• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet ama yarısını yiyemedim midem bulandı artık
Şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
2 küçücük minnacık lokumcuk😶
Akşam
4 5 yk kadar ıspanak yemeği
4 küçük lahana sarması
3 yk yoğurt
Suyu sayamadm ama az içmedim
Yarım saatlik bi yürüyüş yaptm ama adımsayarım çalışmamış 😶

Güzel Canım kahve yanına hurma da tercih edebilirsin daha iyi olur hem kahve ile de güzel oluyor.

İyi aksamlar
Sabah yesil cay
2 dilim ekmek 2 yumurta lorlu 6 zeytin 2 minik domates cay
Ara yesil cay
Ara 1 elma
Ogle 1 dilim ekmek az tursu kavurmasi
Aksam
6 kasik makarna 2 kasik menemen 1 kasik tursu kavurmasi
Su 2.5 lt oldu devam
Spor 45 dk yuruyus 4 saat ev isi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
menün güzelmiş bugün ama turşu kavurması ödeme neden olabilir yeşil çayı arttır yarın istersen.
BlancKahkul BlancKahkul canim senle eşmişiz,ne yaoacagiz ben bilmiyorum🤗

Arrietty_ Arrietty_ ya canim tebrik ederim valla 2.5 kilo bravo...
Imrendim simdi sana baktim da internettr hic boyle diyet bulamadim.ben de mi 5 gun uapsam amac ne galan anlamadim ki?
Yani 5 gunde cabuk kilo verdirip sonra ne yapiyor🤗

Yawrukush Yawrukush özgecigim burada herkes yurtdisinda mi🤗
Sen simdi cocugu okula goturuyorsun,biri yurtdisinda şu yok demisti,birinin niki kanadali falan 🤗🤗🤗:):):)
menülerini paylaşırken takım arkadaşını etiketle,çünkü birbirinizin menülerine yorum yapıp hata kontrolü yapacaksınız.cuma günü kişisel olarak verdiğiniz kilolar 2 li gruplar halinde değerlendirilecek.en çok hangi ikili kilo verdi yarışması:eğlence:olacak.
Bugunun menusunu yazayim.
Annem geldi dun bu aksami cok iyi atlatamadim haliyle yarin da burada🤗
Yemeye coşmuyorum ama yapilan seyler hep kalorili.yinede hicbirini yemedim pek.

09.00 2 zeytin-1 catal peynir
13.00 yarim kase tarhana,yarim tabak tavuk yemegi.
20.00 10adet yaprak sarma o da en az 350 kalori eder.1 bardak ayran,3 cm cevizli sucuk malesef.
Gun icinde:1.5 lt su,1 Turk kahvesi,4 cay,1 Neskafe,4 bitki cayi.
Işyerinde 3000 adim atmisim.
Annemle uygun degil ama bugun egzersiz yapmaliyim muhakkak.

