• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa gerçekten hiç hoş değil canım dediğin gibi. Bence bizim cezayı kaldırıp onlara versinler. Dürüstüz en azından 😉
Sorma tatlım ya, ben hiç iyi bir gün geçirmedim. Belki 3 günlük yemek yemişimdir. Hani geçen haftalarin birinde olmuştu aynısıni yaşadım yine. Sonra da oturup üzüldüm halime. Oysa ki motivasyonum da var. Niye böyle saliveriyorum anlamadım. Kendi ruh halimi çözemiyorum resmen. Sen nasılsın kuzum ara mi veredin yoksa bir hafta filan öyle okudum sanki dün?
Bende senin gibi oluyorum Filizim, cuma ya da cumartesi abartiyorum sanki kitliktan cikmis gibi, diyet psikolojisi iste..
Moralini bozmak yok, 2 gune gider gelen fazlaliklar..
Ben mola vereyim 1 hafta dedim, bakalim nasil olacak..

Saat daha 16.30 ama gunum bitti

10da
Eggloaf. Foto da ekli

12 de
2 ceri domates ve 3 cubuk kasar

14de
3 tavuk sosis

Su 2 L. Yatmadan 3 olur
Spor
1 saat crossfit
30dk agirlik
3dk ip atlama
10 Bin adim

Milana firuze Milana firuze
Masallah esime nerdeyse hic bir sey yememissin.
Ben yaklasik 1100 kalori aldim bu gun.

İyi akşamlar kızlar bugün gün benm için oldukça erken başladı. Eşim de komisyon üyesi olunca çok erken kalktık

6.30: domates, salatalık, bir dilim peynir

Ara: 2 tane diyet bisküvi

15.00: iki dilim kadar karpuz, kiraz, bir dilim peynir

Ara:yoğurt

Çay yapacam birazdan belki bir iki çatal tiramisu yerim. Dün yediğim bişey beni çok rahatsız etti. Hiçbişey yiyesim yok

Su: 2,5 litre
Spor: sınav esnasında gezmece başka da bişey yok
mifihafa mifihafa

Screenshot_20200620-220502_Samsung Health.webp 20200620_144151.webp
Menumu yazamadigim ucun artik uygulamamdan ekran resmi olarak paylasicam.
Su: 2 litre.
Spor: 500 ip, 100 suguat, 100 mekik, 100 bacak cekme.
Arrietty_ Arrietty_

Selam kızlar
Cumartesi menüm
11:30
1,5 haşlanmış yumurta, çok az çeçil peyniri, 1 tane 50gr ekmekçiklerden, salata, maydanoz, nane, 10 tane fındık

16:00
2 kare %90 bitter çikolata, filtre kahve

19:00
6-7 tane ızgara tavuk kanat, yeşil salata

20:30
Sade türk kahvesi

Su: 2-2,5 lt su, 300ml mineralli su
Spor: 20dk yürüyüş sadece 😔
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS matilda34 matilda34

matilda34 matilda34 canım nasılsın nerelerdesin nasıl gidiyor ?

Yaa gerçekten hiç hoş değil canım dediğin gibi. Bence bizim cezayı kaldırıp onlara versinler. Dürüstüz en azından 😉
Sorma tatlım ya, ben hiç iyi bir gün geçirmedim. Belki 3 günlük yemek yemişimdir. Hani geçen haftalarin birinde olmuştu aynısıni yaşadım yine. Sonra da oturup üzüldüm halime. Oysa ki motivasyonum da var. Niye böyle saliveriyorum anlamadım. Kendi ruh halimi çözemiyorum resmen. Sen nasılsın kuzum ara mi veredin yoksa bir hafta filan öyle okudum sanki dün?
Neyse olan olmuş Filizcim, bugün içebildiğin kadar bol su ve yeşil çay iç, yarın daha hafif beslenir birde yürürsen hiçte birsey olmaz . Hiç moralini bozma olur arada öyle. Önemli olan kaldığın yerden devam etmek 🥰🥰

Buhünki menüm;
Sabah:
Yarım simit
3 dilim hellim peyniri
3 zeytin
Domates, salatalık
1 çay kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak
1/4 kıymalı gözleme ( 1 parça aldım ödül olsun)

öğle:
150 gr kuzu incik
Yarım kase kadar basmati pilavı

Akşam:
2 kayısı
Yarım kase kiraz

su: 2.5 lt
Spor: 4000 adım 200 puan

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS aydingelini aydingelini

Kahvaltı.
Sabahın çok körüydü
1 haşlanmış yumurta
2 dilim.peynir
1 Dilim ekmek

Ara
3 tane taze kaysi
10 tane kiraz

Ikındı
3 tane küçük ızgara köfte
3 tane fırınlanmış.manta
Salata

Aksam gibi 4 tane kremali burçak
10 tane fındık
1 yeşilçay
(Enerjim çok düşmüştü ve çok şeker açlığım vardı 🙈)
Su 2.bucuk ama yatana kadar 1 lt daha içerim.
Spor: 4 saat ayakta sınav görevi
Regl ilk günü 😷🤒🤕🤧 pertim

esmeriiim esmeriiim

Bende senin gibi oluyorum Filizim, cuma ya da cumartesi abartiyorum sanki kitliktan cikmis gibi, diyet psikolojisi iste..
Moralini bozmak yok, 2 gune gider gelen fazlaliklar..
Ben mola vereyim 1 hafta dedim, bakalim nasil olacak..
Neyse olan olmuş Filizcim, bugün içebildiğin kadar bol su ve yeşil çay iç, yarın daha hafif beslenir birde yürürsen hiçte birsey olmaz . Hiç moralini bozma olur arada öyle. Önemli olan kaldığın yerden devam etmek 🥰🥰
İnşallah dediğiniz gibi olur kızlar çok sağolun. Bu sözler bana gerçekten iyi geliyor. Yani çabuk gelen çabuk gider mantığı. En iyisi olan oldu nasilsa moduna girmemek. Yarın pazar biraz kurtarabilirsem belki haftaya az artıyla başlarım

Back
X