• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Simdi herkesin bilgisini ilk sayfadan alip galeriye kaydettim ona gore yorum yapacagim😀😁
Valla diyete uymayan bir sey varsa soyleyecegim bastan soyleyeyim🤗

Senin bilgilerin yazmiyor ozgecigim.
Ama 15 zeytine şok oldum.nasil guzel bir zeytin o yediriyor kendini😀
Bir zeytine bir de 3 dolmaya takildim😀

Gecmisler olsun.ben de dua ettim.aciklandi mi?

Senin de bilgilerin ilk sayfada yazmiyor kilknu bilemiyorum ama ekmek,spagetti,gece 2. Spagetti anaaaam..
Bilemedim ne diyeyim ama afiyetler olsun.evde birileri olunca diyet cok zor bunu biliyorum.

Afiyet olsun canim.
Gorundugu kadar guzel.
Aksam tam yediklerini yazsan daha mi saglikli olur?

Kilon boyun kac canim?

Afiyet olsun canim.sen de galiba gordukce yiyenlerdensin az da olsa 3,5 patates kraker falan.

Afiyet olsun canim.
Valla evli degilim cocuk emzirenlerin beslenmesini anlayamiyorum ama kilo verebiliyorsan sorun yok.
Ama minik bir dusunce;sabah ekmegi cok sanki😉

Afiyet olsun canim.
Sanki her sey cok olmus🤗

Yaptigin sporlardan sonra niye albeni yedin diyemem🤗
Ama niye yedin😁😁😁
Ya bravo valla nasil spor yapiyorsun oyle.
Bu arada beslenme seklin ne.sabah aksma yumurta var sadece.

Afiyet olsun canim.
Guzel spor yapmissin.
Ilk sayfada kilonu goremedim yanlis yorum yapmak istemem ama ekmek+simit olmasa hizli kilo verilir diye dusunuyorum.

Afiyet olsun canim.adimlar da guzel.sadece ilk sayfadaki bilgilere baktim da 1 ayda 1.7 kilo vermissin yavas mi gidiyor

Valla su an ozendim niyeyese nasil yapildigina bakip biraz yapmaya calisacagim.

Selams canim.
Ismim asena degil😁
Ama sevdigim sembolik bir nik.sabaha yorum yapamadim ama cokelek hazir degil mi nasil yapiliyor ki?
Kalorisine baktin mi netten😁
Oglen aksam harika nasil duruyorsun acikmadan az cunku.

Ayyy 1 saattir alintilara yaziyorum.
Açıklanmadı canım daha açıklanmasına 4 5 gün var :KK43: ayrıca çok sağol dua ettiğin için canım

Sabah
2 dilim ekmek
1 dilim peynir
2 3 çatal yumurta

Öğle
1 bardak süt
1 t.kasigi bal

Akşam
1 kase çorba
1 kase yogurt
4 tane kofte

Su 1.5 lt
30 dk yürüyüş

kendime ne kadar inanıyorsam sizlere de o kadar inanıyor ve güveniyorum. hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız.:KK50:

değil mi bak menü kontrol edilince hemen hata fark ediliyor.bundan sonra daha çok dikkat.

:işsiz: açlıktan olmalı o.

yaklaşık bir ay önce bende aynı duruma düştüm canım.orada salata mutlaka vardır yerim dedim bir gittim masa dolusu kek ve börek tek bir salata yok.mecbur olandan çeyrek yedim ama hala pişmanım. yanına bir elma at öyle çık bu durumlarda evden.

bilemedim ben normal doğum yaptım. bizde tüm aktiviteler için belirlenen süre 40 gün.

düzensiz mi yavrum o pastalarla ben kaç kilolara çıkarım bilmem.hoş o kadar güzel yapabilsem kilo umurumda olur mu gerçekten bilemedim.dün arkadaşlarıma yaşasın sonunda doğumgünü pastamı buldum dedim nihayet.geçen yıl sadece sprey kremayla kutlamama hala gülüyorlar. bu yılda aynı şeyi bekliyorlardı tabi ben tarifimi zenginleştirdim. omlet yapacağım içine bol sprey krema sıkacağım.ve ne meyve bulursam doldurup yiyeceğim waffle çakması olacak.

kaçırdığını anladığın anda hemen ağzına ufak bişeyler tıkıştır.peynir olur yoğurt olur mutlaka ye. dediğin gibi çok aç kalırsan gömülürsün yemeklere

hareketin çok olmuş zaten. 100 adet bile çok güzel.eşim bu yol bizim yolumuz.bu hafta gene 1. sıraya yerleşeceğiz ha gayret.