Aksam icin uzgunum ya ne guzel 4 gundur kacamaksizdim aslinda kavamak da degil diger seylerden hemedim cok actim sarma da yedim yani🙈
cevizli sucuk benim kurtarıcımdı.tatlı krizim tutunca azıcık bile kesiyordu.üzülme
Aktif olurum tabiki rahatsızdım bugünde kafam kalkmadı ancak bildirim yapıp çıktım herkesi tebrik ederim haftaya daha güzel geçer inş👏
geçmiş olsun canım iyi ol bir an önce aktif olarak bize dön
Yok yok kolay bul diye etiketledim kendi menume 😂😂😂 kaptanım öyle yazmış yorum yapın diye
Yurtdışımi valla isterim ama malesef :rapci:
Artvindeyim ben. Boyum 1.69 kilom en son güncellemeyi yazıyorum 68.5 :)
Öğlen çok ısrar ettiler kiramadim. :kızgın:Ama bak şu an açım hiçbir şey yemiyorum. Çok azıcık salata yedim. 5/6 çatal kadar. Birde Türk kahvesi ictim. :)
Senin menun daha hafif cevizli sucuğu yemeseymissin 10 numara :)
artvin ne güzel bir şehirde yaşıyorsunuz.şavşata aşığım ben bu ülkede yaşayan herkesin görmesi gereken güzellikler var orada.hele alabalığı yok mu of be...
iyi akşamlar kızlar , bugün bayağı zor bir gündü eve yeni geldim . dedeme köpekler saldırmış ,kalçasından ısırmışlar bastonla yürüyen adamcağızı . kuduz aşısı felan yaptırdık anca girdim eve . şuan durumu iyi çok şükür. güzel kilolar verilmiş 4. olmuşuz ne güzel :) kilo veren arkadaşlar tebrik ederim :)
ah ah dedemin o güzel ellerinden öp geçmiş olsun dileklerimi ilet.içim çok kötü oldu ben dayanamam dedelere
4.Takim arkadaslarim hepinizi tek tek cok seviyorum.Saglik sorunlarimdan dolayi sizinle fazla ilgilenemedigim icin gorevimden ayrilmak istedim hepinize bu yolda bol azim ve basari diliyorum sadece kaptanligi birakiyorum oklavalarim hala elimde tepenizde olucam en yakin zamanda opuyorum hepinizi
bizde seni çok seviyoruz.canım ya bak çık çık gel dedim ciddiyim.özletme kendini sakın çocuklardan bunalınca gir 4, takıma biz senin keyfini yerine getiririz hemencecik.
Günün sporu

30 dk eliptik 90 puan
10.000 adim 500 puan

2 L su

Yawrukush Yawrukush adim i dogru mu hesapliyorum bilmiyorum 🤣
kesinlikle doğru spor için kocaman bir aferin.

mifihafa mifihafa kız koş koş takımdaki çıtırlar plan yapıyor bizde yapalım.yani ikimizden pek 1. çıkmaz gibi ama en azından sonlarda olmayalım.plan yapalım su içelim ,sen karbonhidratı 1 öğün al ben yumurtalarımla mutlu mesut aşk yaşayayım çooook spor yapalım.
ödem attırıcı çay tarifi (günlük ben bunu içeceğim.)
yeşil çay
funda yaprağı
kara hindiba
kekik
biberiye
birer tutam demliğe koy kaynamız az beklemiş suyu üstüne dök 5 dakika bekle süz ve iç olacak.

22 şubat bugün ne yedim
sabah : 1 adet yumurta + peynir (eşim 3 haşlayıp 2 yanına almış evde 4 yumurta vardı birini kızım kendine omlet yaptı bilin bakalım bana ne kaldı?)
öğlen : kahvaltıyı 12 den sonra edince öğlen gene gitti
akşam : yumurtalı ıspanak yapacaktım.yumurta almaya gittim çok aç olunca pişene kadar dayanamayacağıma karar verdim. ev halkına yeni gördüğüm hazır yemek fasulye pilaki aldım.eşime ben yaptım dedim pek beğendi. tabi ki sonra gerçeği söyledim. neyse kendimede gevrekli yoğurtlardan aldım onu yedim.sonra cafeye gittik patlamış mısır getirdiler psikolojik herhalde fark etmeden elim gitmiş yarısını yemiş buldum kendimi.
su : gene yerlerde 1500 ml
spor : 105 dk pilates : 315 puan
150 squat : 300 puan
25 dk ağırlıklı yürüyüş : 75 puan ağırlıklar alışveriş malzemeleri oluyor.hangi akla hizmet o kadar alışveriş yaptım bilmem yanlız ve arabasızken üstelik delilik.
toplam puan : 690 puan

mifihafa mifihafa

@Kozmogirl17 kaptanımız insallah herşey istediği gibi olur ve yeniden dönebilir grubumuza 💗
Bende sıkılmaya basladim hergün bi yerim ağrıyor
@diyetlikadn nasilsin eşim
Bugünkü menüm
Sabah
Peynirli biberli tb ekm sandiviç
2 zeytin
1 incir
Ogle 1 portakal
Aksam
Yoğurtlu çorba kabak yemeği bulgurlu
Ara
1 portakal
2 l su
Spor (internetim sukur açıldı )
Yapabilirsem yazarım
Yawrukush Yawrukush stitch stitch
Nasil oldun canim?

