- 26 Kasım 2019
- 2.020
- 2.822
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Menun cok guzel canim. Senin de spora baslaman lazim. Hic degilse gunluk 15-20 dakika yerinde yuruyud de olsa yapabilsen super olurGunaydin kizlar, bugun ilk yardim egitimindeyim tum gun, pek aktif olamayacagim.
@mifihafa esim sabah tartildim, cuma ile sabitim
Dunku menum
Sabah 1.5 haslanmis yumurta, biraz peynir, yarim ince bagel, 1 ceviz, cay, yesil cay
Ogle 1 tabak kapuska kiymali
Ara sutlu Nescafe
Aksam firinda kereviz, kara lahana corbasi (misir unsuz)
Su 1litreyi gecmisimdir sonunda
Spor 60 mekik
Menun de adimin da gayet guzel canimİyi akşamlar diziye daldım tvde yazmayı unutuyordum.
08:00 kepek ekmeğine kaşarlı tost
13:00 1 kase brokoli çorbası 1 yemek tabağı tavuklu mantar sote ve bol salata
18:00 1 yemek tabağı mercimek yemeği ve bol yoğurt
2,5 lt su içildi
6366 adım atıldı
Monica_
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Canim hastaliklara tempoya ragmen menun kotu degil. Cook gecmis olsun. Jmarim kisa surede yavrularinin gozu iyilesir.Merhaba hanımlar
Oğlum gecen gece uykusundan uyandi cok huysuzlandi gözlerine baktim kipkirmizi kızımdan geçmiş sanırım göz enfeksiyonu olmus bulaşıcı demiştiniz dikkat etmedim sanırım çok üzüldüm sabah kadar uyumadık bugünde sersem gibi dolandım
Bugunki menüm
Sabah 1130
2 yum tereyağlı omlet marul 2 zeytin 2 çatal peynir
Ara yok
Öğlen
1630
2 kase tavuklu şehriyeli corba cok acıkmıştım
1 avuç leblebi(içeriğe bakmadim tuz şeker nisastaliymis cok uzgunum)
Akşam 1930
Yoğurtlu patlıcan avuç ici kadar ekmek
Şu 2 litre
Spor yapamadim
Yawrukush
Kozmogirl17
Melegimkorusun
Cumaya guzel bir eksi geliyor desene. Masallah canim cok guzel menunSelam kızlar salı menüm
Sabah 12:00
1.5 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmek, Bi dilim peynir, 5 zeytin, Yarım avokado, 1 bebek havuç
Ara öğün
Filtre kahve 2 fincan
Akşam
1 kase Yeşil mercimek çorbası, 1 tabak yumurtalı ıspanak yemeği
Su 2 lt
Spor ev temizliği
stitch
Yawrukush @Kozmogirl17 @birniyetmeselesi
Spor da menu de harika. Uyumadan en az yarim saat once icme canim su. Ben hic kalkmam gece tuvalete kalksam cok sinirlenirdim o kesin15 ocak 2020
Sabah : 1 yumurta+peynir
Öğle : chia tohumlu puding içine yulaf katılmış
Akşam : ıspanak yatağında 5 adet köfte
Ara : yoğurt
Su : 1750 ml su 1 günlük mola. bu gün az içeceğim dün gece 3 kere wc ye uyandım. Yada en son çare hasta bezi kullanacağım uykum kaçıyor valla.
