• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamam koyucam😣 ama eşleme olmasın olur mu😏 ben kimseyi.kötü etkilemek istemiyorum🙄
Kendi sağlığım açısındanda zararlı biliyorum😥
Daha dikkatli olucam inşallah 🤗
Tamam sen ya benimle eslesirsin, ya da essiz takilirsin canim :)

:KK70::KK70: insallah yarina 59 gelirimde bunu direk yazarim:KK53:
Ahahahh sahiden tam senin kilo bildirimin olacak bir bildirim, yarin 59 gelirsin, haftayada mezunsun :)))

Slm arkadaşlar
Perşembe menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı kahve
11:00 mantarlı omlet, yarım avakado, 3 siyah zeytin, bir kaç dilim kaşar peyniri, 2 dilim tereyağlı low carb ekmek , domates, salatalık, kapya biber
15:30 bir avuç kadar kabak çekirdeği
18:45 kıymalı kabak yemeği ve az yoğurt

Su 2lt tamamlamaya çslışcam
Spor 11000 adım ( ailecek ormanda yürüyüş yaptık biraz)
@Akrrep
Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Cok cok guzel menu ,cok guzel su miktari ve ormanda yuruyusss..:KK68:
Yarina guzel bir eksi geliyor bence..:nazar:

Gonulmeyvesi Gonulmeyvesi calisiyor musun bir hobin var mi?
Surekli evde olmakta insani yemeye itiyor. Insan birseylerle ugrasirken yemek cok aklina gelmiyor.

Hayır canım çalışmıyorum ama öğrenciyim
Sabah hızlıca kahvaltı yapıp çıkıyorum
Öğleden sonra gelince de çok acıkmış hissediyorum ondan böyle oluyo
Bide bu ara çok sık misafirim geldi
Evde olmayınca sıkıntı uok
Ama olunca mücadele edemiuorum :(

Slm kızlar Bugünki menüm sabak aç karnına türk kahvesi
Kahvaltı 1 yumurta haşlma 1 kibrit kutusu beyaz peynir ve domates
Ara öğün 2 yemek kaşıgı sebze yemeği 1 dilim ekmek
Ara ögün türk kahveesi
Aksam yemeği 4 kaşık kısır 2 litre su tempolu bir gün ve 10 dk spor 😊
Guzel canim menun, aksam kisir yerine guzel bir sebze yemegi ya da satala ,corba daha guzel olurdu ama 4 kasik yemissin sadece:)
Egzersizinde guzel olmus:)

Merhaba hastalıklar bitmedi daha yeni kendime gelebiliyorum. Tam toparlanirien eşim kaza yaptı çok şükür hicbirseyi yok verilmiş sadakamiz varmış araba çok kötü ama sadece kas agrisiyla kurtuldu o yüzden giremedim günlerdir :KK43:
Yarın dönüyorum tekrar kaldığım yerden devam şubata kadar 25 kilo vermeliyim o yüzden tempomu hizlandiriyorum :)
Çok geçmiş olsun.

Guzel canim menun, aksam kisir yerine guzel bir sebze yemegi ya da satala ,corba daha guzel olurdu ama 4 kasik yemissin sadece:)
Egzersizinde guzel olmus:)
Bulguru bayağı az sebzesi cok fazlaydı kısırın canm ama az yedim 😊😊plateste yapacaktım da günüm o kadar yoğundu ki misafirlerim vardı yapamadım 😊

Amin cani hepimizinkini

Al bendende okadar dun katladigim 3 makina camasiri yerlerine yerlestjrcek vakit bulamadim dr git parka git iki cocuga ayri yemek yap kocaya yemek yap kendin hepsinden azicik azicik derken cok kacir.bide aksam kaynanacimla kayinpedercigim pesine kaynimla yeni elticigim geliverdi valla sabahtan beri firsat bulup supuremedigim evi varya 5 dakikada yaladim yuttum resmen misafirin gucu diye buna denir bide guzel ac gelmisler bide yemek cikardim helali hos olsun bulasigi bilmem nesi daha hala cocuklar ayagimda mesaimde 8 de basladi yani ayyy ne yzdim yine nokta virgul koymadim anlatin siz birazda beyin jimlastigi yapin yazdiklarimi cozene kadar ahahahhaha
aynen ole dikkat et derken bi baktim paldir kuldur indi asagi bi var bi yok oldu gulsemmi aglasammi bilemedim cokta vurdu yavrum kafasi dana iste tepelerde oynarsa 😏😏