Evet canim. Kimlik basvurusunda bulundum. Yeni kimlikler icin. Bekleyecegiz bakalim 3-4 haftayi bulur dediler gelmesi.
Hayirli olsun canimcim :)

Ozaman Sana bir soru. Sonu suprizli.
Bu aksam senin günün mu olsun benim mi?

Ben günü iki ana ogun, bir ara ogun ile kapadim. Ac degilim.

Keto soganli yapmak icin evde firin kagidi kalmamis. Simdi esim almaya gitti. Gelince yapacagim cunku yarin ise yanima alacagim.

Yemek olarak günün ozeti

Kahvalti
4 kucuk yumurta beyazi
Yarim avokado
1 kucuk Salatalik
1 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
10 Gr tereyag

Ogle
100 gr kadar hknfk
Yarim avokado
1 Cheddar Babybell

Hindi yemeginin sosuna dokunmadim

Eve gelince
2 dilim Cheddar
1 dilim Hindi fume
5 Gr mayonez

Foto yok ara ogunun
Ama fumeyi ikiye bolup Cheddar arasina koyup biraz mayonez sknca ssrip yedim.

Sporumu cocuk yatirinca yapacagim. Bugun crossfit yok. Her Kasim agriyor :) ne otura biliyorum ne klka biliyorum. Yuruyup egilemiyorum da agrisiz.
Menu cok guzel, kas agrisi da candir :)

Yawrukush Yawrukush bende bu ara düşünüyorum acaba karataya mı geçsem die ama sanırım bu sbh bende şişkinlik vardı pazartesi de tartıda bi değişiklik olmazsa karatay ile devam etmeyi düşünüyorum.
çünkü görsel olarak herkes zayıfladığımı söylüo bende farkediyorum 2 beden pantolonlarda inceldim ama kiloda takıldım.karnım ciddi anlamda boşaldı.belki de yağ oranıma baktırmam lazım.spor konusuna gelince önümüzdeki hafta kendime salon bakmayı düşünüyorum kafamda bi kaç yer var.
Karatay uygulanabilir, zor olmayan bir diyet, spor salonuna para harcamadan evde, youtubedan spor rahatlikla yapabilirsin, ben oyle yapiyorum canim :)

İyi akşamlar😀
13:00 1 kase mercimek çorbası bol yeşillikli tavuklu salata
18:30 1 tabak etli nohut 1 kase yoğurt ve salata

3 litre su
5.545 adım atıldı

Yawrukush Yawrukush stitch stitch milkk milkk
Guzel menu canim ,adimlarinda guzel :)

Yawrukush Yawrukush merhaba.
Evet ilk geldigimde de soylemistim eskiden de katilidigimi ama ayrinti hatirlamadigimi.
Ama bir sekilde biraktim tabi benden sebep veya hayatimdan veya yetersiz motivasyondan.
O kadar cok kilo vermek aklimda ama veremedim ki haklisin.
Yani bu kez azimliyim bu kez su hatayi yapmayacagim diye dusunuyorum;iki kez kacamak yapinca veya az musait olmayinca ya da kilo veremedgim donemler hemen pes etmeyecegim.
Tabi soz veriyorum ama soz cok onemli bende yani bir aksilik cikar falan utanmam insallah.
Iyi niyetin icin sag ol.
Ben senin enerjine, azmine, kilolari vermek istedigine inaniyorum canim.
Bu sefer mezuniyetini bizimle kutla istiyorum, o sebeple yazdim :)
Sozunu aldim , sozune deger veriyorum, yaz gelmeden citir olalim hepimiz:KK76:

İyi aksamlar
Sabah yesil cay
2 dilim ekmek 2 yumurta lorlu 6 zeytin 2 minik domates cay
Ara yesil cay
Ara 1 elma
Ogle 1 dilim ekmek az tursu kavurmasi
Aksam
6 kasik makarna 2 kasik menemen 1 kasik tursu kavurmasi
Su 2.5 lt oldu devam
Spor 45 dk yuruyus 4 saat ev isi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Guzel birgun olmus canim, ne kadar cok ev isi yapmissin, sizlere bakinca ben hic ev isi yapmiyorum gibi geliyor :)

