Selam kizlar nasilsiniz, dun acayip yorucu, 1 saniye durmadigim bir gun gecirdim.
Birde buyuk oglumun okulundan aradilar oraya gittim, fizik tedavi, 2 ayri marketten alisveris..
Cocuklari 2 bucuk saat parkta oynatmak...Sanmayin ki kaptan takimi sallamiyor, inanin aksam bilgisayari acacak halim yoktu..
Cocuklari uyuturken uyuyakaldim..Gecede kucugum uyandi, cok uzun sure uyumadi...
Buyuk oglumun okulunda sinif annesiyim, okulla ilgili her partiyi, her etkinligi ben hazirliyorum.
Her partinin gorevlisi ben oluyorum, yarinda bir partimiz var kitap okuma ve kahvalti partisi.
24 cocugun kahvaltisinin tek kisilik kucuk cantalara koyacagim , hazirlayacagim, sonra her birine birer hikaye kitabi aldim hediye, birde hepsine sabah erkenden gidip kitap okuyacagim.
Yani ne kosturmam bitiyor, ne yogunluk..
Californiada yasiyorum biliyorsunuz, dun California valisi ohal ilan etti, evinize 3-6 aylik gida , ilac, su stogu yapin dedi.Is yerleri calisanlarin evden calismasina izin veriyor coronadan dolayi, esim cogunlukla evden calisiyor.Evde olunca onada surekli yemek, cay, kahve vs hizmet ediyorum..
Okullardan mailler geldi velilere dilerseniz cocuklarinizi okuldan alabilirsiniz diye..Ne yapacagiz , karmakarisik durumlar.
Velhasili
CEYDOS
,
stitch
kaptanlarim benden daha aktif suan ama yarini bir atlatayim ,bu durum degisecek insallah.Herhangi bir seye ihtiyaciniz olursa bizleri etiketleyin kizlar.
Ne uzun yazdim, nasil dolmussam, kahvalti, beslenme hazirliklarina geciyorum.
Menu tablomuzu bugunku ile beraber 2 gunluk hazirlayacagim.