• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de istiyorum gitmeyi ama sinirsiz oturumum oldugu halde Iskocya vize istiyor canim, o yuzden simdilik sadece schengendeki yerleri gezioyurm. Amaa evraklarimi hazirliyorum , yaza kadar ins vatandaslik alacagim. O zaman giderim :KK66:
Super, vatandaslik alman da ayrica guzel. Agustosa kadar hallolursa buranin harika bir festivali varmis agustosta ona gelirsin :super:

Iyi geceler kızlar Sabah tartılma fırsatım hiç olmadı:( gruptan iyice bağımsız oldum konuşulan şeyleri anlamıyorum veya bir olay olunca en son öğreniyorum:(
Çok fazla geçmişe de bakamıyorum:(
Günlük menüm
Kahvaltı: 11.30
Peynir patetesli yumurta ceri domates 4 adet
Salatalık yarim 1 dilim köy ekmeği
Oglen: 17.00
1 kase yoğurt bezelyeli mısırlı tavuk yemeği 2 kaşık pirinç pilavı
Aksam: gene yok
Gün içinde 2 kucuk jelibon yedim :(
1 sekeriz türk kahvesi içtim
9000 adim
1.5 litre de su
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Yawrukush Yawrukush

Iyi geceler kızlar Sabah tartılma fırsatım hiç olmadı:KK43: gruptan iyice bağımsız oldum konuşulan şeyleri anlamıyorum veya bir olay olunca en son öğreniyorum:KK43:
Çok fazla geçmişe de bakamıyorum:KK43:
Günlük menüm
Gün içinde 2 kucuk jelibon yedim :KK43:
9000 adim
1.5 litre de su
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Yawrukush Yawrukush
canisi sen yemeklerine dikkat et ,cuma bildirimini yap , incelmis olarak gel :KK53: ,sorumlulugun arti islerin yogun katilamaman normal

Pzartesi menum
Sabah 10.00 10.30 gibi

Klasik kahvalti (yumurta peynir ekmek cay)

Ara yok
Oglen 17.00 gibiydi sanirim pirasa ve soganli biberli sosis cok kucuk tabakta

Ara
Maden suyu sade

Aksam 21.00
1 kase tavuklu patates yemegi

Tum gun kosturma evde disarda parkta sahhilde
2 lt su

Akşam yemedim diyebilirim
İki y.k kuru fasulye
1 y.k makarna
Su
Bir iki tane üzüm
Bide taaa ikindi de 3 tatlı kaşığı kısır yemiştim
Bugünlük bitti

Yarına misafirlerim var
Şimdi tatlı yapıcam
Ve olunca illa ki yiyorum yaa ama dengelicem mutlaka
Harika

İyi akşamlar hanımlar, gündüz çok giremiyorum sabah çocuğu bırakıp geliyom öğlen tekrar almaya gidiyom sonra ev işi yemek onunla oyun derken bu saat oluyo ☺

30eylül Pazartesi menüm
07:30 Hindistan cevizi yağlı kahve
10:30 2 adet haşlanmış yumurta, yarım avakado, 2 dilim kaşar, domates salatalık
15:30 2ceviz, 6 çiğ fındık
18:30. Izgara somon ve yanına çok az haşlanmış karnabahar ve bir iki Çatal haşlanmış havuç yedim ( low carb bozuldu🥺)

Spor 19000 adım 🥰🥰🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻Su 2lt ye tamamlayacağım inş
Yinede on numara menu

iyiz sukur , nasil oldu aras umarim bugun daha iyidir . sende her firsatta dinlen yorma kendini 😘
Bugun dunden daha iyiydi, 2 kez cok yukseldi birinde mecbur ates dusurucu verdim, digerinde vermedim 1bucuk saat dusmesi icin ugrastim.
iyilesecek insallah canim..

canim o vitaminleri unut , onlar hic bir ise yaramiyo , isyerimize gelen bir cok dr. var ben sormustum onlari sakin verme bos onlar demislerdi . kemik suyu kaynat ama 1 saat suruyo kaynatmasi en son icine sirke koy ,kaynat . soguyunca buz kalibina dok dondur ne pisirirsen bu et sularindan ekle , sut ,.peynir yogurt yesin bolca ,
Bende yemekleri et ve tavuk suyuna yaparim cogunlukla cok sagol guzel tavsiyeler icin..

