sabitleyeyim.
Yarım kavanoz yerdim
Şimdi metabolizmamız zayıflasın diye kahve içelim dedik.yanına krokan çıkarınca işler bozuldu
14temmuz menüm
Sabah yağda yumurta, bol domates' 2 d ekmek
Ara 4avuç çekirdek
Ara 2 salatalık
Ara 1 közde kuru soğan
Akşam közde patlıcan salatası, mangal(et tavuk),
Ara yarım kavanoz krokan
Su 1.5lt
Spor 4000 adım
Yawrukush
Elmasyuzuk
stitch
fayfeyfiy
FitFiliz
Artık normal hayatıma dönmek istiyorum
Yedikçe yiyoruz burada. Hareket yok.
haikasın kuzum inşallah cumaya da harika eksi gelirGünaydın güzeller, nasıl geçiyor sabahiniz?gidemedim planladigim halde, denizime nazar değdi, bu gün hava tüm gün yağmurluymuş, aglayasim var
çok şartlanmıştim sormayın
Ama dünkü bile yetmiş bugün süper eksideydim. Bu sabahın tesellisi![]()
iyi akşamlar kuzum dolu doluydu menü kötüydü