Valla ben çok tembel bir haftasonu geçirdim iki gündür yürüyüş yok kitap kahve keyfi yaptım çocuk olanak verdikçe

Yarın spor olarak toparlanmayı temenni ediyorum bakalım baya ütü var aslında onları yaparsam o kar olur 2 sepet ağzına kadar dolu çamaşır ve çamaşırlıkta asılı olanlar da var bari onları yapayımda spor olsun

birde Leslie yapsam süper olur kaptanım senin hafta sonu nasıl geçiyor arasın ateşi nasıl oldu
Kitap ve kahve keyfi yapabildigim gunler kendimi sansli hissediyorum ben ne guzel:)
Ev islerin bitmistir insallah canim,Aras iyi cok sukur , iyilesti, sordugun icin tesekkur ederim
Kızlar benm net bitmiş diye giremiyom haberiniz olsun
Tamam canim haber verdigin icin sagol, netin gelince bekliyoruz.
Iyi aksamlar kizlar
Menum
09.00 1.5 haslanmis yumurta,yesillik,
3-4 kasik yumurtasiz menemen
Biraz parmesan
12.00 7 badem ,sutlu kahve
16.00 turlu (patatesde vardi),cacik
2.5 litre su
Bayanlar yarin sporada baslicam yapamadim aklim yemekte biraz halsizim
Menun , suyun guzel canim.
Nasil alisabildin mi diyet duzenine?
Cqnım diyeti bozunca daha iyi hissediyorum ne yalan söyliyim. Aklıma o yüzden tuz geldi. Çünkü diyetisyen bana tuzu azalt demişti tabi ben mükemmel olcam ya diyete konsantre olduğum zamanlarda tuzsuz yiyordum. Karb da az olunca vücut su tutmuyor demekki. Zaten son zamanlarda suyu da çok çok zor içiyordum.
Ders denemez de işte arkadaşların çocuklarına yardımcı olacağım.. ama çok heyecanlıyım
Canim tamamen tuzu cikartma hayatindan.
Iyisin simdi umuyorum.
Ne guzel harika bir sey yapiyorsun.
Hergun hellim yerken kulaklarini cinlatiyorum :)
Canim cok guzelmis,Karadag'dayiz biz
Ne guzel, ne kadar kalacaksiniz, is icin mi gittiniz?
Canim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)
Ara verince cok zor oluyor canim benim icin hele ki burda cok soguk havalar. Spora hala baslayamadim. Olmadi once evde hafiften deneyecegim amahiic canim istemiyor

[/QUOTE]
Evde leslie yapabilirsin Deryacim.
Nasil gecti hafta sonunuz, kuzun nasil?
Canim hakkinizda hayirlisi olsun, en hayirli zamanda olsun insallah :)
Ablacım yeniden çocuk mu istiyorsun

[/QUOTE]
Yok canimin ici ben degil, karistirdin sen :)))
Sorduğunda verdigi cevaplar beni tatmin etmiyor galiba canim. Gruba da pek giremiyorum herkes iyidir insallah
Biraz zamana ve akisina birak tugbacim.
Kotu dusunme...
Iyiyiz bizler, ozledik seni :)
Kizlar dondumm istanbulda aktarma bekliyoruz
Canimmm sag salim dondun mu evine, gozunuzaydin, ozledik artik, sohbete bekliyoruz Filizcanim..
Günaydın
Gecen cuma 86.6
Bugün 86.1

Üstüne +regl
Harikasin Aslicim, bu hafta bomba gibi geliyorsun.
Günaydın

Güzel bir hafta olsun hepimiz için
Dün de pek gelemedim, bugün de dökülüyorum resmen, hastalık bana da uğradı sonunda
Cok gecmis olsun Fatimem nasilsin bugun?