• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugun neler yedim iste buyrun

Sabah yesil cay 8 adet kuru uzum

Kahvalti
1 tane domatesli lorlu yumurta az yagli 4 ince dilim kadar kizarmis ekmek 6 zeytin yarim domates cay sekersiz tabiki
Ara
cay yarim elma 1 kuru incir
Ogle
5 kasik makarna yogurt yarim kase corba
Aksam
az once yedim gunu kapadim
1 tabak yesil mercimek 1 kasik menemen 1 dilim ekmek

Yatana kadar acikirsam yogurt yada meyve yerim
ceydos cum sen neler yaptin hadi bakalim birincilik bizim

Su 2 oldu yatana kadar devam
Spor egzersiz yuruyus ev isi
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
canım benim menün genel olarak güzel sadece benim neye takıldığımı sen biliyorsun bir azaltsak ne güzel olacak.bak valla kessen acaip fazla vereceksin.
valla gün boyu temizlik ve yemek yapmakla geçti ha öyle matah bişeyde değil ama temizlikle birleşince uzadı yemek işide
Yaa bana da aynı mesaj gelmiş hotmail istemiolar artık acaba fake bi durum mu die düşündüm🙄
evet sanırım sunucudan kaynaklı gmail adresimi girdim sıkıntı kalmadı.şimdilik öyle görünüyor.
Selamlar kizlar nasil geciyor aksaminiz, ben 5.45te sagolsun Akin sayesine uyandim :KK43:
Sabah istedigi kadar uyuyup, keyif yapan herkesi kiskaniyorum :)
Ne guzel sporlar yapilmis, menuler guzel , hafta sonunu kacamaksiz atlatacagiz umarim :)
çok erken cidden.kabus mu gördü ki ondan olabilir mi?çok erken bir saat.
Cok sevdim takimimizin bu rekabetci halini, ne guzel kadinlarsiniz...

Hey masallah yok mu sporlari arttiran :))

Keyifli vakit gecirmeler canim misafirinizle , aman diyetini bozma :)

Cok guzel bir gun olmus :KK200:

Ayrilik falan yok kuzum, yanlis mi anlasildi acaba benim mesajim.
Takimimizda 2 listemiz var, birisi her cuma yarismaya katilan arkadaslarin listesi, digeri liste disinda kilolari verip hedeflerine ulasan arkadaslar listesi.Bu iki listedede herkes ayni haklara sahip.
Sen yeni dogum yaptigin icin ve kucuk bebisin oldugu icin, yarisma listesinin agir sorumluluklari uzerine binip, seni bunaltmasin istedim.
Fakat yarisma listesinde olmak istersen, bunuda konusup , karara baglayabiliriz.
Senin mutlu , huzurlu bir sekilde kilo vermen benim icin en onemlisi.:KK200:

Anladim canim, beslenme duzeninde varsa benim soyledigimi kulak arkasi et :)

Canim benim uye girisinle ilgili bir sorun varsa, ben editorlerle gorusebilirim ve sorunu hallederiz.
SIkinti yasamani istemiyorum canim, beni haberdar et..:KK200:

Sutlac odul olsun canim ama mutlaka spor yap ,sutlaci telafi etmek icin..

Muthis sporlar, su da cok iyi, menude harika...:nazar::nazar:

Canim sabah 4 dilim ekmek, birde kizarmis ekmek olunca insanin yiyesi geliyor, birde aksam 1 dilim ekmek var, biliyorum bu sekilde kilo verebiliyorsun ama gel gunluk ekmek dilimi miktarini 3 dilimde tutmaya calisalim, tas catlasin 4 dilim ye fazlasini yeme olur mu:)

Bol ter atmalar canim.:spor::KK6:
şimdilik hallaoldu gibi ama yeniden olursa diye önlem alacağım sanırım.
Ben kahvalti hazirligina geceyim kizlar simdilik, yine buralardayim, gorusuruz.:KK15:
kolay gelsin
Annem yeni gitti yani biraz sekteye ugradi benim diyet kesinlikle.
Cunku pirinc hayatta yemezdim.
Yine en masumu sadece onu yedim.