o pastadan 1 çatal yeme hakkı veriyorum.kardeşlerle yapılacağı için özel olacak.aman ne olur fazla kaçırma tamam mı?:KK76:

ahhaha günler süper hızlı. yoook geldi çattı o gün 1 gün değil sadece saatler kaldı artık.

bende geceden planlıyorum.sonra uyanıyorum aman boşver yarın yaparım diyorum. ütü zaten hiç girmedi hayatıma.ihtiyacı olan alıyor ütülüyor giyiyor.dünyaya erkek olarak gelmeliymişim yanlış olmuşum sanırım ev işleri hiç bana göre değil. meslek hayalimde hep tır şoförlüğü olmuştur.

protein inanılmaz bir hızla verdiriyor en temizide yumurta sen benden daha iyi biliyorsun zaten.

eşim eve çikolata saklamış canım hasbelkader ben onu gördüm şimdi beynime görmedin diye sinyal gönderiyorum. ortadan kaldır hemen.

ben detoks çaylarını gece içiyorum sabah zor yetişiyorum.

çok yiyemiyor olman harika ama canım kusuyor olman sıkıntı bunun için bir doktora gitsen ne güzel olur.

en doğrusunu yapıyorsun günlük hedef belirleyerek hareket edince beslenme saati gelince eyvah ama ne yiyeceğim demiyorsun bir çizgin var.

turşu şişkinlik yapar ama su tutar vücudun.sende detoks çayı içmelisin.

tamam o zaman bugün dinlen yarın itibarı ile bolca bekliyoruz seni.:halay:

hadi kapışalım bugün.

ekşi mayalı mı ? 5 ay önce arkadaşım vermişti ekşi mayalı çavdar ekmeği 4 dilimdi. 2 dilimini kriz anlarında yedim. 2 dilimi hala dondurucuda arada açıp bakıyor ve kapatıyorum. bazen poşetinede dokunuyorum. çok güzel yaaaaaa...

Benimde yemek iptal oldu 🤗
O kadar yorgundum ki çok iyi oldu şükür 🤗🤗
Şimdi biraz dinleneyim detoks suyunu yapıcam
Az evvel misafirlikten geldim yani yediğim şeyelr olağan şeylerdi ama akşama yemek yemicem 😉
Akşam yrmeğimi yemiş oldum "saat yediden sonra" kuralıma bugün geri dönüyorum 😇😇

Halim kalırsa ütüüü 😢😢

galeta unu da ekmekle ayni sey, bosuna degistirme tarifini. ekmek miktarini az tut sadece yeter.
bu ulkede direkt kiyma+baharattan yapiyorlar kofteyi ekmeksiz :KK66:
gerci cok kati oluyor ama yapiliyor :)

Tamam canım öyle yaparım sağolasın 🤗
Kıymayı çıkardım gitmrden 😏
Ve yemek yapmıcam bugün çünkü yedik
Ben bu kıymayı napayım şimdi yarın da evde yokuz
Köfte hazırlayıp buzluğa atarım artık 😣😣

Bol bol oynarsin spor olur

Bakalım inşallah :) bu yorgunlukla nasıl olur

kına mi...
düğün mü var.
halay çek ohh :halay::halay:

Bizim düğünler de pek halay olmaz ama oynamayı planlıyorum :))

Merhaba hanımlar Sabah ilacımı içtikten sonra saat 8 den saat 2 ye kadar kalp çarpıntısı oldu şimdi yine içicem ilacı eğer aynısı olursa yarın tekrar dra gidicem p. Antibiotik alerjimi yaptı yoksa.sabaha kadar.uyuyamadim ondan mi oldu anlamadım
Oğlum.dune bakarak nispeten daha iyi uyuyor şimdi ishali azaldı sabah muz geçirdim hepsini çıkardı aksama tavuk pilav yapicam insallah yerde toparlar

Geçmiş olsun Canım dikkat et olabilir bu ilaçlar son zamanlarda epey sorunlu sanırım. Dün bi yakımızın 3 yaşında olan çocuğu antibiyotik kullanıyordu ve bu ilaç nedeni ile boğazındna sürekli kan geldi çok korktu aile ama ilaçtanmış

Bakalım inşallah :) bu yorgunlukla nasıl olur

Bizim düğünler de pek halay olmaz ama oynamayı planlıyorum :))

Geçmiş olsun Canım dikkat et olabilir bu ilaçlar son zamanlarda epey sorunlu sanırım. Dün bi yakımızın 3 yaşında olan çocuğu antibiyotik kullanıyordu ve bu ilaç nedeni ile boğazındna sürekli kan geldi çok korktu aile ama ilaçtanmış
oyna oyna spor gibi olur:)

