• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

30 ocak 2020 bugün ne yedim
Sabah = 2 adet haşlanmış 🥚 + 🧀
Öğlen = 3 tatlı kaşığı yoğurt içine 2 tatlı kaşığı yulaf ezmesi
Ara = 1 adet tokat usulü yaprak sarması 3 cm boyunda tadına bakmak için ısrar etti arkadaşım.
Akşam = cafe au lait. evdekilere marketten döner aldım. Ben yemedim. 🤭
Gece = yoğurt kürü yenilecek.
Su = 1 lt oldu devam gece uzun
Spor =
Eki Görüntüle 2582907
cok azimlisin :KK9:

Günaydın
geçen cuma kilom 75,70
Bu cuma kilom 76,00

çok üzgünüm foto Flu çıkmış evden çıkmadan farketmedim.akşam tekrar çekeceğim.

tabi ki esas konu bu değil bu hafta güzel eksi göreceğimi düşünüyordum benim için büyük hayalkırıklığı oldu.çünkü yazdıklarım dışında ağzıma sadece kahve ve çay girdi.bir de bu hafta yazdım mı bilmiyorum her sabah çubuk tarçınla çeşnilediğim yeşil çayım vardı.

Ama pes etmeyeceğim yarın ve öbür günde kilo kontrolüne devam edeceğim.haftaya da bu sorunu yaşarsam tahlil yaptırmayı planlıyorum.

Gerçekten + olduğu için herkesten özür dilerim.
Tuh, cok dikkat ettin gercekten bu hafta. ama bazen takilmalar olur boyle. yilmadan devam edebilmek onemli ;) :KK5:

Bugün yada yarın Regl olucam beklıyorum siskinlik hissedıyorum 🙄 bide dün lattle içtım şekersız yatmadan acı biberli yoğurt yedım
85.5 ile ayrilmissin canim.
buraya dondun ya yine eksilir gider kilolar merak etme. ilk geldiginde de 87.5 ile baslayip 85e dusmustun, yine olucak, bu kez 7leri de goreceksin. onemli olan baslamak ;)

85.5 ile ayrilmissin canim.
buraya dondun ya yine eksilir gider kilolar merak etme. ilk geldiginde de 87.5 ile baslayip 85e dusmustun, yine olucak, bu kez 7leri de goreceksin. onemli olan baslamak :KK66:
kaç ayda düşmüştüm hesaplayamadim ben 20 agustosta gelmişim. :110:

silikonun ben de oyle waw faydasini gormedim dsadece yuzumu daha guzel temizliyor gibi , sanki silikonla yikayinca yuzum parliyor onsuz yikayinca tertemiz gorunmuoyr gibi geliyor :p
veee soru hangi tip microneedle roller aldin canim? Madem memnunsun isim marka modfel vs. paylasirsan super olur
canim ben cok arastirmadim, denemek icin ucuz bir model aldim. o yuzden cok onerilecek bir marka degil, sen de baslamak icin bir daha alabilirsin, sonra daha iyi modellere gecersin.
bazilarinda farkli farkli uclar vardi vs. ben 0.5mm tek uclu basit bir model aldim, simdilik memnunum. esim de diyor bu ne bicim bir alet boyle ama yuzun cok guzellesti parladi diye :KK36:

kaç ayda düşmüştüm hesaplayamadim ben 20 agustosta gelmişim. :110:
moral bozmayalim. hep bardagin bos kismina bakip yildigimiz icin ilerleyemiyoruz. uzun surede gitmis olabilir, veya bazilari daha hizli verir. herkesin yolculugunu kendine ozeldir.
onemli olan yolculuga devam etmek ;)
biz de yoruldugunda sana neden basladigini, bu zamana kadar neler yapip geldigini hatirlatip yardimci olmak icin buradayiz :KK36:

Bu sonucu bekliyordum üzgünüm kısa sürede toparlıcam inşaallah 🙁

Geçen hafta kilom 67.6
Bu hafta kilom 68.15

+fark 550 gram 😭😭😭
arti cok degil canim, bu hafta yine eskiye donersen haftaya eksiye bile doner ;)
Merhaba herkese
Gecen hafta:68.6
Guncel:67.3
Fark:1.3
Yuzde:1.89
cok iyi :KK9:
Hayirli cumalar
Gecen hafta 75.400
Bu hafta 75.200
Fark 200
Yuzde 0.26
@Yawrukush @Kozmogirl17 stitch stitch
eksi olsun bizim olsun :KK36:
ama sen daha iyi yapabilirsin biliyorum
Gunaydin kizlar
Gecen cuma 76.30
Bu hafta 75.60
Fark 70 gr
Yuzde 0.91
cok guzel :KK9:
meraba kızlar malesef sabitim ama hafta içi artıydım takımı etkilememk için zorladım sabit olmak için kısmet haftaya artık
olsun canim, bu hafta da sabit olsun, haftaya iyi baslayalim guzel eksi ile sonuclansin ;)
Kilomu bildiriyorum sabit 84,5 :KK43: dün tartılmıştım aslında 83,7 çıkmıştı ama bugün yüne 84,5 çıktı yani güncel kilom sabit 😞
@Yawrukush ben napsam hiç listeye katılmadan ayrılsam mi
canim sen listeyi dusunme. kendi sagligini bebeklerini dusun.
biz zaten her hafta bakiyoruz kimler motive ve iyi gidiyor, vakti gelmis, sartlari tamamliyor vs sonra soruyoruz katilmak ister misiniz diye. ama listede olsan da olmasan da takimdasin bizimle :KK200:
31 ocak 2020 kilo bildirimi

