• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi nöbetler ayda kaç gün nöbetin var senin böyle. yazık valla.peki nöbet ertesi boşa çıkmıyor musunuz?
fark etmemişim canım kusura bakma
afiyet olsun
makarna gece çok olmuş öğle zaten fazla onu örtmek için gece daha hafif olmalıydı be eşim. bugün olmamış.

haklısın çok fazla soru işareti var.zaten hiçbir zaman hiçbir konuda tam bilgilendirilmiyoruz ki.

15 dk da bir su içmekte şart virüsü mide yoluyla atmak için midede yaşayamıyormuş.
11 gün canım . bugün nöbetten çıktım , yarın yine var . çok ödem yaptı uykusuzluk . dün saat sabah 11 den bugün öğlen 12 ye kadar uykusuz kaldım . şiştim iyice ne yapacam bilemedim . cuma günü de artı gelirsem liste dışı yarışmak istiyorum . şimdi 25 dk eliptik yaptım ama kafam sersem gibi zorla yaptım . inşaallah en kötü sabit çıkarım .

Kahvaltı
Peynir, zeytin, iki dilim kepek ekmeği ve çay

öğle
Yok

akşam
Brokoli, yoğurt, patates salatası

aralar
Havuç, süt art çay, fındık

su
3 litre

spor
10 dk dans
400 adım

Yawrukush Yawrukush
CEYDOS CEYDOS
@angelnesss
güzel olmuş her şey .
Hayirli sabahlar
Dun yazamadim menumu. Giremedim siteye, sonra da uyudum

Ilk ogun 12
2 dilim keto soganli
Yarim avokado

Aksam
1 kasarli tost Hindi fume ile. Keto ekmegi kullandim

Adim 12300
Spor yok
Su 2 L
güzel olmuş , hafif bir menü . spor olsa daha güzel olur muş .
Aynen Canım 20 derece olunca yırttık teğet geçti deriz :) ben diyetle yoğurta alıştım bi tek :) bir de şekersiz kahveye. Su hep çok içerim. Milli içeceğim :)

ben de içebilsem keşke. çay içmekten su içemiyorum.

Hayirli sabahlar
Sabah sade kahve
Kahvalti
Pirasa dereotu maydanoz nane lor 2 yumurta ile omlet 3 zeytin az peynir cay
Ara yesil cay
Ogle
Az hazir corba
İkindi kizimin dogum gunuydu
Cok inci bir dilim pasta kendimiz yaptik krem santi yada yada hazir krema yok her seyi kendim yaptim 6 mercimek kofte 1 kucuk dilim borek pirasali sade kahve
Aksam 1 kepce hazir makarna manti
Su 2 .5lt olmustur
50 yatarak bisiklet cevirme 20 bacaklari karna cekme
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

Puanlari ben bir ara toplayip yazarim su an vaktim yok da
kızının doğum günü kutlu olsun ,nice huzurlu yılları olsun inşaallah :) akşam menüsü hafif olsaymış daha iyi olurmuş , doğum gününde yediklerini dengelemek için :)

Hayirli sabahlar
Sabah sade kahve
Kahvalti
Pirasa dereotu maydanoz nane lor 2 yumurta ile omlet 3 zeytin az peynir cay
Ara yesil cay
Ogle
Az hazir corba
İkindi kizimin dogum gunuydu
Cok inci bir dilim pasta kendimiz yaptik krem santi yada yada hazir krema yok her seyi kendim yaptim 6 mercimek kofte 1 kucuk dilim borek pirasali sade kahve
Aksam 1 kepce hazir makarna manti
Su 2 .5lt olmustur
50 yatarak bisiklet cevirme 20 bacaklari karna cekme
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS stitch stitch

Puanlari ben bir ara toplayip yazarim su an vaktim yok da
nice guzel mutlu saglikli yaslari olsun kizinin hep birlikte insallah :KK36:
pasta+borek sonrasi aksami hafif gecirseymissin keske, ustune bir de manti pek olmamis

jilliana 200 puan dedik video 26,34 dk konuşma kısınları vs attıktan sonra 20 dk kalıyor neredeyse ideal geldi bana
tabi ki boşa para ödeme ailen destek olsun evde dursun bu yıl.

Tamam canım öyle yazarım artık yarın :) benim tartı bozuldu biliyor musun :(

güzel olmuş her şey .

güzel olmuş , hafif bir menü . spor olsa daha güzel olur muş .

ben de içebilsem keşke. çay içmekten su içemiyorum.