Ketocumu ararsin craxcimi ararsin peynircimi ararsin ne ararsan var bu grupta

Nece konusuyonuz yaw siz ayyy hic yapamam bole denisssik diyetler yerli mali yurdun mali 3 ana ogun 3 ara ogun tamam ohhh mis ne o ole onu yeme bunu ye bunu yeme beni yeee😂😂😂

Bak simdiii ne zuulasiymis oooo sarap zulasi falansa hemen damliyi verim ortama😎😎😎

Sabah dagit aksam topla cumaya kadar topla kendini arti gelirsen hepimiz yeriz seni😋😋😋

Caktik caktik bizden kacarmi ozgeee

Gamze ye karabatak diyorum bosuna mi kesin yine kilo alcak gonulmeyvesi bir gamze 2

Gecmis olsun canim guzel menuyu browni bozmus sanki

Sizi niye alintiladiysam

Gecmis olsun canim allah beterinden saklasin bununla atlatmissin .hadi ozaman hayirlisi
Kaptanım tam kozmoymuşsun ha sen o kadar işi yap o kadar elti ağırla bi de karınlarını doyur bi de çocuk ayağında benim diyetimle uğraş 🤣🤣🤣 o şarabı sana kaptırmam bebeğimmm😝😝

Ah canim benim cok duygulandirdin beni, kesenize bereket olsun diyeyim...
Yuruyusunude yapmissin, kahve keyfi bile yapmissin ne guzel..
Kuzular nasil?

Canim menun sahane, ben boyle 3 ogun yersem doyarim 1 gunde:)
Seni azminden operim hatun :)

Daha iyi misin Huzurcum moral olarak, diyet olarak..
Tatiliniz de keyifli gecer insallah..

Ahh canim Feyzos senden haber almak ne guzel..
Iyi oldugunu duydum icim rahatladi..
Dahada iyi ol canim, grip falan olmadanda ayaga kalk insallah..
😘

kızlar selam nasıl geçiyor gnler umarım her şey yolundadır herkesin... çok sık uğrayamıyorum şu ara her şeye adapte olmak zorluyor beni . yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum : sabah kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum kendim yemiyorum hemen bşraz topluyorum ortalığı uykum varsa bir saat uzanıyorum geri kalkıp kahvaltı yapıyorum akşama hazırlık yapıp çıkıyorum evden. sonra bazı günler cami, okul bazen akşama kadar okul bazen sadece cami oluyor. akşam geliyorum apar topar bir meyve saati yapıp yemek yapmaya koyuluyorum. işlerin bir kısmı eşimin geldiği zamana kalıyor..her hoca ayrı tripte. kpss kitaplarımı ucuza getirmeye çalışıyorum şu an her şey ateş pahası. tüm gün dışarıdayım yemek düzeni kuramadım henüz sanırım yanımda taşımaya başlyacağım. şimdilik ayran çiğ kuruyemişle geçiştiriyorum ama eve gelince çok acıkmış oluyorum. yürüyerek gidip geliyorum bu arada 10000 adım ortalama genelde daha üstü atıyorum. komşular ilk kez evime gelecek onun telaşı var haftaya da düğün var diye ailem geliyor derken eşim iş sebebiyle şehir dışına çıkması gerekiyor onun hazırlıkları bir yandan... çok şükür sağlığım yerinde diyetimi de uyguluyorum umarım her şeye alışabilirim içinden çıkabilirim.. çok sık aklıma geliyorsunuz gün içinde öyle sıcak bir adaçayı içerken ya da çiğ kuruyemiş burasını düşünüyorum. uğrayamasam da klişe bir söz ama kalbim burada oluyor:KK60:okul yemeği işini ve misafi işlerini halledince daha düzene gireceğim sanırım

Canim sanada ,oglunada tekrardan cok gecmis olsun, acil sifalar diliyorum...

Buradada balkabagi cilginligi basladi, bizde oyacagiz balkabagini, birde ciftlige gidecegiz:)
Balkabagi tatlisi seven yok bizim evde ama balkabakli, zencefilli humus yapmak istiyorum :)

Canim yeniyor da o balkabaklari,her seyini yapiyor insanlar, corbasi, tatlisi, mezesi, humusu :)
Birde boy boy, cesit cesitler :)

Canim sag salim don evine, bizde kavusalim sana :)

Cok cok buyuk gecmis olsun, Allah beterinden korusun canim..
Bekliyoruz seni..

Insallah guzelce dinlenirsin canimcim..

Eyvah eyvah cumadan once temin edebilecek misin canim?

