• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ohh en dogalindan varsa yumurta mis gibi..
Afiyet olsun canim..
Esinden haber var mi?
Evet canim miss, tesekkurler.
Esimden tek haber işinde gucunde çalıştığı.
Hala ne o gele biliyor ne ben gide biliyorum.
Ama yinede orda iyi oldugnu bilmek yetiyor simdilik bana, yine sabır yine sabır tek soyledigi biraz sabirli olmam gerektiği.
Ama benim sabirmin son kirintilarindayim artik.
Insallah boyle uzak kala kala sonunda yabancilaşmayiz bir-birimize.

Bende cok severim oyuzden ne aliyorum, ne yapiyorum..
Evde olsa biliyorum ben bitiririm :)
Aslinda benimde yapmamam gerekiyor ama iste yine gönül bu dayanmiyor.
Yazin her şeyden bir şekilde depolamak istiyorum hep.
Reçel, komposto, konserve, tursu, salca liste uzar gider boyle.

çok teşekkürler, 1 adet patatesçik parçasına denk geldim, daha çok kabak patlıcandı. :-) yalnız ben sebzeyle kesinlikle doymuyorum allam. acım şu an aç aç yazıyorum klavye tuşlarına vurdukça tansiyonum düşüyor 0.1 0.1...
Ayni ben, eskiden açlık ne derdim ama artik açlığın ne olduğunu çok iyi anladim, her öğün doymada masadan kalkmayi...

Ayni ben, eskiden açlık ne derdim ama artik açlığın ne olduğunu çok iyi anladim, her öğün doymada masadan kalkmayi...

bu mide kazınması hali esasında gerçekten güzel bir şey. hödö hödö yiyip midenin şişip koltuğa yayılma hallerimin gelmesindense bunu tercih ederim, en azından insan rahat hissediyor.

benim kendimde farkettiğim bir değişiklik, yiyeceklerin artık vücudumda yarattığı etkiyi farkedebilmem oldu şu son 2 haftada. önceden mide çingene çadırı gibi olduğundan ne gaz yapar, ne sivilce çıkarır, ne alerji yapar, ne şişirir anlamama imkan yoktu. şimdi diyebiliyorum 'haa yulaf beni kabız yapiyyymiiiş' sdklfjsa

bu mide kazınması hali esasında gerçekten güzel bir şey. hödö hödö yiyip midenin şişip koltuğa yayılma hallerimin gelmesindense bunu tercih ederim, en azından insan rahat hissediyor.

benim kendimde farkettiğim bir değişiklik, yiyeceklerin artık vücudumda yarattığı etkiyi farkedebilmem oldu şu son 2 haftada. önceden mide çingene çadırı gibi olduğundan ne gaz yapar, ne sivilce çıkarır, ne alerji yapar, ne şişirir anlamama imkan yoktu. şimdi diyebiliyorum 'haa yulaf beni kabız yapiyyymiiiş' sdklfjsa
Çingene çadırı 🤣🤣🤣

Evet canim tam mola vereyim dedim, yarin bizim evlilik yildonumumuz esim bana fitbit almis hediye olarak, bugunden verdi..
Sporlarimi arttiririm fitbit ile , cok guzel hediye oldu beni motive etmek icin.. :)
Fitbit in fotosunu atar misin canim
Bol odullubirgun olmus Tansucum, yarin toparlanma vakti canim...
Yoksa oklavamla kovalarim :))
Yarin yun yikamaya gidecegiz kaptanim bayagi yorucu olacak aksamdan yulafli omletimi pisirdim kizima da patates kizarttim azicik kahvalti da kizartma yiyor sadece
Merhabalar kızlar bugün ki menüm

sabah/öğle: 2 yumurtadan omlet ( haşlanmıştan vazgeçti valla onun beyazını yerken hep midem kalkıyor sporcular nasıl yiyolar valla helal olsun)
Domates salatalık 1 çatal peynir ince dilim ekmek

ara türk kahvesi

akşam: bi kase çorba , avuç içinden bile ufak tavuk göğsü, ton balıklı salata

ara ( eşime yarın için sürpriz pasta yaptım ) 1 yk dan az kremasının tadına baktım yarım bardakta süt

su:2,5 lt
Spor bugün oğlumu dışarı çıkarttım koşturmacalı bi gündü. Sağolsun asla yerinde durmuyo ve bu çocuk bile beni zayıflatamadı

@bnnu
Yawrukush Yawrukush kaptanım ödülümü yarın yiyeceğim tahmin edersin kii :kk77:

yarın babalar günü diye eşime sofra kurma hayalim vardı baş köşede de el emeği yaş pastam... amma velakin kocam anasına gitme derdinde. Çocuk köyde oynar nefes alır deyip duruyo. Bilmiyo ki ben anasının yanında nefes alamıyorum ( biliyoda olabilir) eskiden olsa asla gitmezdim de şu çocuğun uğruna evlendiğimden beridir hiç gitmediğim kdar gittim kaynanama ya:KK34:
Kendi kaybeder sikma canini

Kesinlikle katiliyorum, bu aclik insani mutlu ediyor bence.
Hem beslenmeme dikat ederek yuzumdeki sivilce oranini dusurdum.

kizlar verebildigimi gorunce bana bir rahatlama geldi galiba motivem dustu desteklerinizi bekliyorum CEYDOS CEYDOS kaptanim lutfen gel beni hizaya sok
Bende oyle oluyorum ya 1 hafta iyi kilo verince diyer hafta bosluyorum.
Ama bu hafta boylamak yok.
Sanada yok!

İyi akşamlar kızlar bugün gün benm için oldukça erken başladı. Eşim de komisyon üyesi olunca çok erken kalktık

6.30: domates, salatalık, bir dilim peynir

Ara: 2 tane diyet bisküvi

15.00: iki dilim kadar karpuz, kiraz, bir dilim peynir

Ara:yoğurt

Çay yapacam birazdan belki bir iki çatal tiramisu yerim. Dün yediğim bişey beni çok rahatsız etti. Hiçbişey yiyesim yok

Su: 2,5 litre
Spor: sınav esnasında gezmece başka da bişey yok
mifihafa mifihafa
Gecmis olsun bisey yememissin tatli ile dengelemis olursun afiyet olsun

Evet canim tam mola vereyim dedim, yarin bizim evlilik yildonumumuz esim bana fitbit almis hediye olarak, bugunden verdi..
Sporlarimi arttiririm fitbit ile , cok guzel hediye oldu beni motive etmek icin.. :)

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım 🌺🌺🌺
Hep mutlu huzurlu sağlıklı olun beraberce 💗

Kahvalti sonrasi ben camasir katlama- utuleme isine girismistim ,esimde kucuk oglumla oynuyordu..
Sonra Aras babasinin uzerine ziplamis, burun buruna carpismislar esiminde cani yandi epey ama Arasin burnu kanadi :KK43:
Neyseki baskiyla kani durdurdum , sonrada uyudu.
Verilmis sadakamiz varmis , boyle atlattik.:dua::dua:

*Yarinda bizim evlenme yildonumumuz, 12 yil oluyor, zaman su gibi akiyor...
Esim ilk 5 yildan sonra her sene unutur olmustu, ben gecen seneye kadar supriz yapip kutlamaya devam ettim.Fakat gecen sene dedim ki artik bende birakayim, beraber hatirlamayinca bir kiymeti olmuyor..:KK16:Saka gibi bu sene hatirlamis ve hediye olarak fitbit almis bana..Cok mutlu oldum , egzersizlerimi, yuruyuslerimi, kalp atislarimi her seyi takip edebilecegim.Bana bol motivasyonlu bir hediye oldu. :KK36:
Kıyamam Aras'a ya, çok geçmiş olsun canım

Eşine gelince bak o kadar sene sonra bile eğitilebiliyor demek ki erkekler, umarım hep hatırlar güzel suprizlerim de devamı gelir tatlım 🤩

Çünkü o da benim gibi boğa burcu😎
Ben de boğa burcuyum. Ay burcum da boğa. Yükselen başak 😄😄 çok afişe oldum kimliğim ortaya çıkçak birazdan 😂😂

Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun canım 🌺🌺🌺
Hep mutlu huzurlu sağlıklı olun beraberce 💗

Kıyamam Aras'a ya, çok geçmiş olsun canım

Eşine gelince bak o kadar sene sonra bile eğitilebiliyor demek ki erkekler, umarım hep hatırlar güzel suprizlerim de devamı gelir tatlım 🤩