Spor : 90 dk pilates + 20x2 set squat + 4 saat ev temizliğine devamı (ben pert oldum)
Siskinlik kotu olmus canim. Ben eger karbonhidrati szaltirsam taze meyve/sebze sislinlik yapiyor. Aa bir de lahana. Sen bugun kapusta yemistin degil mi?siskinlikten patlicam, karnim cok sis ve rahatsiz ediyor ama nedense aklim daha da birseyler yememi oneriyor sanki iyi gelicek diye. ne odem yapti acaba, acaba ne zaman gecer. 2 haftadir boyleyim offf
Cokk gecmis olsun canim. Acil sifalarKızlar çok hastayım kafamu kadıramıyorum ateşim yüksek baş ağrım geçmiyor bütün eklem yerelriö ağrıyor parmaklarım bileaşırı derecede üşüme var
Bugün pek bişey yiyemedim eşim bi şeyşer hazırloyor şimdi 7 den sonraya kaldığım için çok üzgünüm ama ağrı kwsici içicem ondan sebep
Ve bugün tartıldım
Pazartesi 68.350
Bugün 67.900 gram
Fark 450 gram![]()
Gayet guzel canim menun. Afiyet olsunİyi aksamlar
Menum sabah ilik su
1.5 yumurta yagda 4 zeytin peynir 3 ince dilim ekmek roka maydanoz limonlu cay
Ara az kabak tatlisi
Ogle 1 kase kereviz yemegi
Ara turk kahvesi
Aksam 1 kasik pilav 1 kasik pirasa kavurmasi yumurta li 2 parca pancar sirkeli 2 lokma ekmek kereviz salatasi yogurtlu 3 kasik
Su 3 lt spor bel egzersizi
stitch
Yawrukush
Kozmogirl17
Kızlar ben regl oldum bu sebepten kilomu ölçemiyorum ve ayın 20sinde engelli heyetim var. Yani canım sıkkın birazArkadaslar aksam menulerini yazan arkadaslarimi da ekleyip, yeniden menu tablomuzu guncelleyecegim, hem sizede menulerinizi yazmaniz icin bir hatirlatma olsun :))
![]()
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
@Ponki12 nerelerdesin canim, diyete devam ediyor musun?
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet ciseak77 Stitch Ceyda76 Birikizmeselesi AppLesma Ponki12 allymcbeal Birniyetmeselesi mifihafa ![]()
angelnesss Gonulmeyvesi Huzurvermeyolunda nnurc Melegimkorusun
Canim uzme kendini, misafirlerin geldiginde de duzen kurarsin , saglikli yemeklerden yersin, tatlilardan kacinirsin.Kizlar hepinize iyi aksamlar kazaydi mazaydi derken pazartesi duzene giricem diye bekliyordum ama malesef oturmamisti pazartesi kursa baskadim esim evde bebege bakiyor ben buyukleri hazirlayip okullarina biraktiktan snra 8.30 daki dersime yetisiyorum hava karaik oldugu icin cocuklar uyanamiyor giydir hazirla cik derken stresli ve kendi acimdan duzensiz geciyor persembe gunu uc ayligina kayinvalidem kayinpederim geliyir memleketten eskiye nazarwn daha duzenli olur yemeklerim malum evde buyuk oluncs yemegin salatan full oluyo bakalim hayatimizin yeni donemine girdik ins alisiriz bu duzene de dualarinizi beklerim z![]()
Cok sevindim krokanlari satmamalarina :)))İyiyim çok şükür canım sen nasılsın evladın nasıl oldu ?