Auyy herkeste turlu turlu dert var iste nasildi yavru iyi miydi canim cok gcmis olsun.

Esimmmm begendim menunu suyunu yuruyuste guzel ama leslie de yap usenme

Guzel canim

Cok sukur canim bence krese gitmek istemedigi icin aras tebesir tozu yutuyor 😊😊😊sizi kandiriyor insallah hep iyi olur canim

Ayyy bak simdi biz merak ederiz anlatta surda iki dedikodu yapiverelim kiz.stresini atarsin hem valla bak sır cikmaz bizden.bence sen o menuleri hic yazma pazartesiden basla 😂😂😂cok basin agrir burda yoksa😎😎😎sen ozlemle es olmusmuydun bu arada kanadali35 kanadali35

Gonderme bosver canim gunluk oyun gruplari falan yokmu o tarz yerlere gotur olmadi kucukller daha ya kiyamiyorum ben anne cocugu daha dursun yaninda mis kokulu

Ayyy sormaa annem geliyor sabahtan bi basliyor aksama kadar gelip gittikce okuyor valla bazen gece bende cok agladiklari zaman okuyorum sakinliyorlar baya baya

Olmaz mi kuzum ya insallah gelirde hevesin yari kalmz

Biz takimcak bole merakliyiz😂😂
Olabilir canim krese gitmemek icin yol bulmus olabilir :))

Tereyagli canim annem cok guzel yapar canim. Haftaya tasinicam insallah 😁
Afiyet olsun kuzum ve kolaylikla tasin insallah..

Bugun bir tik daha iyiyiz. En azindan parktayken etrafi izledi aglamadan durdu.
Baska care varsa kres konusunu ertelemeniz cok iyi olmus. 3.5 - 4 yasindan once cocuklar cok zorlaniyorlar. Kalabalik ortam olunca hastaliklarada acik oluyorlar
Cok sevindim daha iyi olmaniza :)

Nasilsiniz kizlar, bi baktim bisuru sayfa gecmis, masallah diyorum size 🤩😅
Yawrukush Yawrukush daha iyice demissin tatlim ama, gecmis olsun ust uste olmadi ne fena oldu kuzum kolaygelsin.
Boyle yapisan jel gibi birseyler gordum burda ateslenen cocuklar icin, kesin orda da vardir. ise yariyorlar mi?

Bir de burda paracetamol cok ucuzmus sasirdim.
Burdada var canim o jellerden bende kullaniyorum, paracetamol , acetominofen hepsi cok ucuz burd, trde pahali mi?
Bilgim yok hic..Ozledim Filizim, iyi bak kendine :)

Merhaba özgecim evet elazığda yaşıyprum amin inşallah kiloları verince anne olabilitim evet biliyom erzincan kemaliye demi rabbim cocuklarını sana bagışlasın hayırlı evlat etsin inşallah hayırlısıyla banada nasio rtsin inşallah 😊
Insallah canim Allah gonlunuze gore ,en guzel zamanda bebisler versin sizede..
Kemaliye, egin evet, sanki memleketlimi bulmus gibi oldum :)

kızlar o kadar çok yedim ki -ki inanın çok da yemedim eskisi gibi ama- mideme bir oturdu, bir tansiyonum mu yükseldi bişeyler oldu bu saatte uyanığım, işe geçiyim hepinize ayrı yazacağım. canım Yawrukush Yawrukush çok tatlı çok nazik bir insansın, içimden geldi allah gönlüne göre versin her şeyi kaptanım
Canim benim Allah seninde gonlune gore versin her seyi.. :KK200:
Nasil oldun, iyi misin, her sey yolunda mi?