11.00 2 zeytin, yarim dilim tam bugday,az köy peyniri,yarim sucuklu yumurta,kabak,sogan,peynir,yumurta ve az undan yapilmis krep ten biraz.
19.00 10 adet yaprak sarma,yarim kase yogurt.
Gun icinde 1 lt su,2 Turk kahvesi,3 cay...
Evdeydim hareket yoktu.gece ya kendi egzersizime ya da leslieye baslayacagim.

Ya sarma 350 kalori kadar aslinda ama icim hic rahat degil diyet mantigim cok farkliydi ama anneler iste.
@BlancKahkul
pirinçli olması sıkıntılı yoksa srma yenmez mi? sürekliliği olmadığı sürece 1 günlük kaçamak olsun sana.malum pirinç karbonhidrat + şeker demek
15 tane olabilir mekik. 15 dakika da leslie. Bana hamile misin diyen 2 kişi oldu. Düşünün artık 😂😂😂
26 yaşındayım sayılır Mart'ta gireceğim benimde cildim pek sağlıklı sayilmaz. Bir ara cildime takintiliydim ama şimdi bıraktım. Şu an göbeğe takintiliyim :)
ya bende de ikisi sıkıntı işte,10 yıldır cilt lekelerimle ve sürekli olarak kilo hatta göbekle uğraşıyorum.çözeceğiz canım takım olarak bu sıkıntıları aşacağız.
Hayırlı akşamlar herkese
Ben yarın yeniden sağlıklı beslenmeye dönmek istiyoruumm müsade varmı ? 😊
ne mutlu bize özledim kız seni.iyi ki geldin.hoşgeldin.
Merhaba canim hosgeldin bu arada. Evet bugun beyaz di evde ne varsa onu yiyorum. Yemeyi erken bitirdigim icin sorun olmayacagini dusunuyorum. Ama kaptanim uyardi biraz daha azalmaya calisacagim
gel şunu 2 dilimle sınırlayalım ne güzel olacak.
Uyarini dikkate alacagim kaptanim bu hafta hedefim var kac haftadir gram gram verdim bu hafta insallah kilo ya donecek kararliyim. Destegin icin tesekkurler.
cidden artık bizimde kilo olarak verme haftamız olmalı bu inancımızı sağlam boğazımızı kapalı,vücudumuzu dinç tutarsak başaracağız.inanmak başarmanın yarısıdır.
Kullanıcı Adı : zeynebzeyneb
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1tane 2,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Gaziantep
Boyunuz :1.60
Kilonuz:62
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :abur cubur sevdası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kiloyu kendime yakıştırmıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır
hoşgeldin zeynep. çok az verilecek kilon var.karbonhidrattan uzak durup bol su tüketip,sporunu düzenli yaparsan kısa sürede gider bu kilolar

29 şubat cumartesi bugün ne yedim?

sabah : 1 adet mix yoğurt
öğle : sabahım yine öğle oldu gene kaynadı kaynayan sabah kahvaltısı ama olsun.
akşam : fajita ( lavaşı olmadan) + 3 kaşık tepeleme humus + 1 kaşık patlıcan salatası + salata + alize cranberry 100 ml
su : 1 lt içmeye devam
spor : 1-7 arası temizlik yemek alışveriş : 720 puan

mifihafa mifihafa özür dilerim akşam yemiği biraz fazla kaçtı ama inan telafi edeceğim.humusta yağ yoktu tek tesellim o.arkadaşım diyetimden dolayı ilave etmemiş sağolsun.

akşam : fajita ( lavaşı olmadan) + 3 kaşık tepeleme humus + 1 kaşık patlıcan salatası + salata + alize cranberry 100 ml

mifihafa mifihafa özür dilerim akşam yemiği biraz fazla kaçtı ama inan telafi edeceğim.humusta yağ yoktu tek tesellim o.arkadaşım diyetimden dolayı ilave etmemiş sağolsun.

