- 20 Eylül 2012
- 22.180
- 89.431
- 798
Harikasin, cok mutlu oldum.irademe sahip cikip yemedim kaptanim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Harikasin, cok mutlu oldum.irademe sahip cikip yemedim kaptanim![]()
Bu menu, su ve spora kesin duser Aysuncum kilon :)Çarşamba menüm
12:00
2 haşlanmış yumurta, 2 yk lor peyniri, çeyrek avakado, 1 yk kabak çekirdeği, domates, biber, zeytinyağlı salata
15:00
1 avuç kadar Antep fıstığı, 2 kare %90 bitter çikolata
18:30
1 porsiyon sossuz sade döner eti ve salata, 1bardak ayran
Su: 2-2,5 lt içmişimdir hesaplayamadım bugün
Spor: 15000adım: 750puan
Yawrukush @Ceydos
FitFiliz
Canm dans etmeyi hiç sevmem biz şunu 300jj yapalım olur muBulgur pilavi yerine sebze yemegi yeseydin, ya da yumurta en kolayindan daha iyi olurmus canim 10dk dans cezasi gelsin telafi icin:)
Canim benim..Hayırdır inşallah canım, stres tabi ki etkiler insanı. Belki az biraz kontrol edebilirsin bu durumu, nefes egzersizleri sakinleştiren çaylar mesela? Özel değilse anlatmak istersen burdayım canım..
Kiloya gelince dediğin gibi birden gider bence. Aklıma sakil bir bilgi geldi ☺ Yakın arkadaşlar birbirleriyle aynı zamanlarda regl olurmuş. Sık görüştükleri için birbirlerinin kokularından etkilenirlermiş de ondan. Şimdi biz eş olduk ya benim period bugün başladı, darısı başına canımbence cuma günü fark yaratırız
Ah kuzum benim ya kıyamıyorum hiç sana. Deme öyle sen tanıdığım en güçlü kadınlardan birisin
Çok takdir ediyorum her zaman o uzak diyarlarda çocuklarına kol kanat gerip elinden geleni hatta fazlasını yapmanı
Sana göre "emekleyerek" de olsa ilerleme ilerlemedir, hem hiç düşmesin fena mı canim.![]()
Nazar boncugu bugunemenüm
12:00 et sote ve yogurt
18:15 tavuk sote, cacik yanina az bisey humus
10 kiraz ve 1 kuru kayisi
Su ve yesilcay 3-4 litre
Spor
20dk Leslie fatburning workout 140 puan
5000 adim 250 puan
toplam 390 puanaydingelini
Ayaklarimin kafasi guzel gibi ayy cok guldum ilahi yaaa :)Paten surdum 1,5 saat. Cikardim boyle ayaklarimin kafasi guzel gibi
Tavsiye ederim. Felaket ter atiyorum ben paten de. Kaloride baya yaktiriyor. Iyiyim canim sen nasilsin? Ay tatilin Ilk günü aradilar isten :)) dedim tatildeyim, normal izin günü diye gorunuyormus onlarin planda. Yinede aramalarina gicik oldum
Arti cikacagim diye korkuyorum. Gerci izne 68 ile ayrildim. 2 hafta izindeydim galiba? O surede de nasil 66. 1 oldum birden bilmiyorum. Suan sanki yine oyle.
Benim ay sonu spor uyeligim bitiyor. Bitmeden birdaha yag ve kas oranimi ølcturecegim
Hm acaba Olur mu ki Kaptanim?Yawrukush
Hem kilo hemde ølcum paylassam? Tabloyu ben yaparim sizin icin kolaylik olsun diye.
Pita en sevdigim, afiyet olsun canim :)
Olur anlastik kuzum :)Canm dans etmeyi hiç sevmem biz şunu 300jj yapalım olur mu![]()
Canim 1. sayfada puan listemiz var, her zaman oradan bakabilirsin :)Merhaba puanlarım nasıl hesaplanacak?
EGZERSIZ YARISMASI PUAN LISTESI
***Ooo hic kacirma bu firsati canim , yandan yandanSeminerler online oldu diye oynasam mi bu saatte, hem mutluluktan hem de hareket olsun diye![]()

İçimden oynadımOoo hic kacirma bu firsati canim , yandan yandan![]()
Çok Şükür doğru kararSeminerler online oldu diye oynasam mi bu saatte, hem mutluluktan hem de hareket olsun diye![]()
Çok sevindim tatlım ya, Twitter'daki mesajlarına bakıp bakıp duruyorum safran'in, a.boyaci'nin inanamadim galiba halaÇok Şükür doğru kararziyaselçuk farkı işte
![]()
Evet kaptanım ya. Geçen gün bi tanıdığımın bebeğinin vücudunda yaralar gördüm. Fotoğraflarını çektim bikaç dr sorar buraya atarım çare buluruz belki diye . Kendini bilmez manyağın teki şikayet etmiş bi yorumumu. 2 gün ban yedim onun yüzünden. Yanlış bilgi edinseydim de çocuğun vebaline girseydik nolacaktı acaba. Nefret ediyorum böylelerindenMotivasyon eksikligi oluyor tartida arti gorunce, haftasonu kacamaklari olunca toparlamak zor oluyor gulum.'Banlandin mi sen?
OKUL gruplarından da attılar canm kesinÇok sevindim tatlım ya, Twitter'daki mesajlarına bakıp bakıp duruyorum safran'in, a.boyaci'nin inanamadim galiba hala![]()
Ayaklarimin kafasi guzel gibi ayy cok guldum ilahi yaaa :)
Is yerinden de aramalari hic olmamis tatil gunu..
Canim spor epey yaptin bu hafta , arti gelebilirsin ama dogru yoldasin.
Nasil bir tablo canim?
| Kullanici Adi | Tarih | Kg | Gögüs | Kol | Bel | Basen | Ic bacak |
| Arrietty | 19.06 | - kg | - cm | - cm | - cm | - cm | -cm |
| ôrnek 2 | |||||||
| Toplam fark |