Ah ablacım valla haftasonu çok zordu benim için insalah yarın daha sakın geçer yorgunluktan uyuyamıyorum çok gariptir ki :KK43: menüyü yazmaya anca girdim gruba akşam kısacık zamanımda anca işlerimi yapıyorum banyo yapacak zamanım bile olmuyor şaka gibi.. iş yerinde bi tuvalete gidiyorum hemen ürünleri karistirmislar yanlış yapmışlar.. :KK43: nasil olacak bilmiyorum geceleri kabuslar görüp duruyorum vallahi :KK43:
Canim benim gececek bu ilk zamanlarin yogunlugu, sIk disini, sagligina dikkat et , her firsatta dinlen..
Aklimdasin...

Güzel olmuş, afiyet olsun..

Afiyet olsun.. Turşu yeme, boşu boşuna ödem tutarsın..

Güzel, afiyet olsun..

Çok şükür iyi sayılır..
Misafir de vardı, çok yorgundum erkenden uyumuşum..
Aras nasıl şimdi?
Nasildi misafirlerinle canim?
Kuzun nasil?
Aras bugun daha iyiydi, iyilesiyor insallah..

canim gecmisi birazcik okudun da vitamin vernelten bahsetmissin benim kizzimin da cok zayifti anlatmkstim ya bende gecen 6-7 aydir bagisilligini gelistirici bir vitamin karisimi kullaniyorum onu kullandigimdan beri hic hasta olmuyor diyebilirim Yawrukush Yawrukush
Cok sagol csnim tavsiye icin ,3 yas kontrolunde isteyecegim bende vitamin.

sabahlari ballı kahve yapıyorum şekersiz içemediğim için bu kötü mü:KK43:
bi tatlı kaşığı atiyorum büyük kupaya.
aç karnina zeytinyagi içsem iyi olucak bagirsaklari düzenli çalışmasini sağlıyor.
çörekotu kalmadi onu bi çay kaşığı çörekotu ve zeytinyagi birlikte içsem işe yarar belki de.
günde 1 saat yürüyüşü tamamlamayi hedefim..
sabahlari en az 20 dk egzesiz yapmak.
egzesizi kahvalti öncesi mi sonrasi mi yapmaliyim?? hangisi daha iyi??
beslenme düzenin içinde ekmek şeker helva meyve koymuycam meyveyi yemekten bi saat sonra yemeyi düşünüyorum.
bide 8 de yemek yiyoruz eşim geç geliyor. eşimle konuştum ayri yemek konusunda bunu kabul etmedi:KK43:
yemek hazirlama sürecim 1,5 saatim aliyor.
akşamdan yemek yapma konusunda eşimle konuştum taze yemek istediği söledi.
akşam 22-23 gibi uyuyorum sabah 4:45 alarm yaptım. nedeni daha erken kalkayim günüm verimli olsun diye.
sizce yanlış mı yapıyorum bana bi yol verin:KK43:
Canim balli kahve, sekerli kahveyle ayni neredeyse..
Sekersiz icemiyorsan hicbir sekilde, gunde bir tane sekerli ic ozaman.
Bol sebze, hatta posali sebze yersen bagirsaklarin her daim iyi calisir aslicim.
Yuruyus yapabilsen cok guzel olur, ya da en azindan evde leslie yapsan, sadece 15dk gunde..
Egzersizi ac karnina yapmak en etkili yontem, firsatin olursa ac karnina yap.
Aksam yemegini cok gec yiyorsun, kizlarda demisler sen olabildigi kadar erken aksam yemegini ye, taze yemegi bekleme mesela, bir gun onceden kalan yemegin varsa onu ye, esinin yaninda da otur ona eslik et, cayla, kahveyle ,salatayla...