Yemin beni tuttu ondan devam ediyorum
Başka türlü karar versem de illa ucundan köşesinden yiyordum şimdi direk ben yemiyorum onu diyip çıkıyorum işin içinden
Dün hastaneye gitmiştim belki kan alırlar diye kahvaltı yapmadım eşim de illa sana bişey alayım dedikoskoca markete girdim dolandım dolandım huysuz çocuklar gibi onu yemem onda un var diye diye hiç birşey alamadım en sonunda küçük bi süt aldım
başka bi markette krokanlar görmüştüm dedim bide ondan alalım sütle yerim neyse gittik aldık kasada görevli malesef bu ürün sisteme girilmediği için satamıyoruz dedi
Herkes bana ve diyetime destek oluyor çok şükür
Yani sen kesin karar ver yemin etmek sanada iyi geldiyse tekrarla bence
Menu guzel olmus selincim, henuz egzersiz yapmiyorsun degil mi bebisin cok kucuk, egzersizden muaf tutari seni:)İyi akşamlar
Sabah: peynir, 14 zeytin, haşlanmış yumurta, ayva reçeli, 1 dilim ekmek
Öğle: bulgur pilavı, yoğurt
akşam: 2 biftek, bulgur pilavı, salata, yoğurt
su: 3 litre
Ana öğün dışı:
rezene sabah-akşam birer bardak
3 havuç
Bi tabak marul
İki avuç çiğ badem
Bir yeşil elma
Canimmmmkaptişimm benimmÇok iyiyiz şükür.. Benim sınav dönemimdi iki haftadır.. şükür bugün bitti.. Son birkç hazırlığım kaldı onlarıda şubat girince tamamlayacağım inşallah
sizde ne var ne yok
Bacagin nasil oldu Senemim, misafirlerle ve oglen menun bozulmus.14 ocak menum
sabah 1.5 haslanmis yumurta, 1 dilim ekmek, biraz peynir ve domates
ara cay, sutlu nescafe
oglen disarda egitimdeydim, protein hotbox diye birsey bulup aldim. icinde ispanak, salata, guacamole, shredded beef, salsa ve rende beynir vardi
ara latte, bir dilim cheesecake
aksam misafir vardi ve yemek yoktu, disardan soyledik maalesef. bir hamburger sossuz, yanina salata
sonra turk kahvesi
oglenki kacamaktan dolayi aksam yemeyecektim ama misafir olunca olmadi
su pek icemedim
spor da yok maalesef
@mifihafa
Gecmis olsun Deryacim neyi var kuzunun?Selam kizlar dunku menum
10:00- 1 kase kahvaltilik gevregi.
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00- 1 tabak avokadolu yumurtali salata, 4 yemek kasigi kadar bugday haslama, 6 kasik kadar tavuk gogsu.
ara: 2 elma.
20:00- 1 tavuklu sandvic (isten sonra doktora gittim kizim hastaydi birkac gundur bana da gecmis. Doktordan cikinca cok actim bunu alip yedim)
su: 3lt
Spor: 20 dakika yerinde yuruyus
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Birikizmeselesi
Neden siskinlik oldu acaba?siskinlikten patlicam, karnim cok sis ve rahatsiz ediyor ama nedense aklim daha da birseyler yememi oneriyor sanki iyi gelicek diye. ne odem yapti acaba, acaba ne zaman gecer. 2 haftadir boyleyim offf
Hay Allah canim esinden mi bulasti sana acaba, atesin gecti mi acaba?Kızlar çok hastayım kafamu kadıramıyorum ateşim yüksek baş ağrım geçmiyor bütün eklem yerelriö ağrıyor parmaklarım bileaşırı derecede üşüme var
Bugün pek bişey yiyemedim eşim bi şeyşer hazırloyor şimdi 7 den sonraya kaldığım için çok üzgünüm ama ağrı kwsici içicem ondan sebep
Ve bugün tartıldım
Pazartesi 68.350
Bugün 67.900 gram
Fark 450 gram![]()
Nasil oldunuz Ozlemim, Koray nasil oldu?Dunden beri alintilari cevaplamaya calisiyorum anca bitti selam herkese nasilsinix
Canim cok uzuldum ogluna, onada ilac basladiniz mi?Merhaba hanımlar
Oğlum gecen gece uykusundan uyandi cok huysuzlandi gözlerine baktim kipkirmizi kızımdan geçmiş sanırım göz enfeksiyonu olmus bulaşıcı demiştiniz dikkat etmedim sanırım çok üzüldüm sabah kadar uyumadık bugünde sersem gibi dolandım
Bugunki menüm
Sabah 1130
Ara yok
Öğlen
1630
Akşam 1930
Şu 2 litre
Spor yapamadim
Yawrukush
Kozmogirl17
Melegimkorusun
Neden tartilamadin canim?Kızlar ben regl oldum bu sebepten kilomu ölçemiyorum ve ayın 20sinde engelli heyetim var. Yani canım sıkkın biraz
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| Stitch | 10DKY MUAF | ||||||
| Elizan-seyma | |||||||
| Ceyda76 | |||||||
| Selinn-34 | |||||||
| Birikizmeselesi | |||||||
| AppLesma | |||||||
| Ponki12 | |||||||
| allymcbeal | |||||||
| Birniyetmeselesi | 15DK Y | ||||||
| mifihafa | |||||||
| angelnesss | |||||||
| Gonulmeyvesi | |||||||
| Huzurvermeyolunda | |||||||
| nnurc | |||||||
| Melegimkorusun |
İyi akşamlar diziye daldım tvde yazmayı unutuyordum.