Cok cok guzel canim :)

Afiyet olsun gulum, ozledim sohbetini :)

Canim yarin 20 dk dans et kuzularinla sen, acin muzigi cumbur cemaat dans edin :)
Çok teşekkür ediyorum Allah herkesi korusun
Çok geçmiş olsun.
Çok sağol canım

3 Ekim Perşembe
Screenshot_2019-10-03-23-22-51-889_com.fatsecret.android.webp Screenshot_2019-10-03-23-22-36-409_com.fatsecret.android.webp
Su 2,5 litre
Spor 3 saat ev işi

İlla diyet listelerine uyman gerek diye birşey yok ki, bak isteğince kendine göre beslene biliyormuşsun.. Böyle devam :)

İyiyim sanırım, yorgunum biraz..
Allah acil şifa versin..
Çocuk bu, illa hasta olucak, ateşi de çıkacak.. Bunda kimise suçlamanın anlamı yok ki.. Hele şu dönemde, herkes hastayken, evin içinde bile hasta olabilirdi..

İyi ve yorgun :)
Gece iyi çok şükür onda sıkıntı yok da, sabahın köründe niye uyanır onu çözemedim 😄 7 olmadan uyandık bugün, dün de çok yorulmuştum, baş ağrısı falan derken zombi gibiyim şu an😂
Benim kucuk oglumda oyle 6.5 7 arasi uyaniyor fix hic degismez buyukte alisti onla birlikte dikiliveriyorlar basima geceden dua ediyorum uyusunlar sbh diye.
eşimin deyişi biz hasta oluruz çocuk hasta olmasin..
onun kafasi böle.
ama torkinleri atmaz mi.
mikroplari dökmez mi...
hiç hasta olmasin istiyor
hasta oldu mu beni ve annemleri suçluyor.
bu çok zoruma gidiyor.
dün akşam kavga ettik. onun hiç bi fikirlerini artık benimseyemiyorum.
Takma canim sen kulaklarini tıka hepsi ayni.
Vatoz balığı mı 😣
yinede denge kurmaya çalışıyorum kendimce ama olmadı
Başkasının da hakkına girmek istemem :KK43:
Yarından sonra ayrılayım ben
Yine girer size selam ederim🤗
Ama yarışma için grubu aşağılara çekmek istemem.. üzgünüm :KK43:
Sana suanda tum samimiyetimle yaziyorum
Seni birinin sarsmasi gerekiyor burda bakiyoruz guzel yorumlarla toplanmiyorsa biraz sert yorumlarla sarsmaya calisiyoruz ama sanirim seni uzdum bunun icin ozur dilerim.ama niyetim bu degildi emin ol gercekten birilerinin zayiflamak isteyip hatta cok istedigini soyleyip bu menulerle geldin mi sinirleniyorum.Bizde kaciriyoruz zmn zamn ama toparlanmak gerek sen ipin ucunu bi kaciriyon hooppp basa bole olmaz ayrica sen liste disisin neden takimi asagilara cekiceksin ole bir etkileme olmuyor takimi
ben iyilestim, aksam kizim ateslendi. hastaliklar bitmiyordu :KK14::olamaz:
simdilik cok kotu degil atesi, ama umarim distir, hastali degildir :dua:
Siz nasil oldunuz canim?
Oyyy bu ates dus takimimizin yakasindan gecmis olsun kuzumm
Çarşamba menüm

9.00
1 kupa çay
5 kuru kayısı

11.00
1 küçük muz

14.30
1 tabak karabuğday
Tavada az yağlı tavuk
1 kase salata
3-4 kaşık ev yoğurdu

17.00
1 havuç

19.00
1 kase mercimek çorbası
Et kavurma
Maydanoz

21 gibi 1 küçük muz

Gün içinde 2 kupa çay

1.800 lt su

Yawrukush Yawrukush
@Huzurvermeyolunda
Menune bayildim harika
Ben netten koli ile aliyorum, zula istiyorsan bende, gel beklerim :halay:
FitFiliz FitFiliz Filiz bak duy neler kaciriyorsun gelmeyerek :KK48:
Yawrukush Yawrukush Ozge, apardon kizlarin diyetlerini bozma niyetinde degilim :KK48::KK48:
Geldim geldimmm🙈🙈🙈
Kozmogirl17 Kozmogirl17 Ozlemcim, profil fotografina bayildim, incecik olmussun :KK200::KK200:
Yok kiz nerde eski resim bu 57 kiloyken bu nerdeyse 10 kilo var bu halimee
Eski kankim, nasilsin? ben cok fena saldim. O yuzden de herseyi yemeye basladim :KK17::KK17:
offf geri doneyim de, beni senle eslesinler :KK68::KK74:
Istersen capraz atese tutariz iki özlem senemcim
Selam kizlar