Cumartesi için iyi canım, mix yoğurt içeriği nedir

Es gruplarimizi tekrar hatirlayalim kizlar.:KK200:
Es grupları ne oluyor tam olarak canım?
Beni bebiş değilde 2,5 yaşındaki oğlum yoruyor bütün gün oyun oynamak istiyor benimle ev işleri yemek yap derken birde halsizlik oldu bende tansiyon düştü toparladım artık 😘

Ctsi menüm
Kahvaltı
1dilim ekmek kaymak ve ballı
Peynir 2zytin 2yumurta

akşam
6ızgara köfte
Patlıcan salatası 2yk
1dilim sıcacık köy ekmeği
2sb ayran

öğünlerimde ekmek tüketmiyorum normalde ama köy ekmeği herzaman olmuyor katkısız hem bu nedenle dayanamadım yedim
Yemekten sonra
3çb çay 1avuç kestane saymadım anca 1avuç yapar

2saat temizlik
Yarım saat yürüyüş

Kızlar yeni spor yapmaya başladım Leslie yapıyorum yürüyüş yapmadığım zamanlar etim bıngıl bıngıl🤣 benim sıkılsşmam lazım heleki bacaklarım kalın kalın hangi sporu önerirsiniz evde yapabileceğim spor olsun

Leslie yapıp sıkılaşan var mı?

Cumartesi için iyi canım, mix yoğurt içeriği nedir
bir markanın tam buğday gevreği karıştırılmış bağırsak dostu yoğurdu :))
Beni bebiş değilde 2,5 yaşındaki oğlum yoruyor bütün gün oyun oynamak istiyor benimle ev işleri yemek yap derken birde halsizlik oldu bende tansiyon düştü toparladım artık 😘
geçmiş olsun canım çocuğun varsa dinlenmek imkansız.oyun oynamak istiyorsa oyna.o kadar hızlı yuvadan uçuyorlar ki nasıl büyüdüler anlamıyorsun.haftalık kaptanımız yarışmalar düzenliyor.bu hafta eş yarışması düzenledi.cuma başladı cuma bitecek.spor yarışmalarımızda oluyor.

Selam kizlar

Aksam yemegi disinda Yemek listeme uydum.

Kahvalti
Baharatli labneli omlet
Ögle
Keto soganli ve marul
Aksam
2 Hindi fume, mayonez ve Cheddarli rulo

Su 3 L
Spor
20dk bisiklet 6 km.
10bin adim
30dk eliptik
5 x 30 saniye Ip atlama
5 x 30 s. Jumping jacks
5 x 30 s. Burpees
Adim disinda spor sayesinde 550 kalori yakmisim

DeryaOnDiet DeryaOnDiet
Yine nazar boncukluk birgun olmus canim :)

İyi geceler kaptan. Bende yeni geldim eve arabasız çıktık epey de yürüdük sohbet ederek güzel oldu.
Oh ne guzel olmus canim, bizde 12-4.30 arasi surekli ayakta ,ya da yuruyus halindeydik, cok guzel oldu :)

canım benim menün genel olarak güzel sadece benim neye takıldığımı sen biliyorsun bir azaltsak ne güzel olacak.bak valla kessen acaip fazla vereceksin.
valla gün boyu temizlik ve yemek yapmakla geçti ha öyle matah bişeyde değil ama temizlikle birleşince uzadı yemek işide

evet sanırım sunucudan kaynaklı gmail adresimi girdim sıkıntı kalmadı.şimdilik öyle görünüyor.

çok erken cidden.kabus mu gördü ki ondan olabilir mi?çok erken bir saat.