08:00 kepek ekmeğine kaşarlı tost
13:00 1 kase brokoli çorbası 1 yemek tabağı tavuklu mantar sote ve bol salata
18:00 1 yemek tabağı mercimek yemeği ve bol yoğurt
2,5 lt su içildi
6366 adım atıldı
Monica_
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Geçmiş olsun canımMerhaba hanımlar
Bugunki menüm
Sabah 1130
Ara yok
Öğlen
1630
Akşam 1930
Şu 2 litre
Spor yapamadim
Yawrukush
Kozmogirl17
Melegimkorusun
Bugunku menum
10:00- 2 haslanmis yumurta, yarim avokado, bolca marul, 1 dilim ekmek.
Ara: 1 fincan az sutlu kahve
16:00- 2 kucuk haslanmis patates, 8 tane sulu kofte , 1 kocaman tabak salata (icine 1 tatli kasigi zeytin yagi), 1 bardak ayran
18:30- 1 kase yulaf, yarim muz
su: 2 litre
Spor: 30 dakika hafif tempolu kosu yurune karisik
50 squat
50 mekik
Yawrukush
Kozmogirl17
stitch
Birikizmeselesi
Canimm daha iyiyiz cok sukur bugun ilaclsri kesiyoruz hayirlisiyla ama cok durgun kuxum beni cook uzuyor bu durumCanim uzme kendini, misafirlerin geldiginde de duzen kurarsin , saglikli yemeklerden yersin, tatlilardan kacinirsin.
Oglus nasil oldu Huzurcum?
Cok sevindim krokanlari satmamalarina :)))
Hain kaptan :)))
Menu guzel olmus selincim, henuz egzersiz yapmiyorsun degil mi bebisin cok kucuk, egzersizden muaf tutari seni:)
Canimmmm![]()
Nasil gecti sinavlar?
Bebisimiz, sen iyisin insallah..
Bizler , kendi adima ben biraktigin gibiyim kosturmacayla geciyor gunler ama cok sukur halimize :)
Bacagin nasil oldu Senemim, misafirlerle ve oglen menun bozulmus.
Bcagin iyilesirse egzersiz eklersin cok daha rahat gider kilolar..
Gecmis olsun Deryacim neyi var kuzunun?
Neden siskinlik oldu acaba?
Daha iyi misin bugun?
Siskinlik problemin devam ediyor mu canim?
Hay Allah canim esinden mi bulasti sana acaba, atesin gecti mi acaba?
Haber ver bize durumundan...
Acil sifalar gulum..
Nasil oldunuz Ozlemim, Koray nasil oldu?
Canim cok uzuldum ogluna, onada ilac basladiniz mi?
Ailecek acil sifalar kuzum...
Neden tartilamadin canim?
Regli oldugun icin mi tartilmak istemiyorsun?
Henuz listede olmadigin icin sorun degil, tartilana kadar bekleriz..
Teşekkür ederim canm.Allah izin verirse inşallahKesinlikle oyle. Oyy masallah kocaman bir aile olacaksiniz desene. Ne guzel
Yaaa çok geçmiş olsun canım bi an önce halledersin inş allah yardımcın olsun canımGünaydın kızlar nasılsınız ? Benim hastane işlerim uzadı gitti,işini eksik yapan insanlar yüzünden . dünde atandığım kurum aradı 3 şubata kadar evrakları getirip başlamanız gerek diye . başka şehirde takıldım kaldım ,gidemiyorum. Pazartesi sonuç göstermeye gideceğim inşaallah ameliyat demez . mr sonucunda bağırsak fıtığı yazıyor nolacak bilmiyorum.üst üste geldi her şey . tren biletlerim de yandı. Bana dua edin lütfen![]()