Bugun arkadaslarimdan biri 2 haftada nasil zayifladin. En son gordugumden bu yana zayiflamissin dedi. Ben diyet ve spor yaptigimi soylememistim direk kendi soyledi. Bir mutlu oldum😄
Kilo olarak cok zayiflamadim ama sıkılastigimi bende fark edebiliyorum. Leslieye devam 😎
Cok gusel bi duygu dimi
02.Ekim Çarşamba menüm

Öğle 12:30
Lorlu 2 yumurta
5 zeytin
Domates acur
Közlenmiş biber
1 kase ev yoğurdu

Akşam 18:30
Kuşbaşı et ve tavuk mangal
Sumaklı soğan
Domates turp biber

Su
3 litre

Spor
2 saat yürüyüş

:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

@Melegimkorusun
Harika
merhaba kızlar hastalıgım bıraz uzun surdu benden ogluma gectı baya zorlu gectı bu surec oyuzden gırmeye pek vakıt bulamadım kbakmayın kızlar. hala oglum ıyılemıs deıl öksürüğü burun akıntısı gecmedı.
ıkı gundur kendımce uymaya calısıyorumda bazen zorlanıyorum tabı ıntermıtten fastıng yapmaya calısıyorum.

30 eylul menum
12.30
1 yumurta
domates salatalık zeytın 1 dılım ekmek
cok az nutella

14.30
turk kahvesı yanında bıtter cıkolata

19.00
lahana sarma
yogurt

20.00
yesılcay

2 ltye yakın su 40 dk fıtness blender
bugun cıkolata kacamagı cok oldu malum gunden dolayı

1 ekim menüm
13.00
yumurta domates salatalık zeytın 1 dılım ekmek

15.00
turk kahvesı

18.00
3 adet kuru dolma
yogurt

2 lt ye yakın su spor yok (hastaydım)

2 ekim menüm
10.30
yulaf bar (normalde yemeyecektım ama ac karnına cay ıcınce mıdem bulandı cıkardım yemek zorunda kaldım ogle yemegını bekleyemedım)

12.30
haslama et
salata
cok az pılav

13.00
turk kahvesı

18.30
tarhana corba
patlıcan yemegı
1 dılım ekmek

21.30 yesılcay
2 lt su yarım saat parkta tunayı oynatma+ yarım saat yuruyus

buraya yazmadıgım gunlerın menulerını cok hatırlayamadım kacamaklarım oldu olmadı deıl ıns bu hafta artı gormem:KK43:
Gecmis olsun canim menulerin aman aman kotu degil diger gunler boyleyse ama cokts arti gormexsin.
p
kaptanim almazmiyim hemen gittim aldim . yurusumu de yaptim .kahve iccicem simdi :KK49:, sanal alem diye sizin emeklerinizi gormezden gelemen @Yawrukush, Kozmogirl17 Kozmogirl17 , size saygisizlik olur ❤
Ya sen bitanesin ama❤❤❤❤
İyi akşamlar güzel Kadınlar. Hızlı bir gün geçirdim. Okula geç gidecekken bir saat önceden toplantı alarmıyla saçma sapan duş alıp evden fırladım. Tam spor yapıyordum aradıklarında allahtan bitmek üzereydi. Geldik kızlara yemek koydum kendim yedim daha mutfağı toplamadan yazayım menümü dedim. Kızların ödevleri çok bi de gelemem akşam.
Menüm
Farikal ( 400 gr kuzu eti ve çeyrek küçük lahana yağ koymadım et aşırı yağlıydı)
Bir salatalık
Bir avuç çiğ fındık
İki parça türlü biber
Üstüne Himalaya tuzlu limonlu maden suyu
Su çok içtim
Spor 40 dk eliptik ve koşuşturmacalar.
İyisinizdir umarım. Ben hemen mutfağı toplamaya kaçıyorum.
Kolay gelsin canim tek ogun ama doyurucu
ARKadaslar merhaba bugun hic giremedim burda tatil dort gun boyunca Berlinin bagimsizlik yildonumu dolayisiyla coluk cocuk erkek kadin hepimiz evdeyiz baskasiyacak teli elime alicak firsatim olmadi sizler nasilsiniz iyisinidr umarim hemen munumj de yazayim

