• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Guzel olmus yine canim , nasil gidiyor diyet Aysuncum?
Saol canım haftasonu kötü geçmişti, pazartesinden itibaren baya iyi gidiyor hergün yürüyüş yaptım ( bugün hariç) . Tartıyı kaldırtmıştım yarın ki sonucu çok merak ediyorum. Pazartesi +600 dü çünkü 🙈🙈🙈 senin nasıl gidiyor diyet ?

Menülerin ne kadar güzel oluyor canım yarın güzel eksilerin olur insallah
Saol canım yarın inş güzel sonuçlar alırız hepimiz, 1-2 gün içinde adet olucam inş onun ödemi olmaz . Evde herkese ayrı birşeyler pişirmek yoruyor bazen . Senin nasıl geçti haftan ? Tatil nasıl gidiyor? Aydın ısınmış sanırım ☺️

Saol canım haftasonu kötü geçmişti, pazartesinden itibaren baya iyi gidiyor hergün yürüyüş yaptım ( bugün hariç) . Tartıyı kaldırtmıştım yarın ki sonucu çok merak ediyorum. Pazartesi +600 dü çünkü 🙈🙈🙈 senin nasıl gidiyor diyet ?
Istedigim gibi olmadi bu hafta , sadece haftasonu kacamak yaptim , moralsizim ama yilmayacagim...
Guzel eksi gelecek canim senden :)

Menü sabah 2 dilim ekmek 2 dilim peynir 1 yumurta domates salatalık biber cay
Ara 1 dilim ananas 2 dilim peynir
Aksam tavuk ızgara salata
Su 2 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Tatile rağmen menü Harika canım 👏👏 yatana kadar 2 bardak daha su iç , ödem atmak içinde yeşil çay yada beyaz çay hangisi varsa iç. Yarın tartı yüzümüzü güldürsün 😂😂

Saol canım yarın inş güzel sonuçlar alırız hepimiz, 1-2 gün içinde adet olucam inş onun ödemi olmaz . Evde herkese ayrı birşeyler pişirmek yoruyor bazen . Senin nasıl geçti haftan ? Tatil nasıl gidiyor? Aydın ısınmış sanırım ☺
İnşallah canim bende bugün baya bı terslik yaşadım bende regl olucam 3-4 günü var etkilimez ins diye dusunuyoru.evet sıcak ama aydın için daha buna sıcak dennez😊

Istedigim gibi olmadi bu hafta , sadece haftasonu kacamak yaptim , moralsizim ama yilmayacagim...
Guzel eksi gelecek canim senden :)
İnş canım. Yılmak yok , sen baya iyi verdin 3 haftada 🥰🥰 bu hafta belki biraz takıldı. İnş o 60 buraya gelecek bakalım hangimiz önce gelecek 😂😂 gerçi ben çok yavaş kilo veriyorum

Tatile rağmen menü Harika canım 👏👏 yatana kadar 2 bardak daha su iç , ödem atmak içinde yeşil çay yada beyaz çay hangisi varsa iç. Yarın tartı yüzümüzü güldürsün 😂😂
Bugün toparladım artık tamamiyle yoksa koca yaz bana tatil😊su az olmuş demi tamamlarım yatana kadar

Sen birsey yememişsin ki nasıl bir progmam uyguluyorsun ve buna nasıl dayanıyorsun? Bugünkü su orucu olmuş
36 saatlik açlık yapıyorım canım
Perşembe menüm

12:00
1 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, çeyrek avakado, 2 küçük dilim low carb ekmek, domates, salatalık

16:30
2 yk yoğurt, 1 yk low carb müsli, 50gr kadar yaban mersini

19:00
Zeytinyağlı kabak sote, 1 yk yoğurt

Su: 2,5lt
Spor: 1 saat ev işi, başka spor yok bugün

Yawrukush Yawrukush @Ceydos @asena87 matilda34 matilda34
Menün çok güzel olmuş.
Ev işi spordan sayılıyo muydu?

Menüm:

Sabah: yürüyüş yarım saat, 15 dk da alışveriş

12.00 çay, bir dilim kendi ekmeğimden, 5-6 cherry domates, 1 salatalık, lor peyniri, labne peyniri üstüne büyük bir fincan daha çay + 1.tk bal

14.00 küçük kasenin yarısi kadar yoğurt + bir kayısı
15.00 filtre kahve
16.40 çay tabağında kavrulmuş kıyma acı yeşil biber, 1 yumurtadan krep
18.civari da 2 fincan çay

3lt su

Back
X