Merhaba hanımlar
Kahvaltıda ayaküstü atıştırdım
2gün kurusu 1ceviz ve 1incir 1küçük kase yoğurt

şimdi misafirlikteyim 1avuç içi yarısı kadar poğça ve 1kase kısır yanındada közlenmiş biber turşusu şekersiz çay içtim yetti kızlar bence çok değil şuana kadar yediklerim🤣

Ben menümü yazayım akşam spor yattı ama Kınaya gideceğim oynarım bol bol :)
Yemeklerimi dün yaptım yanıma aldım, kızartmalı karnıyarık olarak seçmeme rağmen toplam kalori 464 ve en küçüklerini aldım

14:30 gibi: yarım küçük kabak Sandal (yarım kabağın yarısını yedim) ( kıymalı soğanlı), ufak patlıcan karnıyarık (patlıcan ve kabak ikisini bir fırında pişirdim kızartma yok)
2 yk mantar sote
1-2 çatal kereviz
2 biber dolma (bol kıymalı az Bulgurlu iç harcı)
2 küçük beyaz lahana dolması (bol kıymalı az Bulgurlu iç harcı)

Dün yaptım hepsini azar azar yemek istedim :) dolma 1 tane almıştım sabah 1 tane daha ekledim doymam belki diye iyi oldu tek öğüne düştüm malum.

Seviye 4 heyecanla bekliyorum asıl beklediğim seviye 6 :) çok az kaldı

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
wuuwuu menu yine harika.
ben de senin bu sevilerin hepsini bitirmeni bekliyorum. Sonucu merakla gozlemliyorum. Ben beceremedim seviye 1 bile zor benim icin.
ohh benim yerime de oyna bol bol, halay da cek :D

Selam kizlar bugun tartildim 73.6 geldim yine cok fazla degil hatta gecen haftaya gore 200 gr eksideyim dananin kuyrugu yarin kopucak

Sabah 10.30

2 dilim tb ekmegi
1 yumurta
3 cy bardagi sekersiz cay

Oglen misafirlikteydim 14.00

1 pogaca
1 sarma borek
Yarim kase patates salatasi
1 baklava

Simdide kayinvalidemdeyim mercimek koftesi var yemesem olmaz gece cok acikirim napicam kizlar bilmiyorum

Su 1.5 olmustur
Spor yok

Selam kizlar bugun tartildim 73.6 geldim yine cok fazla degil hatta gecen haftaya gore 200 gr eksideyim dananin kuyrugu yarin kopucak

Sabah 10.30

2 dilim tb ekmegi
1 yumurta

1 pogaca
1 sarma borek
1 baklava

Simdide kayinvalidemdeyim mercimek koftesi var yemesem olmaz gece cok acikirim napicam kizlar bilmiyorum

Su 1.5 olmustur
Spor yok
Canim ben ketojenik diyete basladim. Bir sure devam edeyim egerki kilo vermemde ise yararda menulerimi paylasabilrik canim seninle. Bugun ilk gun gayet doyurucu

Sabah 10.30

2 dilim tb ekmegi
1 yumurta

1 pogaca
1 sarma borek
1 baklava

Su 1.5 olmustur
Spor yok
oglen cok fazla karbonhidrat olmus. :( acikcaasi ben cok karbonhidrat yeyince kalori olarak cok olmasa da kilo veremiyorum belki sen de oylesindir. Karbonhidrati biraz azaltsan bir sure. hem ilk gunler hizli kilo verirsin motivasyon da olur.

Az evvel misafirlikten geldim yani yediğim şeyelr olağan şeylerdi ama akşama yemek yemicem 😉
Akşam yrmeğimi yemiş oldum "saat yediden sonra" kuralıma bugün geri dönüyorum 😇😇

Halim kalırsa ütüüü 😢😢

cozulunce tekrar buzluga atilmaz, pisirip oyle koy dolaba, ctesi yersiniz.
yarin yaniniza alamaz misiniz?

