• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

*** @Aomine Daiki , B Beklenen2 , @Milana firuze , @cokofesttt ,@fyzanur , @deniz diyette , @matilda34 , @1delimavi , @esmeriiim , @BlueSkyyyy , Ellssa Ellssa bugun gorusemedik nerelerdesiniz kizlar? @bnnu is yerinde yeni haftan nasil geciyor canim?

*** @Meyyal Hayyal canim takima ugramiyorsun, gecen hafta bildirim yapmadin, cuma gunu lutfen bildirim yap , seni izne ayiralim, liste disinda bizimle kilo vermeye devam et olur mu?

*** CEYDOS CEYDOS nasilsin canim? @asena87 yerlesebildin mi evine canim?
Canım inan gün yetmedi bana dün ve bugün de 36 saatlik açlıkla ben ben de değilim😕 bana herşey yiyecek görünmekte 😁😁

Tamam canim, iyi olmana sevindim, egzersiz var mi hic, gerci halin olmuyordur ama sorayim dedim :)
Kafamı kanepeye yaslayarak Survivor izliyorum. Onları çok iyi anlıyorum😁
Düşün başımı bile tutamıyorum ve başka kanal açmıyorumki yemek yerler diye 😁

Perşembe menüm
11:00
1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, biraz çeçil peynir, çeyrek avakado, biraz domates, salatalık, küçük bir dilim low carb ekmek

14:00
Biraz Antep fıstığı, biraz fındık ,

15:30
Biraz yine fındık, filtre kahve

18:30
Tavuklu salata , 2 yk quark içine biraz zencefil ve zerdeçal tozu

21:00
Yeşil çay

Su: 2,5lt
Spor: bugün yok maalesef

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS FitFiliz FitFiliz

Perşembe menüm
1 haşlanmış yumurta, 1 yk lor peyniri, biraz çeçil peynir, çeyrek avakado, biraz domates, salatalık, küçük bir dilim low carb ekmek

Yeşil çay

Bence doğru yoldasin canım, artı gelsen bile böyle menülerle mutlaka kırarsın o direnci. Belki biraz suyu arttırsan iyinolur. Bir de fındık yerine badem ya da Antep fıstığı tercih edebilirsin tatlim

Canim diyeti bozmadigin surece gidecek illaki kilolar ama vucudunu sasirtabilirsin.
Low carbi bir ogunlugune bozabilirsin yarin mesela.
Ya da yazdigim gibi her turlu una cok degil 1 hafta ara verebilirsin.
Bence menulerin, egzersizin her sey cok yolunda.
Stres, regli, dinlenememek vs kaynakli olabilir.
Yarin seni izne ayirmayayim canim, elinden geleni yapiyorsun..
Bakalım canım yarınki sonuca göre plan yapacağım. Ama karın ağrım çok var bugün hiç keyfim yoktu ama ağrıya rağmen yemek yedim maşallah 🙈😂😂😂

Perşembe menüm

Yeşil çay

Canim findik fistik ne kadar miktar olarak, eminim olculu yiyorsundur da sorayim dedim..

Cok guzel ve asiri pratik bir tarifmis bende yapicam sagol Filizim :)
Aslında şekerli daha güzel olurdu da neyse di mi 😂 öyle şeyler düşünmeyelim.
Ben biraz dizi izlemeye kaçıyorum kaptiş zaten telefonun şarjı bitmek üzere, güzel geçsin günün canım 💞 görüşürüz yarın -inşallah tartıdaki eksilerle ☺️☺️🤩

Ayni ben, koltukta oturdugum yerde uyuyorum bende, esimde karsima gecip guluyor :))
Iyi istirahatler canim..
Merkeze gitmistim doktor kontrolune ordanda kuzenimgile gecmistik yeni evliydi
Kv ile kp si benle sohbet ediyordu bir baktim kuzenim oturdugu yerde uyumus bir komikti bir komik hatirladikca gulmekten karnima agrilar giriyor video cekmedigime pisman oldum 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Evet canım aynen, çocuklar çok sevdi. Onlarinkine göz yaptık damla cikolatayla 😄😄
Keske foto cekip atsaydin canim
Bugün misafirim vardı yoruldum biraz şuan 45 dk leslie yaptım agrım falan yok şükür sadece squat ip atlama mekikte agrım oluyor ve bugünkü menüm berbat çok utaniyorum yazmaya😣😭😭
Menun iyi olmayabilir ama sagligin sukurler olsun lutfen agir sporlar yapma herseyin zamani var

Back
X