• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

IMG_20200522_100150.webp

Sabit benimki kızlar CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush

kilo bildirimim , saat 17 ye doğru azalırsa tekrar güncelleyeceğim , biraz yürüdüm ödem olmuş olabilir çünkü :KK48: ( eve erken geldim bugün )
geçen cuma : 55.9
bugün : 55 . 6
fark : -300 gr
yüzde : % 0.5

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Tebrikler feyzoş 👏👏

PUANLI SPOR YARIŞMASI SONUÇLARI

:sampiyon::sampiyon::sampiyon: CEYDOS CEYDOS :sampiyon::sampiyon::sampiyon:
:rapci::rapci::rapci: @melek ada :rapci::rapci::rapci:
:KK71::KK71::KK71: @Beklenen2 :KK71::KK71::KK71:
:halay::halay::halay: asena87 asena87 :halay::halay::halay:
:KK68::KK68::KK68: Melegimkorusun Melegimkorusun :KK68::KK68::KK68:
:KK9: @Milana firuze :KK9:
:KK9: @Tanssss :KK9:
:KK9: @erciyes111 :KK9:
:KK9: @luges :KK9:
:KK9: fayfeyfiy fayfeyfiy :KK9:
:KK9: deniz diyette deniz diyette :KK9:
:KK9: cokofesttt cokofesttt :KK9:
:KK9: @MigiMadid :KK9:
:KK9: FitFiliz FitFiliz :KK9:
:KK9: @Aycaokurcan :KK9:
:KK9: matilda34 matilda34 :KK9:
:KK9: Yawrukush Yawrukush :KK9:

Haftalık puanlı spor yarışmamızda dereceye giren tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bu şekilde spora devam etmelerini temenni ediyorum.
belirtmek isterim ki çoğunuzun belkide bu sıralamada yerleri daha farklı ancak spor puanlarını hesaplamadığınız için listeye giriş yapamadım.

Yarışmaya katılmayıp spor yapmayıp kilo vermeyi bekleyen arkadaşlarım yolunuz çooook uzun olur haberiniz olsun.

Tebrikler ceydoş 👏👏 ellerine sağlık aynı zamanda
Cuma 73.5
Bugün 73.2
Fark 300 gr
Yüzde 0.40Eki Görüntüle 2638551
Tebrikler 👏👏
Geçen hafta 67.6
Bugün 67.2
Fark 0.4
Yüzde 0.59
Tebrikler 👏👏👏
ortalama kasan öğrenci gibisin bu ne harika bir yüzde 1,6 bayıldım. tebrik ediyorum low carbo devam . :KK71:
🙈😂😂
Geçen hafta : 63,9
bu hafta : 63,5
fark : 0,4 kg
Yüzde : 0,63
Eki Görüntüle 2638559 Eki Görüntüle 2638560 Eki Görüntüle 2638561

tamam kabul ediyorum muhteşem değil ama galiba şeytanın bacağını kırdım artık düşüş başlayacak gibi hissediyorum.
Tebrikler👏👏👏 artık kırdın zinciri kim tutar seni 🙈😂😂

Geçen hafta:63,2
Bu hafta:63
Yüzde : 0,32
Haftaya hedef :62,7

Kayınvalidemlere geldik ondan dolayı onların evindeki tartıyla tartışdımEki Görüntüle 2638550
Geçen cuma 65.90
Bu hafta 65.65
Fark 25
Yüzde 0.37
Dünkü eksi superdi niye böyle.oldu anlamadım. Haftaya daha iyi bi rakam görürüm insallah
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Cuma 73.5
Bugün 73.2
Fark 300 gr
Yüzde 0.40Eki Görüntüle 2638551
Kızlar hepinizi tebrik ederim ramazan sonrası daha verimli olucaz inşallah :KK9:Hoppa:KK9:

Başın sağolsun . Tekrar hoşgeldin o zaman 🤗

Süper 👍🏻 Tebrikler 👏👏

Bu hafta ısınma turu olsun ☺haftaya daha düzene girmiş olur eksiler gelir 🤗

👏👏 tebrikler
Canim mesajini alintilamisim cevaplamamisim ozur dilerim hosbulduk tatlim nasilsin kurkcu dukkanina donuyoruz iste hepimiz birbirr

Canim cogunu yapamadin insallah guzel sonuçlar alirsin cunku ben bu hafta husran yani

Harika bir menu cok guzel eksi gelir bu menuye

Sahurda yemek yediysen fark etmistir canim yenilip yatiliyor cunku biraz daha bekleyip tekrar tartil canim

Waooow harikasin canim tebrikler
maşallah maşallah 0,7 müthiş
haftaya beklentimi yükselttin hiç şansın yok o -2 gelecek.
çok güzel gerçekten bayıldım.
hadi öyle olsun bakalım :KK70:

66 geliyor haftaya muhteşem.
bu kilolarda bu fark harika canim azmine hayranim 👏🏻 bende birgun bu kilolari gorur muyum acaba 🙈

bazen artı kilolar bizi daha cok hırslandıriyor canim uzulme haftaya -2 olacaktir

kiz ayaginin teki nerde Allah hayrını versin 😁😁🤦🏼‍♀️ tebrikler bu arada eksilerdesin 👏🏻👏🏻
Ayy bu hafta ben de öyleyim canım eksi olsun da 100 gr ma bile razıyım ☹

Basın sagolsun canım mekanı cennet olsun inşallah babanin.

Kizlar süpersiniz 👏👏👏 hepinizi ayrı ayrı tebrik ederim 😍😄

Kaptanım burası da öyle. Fena esiyor. Karanlık bir hava var.

Maşallah canlar 😍 harikasınız. Bakalım benim ne olacak 😥 16.30 gibi tartilip yazarım
Bugün cok yoğundu yeni bakabildimmmmm

Cok tesekkur ederim kizlar, insallah hepimiz hedef kilomuza ulasiriz. 💜💜💜💜

Tabi hasta olmasın kuzucuklar hastanelere gitmektense yakmak daha iyi Allah korusun yavrularimizi🙏İzmir yanıyordu gece bı yağmur kıyamet nasıl serinledi hava inanamadim😊
kışın çok çektin zaten aman dikkat et. yüksek yapmaman iyi çünkü ısı değişimi daha kötü etkiler ve kaloriferlerin üzerine su koymayı ihmal etme.içeride nem kurumasın.
Aynen valla ben kisin kesin coranoolfum heberim yok insan 3 ay solunum sıkıntısı ceker mi arkadas bak eve kapandigimizdan beri yanliz hic hasta olmadiķ 😎😎neyse dilimi ısırim

Selamlar ifenimmm
İslerim coktu, onlari hallettim alisveris yaptim derken haşatim çıktı. Cok yoruldum.
Bugun yemeği kocam yapti
menumuzde soya soslu tavuk var :)
Herkese hayirli iftarlar 😘😘😘
Selam canim erkeklerin en iyi bildigi yemek zaten tavuk sotenin her turlusu 😃😃😃afiyet olsun

Back
X