BlancKahkul BlancKahkul canim senle eşmişiz,ne yaoacagiz ben bilmiyorum🤗

Arrietty_ Arrietty_ ya canim tebrik ederim valla 2.5 kilo bravo...
Imrendim simdi sana baktim da internettr hic boyle diyet bulamadim.ben de mi 5 gun uapsam amac ne galan anlamadim ki?
Yani 5 gunde cabuk kilo verdirip sonra ne yapiyor🤗

Yawrukush Yawrukush özgecigim burada herkes yurtdisinda mi🤗
Sen simdi cocugu okula goturuyorsun,biri yurtdisinda şu yok demisti,birinin niki kanadali falan 🤗🤗🤗:):):)
Canim esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, menulerini elestirecek, spor yapmaya tesvik edecek, diger es gruplariyla rekabet edecek :)
Ben, DeryaOnDiet DeryaOnDiet , Arrietty_ Arrietty_ , stitch stitch , kanadali35 kanadali35 arkadaslarimiz yurtdisinda yasiyoruz, diger arkadaslarimiz guzel memleketimizde yasiyorlar.Ozellikle bir araya gelmedik, denk geldi :)

Bugunun menusunu yazayim.
Annem geldi dun bu aksami cok iyi atlatamadim haliyle yarin da burada🤗
Yemeye coşmuyorum ama yapilan seyler hep kalorili.yinede hicbirini yemedim pek.

09.00 2 zeytin-1 catal peynir
13.00 yarim kase tarhana,yarim tabak tavuk yemegi.
20.00 10adet yaprak sarma o da en az 350 kalori eder.1 bardak ayran,3 cm cevizli sucuk malesef.
Gun icinde:1.5 lt su,1 Turk kahvesi,4 cay,1 Neskafe,4 bitki cayi.
Işyerinde 3000 adim atmisim.
Annemle uygun degil ama bugun egzersiz yapmaliyim muhakkak.

Aksam icin uzgunum ya ne guzel 4 gundur kacamaksizdim aslinda kavamak da degil diger seylerden hemedim cok actim sarma da yedim yani🙈
Menun kotu degil, kalori olarak da diyete uygun, ceza gelmeyecek ya da odule saymayacagim.
Oldukca kontrollu yiyorsun canim :)

Aktif olurum tabiki rahatsızdım bugünde kafam kalkmadı ancak bildirim yapıp çıktım herkesi tebrik ederim haftaya daha güzel geçer inş👏
Cok gecmis olsun neyin var canim?
Sohbete gel, bu hafta kizlari gecelim biz seninle esiz bu hafta :)

6 dan sonra açlıktan ölsem de bişey yemiyorum valla 😂😂😂😂😂 Küçük bir kase salata yedim 5 gibi. Bide yarım saat önce Türk kahvesi ictim
Harikasin:KK9:

iyi akşamlar kızlar , bugün bayağı zor bir gündü eve yeni geldim . dedeme köpekler saldırmış ,kalçasından ısırmışlar bastonla yürüyen adamcağızı . kuduz aşısı felan yaptırdık anca girdim eve . şuan durumu iyi çok şükür. güzel kilolar verilmiş 4. olmuşuz ne güzel :) kilo veren arkadaşlar tebrik ederim :)
Canim cok uzuldum dedene, durumu iyiymis simdi neyseki.
Tamamen iyilessin insallah..
Yaslilik cok zor, ananem 84 yasinda gecen sene 2 kez dustu birinde kalcasi kirildi, birinde omzu :(
Allah onlara kolayliklar versin, saglikla yasamayi nasip etsin, sizede cok buyuk gecmis olsun...

bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1.5 kk kaşar peyniri
5 zeytin
1/2 dilim tb ekmek