Sabah 10.30
2 yumurtadan domatesli kekikli onlet
Kasar zeytin salatalik 2 ceviz

Ara 2 kayisi 1 ceviz

Aksam 17.00
2 kasik patlicanli yogurt
2 kepce mercimek corb
Salata
Su 2 litre
Spor : Dun yaptigim aynisi bolgesel calismalar yapicam yatmadan

Yawrukush Yawrukush Kozmogirl17 Kozmogirl17 @AKovser
Umarim eksi gelicek hadi bakalim.
Kilo vermek istiyorum ama bu ara düzene koyamadım bi türlü
Sanırım tek takılmam daha iyi sizi de zarara uğratmak istemem..
Destekleriniz için teşekkürler

kanadali35 kanadali35 Kozmogirl17 Kozmogirl17 Yawrukush Yawrukush

Ve diğer bütün arkadaşlar kendinize iyi bakın :KK68:
Vedalari sevmem ne bu canim nereye gidiyomussun o kilolar tipis tipis verilcek haftaya da kaptanla eslicem seni iyilikle vermezsen o kilolar ziplata ziplata verdircwz kuzum.
Tamam koyucam😣 ama eşleme olmasın olur mu😏 ben kimseyi.kötü etkilemek istemiyorum🙄
Kendi sağlığım açısındanda zararlı biliyorum😥
Daha dikkatli olucam inşallah 🤗
Ben duzelcegine guveniyorum canim menulerin o yuzden ugrasiyorum seninle.
Slm arkadaşlar
Perşembe menüm
9:00 Hindistan cevizi yağlı kahve
11:00 mantarlı omlet, yarım avakado, 3 siyah zeytin, bir kaç dilim kaşar peyniri, 2 dilim tereyağlı low carb ekmek , domates, salatalık, kapya biber
15:30 bir avuç kadar kabak çekirdeği
18:45 kıymalı kabak yemeği ve az yoğurt

Su 2lt tamamlamaya çslışcam
Spor 11000 adım ( ailecek ormanda yürüyüş yaptık biraz)
@Akrrep
Yawrukush Yawrukush
Kozmogirl17 Kozmogirl17
Cekirdek ve kasar biraz rahatsiz etti canim.
Kaptanım tam kozmoymuşsun ha sen o kadar işi yap o kadar elti ağırla bi de karınlarını doyur bi de çocuk ayağında benim diyetimle uğraş 🤣🤣🤣 o şarabı sana kaptırmam bebeğimmm😝😝
Ammmaaaannnn stitch stitch im senemcim in zulalarina gitcem ben ama nasil kacmaz bendennnnnnn😃😃😃😃cakallll.adım kozmoooo
kızlar selam nasıl geçiyor gnler umarım her şey yolundadır herkesin... çok sık uğrayamıyorum şu ara her şeye adapte olmak zorluyor beni . yavaş yavaş oturtmaya çalışıyorum : sabah kalkıyorum eşime kahvaltı hazırlıyorum kendim yemiyorum hemen bşraz topluyorum ortalığı uykum varsa bir saat uzanıyorum geri kalkıp kahvaltı yapıyorum akşama hazırlık yapıp çıkıyorum evden. sonra bazı günler cami, okul bazen akşama kadar okul bazen sadece cami oluyor. akşam geliyorum apar topar bir meyve saati yapıp yemek yapmaya koyuluyorum. işlerin bir kısmı eşimin geldiği zamana kalıyor..her hoca ayrı tripte. kpss kitaplarımı ucuza getirmeye çalışıyorum şu an her şey ateş pahası. tüm gün dışarıdayım yemek düzeni kuramadım henüz sanırım yanımda taşımaya başlyacağım. şimdilik ayran çiğ kuruyemişle geçiştiriyorum ama eve gelince çok acıkmış oluyorum. yürüyerek gidip geliyorum bu arada 10000 adım ortalama genelde daha üstü atıyorum. komşular ilk kez evime gelecek onun telaşı var haftaya da düğün var diye ailem geliyor derken eşim iş sebebiyle şehir dışına çıkması gerekiyor onun hazırlıkları bir yandan... çok şükür sağlığım yerinde diyetimi de uyguluyorum umarım her şeye alışabilirim içinden çıkabilirim.. çok sık aklıma geliyorsunuz gün içinde öyle sıcak bir adaçayı içerken ya da çiğ kuruyemiş burasını düşünüyorum. uğrayamasam da klişe bir söz ama kalbim burada oluyor:KK60:okul yemeği işini ve misafi işlerini halledince daha düzene gireceğim sanırım
Yogunlugun fazla ama duzenli ugrarsan kilo vermen guzel olur canım.

Back
X