Yine gelemedim artık klasik haline geldi bu durum. Ikı gün internetsiz kaldık iş yoğunluğu zaten fena. Haftasonu kızımın doğum günü için arkadaşları falan geldi dün de Gebze ye gidip geldik günübirlik. Geçtiğimiz hafta deli gibi yedim de yedim üstelik. Evde sıkıntı var hala doğalgaz baglanmadi. Vs Vs bitmeyen bahane yapmışlar. Bu sabah tartıldım 68.9 kg. Başka sözüm yok.
Ablacim cok olaganustu durumlar yasiyorsun, yeni tasindin, yeni evin bir suru eksigi-aksilikleri oluyor..
Sen yinede elinden geldigince ugruyorsun biliyorum.
Her sey yoluna girecek, beni hatirla, ne sorunlar yasadik evle ilgili, o bizi canimizdan bezdiren ev 2 yildir kirada cok sukur..
Her sey yoluna girecek..:KK200:

İnanın bunları bile zar zor yiyorum..
Doğumdan sonra canım yemek istemiyor hiç, ancak tatlı..
Ya da yemek istediklerim döner, lahmacun falan.. Resmen zorluyorum kendimi yemek için..
Kahvaltı artık işkence gibi birşey olmuştu o yüzden artık yapmıyorum.. Öğlen desen yiyebildiğim kadar yiyorum, çeşit yapamıyorum tek yemek ancak..
Akşam da çorba iyi oluyor..
Sonrasında da acıkmıyorum ama tatlı, abur cubur isteği yoruyor beni.. Onları istediğim kadar yemek istesem keşke..
Etten soğudum resmen, baktım yiyemeyeceğim bugün karabuğday aldırdım eşime, hem doyurucu hem de değişiklik olsun..
Ne bileyim ya umarım çabuk geçer bu durum, yoruluyorum yemek düşünmekten, ne yapsam yiyebilirim acaba demekten..

Tartında bir sorun mu var acaba??

Günaydın..
Güzel geçsin kursun❤
Canim bencede az yiyorsun, sen suan emziriyorsun, zaten normal bir insandan cok fazla kalori harciyorsun.
Guzel guzel tum besin gruplarindan al, bebisine sut olsun.
Gunde kucuk bir tatli da yiyebilirsin, ben emzirirken diyet yaptim hatirlarsin, her gun tatli bir sey yiyordum,cunku emzirirken cok canim istiyordu.
SIkI bir diyet yapmamalisin, yapmana gerek yok, zaten emzirdikce gidecek...

Canim nasil oldu Aras? Kuzum ya yine mi ateslendi cuma gunu? Umarim hgaftasonu iyi gecmistir
Cuma gunu yine ateslendi Deryacim, hala ates gecmedi ama bugun onceki gunlere gore daha iyiydi..
Haftasonunu hic sorma :) Coook bitmis durumdayim...

İyi haftalar arkadaşlar 🌸🌸🌸 ben tartıda 67.7 geldim +500gr gösteriyor bugün 🥺 ama Reglim geçikti ondan mı bilemedim yediklerime dikkat etmiştim az da olsa yürüyüşde yaptım Ödemdir umudu ile yola devam
@Akrrep
Regli oncesi sislik, kilonun fazla cikmasi cok normal canim, regli olunca gider o artilar :)

Pazartesi Kilo bildirimim

Cuma
67.4
Pazartesi 67.2
Fark -200 gr
Mezunum ama dahada citir olacagim mi diyorsun canisi, masallah :)

Sorma canım ya, zaman nasıl geçiyor anlamıyorum hiç..
Bir de gelen giden olunca hiç vakit bulamıyorum kendime..
Valla 3 çocukla buraya da zaman ayıra bildiği için tebrik ediyorum onu :)

İnşaAllah gider cumaya kadar, üzülme hiç..