Geçen hafta = 71,5 kg
Bu hafta = 70,3 kg
Fark = 1,2 Kg
Yüzde =1,68
Haftanın kritiği = tüm vücut yağından % 0,07 lik bir azalma olmuş
kas oranımda % 0,07 lik artış olmuş
su oranımda % 0,04 lük artış olmuş
Protein oranımda % 0,04 lük artış olmuş
metobolizma yaşım 47'ye düşmüş
vücut kitle indeksim kiloludan sağlıklıya düşmüş.
Eki Görüntüle 2583051 Eki Görüntüle 2583052 Eki Görüntüle 2583054

:KK9::KK9:

moral bozmayalim. hep bardagin bos kismina bakip yildigimiz icin ilerleyemiyoruz. uzun surede gitmis olabilir, veya bazilari daha hizli verir. herkesin yolculugunu kendine ozeldir.
onemli olan yolculuga devam etmek :KK66:
biz de yoruldugunda sana neden basladigini, bu zamana kadar neler yapip geldigini hatirlatip yardimci olmak icin buradayiz :KK36:
geçmişe gittim bi kontrol edeyim :KK48:

bu haftada spor yarışması olsun lütfeeeen @Yawrukush yarışma olmazsa gece ekstralarımı bırakmaktan korkuyorum. hatta ben hedefe varana kadar hep spor yarışması yapalım.

Bu hafta yok muydu yarışma :)

cok iyi :super:
haftalik mesaj sayisini saymana gerek yok canim

Teşekkürler tamam canım. Zaten saymam çok zor olur çok yazıyorum :) ancak kendime günlük kota belirleyip yazabilirim :))))

31 ocak 2020 kilo bildirimi

Geçen hafta = 71,5 kg
Bu hafta = 70,3 kg
Fark = 1,2 Kg
Yüzde =1,68
Haftanın kritiği = tüm vücut yağından % 0,07 lik bir azalma olmuş
kas oranımda % 0,07 lik artış olmuş
su oranımda % 0,04 lük artış olmuş
Protein oranımda % 0,04 lük artış olmuş
metobolizma yaşım 47'ye düşmüş
vücut kitle indeksim kiloludan sağlıklıya düşmüş.
Eki Görüntüle 2583051 Eki Görüntüle 2583052 Eki Görüntüle 2583054

Çok güzel ve çok heyecanlı “6” lar Geliyor :) :eğlence::KK6:

ev halkı aç ölüyorlar ben dayanın diyorum. kızım sinirli sen iyice kafayı yedin beni bari bulaştırma diyor. eşim zencefilli sularımı sabah alıp gidiyor.ben bunlarla uğraşıp yılmıyorum.:skandal:
hiiii, 65i sen once goreceksin sanirim.
ben bu sabah tartilamadim ama dun hala 67ydim :KK9:
hadi bir gayret yoksa ben yakalayacağım sizi:sampiyon:
Bu hafta yok muydu yarışma :)

Teşekkürler tamam canım. Zaten saymam çok zor olur çok yazıyorum :) ancak kendime günlük kota belirleyip yazabilirim :))))
tabi ki var ben diğer haftalarada yayalım taraftarıyım.
Çok güzel ve çok heyecanlı “6” lar Geliyor :) .
cidden öyle ben bile heyecan yaptım.kendimi ince hayal etmeye başladım çünkü 70 lerden indiğim anda vücudum daha bir ince görünmeye başlıyor.şimdi bile artık belim var.can simidim azaldı. senide görmek istiyorum bu kilolarda.:eğlence:

ev halkı aç ölüyorlar ben dayanın diyorum. kızım sinirli sen iyice kafayı yedin beni bari bulaştırma diyor. eşim zencefilli sularımı sabah alıp gidiyor.ben bunlarla uğraşıp yılmıyorum.:skandal:

hadi bir gayret yoksa ben yakalayacağım sizi:sampiyon:

tabi ki var ben diğer haftalarada yayalım taraftarıyım.

cidden öyle ben bile heyecan yaptım.kendimi ince hayal etmeye başladım çünkü 70 lerden indiğim anda vücudum daha bir ince görünmeye başlıyor.şimdi bile artık belim var.can simidim azaldı. senide görmek istiyorum bu kilolarda.:eğlence:

Ay ne güzel canım darısı başımıza :KK200: İnsan nasıl mutlu oluyor aslında hiç bir yemek bu hissi veremez
Evet canım her zaman yapalım spor yarışması

Back
X