öğlen : 4 kaşık kuru fasulye
1/2 dilim tb ekmek
6 kaşık yoğurt

ara : yarım muz
1 çay bardağı süt

az önce : (eve çok aç girdim ne varsa yedim çok acıkmışım . )
4 kaşık kuru fasulye
1dilim ekmek
6 kaşık pilav

su : 1 litre

spor : 20 dk eliptik
15 dk tempolu yürüyüş

Yawrukush Yawrukush @Kozmogirl17 stitch stitch
Canim menun kotu degil, sadece aksam hem pilav, hem ekmek olmasa daha iyi olurmus, 50 mekik cezasi gelsin, karin kaslari sIkilassin :)

aynen özgecim ben de şaşırdım valla , 62 olmuşumdur yine diyordum ama tok karnına bile 61 çıktım en fazla :)
Masallah canim, ben kilomu yazmaya utaniyorum, eski kiloma dondum :(

Yok ben geçen hafta bildiremedim annemdeydim tartı yoktu
Anladim canim guncelliyorum o halde kilonu..

Canim kaptisim aglattin beni okadar duygulandim ki anlatamam sana sanki ailemden ayrilip gurbete gidiyorum
Hepinizi okadar cok seviyorum ki hepimiz benim ailemin bir uyesisiniz iyi kotu uzunca bir zaman oldu beraber bir takim olali sizlerle cok ta mutluydum ama su kis seninde dedigin gibi bizde cok agir gecti be kaptisim
Ben sadece gorevimden ayriliyorum kaptisim arkadasligimiz dostlugumuz oklavalarim hepsi baki kalicak firsat buldukca aranizda olucam emin olun hic ozletmicem kendimi
Tum takimimi cok seviyorum ve ozgem sen cok degerli bi insansin senin gibi bi arkadas dost kazandigim icin cok sansliyim

Sagolun kizlar cok tesekkur ediyorum guzel dilekleriniz icin hepinize guveniyorum ben cok guzel kilolar vericeksiniz eminim.
Canim Ozlemim, hayat sana , ailene hep guzel kapilar acsin, bende senin gibi bir dost kazandigim icin cok sansliyim.
Hep var ol, seni seviyorum.:KK200:

Günün sporu

30 dk eliptik 90 puan
10.000 adim 500 puan

2 L su

Yawrukush Yawrukush adim i dogru mu hesapliyorum bilmiyorum 🤣
Bende sasirmistim menunu okuyunca nerede bu kizin sporlari diye :)
Spor puanlarini hesaplamana gerek yok canim, bu hafta puanli spor yarismamiz yok, es yarismamiz var :)

Menümü yazayım bugün ödülüm gezmek oldu :) dışarıdaydım ve bahane üretmedim çözüm ürettim gezdim; aradım, buldum :)

Öğle: 7 hurma, filtre kahve

Akşam: bulgur pilavı, tavuk sote vardı karışık sebzeli içinden tavukları aldım çok az çıktı, az salata

Tekrar kahve
Su 3 lt içildi.

Spor yok ama epey hareket ettim.

Yawrukush Yawrukush stitch stitch
Canim hicbir sey yememissin..
Besin ogelerinden ihtiyacin oldugu kadarini al kuzum.
Birde hurmalar ortalama 60 kalori civarinda , 7 hurma 420- 500 kalori arasinda, cok da masum bir meyve degil :))

Ben simdiden yarin ki menumu yazayim

Kahvalti :
Baharatli labne ile omlet
1 kucuk salatalik

Oglen
3 dilim Keto soganli
Marul

Aksam
Kremali mantarli kabak Makarna
Azmine hayranim bir gun onceden menunu yaziyorsun , harikasin...

Merhaba hanımlar
Cuma menüm
Kahvaltı saat 2de iştahım yoktu bugün geç yedim
2haşlanmış yumurta 4zeytin 3gün kurusu 3ceviz

akşam
8yk kuru fasulye 1sb ayran
Az yemissin canim, umarim biran evvel toparlanirsin, insan hastayken hicbir sey yemek istemiyor :(

DeryaOnDiet DeryaOnDiet canim yarin hazirlikli ol :))

Normal yapacagin sporun yanina ekledigim foto da ki egzersizleri de yapacagiz. Simdiden kolay gelsin
Bayildim bu dayanismaya. :KK200:

Sabah
3 yumurtadan peynirli omlet ama yarısını yiyemedim midem bulandı artık
Şekersiz çay
Öğlen
Sade Türk kahvesi
2 küçücük minnacık lokumcuk😶
Akşam
4 5 yk kadar ıspanak yemeği
4 küçük lahana sarması
3 yk yoğurt
Suyu sayamadm ama az içmedim
Yarım saatlik bi yürüyüş yaptm ama adımsayarım çalışmamış 😶
Lokumlar olmasa cok guzel olacakmis, 50 tane mekik yapalim lokumlari telafi icin canim :)

mifihafa mifihafa kız koş koş takımdaki çıtırlar plan yapıyor bizde yapalım.yani ikimizden pek 1. çıkmaz gibi ama en azından sonlarda olmayalım.plan yapalım su içelim ,sen karbonhidratı 1 öğün al ben yumurtalarımla mutlu mesut aşk yaşayayım çooook spor yapalım.
ödem attırıcı çay tarifi (günlük ben bunu içeceğim.)
yeşil çay
funda yaprağı
kara hindiba
kekik
biberiye
birer tutam demliğe koy kaynamız az beklemiş suyu üstüne dök 5 dakika bekle süz ve iç olacak.
Bu dayanismayada bayildim.:KK200:

22 şubat bugün ne yedim
sabah : 1 adet yumurta + peynir (eşim 3 haşlayıp 2 yanına almış evde 4 yumurta vardı birini kızım kendine omlet yaptı bilin bakalım bana ne kaldı?)
öğlen : kahvaltıyı 12 den sonra edince öğlen gene gitti
akşam : yumurtalı ıspanak yapacaktım.yumurta almaya gittim çok aç olunca pişene kadar dayanamayacağıma karar verdim. ev halkına yeni gördüğüm hazır yemek fasulye pilaki aldım.eşime ben yaptım dedim pek beğendi. tabi ki sonra gerçeği söyledim. neyse kendimede gevrekli yoğurtlardan aldım onu yedim.sonra cafeye gittik patlamış mısır getirdiler psikolojik herhalde fark etmeden elim gitmiş yarısını yemiş buldum kendimi.
su : gene yerlerde 1500 ml
spor : 105 dk pilates : 315 puan
150 squat : 300 puan
25 dk ağırlıklı yürüyüş : 75 puan ağırlıklar alışveriş malzemeleri oluyor.hangi akla hizmet o kadar alışveriş yaptım bilmem yanlız ve arabasızken üstelik delilik.
toplam puan : 690 puan

mifihafa mifihafa
Cok keyifliydi bu menuyu okumasi :)
Patlamis misirlar cok degilse menu guzel, egzersizlerde cok guzel, birde spor puanlarini bu hafta yazmana gerek yok canim, puanli spor yarismamiz yok bu hafta, es yarismamiz var biliyorsun :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMA GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet:halay::halay::KK76: MUAF
Ceydos:halay: :halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9: :KK9::KK73::KK73:
fyzanur:halay::halay::KK76: 50 M:nazar::nazar:15DK D:KK9:50M :KK73:
AppLesma:halay:MUAF:KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73: MUAF
gulum750 M :halay::KK76::KK76::KK73: MUAF
BlanchKahkul:KK9: SPOR?:KK73::KK73:
Arrietty:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:
milkk:halay::halay::KK76: MUAF:nazar: MUAF:KK9: MUAF
plasticwoman:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:
diyetlikadin:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9:10DK D50M :KK73:
Asena87:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:
mifihafa:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:
angelnesss:halay::halay::KK76:10 DK Y:nazar::nazar::KK73::KK73:
DeryaOnDiet DeryaOnDiet canim bugunden itibaren eksiksiz menu bekliyorum senden, takipteyim...:KK53:
milkk milkk canim seninde cuma menunu bekliyorum :)

@diyetlikadn guzel arkadasim sadece seni bildirmek icin yaziyorum, cok azimli ve cok guzel kilolarini veriyorsun, zaten eskiden mezun olan uyelerimizden birisin, verilecek kilon takima ilk geldiginden beri az oldugu icin (6 kilo) esas listeye alamiyoruz seni.Fakat hedefine oldukca az kaldi, sen hedefine ulastiginda ,takimca kutlama yapacagiz. :KK73: :KK200:

milkk milkk canim, senin deneme suren doldu , fakat bebisin oldugu icin, yeni dogum yapmandan dolayi spor yapman zor oldugu icin esas liste yerine , liste disinda,( simdiye kadar oldugu gibi )kilo vermeye devam etmek ister misin?:KK200:

