canım benim menün genel olarak güzel sadece benim neye takıldığımı sen biliyorsun bir azaltsak ne güzel olacak.bak valla kessen acaip fazla vereceksin.Bugun neler yedim iste buyrun
Sabah yesil cay 8 adet kuru uzum
Kahvalti
1 tane domatesli lorlu yumurta az yagli 4 ince dilim kadar kizarmis ekmek 6 zeytin yarim domates cay sekersiz tabiki
Ara
cay yarim elma 1 kuru incir
Ogle
5 kasik makarna yogurt yarim kase corba
Aksam
az once yedim gunu kapadim
1 tabak yesil mercimek 1 kasik menemen 1 dilim ekmek
Yatana kadar acikirsam yogurt yada meyve yerim
ceydos cum sen neler yaptin hadi bakalim birincilik bizim
Su 2 oldu yatana kadar devam
Spor egzersiz yuruyus ev isi
Yawrukush
CEYDOS
valla gün boyu temizlik ve yemek yapmakla geçti ha öyle matah bişeyde değil ama temizlikle birleşince uzadı yemek işide
evet sanırım sunucudan kaynaklı gmail adresimi girdim sıkıntı kalmadı.şimdilik öyle görünüyor.Yaa bana da aynı mesaj gelmiş hotmail istemiolar artık acaba fake bi durum mu die düşündüm![]()
çok erken cidden.kabus mu gördü ki ondan olabilir mi?çok erken bir saat.Selamlar kizlar nasil geciyor aksaminiz, ben 5.45te sagolsun Akin sayesine uyandim
Sabah istedigi kadar uyuyup, keyif yapan herkesi kiskaniyorum :)
Ne guzel sporlar yapilmis, menuler guzel , hafta sonunu kacamaksiz atlatacagiz umarim :)
şimdilik hallaoldu gibi ama yeniden olursa diye önlem alacağım sanırım.Cok sevdim takimimizin bu rekabetci halini, ne guzel kadinlarsiniz...
Hey masallah yok mu sporlari arttiran :))
Keyifli vakit gecirmeler canim misafirinizle , aman diyetini bozma :)
Cok guzel bir gun olmus
Ayrilik falan yok kuzum, yanlis mi anlasildi acaba benim mesajim.
Takimimizda 2 listemiz var, birisi her cuma yarismaya katilan arkadaslarin listesi, digeri liste disinda kilolari verip hedeflerine ulasan arkadaslar listesi.Bu iki listedede herkes ayni haklara sahip.
Sen yeni dogum yaptigin icin ve kucuk bebisin oldugu icin, yarisma listesinin agir sorumluluklari uzerine binip, seni bunaltmasin istedim.
Fakat yarisma listesinde olmak istersen, bunuda konusup , karara baglayabiliriz.
Senin mutlu , huzurlu bir sekilde kilo vermen benim icin en onemlisi.
Anladim canim, beslenme duzeninde varsa benim soyledigimi kulak arkasi et :)
Canim benim uye girisinle ilgili bir sorun varsa, ben editorlerle gorusebilirim ve sorunu hallederiz.
SIkinti yasamani istemiyorum canim, beni haberdar et..
Sutlac odul olsun canim ama mutlaka spor yap ,sutlaci telafi etmek icin..
Muthis sporlar, su da cok iyi, menude harika...
Canim sabah 4 dilim ekmek, birde kizarmis ekmek olunca insanin yiyesi geliyor, birde aksam 1 dilim ekmek var, biliyorum bu sekilde kilo verebiliyorsun ama gel gunluk ekmek dilimi miktarini 3 dilimde tutmaya calisalim, tas catlasin 4 dilim ye fazlasini yeme olur mu:)
Bol ter atmalar canim.![]()
kolay gelsinBen kahvalti hazirligina geceyim kizlar simdilik, yine buralardayim, gorusuruz.![]()
pirinçli olması sıkıntılı yoksa srma yenmez mi? sürekliliği olmadığı sürece 1 günlük kaçamak olsun sana.malum pirinç karbonhidrat + şeker demekAnnem yeni gitti yani biraz sekteye ugradi benim diyet kesinlikle.
Cunku pirinc hayatta yemezdim.
Yine en masumu sadece onu yedim.
11.00 2 zeytin, yarim dilim tam bugday,az köy peyniri,yarim sucuklu yumurta,kabak,sogan,peynir,yumurta ve az undan yapilmis krep ten biraz.
19.00 10 adet yaprak sarma,yarim kase yogurt.
Gun icinde 1 lt su,2 Turk kahvesi,3 cay...
Evdeydim hareket yoktu.gece ya kendi egzersizime ya da leslieye baslayacagim.
Ya sarma 350 kalori kadar aslinda ama icim hic rahat degil diyet mantigim cok farkliydi ama anneler iste.
@BlancKahkul
ya bende de ikisi sıkıntı işte,10 yıldır cilt lekelerimle ve sürekli olarak kilo hatta göbekle uğraşıyorum.çözeceğiz canım takım olarak bu sıkıntıları aşacağız.15 tane olabilir mekik. 15 dakika da leslie. Bana hamile misin diyen 2 kişi oldu. Düşünün artık
26 yaşındayım sayılır Mart'ta gireceğim benimde cildim pek sağlıklı sayilmaz. Bir ara cildime takintiliydim ama şimdi bıraktım. Şu an göbeğe takintiliyim :)
ne mutlu bize özledim kız seni.iyi ki geldin.hoşgeldin.Hayırlı akşamlar herkese
Ben yarın yeniden sağlıklı beslenmeye dönmek istiyoruumm müsade varmı ?![]()
gel şunu 2 dilimle sınırlayalım ne güzel olacak.Merhaba canim hosgeldin bu arada. Evet bugun beyaz di evde ne varsa onu yiyorum. Yemeyi erken bitirdigim icin sorun olmayacagini dusunuyorum. Ama kaptanim uyardi biraz daha azalmaya calisacagim
cidden artık bizimde kilo olarak verme haftamız olmalı bu inancımızı sağlam boğazımızı kapalı,vücudumuzu dinç tutarsak başaracağız.inanmak başarmanın yarısıdır.Uyarini dikkate alacagim kaptanim bu hafta hedefim var kac haftadir gram gram verdim bu hafta insallah kilo ya donecek kararliyim. Destegin icin tesekkurler.
hoşgeldin zeynep. çok az verilecek kilon var.karbonhidrattan uzak durup bol su tüketip,sporunu düzenli yaparsan kısa sürede gider bu kilolarKullanıcı Adı : zeynebzeyneb
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız :27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:1tane 2,5 yaşında
Yaşadığınız şehir: Gaziantep
Boyunuz :1.60
Kilonuz:62
Hedef kilonuz :57
Kilo alma hikayeniz :abur cubur sevdası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kiloyu kendime yakıştırmıyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır