• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Burdaki aktiflik mi, hareket olarak mı :)
Malum okullar kapandı, burda aktifim, evde de spora başlıycam
Diyete de bu hafta başladım zaten
Sen ne zamandır yapıyorsun diyet?
Okullar açılıyor 22sinde, merkezde misin sen canım balikesirde? Yoksa ilçelerden biri mi?

Evet boyle grupça olunca motıve oluyor sorumluluk yüklüyor ınsana.
Suyla basım dertte 1.5 lıtreyı zor ıcıyorum
Spora yuklenıcem bu hafta
Bende emzırırken vermıstım daha once 13 kılo
Her 1.5 saat de bir bir bardak icmeye caliş daha kolay olur.

:KK53: sisko filiz ben sana dedim o cikilatalardan yeme , verirsin yine kilociklarini:KK49: @stitch bekliyom anam birsene oldu kiz bu sefer kurtul kilolardan seviyorum sizi 😘😘 Yawrukush Yawrukush senide 😘😘
😍😍😍

Sakin
İzmir'i seven
Sorumlu
Kirazcı
Okuyan filiz demek istiyo kızlar, basharfleri kısaltmış 😂😂😂 yanlış anlaşılmasın

Ben de seni çok özledim Özlemcim, eli maşalım sevgiler :KK68:

Haftaya telafisi olur insallah guzel kilolar verilmis biraz daha eriyin kizlar , ben gunun en sicak saatinde utu yapiyodum :KK53: , leslie de ter bosaliyodu oyle eridim

Yani işte tartıda hafif de olsan böyle benim gibi her tarafın kas olmayinca ter yapar tabi, yağ çoksa demek ki sende :cool:

Bence biraz spor yapmalısın canım :KK70:

(Hiiç kıskanmıyorum, belli de etmiyorum :KK70:)

Dünki menümden sonra yemem daha 😅
Yeni eşim merhaba🙂
Ödül öğünü 300 gr ve üstü kayıplara mı veriliyor acaba?

Bizim ceydos kadayıf dolmasından veya revaniden birini yer dururdu ikisini neden yedi acaba 🤨

Eş olarak 150 ip atlama ve 50 mekik verebiliyor muyum 🤣
Ay nolur sen de bana ver akşamları yapayım 🤣🤣🤣
yok canım herkes çabalıyor hafta boyu 1 öğün ödül hakkı herkesin var. sıralama kişisel tatmin için yapılıyor herkes hafta boyu verdiklerini görsün
aslında ben çok iyi gidiyordum ama yemeğe davet edilmişiz ben herşeye hayır onda un var onda pirinç var demeye başladım.kendimi kötü hissettim ve hissettirdiler ailemdekilerde dahil aman anne falanlar. baskı vardı baskı
cezai işlemler bugün başlıyor ama madem vermişsin yaparım tabi.
Ben sana çok inanıyorum, mezun olacağız, harika gidiyorsun
yasaklar da kalkiyor. Yazin incecik bedenimizde gezeceğiz fit fit 👍

Ben başı çekiyorum ardimdan siz de gelirsiniz, sen de yaparsin iyi gidiyorsun, zaten hersey kafada bitiyor.

İnsallah canim, Allah utandirmasin.
Sen de harika gidiyorsun.
3 - 4 haftaya mezun olacakken şimdi o süreyi uzatmış olabilirim deniz ama oalcak canım. s beden mayokini aldım yav içinde iyi durmam şart.
afiyet olsun canım ben ödülü bu güne sakladım anneme gidicem de😊ins

Kız bu senmisin maşaallah maşaallah 🤣🤣afiyet olsun nihayet doyunca yemek yediğini gördüm
bu ikinci galiba 1 kere daha yapmıştım böyle bişey ama bu daha kötüsü oldu.
Guncel kilom 92.7 kaptanimHoppa
hemen güncelliyorum
Burdaki aktiflik mi, hareket olarak mı :)
Malum okullar kapandı, burda aktifim, evde de spora başlıycam
Diyete de bu hafta başladım zaten
Sen ne zamandır yapıyorsun diyet?
spor olarak aktif diye sorduğunu düşünüyorum .

yok canım herkes çabalıyor hafta boyu 1 öğün ödül hakkı herkesin var. sıralama kişisel tatmin için yapılıyor herkes hafta boyu verdiklerini görsün
aslında ben çok iyi gidiyordum ama yemeğe davet edilmişiz ben herşeye hayır onda un var onda pirinç var demeye başladım.kendimi kötü hissettim ve hissettirdiler ailemdekilerde dahil aman anne falanlar. baskı vardı baskı
cezai işlemler bugün başlıyor ama madem vermişsin yaparım tabi.
3 - 4 haftaya mezun olacakken şimdi o süreyi uzatmış olabilirim deniz ama oalcak canım. s beden mayokini aldım yav içinde iyi durmam şart.
bu ikinci galiba 1 kere daha yapmıştım böyle bişey ama bu daha kötüsü oldu.
hemen güncelliyorum

spor olarak aktif diye sorduğunu düşünüyorum .
Ceydoşçum bence bu kadar kasma. Eski menülerini bilmiyorum ama eski kg tecrübemden yola çıkarak yorum yapıcam. Evet iki tatlı fazla olmuş yarım yarım yesen en azından nefsin körlenirdi.
eğer çok az yiyosan, vücudun ona aşılırsa 2 lokma fazla yediğinde anında kg olarak geri döner sana.
ben eskiden pazar günlerni tatil günü yapardım istediğimi kararında yerdim öyle bi öğün faln değil yani. Cuma günleri işyerinde halka tatlı, pasta alır gelirdi patronlar. Onların da çeyreğini falan yer nefsimi köreltirdim. 1 lt suyu fazla içer hafta da 2 kg falan verirdim. Tabi şimdi ne o düzen kaldı ne o koşturmacalı günler.
ama bu benim fikrim tabi eski günlerini bilmediğim için bildiğim günden ve arkadaşların az yediğin anlamında ki yorumlarına istinaden yazdım :KK15:🥰
Mesel tatlı yerken yanında 1 bardak süt içmek şekerin yağa dönüşmesini, karbonhidrat alırken sirke ile takviyelemek te vücutta yağ tutmasını falan engelliyo. Ben artık tatlı yiyosam yanında süt içiyorum :dondurma:

Kızlar yarın mangal yapıcaz. Sabahtan (12 gibi 🤣) kahvaltıya eşimde olucak ( gündüzcüyken kahvaltıyı oğluşla yapıyoruz az yiyorum ama o varken kaçıyo). Bana fazla olmayacak şekilde neler yiyebilirim tavsiyede bulunurmusnuz.
özellikle akşam salata bolva yerim ama inciği kaç tane knadı kaç tane yemeliyim?
dukan tarzı gidersem et olduğu için ve yağda olmadığı için doyana kadar yeme hakkım var ama yeni başladım dukan ağırlıklıda gitmiyorm tavsiyelerinize ihtiyacımvar.
Bu haftaki eşim sen ne önerirsin 🥰 Yawrukush Yawrukush

Ceydoşçum bence bu kadar kasma. Eski menülerini bilmiyorum ama eski kg tecrübemden yola çıkarak yorum yapıcam. Evet iki tatlı fazla olmuş yarım yarım yesen en azından nefsin körlenirdi.
eğer çok az yiyosan, vücudun ona aşılırsa 2 lokma fazla yediğinde anında kg olarak geri döner sana.
ben eskiden pazar günlerni tatil günü yapardım istediğimi kararında yerdim öyle bi öğün faln değil yani. Cuma günleri işyerinde halka tatlı, pasta alır gelirdi patronlar. Onların da çeyreğini falan yer nefsimi köreltirdim. 1 lt suyu fazla içer hafta da 2 kg falan verirdim. Tabi şimdi ne o düzen kaldı ne o koşturmacalı günler.
ama bu benim fikrim tabi eski günlerini bilmediğim için bildiğim günden ve arkadaşların az yediğin anlamında ki yorumlarına istinaden yazdım :KK15:🥰
Mesel tatlı yerken yanında 1 bardak süt içmek şekerin yağa dönüşmesini, karbonhidrat alırken sirke ile takviyelemek te vücutta yağ tutmasını falan engelliyo. Ben artık tatlı yiyosam yanında süt içiyorum :dondurma:
çok güzel anlatmışsın valla. benim bünyem çok zor yakıyor yediklerini bu hep böyleydi o yüzden ekstra dikkat ediyorum. arttırma işlemini kademeli yapmam lazım ama öyle olunca da bir noktada ipin ucu kaçıyor. bende aynı sistem beslenmeye devam ediyorum.besin değişimi bile bende negatif etkiye neden olabiliyor. her şeyden korkar oldum.
ileride gerçekten tatlı yediğimde önerilerini dikkate alacağım canım duymuştum baklava üstüne süt olayını ama yapmadım hiç.

Kızlar yarın mangal yapıcaz. Sabahtan (12 gibi 🤣) kahvaltıya eşimde olucak ( gündüzcüyken kahvaltıyı oğluşla yapıyoruz az yiyorum ama o varken kaçıyo). Bana fazla olmayacak şekilde neler yiyebilirim tavsiyede bulunurmusnuz.
özellikle akşam salata bolva yerim ama inciği kaç tane knadı kaç tane yemeliyim?
dukan tarzı gidersem et olduğu için ve yağda olmadığı için doyana kadar yeme hakkım var ama yeni başladım dukan ağırlıklıda gitmiyorm tavsiyelerinize ihtiyacımvar.
Bu haftaki eşim sen ne önerirsin 🥰 Yawrukush Yawrukush
mangal konusunda benimde fikrim aynı denedim kilo aldırmadığını gördüm o yüzden doyana kadar ye. ama ekmeksiz tabi yanında bol salata ile ooooh afiyet olsun.

çok güzel anlatmışsın valla. benim bünyem çok zor yakıyor yediklerini bu hep böyleydi o yüzden ekstra dikkat ediyorum. arttırma işlemini kademeli yapmam lazım ama öyle olunca da bir noktada ipin ucu kaçıyor. bende aynı sistem beslenmeye devam ediyorum.besin değişimi bile bende negatif etkiye neden olabiliyor. her şeyden korkar oldum.
ileride gerçekten tatlı yediğimde önerilerini dikkate alacağım canım duymuştum baklava üstüne süt olayını ama yapmadım hiç.
Vücudun alışmış demekki az yemeye. Ki bu çok zor cidden. Ben eskiden hiç bişeyden kısmaz az yerdim ama illaki yerdim. 3 ara 3 ana öğün yapınca bende kilo çok daha hızlı gidiyo mesela ama evde o düzen yok tabiki.
diyetisyen feride var. Onun dediklerini önemsiyorum gerçekten zamanında ona gitmiştim. Tatlı yanında süt( çikolata dahi olsa) özellikle akşam yemeğinde de karbonhidrat yanında sirke ile destekleyin diyo. Dene bence canım ve dediğin gibi kademeli olarak az az arttırırsan yediklerini koruma zamanına geçtiğinde de kg almazsın çoğu insan korumadayken bile kg alıyo.
ben korumamıştım ama balayına kdarda hiç kg almamıştım senelerce 🤣 allahım inşallah nasip olur yine yiyip kilo almamak

mangal konusunda benimde fikrim aynı denedim kilo aldırmadığını gördüm o yüzden doyana kadar ye. ama ekmeksiz tabi yanında bol salata ile ooooh afiyet olsun.
Ohh bunu duymak içimi rahatlattı. Çünkü arkadaşımla da yarışıyoruz pazartesi sabahta ona kg fotoğrafı atıcam 😂 cuma 72 çıktığımı biliyo pazartesi fazla çıkmamalıyım

Ohh bunu duymak içimi rahatlattı. Çünkü arkadaşımla da yarışıyoruz pazartesi sabahta ona kg fotoğrafı atıcam 😂 cuma 72 çıktığımı biliyo pazartesi fazla çıkmamalıyım
salata ve et ama sakın kola vs içme hamur işi yeme ekmek lavaş hiçbiri olmayacak.

Ben sana çok inanıyorum, mezun olacağız, harika gidiyorsun
yasaklar da kalkiyor. Yazin incecik bedenimizde gezeceğiz fit fit 👍

Ben başı çekiyorum ardimdan siz de gelirsiniz, sen de yaparsin iyi gidiyorsun, zaten hersey kafada bitiyor.

İnsallah canim, Allah utandirmasin.
Sen de harika gidiyorsun.
Yok ya Ben harika gitmiyorum ama ilginç oldu 😅
Oruçtan herhalde uzun süre aç kalınca metabolizmam yakıyor
Tutmasam alırım direkt diye düşünmedim değil

Bilemedim ya

Geçen sahurda yoğurt da baya işedi yaradı sanırım
Belki tutarken yoğurt yersem daha eriyebilirim

İftarda gözüm biraz dönüyor da sahur yine iyi

afiyet olsun canım ben ödülü bu güne sakladım anneme gidicem de😊ins

Kız bu senmisin maşaallah maşaallah 🤣🤣afiyet olsun nihayet doyunca yemek yediğini gördüm
Ohh afiyet olsun :)
Bugün tartım artı gösterdi
Ama olsun diyorum
Cuma önemli😅

Back
X