• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selamlar guzel arkadaslarim nasilsiniz?
Aksaminiz nasil geciyor, gununuz nasil gecti?
temizlik yapmayı düşünerek geçirdim.kaç kalori yakmışımdır acaba, baktım olmuyor arkadaşıma kaçtım kahveye eve döndüm mucize falan yok heryer pis. şimdi kademeli temizliğe başladım.mutfak tamam. wc halletmeliyim kedilerimin psikolojisi bozulmasın.sen nasılsın?
Karbonhidrat degil canim ya.
Sadece 17.00 de yedigim kare cikolata dilim portakal falan .ara ogun yapmiyordum o fazla oldu bir de aksam ki peynir.

Sulu yemegin icinde kifte ve patates vardi.
Ben de patatesini almadim koftesini ve az da suyunu aldim.
Ama yarim tabak bir sey.
Patatesten daha masumdur😀
Agir spor yapmadim da 15 gundur diyette ana ogun ana yemek disimda meyve falan oek yemedim acaba degerlerim mi dustu dedim.ama sanki spor yaparsin da ertesi gun bacaklarin kesilir ya oyleydim.
Ama agriyacak birsey yaomadim oncesinde.
Zaten tum vucudum halsiz ya.
Grip de degilim.
Bilmiyorum tukendim herhalde😀
Spor yapamasam da diyete devam.
çikolata elma yoğurt peynir karbonhidrat içeriyor ama yaralı olmaları onları masum hale getiriyor. o yüzden dedim sıkıntı yok beslenmende üzme kendini kaçırdım diyerek

Kahvaltı
2 haşl yumr
Tahin, pekmez
Peynirli tost (aralıklarla yiyebildim bebekten)

akşam
Pilav
Salata
Fırında köfte patates

aralar
Muz
Armut
Dereotu
Sade soda

su
3 sürahiyi bitiricem yaklaşık yatana kadar inş

spor
2.000 adım

Yawrukush Yawrukush
stitch stitch
angelnesss angelnesss
Ay pardon CEYDOS CEYDOS 😁
sorun değil kuzucum ben etiketlemesende yardımcı olmasamda hep takipteyim biliyorsun. beslenmen de bu aralar çok iyi hadi gayret.böyle devam et.

Karbonhidrat degil canim ya.
Sadece 17.00 de yedigim kare cikolata dilim portakal falan .ara ogun yapmiyordum o fazla oldu bir de aksam ki peynir.

Sulu yemegin icinde kifte ve patates vardi.
Ben de patatesini almadim koftesini ve az da suyunu aldim.
Ama yarim tabak bir sey.
Patatesten daha masumdur😀
Agir spor yapmadim da 15 gundur diyette ana ogun ana yemek disimda meyve falan oek yemedim acaba degerlerim mi dustu dedim.ama sanki spor yaparsin da ertesi gun bacaklarin kesilir ya oyleydim.
Ama agriyacak birsey yaomadim oncesinde.
Zaten tum vucudum halsiz ya.
Grip de degilim.
Bilmiyorum tukendim herhalde😀
Spor yapamasam da diyete devam.
1-2 gun dinlendir canim vucudunu ve vucudunu dinle..
Iyi ol canim... :KK200:

Aleyküm selam kaptanım
Ben bugün gezdim hava çok güzeldi ama amele yanığı oldum sanırım kızardım iyice :KK43:

Sen nasılsın :)

Ders falan çalışıyorum fırsatım olmuyor gelmeye pek ama kopamıyorun aklım burada ❣
Oh ne guzel olmus, havan degismis kuzum.
Hazir gelmisken bugunku menunude yaz:))

temizlik yapmayı düşünerek geçirdim.kaç kalori yakmışımdır acaba, baktım olmuyor arkadaşıma kaçtım kahveye eve döndüm mucize falan yok heryer pis. şimdi kademeli temizliğe başladım.mutfak tamam. wc halletmeliyim kedilerimin psikolojisi bozulmasın.sen nasılsın?

çikolata elma yoğurt peynir karbonhidrat içeriyor ama yaralı olmaları onları masum hale getiriyor. o yüzden dedim sıkıntı yok beslenmende üzme kendini kaçırdım diyerek
Kolay gelsin canim, benim bugunum sakin coksukur, yemeklerimi hazirlayacagim onun haricinde bugun cok kosturmama sozu verdim kendime, dun pestilim cikmisti :))

Vardı da 300 Gr ama vallahi erken konusmak istemiyorum. Cuma gününe tekrar kilolar geri geliyor 😂
Senin menun de gayet iyiymiş
Canim sen tez mi yaziyorsun?
Bu hafta hergun yarisma yaptik takim icinde.
Yarinda dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma yarismamiz var, az da olsa katil gulum...
Nasilsin bu arada, her sey yolunda mi?

Tabi canim ay ne bileyim iste besleniyoruz oyle boyle😀
Kaptan yardimciligin hayirli olsun bu arada canim🤩
Vardı da 300 Gr ama vallahi erken konusmak istemiyorum. Cuma gününe tekrar kilolar geri geliyor 😂
Senin menun de gayet iyiymiş
Ben de erken konustum cuma-pzt arasinda 1 kg fark var diye ama bir kac gune regl olacagim siskinligi ve agrilari simdiden basladi.
Buyuk ihtimal azalamam cumaya.
Yawrukush Yawrukush izin verse de pzt tarti sonucumu kullansam😀
Mantiksizsa geri alirim cumlemi🙈🙈🙈

Yawrukush Yawrukush ozgecigim bu arada benim 16.gunumdu bugun.
Ne zaman listeye katilacagim.
Katilinca da basim goge mi erecek bilmiyorum ama deneme suresi ne kadar yani😀

Canim sen tez mi yaziyorsun?
Bu hafta hergun yarisma yaptik takim icinde.
Yarinda dizleri karnimiza cekerek oldugumuz yerde kosma yarismamiz var, az da olsa katil gulum...
Nasilsin bu arada, her sey yolunda mi?
Yok yazmıyorum da şu an. Tez öneri formumu verdim. Temmuzdan sonra başlayacağım. Ben bugün 1.300 adım atmışım sadece. Yarın katılmaya çalışırım ama az bir sayıda olsa :)

Ben de erken konustum cuma-pzt arasinda 1 kg fark var diye ama bir kac gune regl olacagim siskinligi ve agrilari simdiden basladi.
Canim benim izin vermemle olacak bir sey degil, yarisma kurallari var kuzum.
Herkes cuma tartisini bildirmek zorunda :))

:KK200:teşekkür ederim canım.

Bugünkü listem
Sabah
Tavada zeytinyağlı 3 yumurta
Şekersiz çay
Akşam
1 tabak kıymalı pırasa yemeği
1 dilim ekmek(özellikle hiç belirtmedim ama biz beyaz ekmek almayız bu yediğimde kepekliydi)
1 kase yoğurt
1 kase ev yapımı kakaolu puding
4 saat dip bucak ev temizliği tavanlara sildim her yeri kollarım kalkmıyo

Back
X