Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız aslında iki kare yediydim öteki iki kareyi ne ara gommusum dizi izlerken hiç anlamadim ama pişman degilim![]()
CEYDOS bana cuma günü artı gelirsem ağır soracak hesabını
![]()
Sorma.kiz.sabah gene gördüm nur yüzlümücok hossun canim
Sana 57 olunca bir rahatlama geliyor.![]()
Geç kamisim cevaba ama.olsun bende şimdi öpüyorum.seniBitter cikolata benide etkilemez canim, kilo olarak.
Vucudunu en iyi sen biliyorsun, opuyorum feyzos :)
Eline sağlık canım , çok güzel.olmusPazartesi Kilo Bildirimleri
Sütun1 GEÇEN HAFTA ARA ÖLÇÜM Birgaripanne
81,4 81,1@Aycaokurcan 77,8 77@luges 76,5 75,9@Tarot520 73,5 74,5@Beklenen2 75,6 74,4@erciyes111 69,4 69,5@Milana firuze 68,9 69,1@Aomine Daiki 65,4 65,4@cokofesttt 64,8 64,9deniz diyette
62,9 63,4fyzanur
57,8 57,3@AdAstraPerAspera ? ?@angelnesss 72,7 ?@AppLesma 67,3 ?Arrietty_
67 ?@asena87 İzinde İzindeCEYDOS
İzinde İzinde@fmad 59,3 ?@melek ada 58,7 ?@Meryem1306 75,3 ?@mifihafa İzinde İzinde@Periannem 64,1 ?@plasticwoman İzinde İzinde@Puuff 88,8 ?
Kızlar kuralları unutmayalım lütfen pazartesi fotoğrafsız kilo bildirim günümüz ama tabloda bir çok arkadaşımızın bildirim yapmadığı görülmekte. Lütfen kurallara uyalım.
şaşırtmanı bekliyorum zaten. amacımız bu değil mi?Zaten küsuratlarla olacak bizim yarışımız
Wc olayini, yesilcay, aci biberle çözüyorum.
Spor isi zor, cok tembelim normalde . Ama yarisirken kendimi zorlayip seni sasirtabilirim![]()
geçen hafta bende bir gazlı içecek vardı maden suyu meyve aromalı olanlardan anam aldım bir heves eve geldim açacakla açtım cooossss dedi. önce bir yudum aldım. safi şeker bir okudum oranları benim hayaller yerlerde tabi kızlarıma kakaladım kalanı.Dün 12 tane maden suyu aldım eve zor tasidim. Akşam oldu bı baktim hepsini meyveli soda almışım sadece maden suyu sanıp , yansın bu Dünya . Kim içecek onları şimdi vay başıma gelen
Ayy ben de öyle kakalayacam birilerine :)şaşırtmanı bekliyorum zaten. amacımız bu değil mi?
ama çok yeni sayılırsın beni henüz tanımıyorsun. 20 gündür takımdasın ve ben bu sürenin 10 gününde izindeydim. sonunda sende şaşıran olabilirsin.
geçen hafta bende bir gazlı içecek vardı maden suyu meyve aromalı olanlardan anam aldım bir heves eve geldim açacakla açtım cooossss dedi. önce bir yudum aldım. safi şeker bir okudum oranları benim hayaller yerlerde tabi kızlarıma kakaladım kalanı.
Dün 12 tane maden suyu aldım eve zor tasidim. Akşam oldu bı baktim hepsini meyveli soda almışım sadece maden suyu sanıp , yansın bu Dünya . Kim içecek onları şimdi vay başıma gelen
şaşırtmanı bekliyorum zaten. amacımız bu değil mi?
ama çok yeni sayılırsın beni henüz tanımıyorsun. 20 gündür takımdasın ve ben bu sürenin 10 gününde izindeydim. sonunda sende şaşıran olabilirsin.
geçen hafta bende bir gazlı içecek vardı maden suyu meyve aromalı olanlardan anam aldım bir heves eve geldim açacakla açtım cooossss dedi. önce bir yudum aldım. safi şeker bir okudum oranları benim hayaller yerlerde tabi kızlarıma kakaladım kalanı.