Bayildim bu dayanismaya. :KK200:

Lokumlar olmasa cok guzel olacakmis, 50 tane mekik yapalim lokumlari telafi icin canim :)

Bu dayanismayada bayildim.:KK200:

Cok keyifliydi bu menuyu okumasi :)
Patlamis misirlar cok degilse menu guzel, egzersizlerde cok guzel, birde spor puanlarini bu hafta yazmana gerek yok canim, puanli spor yarismamiz yok bu hafta, es yarismamiz var biliyorsun :)
Teşekkür ederim bende alışverişte aynı keyfi yaşadım. Yemekte hazır olunca💃🏻💃🏻💃🏻
Ne kadardı bilmiyorum elimin ne kadar sık gittiğini görünce şok oldum. Anlamadım ne kadar yedim iki avuç belki😢.
İnsanlar yaşlandıkça alışkanlıkları değiştirmek istemezmiş. Bende o gruba mı yaklaştım diyorum 😱 alışkanlıkla yazıyorum. Hatta inanır mısın her squat hesaplamasında 1. Sayfadan puanına bakıyorum 😂🤣

Nasil oldun canim?

Hayirli olsun canimcim :)

Menu cok guzel, kas agrisi da candir :)

Karatay uygulanabilir, zor olmayan bir diyet, spor salonuna para harcamadan evde, youtubedan spor rahatlikla yapabilirsin, ben oyle yapiyorum canim :)

Guzel menu canim ,adimlarinda guzel :)

Ben senin enerjine, azmine, kilolari vermek istedigine inaniyorum canim.
Bu sefer mezuniyetini bizimle kutla istiyorum, o sebeple yazdim :)
Sozunu aldim , sozune deger veriyorum, yaz gelmeden citir olalim hepimiz:KK76:

Guzel birgun olmus canim, ne kadar cok ev isi yapmissin, sizlere bakinca ben hic ev isi yapmiyorum gibi geliyor :)

Canim esler tum hafta boyunca birbirlerine destek olacak, menulerini elestirecek, spor yapmaya tesvik edecek, diger es gruplariyla rekabet edecek :)
Ben, DeryaOnDiet DeryaOnDiet , Arrietty_ Arrietty_ , stitch stitch , kanadali35 kanadali35 arkadaslarimiz yurtdisinda yasiyoruz, diger arkadaslarimiz guzel memleketimizde yasiyorlar.Ozellikle bir araya gelmedik, denk geldi :)

Menun kotu degil, kalori olarak da diyete uygun, ceza gelmeyecek ya da odule saymayacagim.
Oldukca kontrollu yiyorsun canim :)

Cok gecmis olsun neyin var canim?
Sohbete gel, bu hafta kizlari gecelim biz seninle esiz bu hafta :)

Harikasin:KK9:
Bu hafta iki kat daha dikkat edecegim insallah menulerime

Teşekkür ederim bende alışverişte aynı keyfi yaşadım. Yemekte hazır olunca💃🏻💃🏻💃🏻
Ne kadardı bilmiyorum elimin ne kadar sık gittiğini görünce şok oldum. Anlamadım ne kadar yedim iki avuç belki😢.
İnsanlar yaşlandıkça alışkanlıkları değiştirmek istemezmiş. Bende o gruba mı yaklaştım diyorum 😱 alışkanlıkla yazıyorum. Hatta inanır mısın her squat hesaplamasında 1. Sayfadan puanına bakıyorum 😂🤣
Daha ne kadar gencsin, dunyanin yas ortalamasi her yil artiyor, daha Allahin izniyle guzel bir omur var onumuzde :)
Ama aliskanliklarimi bende kolay kolay degistiremeyenlerdenim..
Misirlari sporla telafi edersin bugun :)

Bu hafta iki kat daha dikkat edecegim insallah menulerime
Tamam canim, benim inancim tam :KK200:

Back
X