- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Bende cok sIkIliyorum canim, hergun bir digerinin aynisi..Sıkıcı sayılır canım. Çok şükür tabi orası ayrı ☺☺
Evdeydim işte hep yürüyüşü saymazsak
Ama dedigin gibi cok sukur halimize..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende cok sIkIliyorum canim, hergun bir digerinin aynisi..Sıkıcı sayılır canım. Çok şükür tabi orası ayrı ☺☺
Evdeydim işte hep yürüyüşü saymazsak
Online alisveris yaptim sabah uyaninca Filizim, metro gibi toptan satan bir yerden.Senin planların nasıl bugün için canımcımYawrukush
Hiç sorma o fasıl beni de çok bunaltiyor. Çamaşır sulu suyla siliyorum hepsini sonra da duruluyorum, yeterli oluyodur umarım. Sayılar artıyor burda, sizde nasıl?Online alisveris yaptim sabah uyaninca Filizim, metro gibi toptan satan bir yerden.
Ayda 1 kez yapiyorum onu, fazlaca almis oluyorum.
Gelen her seyi dezenfekte et, sabunla, yerlestir cok zamanimi aliyor, onunla ugrascagim.
Sonrada yemek hazirlayacagim..
Cocuklarda cok zaman aliyor malum, hergun gibi bir gun canim..
Canim Ozge demen yeterli, cok kibarsin :)Memnun oldum Özge Hanım. Kurallara üstünkörü gözatmıştım. Bir kere daha iyice okuyup sorularımı -olursa- sormak isterim.
Verilecek kilom az görünebilir. Ama kilonun sahibi bazen ağır bazen de hafif yiyerek yerinde sayıyor. Önceden burada 68,7 olarak,zayıflama arkadaşları edinmeye çalışmıştım ama disiplin bana bağlı olduğu için 59 kiloya kadar inip tekrar 65-64-63-62 lere çıktım.
Burada da insanlara rahatlama geldi canim, herkes sokaklarda, birde yaz geldi insanlar gevsedi..Hiç sorma o fasıl beni de çok bunaltiyor. Çamaşır sulu suyla siliyorum hepsini sonra da duruluyorum, yeterli oluyodur umarım. Sayılar artıyor burda, sizde nasıl?
Cok guzel bir gun olmus esim, ahh simit yakti beni :))selamlar, günüm şu şekilde -kahvaltı serbest günümdü-:
sabah aç karna: türk kahvesi + 2 kuru kayısı
kahvaltı: 2 yumurta-dereotu-az yulaflı omlet, zeytin, süzme peynir, 1 tk fıstık ezmesi, yarım simit, 1 salatalık
öğlen: 20 çiğ badem
aksam: 5 köfte + salata
spor: 35 dk yürüyüş: 140p
su: 3 lt
Yawrukush
Cok guzel bir gun olmus esim, ahh simit yakti beni :))
Nasilsin bugun?
Akşam yemeği atıştırmalık gibi olmuş besleyici sebzeli yemek ızgara vs tercihi daha sağlıklı olabilir canım
Ben iyim ağrılarım geçti iş yoğunluğu çok fazla , eve dönünce de bebeğimle ilgileniyorum dün başımın ağrısından gözlerimi açamıyordum hemen uyumuşum sen nasılsın , özür dilerim çok destekleyici bir eş olamıyorum aktif katılamıyorum bu ara , günler nasıl geçiyor onu da anlamıyorum ya![]()
Hos geldin canim ben tansu 26 yasinda iki cocuk annesiyim onlisans mezunu4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Hyperborea17
İsim (İsteğe Bağlı ): ad lazım değil baş harfi ben
Mesleginiz: öğrenciyim(mezun olmaya ve iş aramaya 3 ay kala)
Yaşınız :23
Medeni Durumunuz :ilişkim var
Çocuk Sayısı ve yaşları:yok
Yaşadığınız şehir:Tekirdağ
Boyunuz :160
Kilonuz:62.6
Hedef kilonuz :55
Kilo alma hikayeniz: Depresyon,sağlık durumundan dolayı ilaçlardan, karbonhidrat ağırlıklı beslenme
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz:Hem kendimi iyi hissetmek hem de koşuda çabuk yorulma ak için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? Hayır
Az daha gelmeseydin olabilirdi bu arada dereotu tohumu almistim esim hepsini dikmis gozum doyar umarimEyvah eyvah neler oldu kimbilir
Paso yemeklerden mi konustunuz, takim mi kapatildi yoksa![]()
Allaha sukurler olsun saglikliyiz ailemiz yanimizdaBende cok sIkIliyorum canim, hergun bir digerinin aynisi..
Ama dedigin gibi cok sukur halimize..
Kaptanim saat kac suan ordaCanim Ozge demen yeterli, cok kibarsin :)
Bende senin gibiyim kackez zayifladim, kac kez geri aldim.
Haklisin disiplin kafamizda, ona emin olduktan sonra diyet zor degil..
Her zaman sorabilirsin, her konuda, egzersz,beslenme ile ilgilide yardima ihtiycin olursa hep buralardayim.
Tek sorun yurtdisinda yasiyorum, Turkiye ile aramizda 10 saat var.Turkiyede gunduzken burada gece, orada geceyken burada gunduz oluyor.
Fakat ne olursa olsun cevaplarim mesajlarini canim..
YaaTabaklarda menulerde sahane. Canim istedi hepsinden :)) bu hafta yine bomba gibi geliyorsun bence
Memnun oldum Tansu Hanım. Allah bağışlasın 2 çocuklu genç bir anne olmak güzel şeydir. Benim spor konusunda sıkıntım yok çok şükür. Hareketi severim. Uzun süre aynı yerde yapı olarak duramam.
Hos geldin canim ben tansu 26 yasinda iki cocuk annesiyim onlisans mezunu
Bahce isleri kecilerle ugrasiyorum 85 ile basladim 78 deyim suan vucudum sarkmasin diye sporu arttirmam lazim ama kendime yarisacak arkadas bulamiyorum
Az daha gelmeseydin olabilirdi bu arada dereotu tohumu almistim esim hepsini dikmis gozum doyar umarim
Allaha sukurler olsun saglikliyiz ailemiz yanimizda
Kaptanim saat kac suan orda
Yaaumarım ama regle yaklaştım
O yüzden pek umutlu değilim :)
Yine de kaçamaksız devam ediyor oluşuma hayretler içerisindeyim:)
Ben senin sporlara hastayım yaa. O nasıl bir enerjidir hem çocuk ev iş hem de dünyanın sporu
Maşallah sana
Bugünkü durum ☺
Spor: sabah akşam 1 er saat yürüyüş (480p)
12de: sahanda yumurta, bir dilim ekmek, peynir, biraz fazlaca zeytin
Ara: bir kaşık yoğurt, 7kiraz
Diğer ara: türk kahvesi
17ye doğru 2 dilim kabaklı şeydenbirkaç tane de köz kapya biber
18 sütlü Nescafe
Su 3lt
Melegimkorusun
Senin günün nasıl geçti Aysun'cum? Menünü merak ediyorum![]()