şimdilik hallaoldu gibi ama yeniden olursa diye önlem alacağım sanırım.

kolay gelsin

pirinçli olması sıkıntılı yoksa srma yenmez mi? sürekliliği olmadığı sürece 1 günlük kaçamak olsun sana.malum pirinç karbonhidrat + şeker demek

ya bende de ikisi sıkıntı işte,10 yıldır cilt lekelerimle ve sürekli olarak kilo hatta göbekle uğraşıyorum.çözeceğiz canım takım olarak bu sıkıntıları aşacağız.

ne mutlu bize özledim kız seni.iyi ki geldin.hoşgeldin.

gel şunu 2 dilimle sınırlayalım ne güzel olacak.

cidden artık bizimde kilo olarak verme haftamız olmalı bu inancımızı sağlam boğazımızı kapalı,vücudumuzu dinç tutarsak başaracağız.inanmak başarmanın yarısıdır.

hoşgeldin zeynep. çok az verilecek kilon var.karbonhidrattan uzak durup bol su tüketip,sporunu düzenli yaparsan kısa sürede gider bu kilolar
Canim normalde 6.30da hergun en gec kalkarlar ikiside, bu sabah daha erken uyandi, tuvaleti gelmis, kalkinca bir daha uyuyamamis :)
Benim 2 kuzumda uykuyu hic sevmiyorlar..

Guzel bir gun olmus, fakat su miktarin az olmus canim :)

Her hafta takimimizin icinde yarismalarimiz oluyor gulum, bu hafta es yarismasi yaptik, en cok kilo veren es grubu 1. olacak ve cuma gunu istedikleri bir seyi yeme odulu kazanacaklar.
Cocuklar hep ayni benimde bir tane 3 yasinda, bir tane 7 olmak uzere olan 2 oglum var , canlari sagolsun hepsinin.
Iyi olmana sevindim canim..

Ctsi menüm
Kahvaltı
1dilim ekmek kaymak ve ballı
Peynir 2zytin 2yumurta

akşam
6ızgara köfte
Patlıcan salatası 2yk
1dilim sıcacık köy ekmeği
2sb ayran

öğünlerimde ekmek tüketmiyorum normalde ama köy ekmeği herzaman olmuyor katkısız hem bu nedenle dayanamadım yedim
Yemekten sonra
3çb çay 1avuç kestane saymadım anca 1avuç yapar

2saat temizlik
Yarım saat yürüyüş
Guzel bir meni olmus canim, egzersizinde guzel, su miktarinda iyiyse, ben begendim :)

Kızlar yeni spor yapmaya başladım Leslie yapıyorum yürüyüş yapmadığım zamanlar etim bıngıl bıngıl🤣 benim sıkılsşmam lazım heleki bacaklarım kalın kalın hangi sporu önerirsiniz evde yapabileceğim spor olsun

Leslie yapıp sıkılaşan var mı?
Canim leslie epey etkili olur, kilo vermenede yardim eder.
Fakat sIkilasmak, kas miktarini arttirmak istiyorsan ,kardiyo egzersizleri yapmalisin.
Ben senin icin bir tane paylasiyorum, konusmalar ingilizce fakat sesi kapatip sadece hareketleri yapabilirsin.
Bu egzersizi bir dene begenip begenmeme durumuna gore baska egzersizlerde her zmaan paylasirim :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet:halay::halay::KK76: MUAF:KK73: :KK73:
Ceydos:halay: :halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9: :KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
fyzanur:halay::halay::KK76: 50 M:nazar::nazar:15DK D:KK9:50M :KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
AppLesma:halay:MUAF:KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73: MUAF
gulum750 M :halay::KK76::KK76::KK73: MUAFEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
BlanchKahkul:KK9: SPOR?:KK73::KK73:ODUL SPOR?
Arrietty:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
milkk:halay::halay::KK76: MUAF:nazar: MUAF:KK9: MUAF
plasticwoman:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
diyetlikadin:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9:10DK D50M :KK73:
Asena87:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
mifihafa:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
angelnesss:halay::halay::KK76:10 DK Y:nazar::nazar::KK73::KK73:ODUL En Büyük TÜRKİYE
AppLesma AppLesma , DeryaOnDiet DeryaOnDiet , @diyetlikadn , milkk milkk menulerinizi bekliyorum kizlar :)