Beni gaza getiren biraz da o oldu aslında..
Hiç bir sözü yok aslında böyle olmama, hatta napıcan kilo verme falan bile diyor.. Ama geçen gün dar giymiştim, bakıp diyor ki, kat kat olmuşsun ya sen.. Yandan görünen katları sayıyor bir de :KK70:
Baktım cidden öyleymiş, kat kat olmuşum resmen, bunu düzelteceğim dedim ve başladım..
Sen dogum yaptin, kilo almis olman cok normal.
Bebisin cok kucuk, ilk bebegin, tek basinasin cogunlukla , yasadiklarin hic kolay degil.
Bu surecte esin saba destek oluyordur umarim fatimem, kilolar gidecek, inan bana, sen suan sadece bebisini op-kokla, onunla vakit gecir, onunla uyu, her seyin tadini cikart..

Bildirimmmm

Cuma - 71.6
Bugün - 70.4 :halay:

1 bardak su ve 1 kupa çaydan sonra tartıldım.. İnanamadım kaç kere çıktım tartıya :confused:
Harikasin canim, listeye girmek konusunda hala niyetli misin?

merhaba bildirimi yeni gürdüm
Hosgeldiniz aramiza, takimimiza katilmak istiyorsaniz asagidaki formu doldurabilir misiniz :)
4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

hemen anlatıyorum canım
Öncelikle dün sabah hacamat yaptırdım
Kahvaltım biraz geçe kaldı bide annemlerdeydik ama dikkat etmeyr çalıştım

Öğlen 12 kahvaltı

Bir tane s.zeytin
1 tane y.zeytin
Salatalık bir dilim
Bir buçul dilim ekmek
2 3 çatal patates kızartması
2 3 çatal melemen
Çay 2 ç.bardağı

3 gibi
1 adet hurma

Akşam 6

Bir kepçe yoğurt çorbası sıfır yağ
2 y.k yoğurtlu ıspanak
2 3 dilim fırın patates
Avuç.içi kadar fırında tavuk (yememem gerkeiyordu hacamattan dolayı :KK43: )
1 bardak ayran

7 gibi de
1 kase aşure

1 lt su

4 saat ev işi hatta 5 hiç oturmadım yani misafir falan vardı bide
Asureye ragmen menun guzel canim, uzun zamandir senden hic boyle guzel bir menu gormemistim.
Cumaya kadar boyle devam edersen harika bir eksi gelir eminim...

Bugünkü menüm

Sabah 11 30 kahvaltı

Bir avuç fındık
Salatalık
Bir çatal domates
Bi pasta tabağı kadar patates kızartması daha az da olabilir
Bir küçük poğaça
Çay

Öğle yemği de yukarıya dahil yani öğle yok :)

İki bardak su içtim aadce şu saate kadar

Yaklaşık 1.5 saat ev işi
Yarım saat kardio

@kanadali35 geç cebapladıpım için üzgünüm anca fırsatım oldu :KK43:
Aksam yemedin mi yemek canim, yoksa menunu eksik mi yazdin?

Korun istedigi bi goz misali annem yemek getirdi size yazdiktan sonra sanki mesaj ona gitmis gibi kucukcukkk bi tabak pirasa ve kucukcuk bi tabak soganli biberli sosis getirmis ekmeksiz onlari yedim tabaklar buyuk duruyor ama ufak tatli tabaklarindan 2 kasik abca alir goz yanilmasi olmasin.
Harika denk gelmis, teyzemin ellerine saglik..

selam kızlar
vallahi buraya gelmeye yüzüm yok kaç gündür :KK43: hafta sonu hiç güzel beslenemedim. pazar akşamı köfte yemeye diye gittim hamburger yedim :mad: nasıl oldu ben de anlamadım. hep eşimin yüzünden :KK4: bu hafta doğum günüm de var :110: pastalar mastalar havada uçuşur kesin bu hafta :işsiz: bu haftalık beni idare edin.
Ooo dogum gunun ne zaman canim, iyi k dogmussun iyi ki tanimisiz seni.
Sen gecenlerde sormustun bana unutmusum cevaplamayi, hastaliklar vs kusuruma bakma.
Sen listeye girerken hedef kilonu istedigin sekilde guncelleriz canim hic merak etme :)
Haftasonu icin kizacaktim ama dogum gunun geliyormus diye sustum :))

