- 10 Şubat 2015

- 4.140

- 11.428

- 208

Bim in tadi da acı geliyor bana.Zaten benim evde ki bitti şansıma. bimden almıştım 50li onu içiyorum. Alırsam bidaha ozaman arada derede içerim![]()
Simdi lipton iciyorum o da sevimsiz. Limon sıkınca guzel
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bim in tadi da acı geliyor bana.Zaten benim evde ki bitti şansıma. bimden almıştım 50li onu içiyorum. Alırsam bidaha ozaman arada derede içerim![]()
olur bana uyar :) yalniz kilom fazla oldugundan ip atlamam dizime zarar verebilirmis, bugun yapayim dedigin gibi ama asil challengelarimizi bi 1 ay sonraya saklayayim uygun olursa![]()
Ben de Leslie 2 mil yaparim evde canimHava yine cok yagisli bugun. Yuruyus yine iptal. Ama spor salonuna gidecegim. Kosu bandina cikarim dermanim kalirsa
merhaba canim bu hafta insallah guzel olacak ikimiz de guzel kilolar veririz ben kendim bu hafta eski duzenimi uygulayacagim doya doya zayifla metoduİyi akşamlar kızlar. Bugün istediğim gibi geçmedi. Spor ve su yok. Yarın da sınav görevim var. Bakalım nasıl geçecek
12.00: çeyrek yufka, peynir, domates, salatalık, bir yumurta yağda, zeytin
Ara: Bir poğaça, iki kurabiye
19.30: iki kabak dolması, yoğurt
Su ve spor yok. Aşırı derecede yorgunum. Hiçbişey yapamayacam. Yatmaya gidiyorum
mifihafa eşim insallahh seni doğru etiketlemişimdir
bu hafta ikimiz için de insallah güzel geçer
![]()
Evet canim dun gunceledim.Güncel kilomuzda cok yakinmis birbirine boyle guzel uyum olamazdi. Tabi profilde yazan hala ayni ise.
Evet canim dun gunceledim.
65.3
Hayırlı olsun bol atlamalar canımgunaydiiin :) ay mobilden foto eklemeye calistim ama olmadi, birinize ozenip atlama ipi almistim o geldi deminnpembik pembik, cok guzel, cocuklugumu hatirlatti
Bime gelen doğadan markalı canım ondan içiyorum. Limon sıkınca içine nedense balık kokuyo gibi geliyo banaBim in tadi da acı geliyor bana.
Simdi lipton iciyorum o da sevimsiz. Limon sıkınca guzel![]()
Sanirim kilo almaya geldinNe yedim ne içtim?
Kahvaltı:muz ve sütlü mısır gevreği
Öğlen:Tavuk dürüm yanında bir bardak(200 ml) su içtim
Akşam:1 tabak salçalı makarna,4 kaşık yoğurt,4 köfte
Ara öğünler:3 kase kiraz,1tane daha muz
Su:1500 mlden fazla
Egzersizlerim:Antremanda 20 dakika koşu yaptık. Dönüşte 15L hacminde kedi kumu aldım. Bim de istediğim saç havlusunu bulmak için 3 şube dolaştım(40 dakika yürümüşümdür)
Evde egzersiz uygulamamdan 4 dk plank yaptım(çeşitli varyasyonlarıyla) ve 5 dakika esneme hareketleri yaptım
Merak etme senin icin bir kac kilo alip geri veririz o donemInsallah burada bebeginin haberini de alacagiz, kutlama yapacagiz daha..
Yiyip yiyip sisip , bir sonunculuguda bebisin serefine aliriz :)))
Foto alabilur miyiz bende dikecegimde cocuklarim icin hani nevresimden dikiyorlar yaBahceye salincak almistik, dun geldi, kurduk ,ayy dunden beri evde bir bayram havasi :)
Herkes salincakta yer kapmaya calisiyor..
Aras uyurken esim, Akin, ben oturup sohbet ettik, hergun duzenli yapalim bunu dedik..
Resmen buyuk oglumla basbasa vakit geciremez olduk, ufaklik sagolsun..
2. cocuk olunca bence insanin kendini en kotu hissettigi nokta bu oluyor, cocuk sayisi artinca basbasa kaliteli zaman gecirmek ancak instamom isen oluyor, gercekte bizde yok ondan :)))
Hemen salincagi kuruyorum gel kaptanimpenimde pir gün pahçem olcek o zaman pende kuracim pahçesine salıncak .kocişim sallayacak ben uzamayan saçlarımı savurmaya çalışacağım. daha hızlı daha hızlı diyeceğim uçacağım sonra ödüm kopacak. durdurtacağım salıncağı kollarına sığınacağım. pirden uyanacağım sonra dur bu ben değilim yav ne korkusu saçmalama ben korkmam ki diyeceğim.ah ah hayaller işte.