Selam kizlar nasilsiniz, dun acayip yorucu, 1 saniye durmadigim bir gun gecirdim.
Birde buyuk oglumun okulundan aradilar oraya gittim, fizik tedavi, 2 ayri marketten alisveris..
Cocuklari 2 bucuk saat parkta oynatmak...Sanmayin ki kaptan takimi sallamiyor, inanin aksam bilgisayari acacak halim yoktu..
Cocuklari uyuturken uyuyakaldim..Gecede kucugum uyandi, cok uzun sure uyumadi...
Buyuk oglumun okulunda sinif annesiyim, okulla ilgili her partiyi, her etkinligi ben hazirliyorum.
Her partinin gorevlisi ben oluyorum, yarinda bir partimiz var kitap okuma ve kahvalti partisi.
24 cocugun kahvaltisinin tek kisilik kucuk cantalara koyacagim , hazirlayacagim, sonra her birine birer hikaye kitabi aldim hediye, birde hepsine sabah erkenden gidip kitap okuyacagim.
Yani ne kosturmam bitiyor, ne yogunluk..
Californiada yasiyorum biliyorsunuz, dun California valisi ohal ilan etti, evinize 3-6 aylik gida , ilac, su stogu yapin dedi.Is yerleri calisanlarin evden calismasina izin veriyor coronadan dolayi, esim cogunlukla evden calisiyor.Evde olunca onada surekli yemek, cay, kahve vs hizmet ediyorum..
Okullardan mailler geldi velilere dilerseniz cocuklarinizi okuldan alabilirsiniz diye..Ne yapacagiz , karmakarisik durumlar.
Velhasili CEYDOS CEYDOS , stitch stitch kaptanlarim benden daha aktif suan ama yarini bir atlatayim ,bu durum degisecek insallah.Herhangi bir seye ihtiyaciniz olursa bizleri etiketleyin kizlar.
Ne uzun yazdim, nasil dolmussam, kahvalti, beslenme hazirliklarina geciyorum.
Menu tablomuzu bugunku ile beraber 2 gunluk hazirlayacagim. :KK200:

Selam kizlar nasilsiniz, dun acayip yorucu, 1 saniye durmadigim bir gun gecirdim.
Birde buyuk oglumun okulundan aradilar oraya gittim, fizik tedavi, 2 ayri marketten alisveris..
Cocuklari 2 bucuk saat parkta oynatmak...Sanmayin ki kaptan takimi sallamiyor, inanin aksam bilgisayari acacak halim yoktu..
Cocuklari uyuturken uyuyakaldim..Gecede kucugum uyandi, cok uzun sure uyumadi...
Buyuk oglumun okulunda sinif annesiyim, okulla ilgili her partiyi, her etkinligi ben hazirliyorum.
Her partinin gorevlisi ben oluyorum, yarinda bir partimiz var kitap okuma ve kahvalti partisi.
24 cocugun kahvaltisinin tek kisilik kucuk cantalara koyacagim , hazirlayacagim, sonra her birine birer hikaye kitabi aldim hediye, birde hepsine sabah erkenden gidip kitap okuyacagim.
Californiada yasiyorum biliyorsunuz, dun California valisi ohal ilan etti, evinize 3-6 aylik gida , ilac, su stogu yapin dedi.Is yerleri calisanlarin evden calismasina izin veriyor coronadan dolayi, esim cogunlukla evden calisiyor.Evde olunca onada surekli yemek, cay, kahve vs hizmet ediyorum..
Okullardan mailler geldi velilere dilerseniz cocuklarinizi okuldan alabilirsiniz diye..Ne yapacagiz , karmakarisik durumlar.
Velhasili CEYDOS CEYDOS , stitch stitch kaptanlarim benden daha aktif suan ama yarini bir atlatayim ,bu durum degisecek insallah.Herhangi bir seye ihtiyaciniz olursa bizleri etiketleyin kizlar.
Canim kolay gelsin. Hic olur mu senin sallamadigini dusunur muyuz? Bizim surekli pozitif ve aktif olan kaptanimiz :*
Yogun oldugunu dusundum direk 2 gun girmeyince. Senin de dedigin gibi Santanin yardimcilari gibi senin yardimcilarin da bos durmuyorlar sagolsunlar stitch stitch ve ozellikle de CEYDOS CEYDOS bizi hic bos birakmadilar ;)
Off bizim isyerinde de surekli bilgi geliyor hergun laptobu eve goturun bir anonsla surekli evden calisma istenebilir diye ama burda sadece 1 vaka var, sanmiyorum yakin zamanda boyle bir durum olacagini.
Bircok ulkede marketler bosalmis, desene sizin orda da durum ayni. Yiyecekler bitm4den gidin de alin bari eve.

Ohal mi ilan edildi, o kadar vahim mi durum :KK57::KK17:
bizim de bitisigimizdeki sehre kadar geldi, buraya da 1hafta surmez artik ulasmasi :(

cozulunce tekrar buzluga atilmaz, pisirip oyle koy dolaba, ctesi yersiniz.
yarin yaniniza alamaz misiniz?