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

:KK200::kk77:CUMARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet:halay::halay::KK76: MUAF:KK73: :KK73:
Ceydos:halay: :halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9: :KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
fyzanur:halay::halay::KK76: 50 M:nazar::nazar:15DK D:KK9:50M :KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
AppLesma:halay:MUAF:KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73: MUAF
gulum750 M :halay::KK76::KK76::KK73: MUAFEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
BlanchKahkul:KK9: SPOR?:KK73::KK73:ODUL SPOR?
Arrietty:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
milkk:halay::halay::KK76: MUAF:nazar: MUAF:KK9: MUAF
plasticwoman:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
diyetlikadin:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9:10DK D50M :KK73:
Asena87:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
mifihafa:halay::halay::KK76::KK76::nazar::nazar::KK9::KK9::KK73::KK73:En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
angelnesss:halay::halay::KK76:10 DK Y:nazar::nazar::KK73::KK73:ODUL En Büyük TÜRKİYE
AppLesma AppLesma , DeryaOnDiet DeryaOnDiet , @diyetlikadn , milkk milkk menulerinizi bekliyorum kizlar :)
;)
Kahvaltı
Peynir, zeytin, haşl yumurta, kepek ekmeği, çay, tahin helvası

akşam
Yopurtlu çorba
Bulgur pilavı-fırında patates-köfte

öğleyi doldurmak için bişeyler tırtıklamışımdır

Su: 3- 4 litre

Aralar
Tahin helvası
Pekmez
Yeşilik (dereotu, marul, tere)
Elma
Siyah kuru üzüm
Bir-iki bisküvi

stitch stitch
angelnesss angelnesss

:KK66:
Kahvaltı
Peynir, zeytin, haşl yumurta, kepek ekmeği, çay, tahin helvası

akşam
Yopurtlu çorba
Bulgur pilavı-fırında patates-köfte

öğleyi doldurmak için bişeyler tırtıklamışımdır

Su: 3- 4 litre

Aralar
Tahin helvası
Pekmez
Yeşilik (dereotu, marul, tere)
Elma
Siyah kuru üzüm
Bir-iki bisküvi

stitch stitch
angelnesss angelnesss
Canim sekeri, karbonhidrati bol bir menu olmus aralarda yediklerinden dolayi.
Bugun bol hareket et, bol bol emzir canim kuzunu..

Gunaydin 😊

Aramiza katilan yeni uyeler hosgeldiniz. Bol Eksikler :D

Bu sabah gec kalktim. Galiba fazla yoruldum veya vucudum kiyamadi bana kac gundur uykusuzum diye kiyak gecti. 10dk ya evden cikacagim o yuzden kahvaltiyi es geciyorum. Is de acikinca yerim.

Herkese hayirli pazarlar
Yarin kontrol tarti günü unutmayin yediklerinimize dikkat edelim :))

DeryaOnDiet DeryaOnDiet nerdesin kuzum

Gunaydin 😊

Aramiza katilan yeni uyeler hosgeldiniz. Bol Eksikler :KK70:

Bu sabah gec kalktim. Galiba fazla yoruldum veya vucudum kiyamadi bana kac gundur uykusuzum diye kiyak gecti. 10dk ya evden cikacagim o yuzden kahvaltiyi es geciyorum. Is de acikinca yerim.

Herkese hayirli pazarlar
Yarin kontrol tarti günü unutmayin yediklerinimize dikkat edelim :))

DeryaOnDiet DeryaOnDiet nerdesin kuzum
Günaydın iyi pazarlar

Back
X