Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo bol kacamakli bi menu canim ama bugunu odule sayabiliriz.hadi patates kizartmalarini gormiyim dedim bi baktim kurabiye bi baktim 6 yk pilav bi baktim browni hadi dedim cumartesi
Tabikide oleee bi luksunun yok bacimmm
Afiyet olsun canim menun genel olarak guzel biraya noldu neden icmediniz
@besive guzellim allah yardimcin olsun
Harikasin adasim❤❤
Korkmayin canim hepsi gecicek sende cok yoruldun o yuzden bole dusunuyo olabilirsin arastta hakli yavrum atesliyken o soguk suya girmek oyle felaket biseyki bikere kulak iltihabi olmustum cok ateslenmistim esim sokmustu beni soguk suya amaaa offf yani istememekte cok hakli bide oldugu igneler cabasi yavrunun ama bide soyle dusun ya esin turkiyedeyken bole bisey olsaydi tek nasina napicaktin allah cok cok yardimciniz olsun dicek biseyde bulamiyorum siz sabirli olcaksiniz artik
Canim benim aklima arasin okula baslamasi da geldi bazi cocuklarda psikolojik te olabiliyor anneden ayrilmak ona zor gelmis olabilirmi bole bi tepkime vermiste olabilir vucudu bide babadan bi sure ayri falan kaldi hepsi ust ustte bunyesi kaldiramamis olabilirmi hastaliktan degildir insallah
Korkulurrrr
Harikasin canim hizli bi giris yaptin insallah bole devam edersin
Gayet iyi canim menulerin evet erken saha spor icin dikkat et dikislerine sen
Ayyy ama bendee hepsinden istiyom halbuki hepsinden var ama kucukler
Burası çok etkili canım :) her fırsatta uğra acayip motive ediyorBugün evdeyim diye hızlı bir giriş yaptım canımHaftaiçi çalıştığımdan dolayı akşamları olabildiğince spor yapmaya çalışacağım artık hayırlısı
ilk günŞu zamana kadar iyi gidiyor gibiyim canım inşallah bu haftayı kaçamaksız bir şekilde tamamlar diyet sürecine iyice alışmış olurum ama inanın sayenizde motivasyonum arttı
![]()
Ben de kuzum ben de yoğunum sorun yok girdikçe soruyorum seniCanm çok teşekkür ederim. Sen nasılsın. Bende ev temizliği gün hazırlığı yoğunum. Ugrayamiyorum kusura bakma. İnş eksi olur bende. Dikkat etmeye c al ısırır.
Zorla zorla kuzum zaten azıcık var fazlan o da gidecekCanmmm yoğunum. Kendimi diye ete veremiyorum. Ama zorlicam
Dayan kuzumKizlar reglim yine gecikti tatli krizlerim oluyor cok fena olucak gibiyim ama fenalardayim ayrica cokta sis hissediyorum ben bugun kendimi offf
Evet evet alma şimdi canım haklısın ver öyle alBen de sabah uyanınca ayakkabı baktım saatlerce sonra gittim taşı düşen eski babetlerimden birini anneme tamir ettirdim vazgeçtim almaktan.
Ya şöyle oldu aslında bende dün avm ye gittik bir sürü şey giydim çıkardım ama bu bedenle almak istemiyorum. 42 yim ama büyük kalıp 40 lara girmeye başlamışım belli değil kaç beden alacağım. Sadece baharlık bir ceket aldım bol her bedene giyilen. Cesaret edip alamıyorum. Bedenim düşer de Param boşa gider diye![]()
Ya bende 62 63 tum hamileliklerden once keske inebilsem o kilolaraBaslangiclar benzer ben de 85le baslamistimburaya 79la mi 78le mi ne baslamistim. Off 65ten ciktim ciktim 71 oldum
![]()
Ayyy yok ya ben tarcin sevmemTarçınlı süt içiyorlardı böyle durumlarda, tatlı krizini bastırıyormuş.. Hiç içmedim ama, sütü de tarçını da sevmem![]()
Bugun eskiii resimlerime baktim motive olmak icin yine fenalardayim benCanim cook guzel lilo veriyirsun. Aman gereksiz sagliksiz birseyler yeme lutfen. Bana eski diyetisyenim onermisti. 5 yk kadarkara bugdayi hasla. Sonra icerisine biraz sut ve azicik bal ekleyip ye. Hem tok tutuyor hem tatli krizine iyi geliyor canim.