Bende çay hiç sevmem

11 gün canım . bugün nöbetten çıktım , yarın yine var . çok ödem yaptı uykusuzluk . dün saat sabah 11 den bugün öğlen 12 ye kadar uykusuz kaldım . şiştim iyice ne yapacam bilemedim . cuma günü de artı gelirsem liste dışı yarışmak istiyorum . şimdi 25 dk eliptik yaptım ama kafam sersem gibi zorla yaptım . inşaallah en kötü sabit çıkarım .
sabahları maydanoz ye bolca ödemi indirir nöbetlerde de yanında ötür ödem olmasın.vermiş olursun sakın bu konuda endişe etme.
Tamam canım öyle yazarım artık yarın :) benim tartı bozuldu biliyor musun :KK43:
şaka yapıyorsun nasıl oldu aaa hemen iade iste daha çok yeni 14 gün iade süreçleri var onu geçtin mi?

Disaridaydim kahvaltı yapamadım. Sadece muz yiyebildim.
Kahvaltı =
1 Muz
Akşam yemeği =
200gr ton balığı
1 tabak salata
2.5 saat yürüyüş 600 puan
30 dk leslie 210 puan (biraz sonra yapıcam).
muz öğün yerine geçiyor zaten sorun olmaz.yemek saatini çok erken kapatmışsın ne kadar güzel.sporunda harika olmuş.

muz öğün yerine geçiyor zaten sorun olmaz.yemek saatini çok erken kapatmışsın ne kadar güzel.sporunda harika olmuş.
Akşam yemeğini akşam 19.00 da yicem. Parça parca öğün mesajı olmasın diye erken yazdım.
Dün 22 yaşlarım da olan fotoğrafımı buldum. Şok oldum. Hiç göbek yok bacaklar incecik. Du hemen gönderim fotoyu😁

Sanirim burada 22 yaşındayım. 57 kg mim 😁 hedefim bu işte 😍

Eklentiler

• IMG-20200311-WA0037.webp
    IMG-20200311-WA0037.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 30
burada henuz kapanmadi ama soylenti basladi :KK43:
siz calismaya devam mi?
cocuklari okula giden veliler yuzde 80 odeme almasi sartiyla cocuklarina bakip calismayabilirler.
Veya evden calisip yuzde 100 odenek alabilirler. Ben onumuzdeki 2 hafta calismayip kizima bakmayi planliyorum. Tabi esimle de konusmam laizm durumu kim kalsin diye.

bir film vardı dünya insanları yok ediyor o filme döndük. üşenmezsem bende alışverişe gideceğim bugün. yakında herşey zamlanır kızlar sizlerde hazırlıklı olun temel temizlik ve gıda ürünleriniz stoklarda olsun dayanıklı olanlar.
dun gittigim magazada hiic sivi sabun kalmamisti, bugun yine gidecegim. Degilse online siparis verecegim. Ama antiseptikler bitti heryerde.
bugun yemek alisverisi de yapacagim biraz. kuru gida, konserve turu

cocuklari okula giden veliler yuzde 80 odeme almasi sartiyla cocuklarina bakip calismayabilirler.
Veya evden calisip yuzde 100 odenek alabilirler. Ben onumuzdeki 2 hafta calismayip kizima bakmayi planliyorum. Tabi esimle de konusmam laizm durumu kim kalsin diye.
ikinizde evden çalışsanız olmuyor mu öyle?
dun gittigim magazada hiic sivi sabun kalmamisti, bugun yine gidecegim. Degilse online siparis verecegim. Ama antiseptikler bitti heryerde.
bugun yemek alisverisi de yapacagim biraz. kuru gida, konserve turu
yarın gitme kararı aldım bende m'li markette 60 üstü alışverişlere güzel indirimler var fırsat yaratayım kendime. elimin altında hazır köfte olur en azından dedim.

Selamlar kizlar nasilsiniz, tarti icin son 2 gunumuz, biz yeni uyandiik, kahvalti, okul mesaim basliyor..
Gecmisi okuyamadim, her sey cok siradisi burada.. :(
Sizlerlede ilgilenemiyorum gerektigince, karmakarisigim..
Cuma gunu cocuklar sonkez okula gidecek, sonra okuldan alacagiz onlari, corona virus vkasi epey artti burada..
Esim evden calisiyor, cocuklar evde olacak, zor gunler bekliyoru bizi..

Back
X