İyi akşamlar hanımlar, gündüz çok giremiyorum sabah çocuğu bırakıp geliyom öğlen tekrar almaya gidiyom sonra ev işi yemek onunla oyun derken bu saat oluyo ☺

30eylül Pazartesi menüm
07:30 Hindistan cevizi yağlı kahve
10:30 2 adet haşlanmış yumurta, yarım avakado, 2 dilim kaşar, domates salatalık
15:30 2ceviz, 6 çiğ fındık
18:30. Izgara somon ve yanına çok az haşlanmış karnabahar ve bir iki Çatal haşlanmış havuç yedim ( low carb bozuldu🥺)

Spor 19000 adım 🥰🥰🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻Su 2lt ye tamamlayacağım inş
Gayet guzel canim, adimlarinsa sahane :)
Cok istikrarli gidiyorsun masallah..

Sabah tartıldım ama yazamadim kızlar cumayla ayniydim. Dunku menumude yazamadim cunku yazacak menum pek yoktu sadece kahvalti yaptim ve sadece yesil cayli süt ve kayisi cayimi ictim. Aksam yemegi yemedim açıkçası. Bende kotu bir huy var moralim bozukken agzima yemek koymak aklima gelmez ac da hissetmem tum gun moralimi bozan seyden kendimi çekemiyorum. Uzgunken yemek yemiyorum hic iyimi kotu birsey mi bu huyum bilniyorum ama iştahı acilanlara gore daha iyi birsey galiba.
Hayirdir neyin var Tugbacim, her sey yolunda mi, iyi misin?
Moralin neden bozuk?

Iyi geceler kızlar Sabah tartılma fırsatım hiç olmadı:KK43: gruptan iyice bağımsız oldum konuşulan şeyleri anlamıyorum veya bir olay olunca en son öğreniyorum:KK43:
Çok fazla geçmişe de bakamıyorum:KK43:
Günlük menüm
Gün içinde 2 kucuk jelibon yedim :KK43:
9000 adim
1.5 litre de su
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Yawrukush Yawrukush
Canim aksamlari salata bile olsa firsat yarat kucucuk bir sey ye, sagligin bozulacak diye korkuyorum..

30 eylul menum
2 yumurta, domates , salatalik

ara sutlu kahve

oglen 3 yk yogurt ,1 yk ketentohumu,1 tk ceviz ,1 kucuk muz

aksam4
6 tane tavuk kanadi,3 yk bulgur pilavi
su2.5lt

spor
2 saat yuruyus
Yawrukush Yawrukush
Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi
Yine harika bir menu :)

Pzartesi menum
Sabah 10.00 10.30 gibi

Klasik kahvalti (yumurta peynir ekmek cay)

Ara yok
Oglen 17.00 gibiydi sanirim pirasa ve soganli biberli sosis cok kucuk tabakta

Ara
Maden suyu sade

Aksam 21.00
1 kase tavuklu patates yemegi

Tum gun kosturma evde disarda parkta sahhilde
2 lt su
Harika menu canim :))

Yawrukush Yawrukush nasil oldunuz iyimi aras ?insallah bir an once sifa bulur kuzum :dua: , testler yapildi demi kan idrar tekrarlayan enfeksiyonmu acaba ,ikide bir atesi yukseliyo off kolayliklar diliyorum sana .
Bugun cumadan itibaren gecirdigimiz en normal gundu diyebilirim canim..
Her turlu test yapildi, eger enfeksiyon yeniden nuksetmediyse her sey kontrol altindaydi, 10 gun antibiotigimizi de kullandik ama bilmiyorum, beynim uyustu artik..
Cok sagol merak edip sordugun icin, senin kuzular nasillar?

Back
X