Bende 3 yildir havuz alalim diyorum esime ama nerdeBizimki o kadar hizli sallanmiyor zate, hem saclarimida deli danalar gibi kestigimden benimkide ruzgarda ahenkle dalgalanmaz.![]()
Ya bu benim 12 yildir hayalimdi, sanki zor birsey miydi neden bu zamana kadar almadik bilmiyorum..
Bakcemizde minicik biliyorsun, annemde heveslendi bizde gorunce, balkona alcak..
Balkon bile yeter :))
Ayni kilodayizCanım kusura bakma rahatsızlandım ben..
Dün paso yattım. Önceki günün açlığı ile uyuyamadım gece.. Dün de gözüm açılmadı. Tartı bile aklıma gelmedi..
Bu sabah tartıldım.. 77,2 çıktım.. Lavaboya çıkmadan ve onca uykunun üstüne normal diye düşünüyorum.
Hayır ama 4 tur futbol sahasının etrafında koştuğumdan ve 7 kiloluk ağırlık taşıyarak 40 dakika yürüdüğümden evde ise alışveriş yapmadığım için köşede kalan yarım paket makarnaya saldırdığım için böyle birşey oldu. Tabi ki bu bir bahane değil. Bunu da sonraki günler fazladan egzersiz yaparak çıkaracağım. (Buna ceza demek istemiyorum çünkü spor her insanın yapması gereken bir aktivitedir,telafi demeyi tercih ederim)Sanirim kilo almaya geldin
Teşekkürler özgecim , yeni bir düzen , benim işler hep yoğun , hem alışmaya calışıyorum hem düzen oturtmayaCanim 1 hafta daha duzenini oturtup sonra listeye girebilirsin elbette :)
Nasilsin bu haftan nasildi?
kaptırmamak lazım ipleri hele ebeveynlere asla. ben şimdi evimde diktatörüm ve sülalemde dikatatörüm. son söz hep benim ama ben gideceğim kızlarım gelecek yerime emekli olacağım onlar bana artık emir vermeye başlayacaklar. bu işler böyle bir dönem tahttan çekilmek gerekiyor ben buna inanıyorum.
hep birlikte el ele yemeklerden uzak durarak başaracağız biz dipten 1. olmuş takımız asla pes etmeyiz.
Menü çok güzel ama ben de suyu 2 lt içiyorum onu 2.5 yapalımBu gün ki menüm
Sabah: 2 yumurtadan omlet, domates salatalık 1 ince dilim ekmek
ara: 3 çubuk kraker
öğlen: 1 kabağı soteleyip 2yk yoğurtla yedim
akşam: 1 kase tarhana çorbası ve fırında Tavuk göğsü( 1parça göğüsün yarısı) ve yoğurt yarım da kuru soğan
su:2 lt
Spor ev temizliği silip süpürme
bnnu merhaba sevgili eşim
bu hafta umarım düzeleceğim
O nasıl bir metod :)merhaba canim bu hafta insallah guzel olacak ikimiz de guzel kilolar veririz ben kendim bu hafta eski duzenimi uygulayacagim doya doya zayifla metodu
Bu hafta 64 gorucez insallah.300 gr var aramizda ozaman :)
Canim yanlis anlama ama en azindan miktari az olabilirdi yogurt yada salata ile destekleyebilirdinHayır ama 4 tur futbol sahasının etrafında koştuğumdan ve 7 kiloluk ağırlık taşıyarak 40 dakika yürüdüğümden evde ise alışveriş yapmadığım için köşede kalan yarım paket makarnaya saldırdığım için böyle birşey oldu. Tabi ki bu bir bahane değil. Bunu da sonraki günler fazladan egzersiz yaparak çıkaracağım. (Buna ceza demek istemiyorum çünkü spor her insanın yapması gereken bir aktivitedir,telafi demeyi tercih ederim)
Doğru,bu akşam ne yedim ne içtim ne egzersizi yaptım listemle telafi edebileceğimi düşünüyorumCanim yanlis anlama ama en azindan miktari az olabilirdi yogurt yada salata ile destekleyebilirdin
Tamam eşim şimdi bi yarım lt bardağı senin için içiyorumTeşekkürler özgecim , yeni bir düzen , benim işler hep yoğun , hem alışmaya calışıyorum hem düzen oturtmaya
Yeter ki bırakmayalım toparlanırız tabiki
Menü çok güzel ama ben de suyu 2 lt içiyorum onu 2.5 yapalım![]()