OlurlarmiiiYakında büyük olacaklar![]()
Eski resimlerime baktim cok heveslendin cunku bir donem yine 82 lere cikmistim sonra 57 lere dustum incecikmisim yaaDayan kuzum![]()
canım dün bende eahatsızdıö takip edemedim aras nasıl oldu toparlamıstır inş dedigim gibi bizde oldugunda da 1-1,5 yıl her ay atesleniyordu ve en az 5-6 gün suruyordu atesi simdi okadar azaldıki Büyüdükçe bağışıklık güçlendikçe hastalığı daha çabuk atlatmaya başlıyor her ay hastalanan çocuk şimdi çok şükür beş aydır hasta olmuyorum geçen de olmuştu bir gün ateşlendi sadece ve geçti büyüdükçe arasın ki de toparlayacak inşallah1 saat once yine Arasin atesi cikti, insallah bu gecemiz sorunsuz gecer...![]()
Eski fotoğraflara bakıp iç geçirme meselesi bende de çok oluyor inşallah tekrardan eski halimize döneriz benim bunun için bir fırın ekmek yememem gerekiyor mu bakalım olacak inşallah hep beraber halledeceğiz inanıyorumYa bende 62 63 tum hamileliklerden once keske inebilsem o kilolara
Ayyy yok ya ben tarcin sevmem
Bugun eskiii resimlerime baktim motive olmak icin yine fenalardayim ben
Olurlarmiii
Eski resimlerime baktim cok heveslendin cunku bir donem yine 82 lere cikmistim sonra 57 lere dustum incecikmisim yaa
canim buzlu kuvet hic iyi bir fikir degil o yuzden zaturete cevirmis bile olabilir , ilik suyla dus ,buzlu suya bez batirip koltuk alti ,kasiklari alnini silin ,Kizlar suan acilden geldik eve saat aksam 7 bu saate kadar sadece azicik yedigim kahvalti ile duruyordum..
Simdi yemek yedim, dusup bayilacaktim artik.
Cigerlerinden x ray cekildi, doktor zaturre oldugunu dusunuyor ama net sonucu radyolojist soyleyecek, grip vs icin testler yapildi onlar temiz cikti.
Bize idrar kabi verdi evde cis yaptiralim diye yarin sabah ilk is hastaneye idrarini goturecegiz ve yeniden kan testi yapilacak.
Pazarteside geleceksiniz dedi doktor, esim izin almaya calisacak isten..
5 gun oldu ates dusmuyor ve cocugun her yeri delik desik oldu, buzlu kuvetlere oturmaktan harap oldu hala bir sonuc yok elimizde.
Sinirlerimiz lacka esiminde benimde, Akin kendi basina takiliyor tum gun hic ilgilenemiyoruz.
Normal hayatimiza donemiyoruz, Arasi birakip yemek dahi yiyemiyoruz..
Cok yorulduk, cok yiprandik, artik atesini dusurmeye calismaktanda biktik cunku Aras atesini bile olcturmek istemiyor daha fazla, mahvoldu kuzum..
Oyle bir moddayiz ki nobet geliyorsa gelsin , daha fazla Arasi buzlarla, soguk kuvetlerle hirpalamayalim diyoruz.
Ilk kez boylesi bir hastalik yasiyoruz, sizlerlede hic vakit geciremiyorum, ne zaman normale donecegiz, zaturre ise ne yapacagiz hic bir fikrim yok.
Kendinize iyi bakin , insallah guzel haberlerle gelirim...
sen emziriyosun 1 lt su cok cok az en az 2.5 su olmali2 günlük menümü yazayım..
Gerçi pek iç açıcı değil hiç, bebeğin rahatsızlıklarından menülere odaklanamadım..
Cuma
Kahvaltı
1 dilim ekmek
Peynir
1 kupa çay
Öğlen
3 kaşık sade pirinç pilavı
Yarım tabak sebze yemeği
Akşam
1 kupa çay
2 şekersiz bisküvi
Yarım avuç kadar balkabağı çekirdeği
Su 1.5 litre
Cumartesi
Kahvaltı
1 kupa çay
1.5 dilim ekmek
Peynir
Öğlen
Sulu et patates yemeği
1 kase çoban salata
Akşam
1 kase et suyu çorba
Su 1litre
Spor yapamıyorum henüz sezeryandan dolayı, ama yürüyüşe başlamam gerek yavaş yavaş..
tesekkurler. Teknolojide proje yonetimiMezuniyetini tebrik ederim. Branşın neydi?
oyle cnaim, cok rahatladimçok sevindim canım kimbilir üstünden nasıl bir yük kalkmıştırkaç kiloydun bu hafta?
az kaldi canim bir 5,6 kilo ver eski kilolna doneceksin, masallah cok guzel gidiyorsunYa bende 62 63 tum hamileliklerden once keske inebilsem o kilolara
Ayyy yok ya ben tarcin sevmem
Bugun eskiii resimlerime baktim motive olmak icin yine fenalardayim ben
Olurlarmiii
Eski resimlerime baktim cok heveslendin cunku bir donem yine 82 lere cikmistim sonra 57 lere dustum incecikmisim yaa
oyle cnaim, cok rahatladim
ayy kilomu hiic sorma 71.5 timtam 3 kilo almisim 2 haftalik tatilde