• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Pazartesi kotu bi menuyle geldim diyorum ya hasta olucam saldim yjne bugun misafirim vardi birde arkadasimla kiZi geldi sohbet muhabbet fazla yemisim.tatli krizlerim cok oluyor.kendimi mutfakta gizli bi kosede yerken buluyorum kimden saklaniyorsam
Eki Görüntüle 2539004
Eki Görüntüle 2539005
Su 1 lt
Spor yok
Aperatifler gun boyu yedim.
Canim olmamis hic bu menu, sen yapmazdin boyle. misafir kurbani mi oldun...

Ben etli yapmadim dün bı tane küçük dolmalardan seçtim ekmek yok yogurt salata yedim biraz çorba yapmışım yapmasaydim olcakti yetiyor sadece dolma ile. Sofrada helva üzüm vardı yemedim eşim yiyor onları 🙄 dün akşam ben zehirlendim WC temizlemisim içine kireç çözücü çamaşır suyu birbirine karışmış çok kötü oldum şimdi iyiyim bugun de sabah erken kalktım kahvaltımı yaptım bulaşık makinemi bosattim tarçınlı kahve içiyorum kahve bittikten sonra eşime kahvaltı hazırlayacağım biraz spor yapayım :)
Cok gecmis olsun iyi misin simdi Aslicim, menulerini de yaz lutfen..
Sporunuda yap mis gibi :)

Bu öğlen yemeğinde puding var en sevdiğim tatlı ... Ama yiyemiycem :KK43:
Bu akşam nohut yemeği yapacağım şimdiden ıslattım.
Yarın da annemlere gideceğiz. Bu akşam yıkama günü kızı yikiycam 😌 ben hergun bu şekilde plan yapıyorum iyi oluyor :)
Planli olmak cok guzel, pudinge insallah karsi koyabilirsin, sekersiz diyetede devam ediyorsun umarim bozulmaz..

Dünkü menü
Lor prynirli yumurta
Siyah zeytin
Domates
Badem 5 tane
Ara tarçınlı türk kahvesi
Elma
Öğle
Mantar çorbası
Pulbiberli yoğurt
Közde biber
Ara şekersiz türk kahvesi
Mandalin
Akşam
Şehriyeli çorbası
Bı tane biber dolması
Salata
Yoğurt
Şu: 2 lt
Spor
50 JJ
50 zip
100 Leslie adım
40 mekik
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_

İnşallah ama hep akşamları batırıyorum kaç gündür
Ewet aksamları gercekten zor oluyor bende cok acıkıyorum bazen salatalık yesılcay su gıbı hafıf seylerle atlatmaya calısıyorum bazen dayanamayıp yedıgım oluyor yedıgım zaman sporumun suresını arttırmaya calısıyorum kendımce dengeledıgımı dusunuyorum bakalm sonuclarda bellı olur işe yarayıp yaramadığı😊

Planli olmak cok guzel, pudinge insallah karsi koyabilirsin, sekersiz diyetede devam ediyorsun umarim bozulmaz..
Puding iptal oldu çünkü öğlen yiyeceğim yemeği akrrepin menüyü takipteyim 😁

ya okudum bunu ve çok kötü oldum özge abla gerçekten çok üzgünüm... ALLAH yardımcınız olsun, inşallah her şey yoluna girer ve hiç görmemişe dönersiniz... yapabileceğimiz bir şey olursa lütfen söyleyin

canım menün kötü değil o kadar ama karbh ağırlıklı kısımları değiştrmen lazım

canım geldi mi beklenen ? şişin filan da iner rahatlardın

canım iyi bence

bence güzel menüü

fanta hariç harika

canım hareketini arttır biraz en azından

kızzz düşer bayılırsın az yemek yeyip kahve içince dikkat etttt

çok üzüldüm ya :KK43:(( umarım tez zamanda toplanırlar

canım ben çok daha fazla paylaşım yapıp etiketledim aslında bir cuma yok salıyı da etiketlemeyi unutum onu bulcam inşallah

spor çok iyi

oo çok da hafifmiş mutalaka eşime yapcamm inşallah

eşimmm bence bir tık senin menülerine göre fazla

ben de şu ara kitabını okuyorum

tam toparlanmaya başladın diyecektim akşamı gördüm

canım menü iyi ama sanki paketli gıda içeriği birazcık fazla

ben menülerini beğendim canım

kaptanım nasılsınız ?
Icerıklerı cok masum seker ılavesız olanları genelde tercıh edıyorum. Wasa da tam bugdaylı ekmek yemek ıstemedıgımde kurtarıcım oluyor herzaman yememeye calısıcagım bundan sonra canım sagol😊

Ewet aksamları gercekten zor oluyor bende cok acıkıyorum bazen salatalık yesılcay su gıbı hafıf seylerle atlatmaya calısıyorum bazen dayanamayıp yedıgım oluyor yedıgım zaman sporumun suresını arttırmaya calısıyorum kendımce dengeledıgımı dusunuyorum bakalm sonuclarda bellı olur işe yarayıp yaramadığı😊
Ya bir de buluşma kına vs derken.. inşallah iyi düşünmüşsün canım