Tost makinesinde nasil yapiyorsunCanim patatesi firinda denemelisin. Ya da tost makinesinde
az yağla da güzel tadi. Tabii bir kizartma olamaz![]()
Sahur a kalkamamisim emzirdigim icin oruc tutamadim simdi cocuklarin ikisinide uyuttum bir gonlum kardesimi cocuklarin yanina birakip yuruyus yapmak carsida da isim var zaten zatiflamaya gelince ben sisman oldugum icin kilo vermem daha cokolacagi icin simdiden kendimiBirgaripanne naber beybisi
Bugün 2 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum. İnsallah iftarda da kacamak yapmam. Yeşilçay icerim türk kahvesi içerim. İstahim kapanir.
Senin bugünkü planin nasil

Kaptanim ben de iceyim o zaman yaris benim icinde devam ediyordeniz diyette sabahları içebilirsin maydanoz limonu. rondodan geçir içine limon sık. bir bardakta su. bu şekilde olunca ödem gidiyormuş.
Bana gonderDün 12 tane maden suyu aldım eve zor tasidim. Akşam oldu bı baktim hepsini meyveli soda almışım sade maden suyu sanıp , yansın bu Dünya . Kim içecek onları şimdi vay başıma gelen
Bana da nasip olsun insallah o nur yüzlü 57lerSorma.kiz.sabah gene gördüm nur yüzlümü![]()
yolculuklarda ben çok eğlenceliyimdir tabi aracı kullanan bensem yoksa kasarım. yarışmalarda nasılım eh onu göreceksin. sabır en büyük erdemdir demişler.
Hahahha ne guzel iste. Zaten insanlar birbirini ya yolculukta ya yarismada tanirmis![]()
InsAllah ben 60 kusurlerde kalirim diye dusunuyorum cunku uzmanin birini dinlemistim mesela 10 yil once 58 kiloydum o kiloya donmem zormus vucut simdiki hale adepte olup en yakin halde kaliyormusBana da nasip olsun insallah o nur yüzlü 57ler![]()
canım benim ne demek şişmanım asla bu kelime yok etine dolgun balık etli diye tanımlıyoruz kendimizi ve çevremizdekileri.Tost makinesinde nasil yapiyorsun
Sahur a kalkamamisim emzirdigim icin oruc tutamadim simdi cocuklarin ikisinide uyuttum bir gonlum kardesimi cocuklarin yanina birakip yuruyus yapmak carsida da isim var zaten zatiflamaya gelince ben sisman oldugum icin kilo vermem daha cokolacagi icin simdiden kendimi
Kaptanim ben de iceyim o zaman yaris benim icinde devam ediyor
Bana gonder![]()

Patatesleri ince halka halka doğuruyorum. Firca ile tost makinesine zeytinyagi sürüp, izgara gibi yapiyorum.Tost makinesinde nasil yapiyorsun
Sahur a kalkamamisim emzirdigim icin oruc tutamadim simdi cocuklarin ikisinide uyuttum bir gonlum kardesimi cocuklarin yanina birakip yuruyus yapmak carsida da isim var zaten zatiflamaya gelince ben sisman oldugum icin kilo vermem daha cokolacagi icin simdiden kendimi
Kaptanim ben de iceyim o zaman yaris benim icinde devam ediyor
Bana gonder![]()
Ay ne zayifmissin kiz 58 cok az. Ne ara sistik.InsAllah ben 60 kusurlerde kalirim diye dusunuyorum cunku uzmanin birini dinlemistim mesela 10 yil once 58 kiloydum o kiloya donmem zormus vucut simdiki hale adepte olup en yakin halde kaliyormus
yolculuklarda ben çok eğlenceliyimdir tabi aracı kullanan bensem yoksa kasarım. yarışmalarda nasılım eh onu göreceksin. sabır en büyük erdemdir demişler.
Diyet demeyelim ona duzenli beslenmecanım benim ne demek şişmanım asla bu kelime yok etine dolgun balık etli diye tanımlıyoruz kendimizi ve çevremizdekileri.
iç tabi canım ödem attırıyormuş.
sen nasıl içeceksin diyette değilmisin yav kızarım bak![]()
Hic deme 26 yasindayim 81kiloyum daaha 6 yil once 58 tim ah bu annem hep sorumlusuAy ne zayifmissin kiz 58 cok az. Ne ara sistik.
Ben de 60 kiloydum hep, ama yaş aldikca daha zayif fit olmak istiyorsun.
Genclik elden gidiyeaaahhh![]()
psikolojine iyi gelecekse neden olmasın. ben diyet demekten vazgeçmem çünkü yediklerimizin "diyetini" ödüyoruz.Diyet demeyelim ona duzenli beslenme
Hic deme 26 yasindayim 81kiloyum daaha 6 yil once 58 tim ah bu annem hep sorumlusu