O zaman kavurup öyle koyarım hiç halim yok başım ağrıyor yine bu ara sık sık baş ağrısı çekmeye başladım 🙄
Yok ikimizde başka başka yerlere gidiyoruz o yüzden yanımıza almamız pek mümküm drğil 😏

ben sende öyle göze batacak birşey göremedim canım tamam kilolusun ama hani kendini bu kadar üzecek birşey yok.
Ben menümü yazayım akşam spor yattı ama Kınaya gideceğim oynarım bol bol :)
Yemeklerimi dün yaptım yanıma aldım, kızartmalı karnıyarık olarak seçmeme rağmen toplam kalori 464 ve en küçüklerini aldım

14:30 gibi: yarım küçük kabak Sandal (yarım kabağın yarısını yedim) ( kıymalı soğanlı), ufak patlıcan karnıyarık (patlıcan ve kabak ikisini bir fırında pişirdim kızartma yok)
2 yk mantar sote
1-2 çatal kereviz
2 biber dolma (bol kıymalı az Bulgurlu iç harcı)
2 küçük beyaz lahana dolması (bol kıymalı az Bulgurlu iç harcı)

Dün yaptım hepsini azar azar yemek istedim :) dolma 1 tane almıştım sabah 1 tane daha ekledim doymam belki diye iyi oldu tek öğüne düştüm malum.

Seviye 4 heyecanla bekliyorum asıl beklediğim seviye 6 :) çok az kaldı

Yawrukush Yawrukush stitch stitch CEYDOS CEYDOS
4 . seviyede nasıl olacak
Merhaba hanımlar Sabah ilacımı içtikten sonra saat 8 den saat 2 ye kadar kalp çarpıntısı oldu şimdi yine içicem ilacı eğer aynısı olursa yarın tekrar dra gidicem p. Antibiotik alerjimi yaptı yoksa.sabaha kadar.uyuyamadim ondan mi oldu anlamadım
Oğlum.dune bakarak nispeten daha iyi uyuyor şimdi ishali azaldı sabah muz geçirdim hepsini çıkardı aksama tavuk pilav yapicam insallah yerde toparlar
augmentin mi ne ben onu içince çok kötü oluyorum. mide ağrısı bağırsaklarım bir tuhaf oluyor.oğlunun daha iyi olmasına çok sevindim.
Saat 8
Yarim cvd ekmegi 2 çatal peynir
Saat 10 gibi
1 dilim cvd ekmegi 1 biber peynir az ton balığı
Saat
1400gibi
2 adet incecik yaprak sarma
Akşam
Fırında tavuk salata
Şu 2 litre
Spor gece herkes uyuyunca yapıp yazarım yarın insallah 70 71 i görürüm
Yawrukush Yawrukush stitch stitch
menün güzel olmuş yarım dilim değil mi yarım ekmek değil o

Halim kalırsa ütüüü 😢😢

köfteyi hazırla dondurucuda kalsın elinin altında bulunur.

Sabah 10.30

2 dilim tb ekmegi
1 yumurta

1 pogaca
1 sarma borek
1 baklava

Su 1.5 olmustur
Spor yok
wooow ciddi derecede karbonhidrat bağımlılığı gördüm acil terapi karbonhidrat sağlığa yararlı değildir az miktarda tüketilmesi uygundur. kaptanım kes cezasını
Canim ben ketojenik diyete basladim. Bir sure devam edeyim egerki kilo vermemde ise yararda menulerimi paylasabilrik canim seninle. Bugun ilk gun gayet doyurucu

lütfen paylaş bende denerim.
sende evinde stok yap burada ki gibi çuvalla satışlar varsa un al bol bol yağ al normalde önermem ama krizde en kolay hayati idameyi bu besinlerle yaparsın kalıcı gıdalar depola
Canim kolay gelsin. Hic olur mu senin sallamadigini dusunur muyuz? Bizim surekli pozitif ve aktif olan kaptanimiz :*
Yogun oldugunu dusundum direk 2 gun girmeyince. Senin de dedigin gibi Santanin yardimcilari gibi senin yardimcilarin da bos durmuyorlar sagolsunlar stitch stitch ve ozellikle de CEYDOS CEYDOS bizi hic bos birakmadilar :KK66:
Off bizim isyerinde de surekli bilgi geliyor hergun laptobu eve goturun bir anonsla surekli evden calisma istenebilir diye ama burda sadece 1 vaka var, sanmiyorum yakin zamanda boyle bir durum olacagini.
Bircok ulkede marketler bosalmis, desene sizin orda da durum ayni. Yiyecekler bitm4den gidin de alin bari eve.
bana artık cupid deyin Çift taraflı anlamı var.bayıldım ya santanın yardımcıları hahaha geyiklerinden seçtim ama olsun

Back
X