Ben de boğa burcuyum. Ay burcum da boğa. Yükselen başak 😄😄 çok afişe oldum kimliğim ortaya çıkçak birazdan 😂😂
Benim de yükselenim başak ♥️♥️

canım takım kızlarım nasılsınız? sizleri çooook özledim ama öyle yoğun bir dönem içerisine girdim ki bu kaos biter mi hiç bilmiyorum. + laptopum bozuk olması beni çok olumsuz etkiliyor. o konuda tek tesellim kıymetlimi kendi ellerimle servise götürüp kendi ellerimle alacak olmam.çok uzun bir geçmişe göz atarak geldim
B barga canım menülerini inceleyeceğim neden böyle oluyor birlikte bir orta yol bulacağız üzülme.
Arrietty_ Arrietty_ anam paten mi aldın bayılırım. benimde oradan oraya gezerken kimde bıraktığımı unuttuğum patenlerim var ama yenisini beğendim acaip janjanlı almayı planlıyorum.5 yaşındaki uçan ceyda olamam ama çoook seviyorum. ağır adımlarla başlar belki hızlanırım.
FitFiliz FitFiliz anacım gene yakalamışsın bir tekirdağda yaşamış. keşfettiğin ilk benim unutma sakın.
aydingelini aydingelini hep aklımdasın sakın ağlama beni kimse merak etmiyor diye ben ediyorum yoksam bile pes etmeni istemiyorum.
Birgaripanne Birgaripanne minik kızım napıyorsun? ben yokken kimler hırslandırdı kimler üzdü seni?
@Akrrep ilk haftadan çok kötü bir eş oldum sana özür dilerim hiç adetim değildir böyle şeyler ama böyle olmak zorunda bir süre daha.
@erciyes111 izne ayrılıyormuşsun şaşırdım. toplanma başladı mı yoksa?
@Melegimkorusun kuzum katı gıdaları azıcık azalt yağı azaltma ekmek çok yediğin zamanda ters tepki yapabiliyor ben sadece sabah öğünlerimde keto ekmek yiyorum.
@fyzanur bu hafta hiç aktif olmamışsın canım neden kayboldun korkma nöbetlerinde basmayacağım. hastane ortamına beni baygınsam sokabilirler kendi isteğimle mümkün değil gitmem.
@fmad anam sınavcı kızım sınavların nasıl gidiyor. benim kızımda pazaretsi okula başlayacak artık ne zaman görürüm bilmiyorum.aktif eğitim alacaklar.
Aomine Daiki Aomine Daiki şifa orucu nasıl gidiyor? zorlanıyor musun?
@Beklenen2 geçmişte spor yaptığını okudum yüreğim ağzıma geldi yapma canım gelecekte yapma şansın olacak.sabret.
@bnnu sende mi giremedin takıma bu hafta az gördüm yazdıklarını daha aktif olman gerek motivasyonun artması için.

şimdi geçmişe çağrı yapmak istiyorum özlediğim diğer kızlara bu çağrım. @plasticwoman angelnesss angelnesss @Periannem @Meryem1306 @luges @Aycaokurcan @DeryaOnDiet kızlar nasılsınız çok boş bıraktınız bizi arada gelin lütfen.

merhaba 😍 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush ve diğer takım arkadaşlarım.
Çok yakında
Aranıza dönmeyi planlıyorum.kilo almadım ama kiloda vermedim bu dönemde bol bol spor yapıyorum -1 -2 kilo verip aranıza dönmeyi planlıyorum 🤗

Evlilik yil donumuz kutlu olsun canim.

Yawrukush Yawrukush evlilik yildonumunuz kutlu olsun. Aras a da cok gecmis olsun

Ben dun spor da fena carpildim herhal. Kapilar acikti esiyorduda. Felaket de terlemistim. Gece den beri bogazim agriyor ve halsizim.
Kotu bir gun gecirdim
Sifir spor
Cok az su ve karbonhidratli bir gun
Cuma ya kadar cok dikkatli olmam gerekiyor. Ceza mi da yarin yapsam Olur mu Milana firuze Milana firuze ?

Sabah 1 tost
Aksam 2 y. K pilav
5 dilim beyti. Ev yapimi
2 yk yogur
1 catal Kimchi

Ara
Bogaz pastili. Sayisini takip edemedim

Su 1L

Back
X