Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az olsun bizim olsun haftaya daha fazla olur inşallah.
Tebrikler feyzoş
Tebrikler ceydoş
PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI
![]()
CEYDOS
@melek ada
@Beklenen2
![]()
asena87
![]()
Melegimkorusun
@Milana firuze
@Tanssss
@erciyes111
@luges
![]()
fayfeyfiy
![]()
deniz diyette
![]()
cokofesttt
@MigiMadid
![]()
FitFiliz
@Aycaokurcan
![]()
matilda34
![]()
Yawrukush
Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.
Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.
Tebrikler
TebriklerGeçen hafta 67.6
Bugün 67.2
Fark 0.4
Yüzde 0.59
ortalama kasan öğrenci gibisin bu ne harika bir yüzde 1,6 bayıldım. tebrik ediyorum low carbo devam .![]()
TebriklerGeçen hafta : 63,9
bu hafta : 63,5
fark : 0,4 kg
Yüzde : 0,63
Eki Görüntüle 2638559 Eki Görüntüle 2638560 Eki Görüntüle 2638561
tamam kabul ediyorum muhteşem değil ama galiba şeytanın bacağını kırdım artık düşüş başlayacak gibi hissediyorum.
Tebrik ederim harika bir yüzde
Tebrik ederim canım artı olmasında
Teşekkür ederimTebrik ederim harika bir yüzde![]()
ne demek birinci ben olunca zevkle hazırladımTebrikler feyzoş
Tebrikler ceydoşellerine sağlık aynı zamanda
Tebrikler
Tebrikler
Tebriklerartık kırdın zinciri kim tutar seni
![]()
Geçen hafta:63,2
Bu hafta:63
Yüzde : 0,32
Haftaya hedef :62,7
Kayınvalidemlere geldik ondan dolayı onların evindeki tartıyla tartışdımEki Görüntüle 2638550
Kızlar hepinizi tebrik ederim ramazan sonrası daha verimli olucaz inşallah
Canım tebrik ederim gayet güzel bir eksiGeçen hafta 67.6
Bugün 67.2
Fark 0.4
Yüzde 0.59
Hayırlısı olsunevet canım ayrıldı . kendini hazır hissettiği zaman döneceğine inanıyorum.
Kaçamaklara rağmen şahaneKızlar ben hemen bildirim yapıp kaçıyorum 11 sayfam kaldı okuyarak geleceğim inşallah
Geçen hafta 61.2
Bu hafta 60.3
Fark 0.9
Yüzde 1.47
Benim bu ödemdi yani biliyorum ama mutlu oldum
CEYDOS
Yawrukush
asena87
Melegimkorusun

Başın sağolsun . Tekrar hoşgeldin o zaman
SüperTebrikler
Bu hafta ısınma turu olsun ☺haftaya daha düzene girmiş olur eksiler gelir
tebrikler
Canim mesajini alintilamisim cevaplamamisim ozur dilerim hosbulduk tatlim nasilsin kurkcu dukkanina donuyoruz iste hepimiz birbirr
Canim cogunu yapamadin insallah guzel sonuçlar alirsin cunku ben bu hafta husran yani
Harika bir menu cok guzel eksi gelir bu menuye
Sahurda yemek yediysen fark etmistir canim yenilip yatiliyor cunku biraz daha bekleyip tekrar tartil canim
Waooow harikasin canim tebrikler
maşallah maşallah 0,7 müthiş
haftaya beklentimi yükselttin hiç şansın yok o -2 gelecek.
çok güzel gerçekten bayıldım.
hadi öyle olsun bakalım
66 geliyor haftaya muhteşem.
bu kilolarda bu fark harika canim azmine hayranimbende birgun bu kilolari gorur muyum acaba
bazen artı kilolar bizi daha cok hırslandıriyor canim uzulme haftaya -2 olacaktir
kiz ayaginin teki nerde Allah hayrını versintebrikler bu arada eksilerdesin
![]()
Bugün cok yoğundu yeni bakabildimmmmmAyy bu hafta ben de öyleyim canım eksi olsun da 100 gr ma bile razıyım ☹
Basın sagolsun canım mekanı cennet olsun inşallah babanin.
Kizlar süpersinizhepinizi ayrı ayrı tebrik ederim
Kaptanım burası da öyle. Fena esiyor. Karanlık bir hava var.
Maşallah canlarharikasınız. Bakalım benim ne olacak
16.30 gibi tartilip yazarım
Tabi hasta olmasın kuzucuklar hastanelere gitmektense yakmak daha iyi Allah korusun yavrularimiziİzmir yanıyordu gece bı yağmur kıyamet nasıl serinledi hava inanamadim
![]()
Aynen valla ben kisin kesin coranoolfum heberim yok insan 3 ay solunum sıkıntısı ceker mi arkadas bak eve kapandigimizdan beri yanliz hic hasta olmadiķkışın çok çektin zaten aman dikkat et. yüksek yapmaman iyi çünkü ısı değişimi daha kötü etkiler ve kaloriferlerin üzerine su koymayı ihmal etme.içeride nem kurumasın.
Selam canim erkeklerin en iyi bildigi yemek zaten tavuk sotenin her turlusuSelamlar ifenimmm
İslerim coktu, onlari hallettim alisveris yaptim derken haşatim çıktı. Cok yoruldum.
Bugun yemeği kocam yapti
menumuzde soya soslu tavuk var :)
Herkese hayirli iftarlar![]()