Ben etli yapmadim dün bı tane küçük dolmalardan seçtim ekmek yok yogurt salata yedim biraz çorba yapmışım yapmasaydim olcakti yetiyor sadece dolma ile. Sofrada helva üzüm vardı yemedim eşim yiyor onları 🙄 dün akşam ben zehirlendim WC temizlemisim içine kireç çözücü çamaşır suyu birbirine karışmış çok kötü oldum şimdi iyiyim bugun de sabah erken kalktım kahvaltımı yaptım bulaşık makinemi bosattim tarçınlı kahve içiyorum kahve bittikten sonra eşime kahvaltı hazırlayacağım biraz spor yapayım :)
Aaa gecmis olsun kuzum evet biraz tehlikeli olabiliyor bu temizlik malzemeleri biraz daha dikkatli olmamiz gerekiyor canim. neyse ki ucuz atlatmissin tatlim.bu arada masallah sekeri biraktin baya baya

Kozmogirl17 Kozmogirl17 canım benim bugünkü menü pek olmadı :(

Sabah 1 yumurta
Domates
Salatalık
Peynr
Biraz reçel
2 dilime yakın ekmek

Öğle yok

İkindi 2 dilim kek

Akşam
Bir tabak Yoğutlu çorba
2 y.k türlü
2 kaşık mantı
4 5 çatal zeytinyağlı patlıcan
3 çatal çybuk makarna

Akşamçayı
2 avuç çekirdek
4 fındık
2 bardak çay
Ve kek :(

Annemlerdeydim kontrolüm kayboldu
Düzene girmek zorundayım yarın dengelicem inşallah 😏🙄🤗
Kek mantı makarna kek:(

Eki Görüntüle 2538993 Eki Görüntüle 2538994 Eki Görüntüle 2538995
Bugün kü menum. Ceza ziplamali olmasın lütfen dizim ağrıyorda. Su 2 yi geçti yesilcay içtim ve sade kahve bir fincan. Nöbetçiyim
Söyleyeceklerim bu kadar
Geçmiş olsun canım

eylul23 menum
sabah 8
2 dilim ekmege kasarli tost,2 bardak cay

oglen 1
4 dilim karpuz
ara sutlu neskahve

aksam 5 patates salatasi( yumurta , maydanoz, kirmizi sogan)

3 lt su

spor
30 dk leslie
1 saat yuruyus
Yawrukush Yawrukush
@besive
güzell

PAZARTESI MENUM
SABAH 9DA

Yarim haslanmis yumurta (canim istemedi daha fazla)
3 yesil zeytin
1 kk tulum peyniri
1 dilim hellim peyniri
Koz yesil biber (5-6 adet sivri biber)
Domates, salatalik, ceyrek avokado
50 kalorilik pita ekmegi

ARA
Filtre kahve

OGLEN 14TE
2 kepce tarhana corbasi
Domates,salatalik, ceyrek avokado, havuc

AKSAM 17.30DA
1 kucuk yemek tabagi kemikli et yahni

ARA

1 tane meyve yiyecegim. (mandalina ya da elma)
Yatana kadar da ya limonlu cay ya bitki cayi demleyip iceriz.

SU:2 lt olmak uzere, gececek yatana kadar muhtemelen
SPOR: 1 saatten fazla ev isi, 1 saat Akini birakip alirken yuruyus, 2 saatte okuldan sonra parkta hic oturmadan cocuklarin pesinde adimlama, suan ayaklarim agriyor... (Hayat normale donuyor cok sukur..)
pomegranate_ pomegranate_
Güzel

Pazartesi kotu bi menuyle geldim diyorum ya hasta olucam saldim yjne bugun misafirim vardi birde arkadasimla kiZi geldi sohbet muhabbet fazla yemisim.tatli krizlerim cok oluyor.kendimi mutfakta gizli bi kosede yerken buluyorum kimden saklaniyorsam
Eki Görüntüle 2539004
Eki Görüntüle 2539005
Su 1 lt
Spor yok
Aperatifler gun boyu yedim.
Kuzum azıcık dayan bak harika gidiyorsun

Dünkü menü
Lor prynirli yumurta
Siyah zeytin
Domates
Badem 5 tane
Ara tarçınlı türk kahvesi
Elma
Öğle
Mantar çorbası
Pulbiberli yoğurt
Közde biber
Ara şekersiz türk kahvesi
Mandalin
Akşam
Şehriyeli çorbası
Bı tane biber dolması
Salata
Yoğurt
Şu: 2 lt
Spor
50 JJ
50 zip
100 Leslie adım
40 mekik
Yawrukush Yawrukush Dahlia_ Dahlia_
Süper

Yok be canim misafire suc atamam bu menu tamamen benim eserim dayanamiyorum reglim 10 gune yakin gecikti fena yeme krizlerim oluyor spor yapamiyorum zorlaniyorum cocuklari bahane etmiycem yine canim istemiyor havalardan heralde onu bahane edim 🙄🙄

Back
X