Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese mavi boncuk dağıtma başına iş alırsan diyim seneGoriciiiizzzzzz , yazdim senide rakip listeme canimcim![]()
Beden egitimi ogretmenliginden once bir bolum daha okumus, iki yil ,iktisat, maliye , muhasebe dersleri almis bir spor hocasi..Spor hocasinin hesabıda bu kadan olur![]()
![]()
![]()
Yogurt taze bitti , el acmasi su boregimiz var..![]()
Aslinda 6 da gelecektik buraya yemege cagirdilar tam geldik ablam aradi normalde 9 da arardiYeşil caylariniz soğudu zıpzıp in yuzunden![]()
90 larda damacana ilearkadaşlar merak ettim sizde kilo veren varmı
yoksa grammı ???![]()
![]()
![]()

Gülümse yi takip ettimAslinda 6 da gelecektik buraya yemege cagirdilar tam geldik ablam aradi normalde 9 da arardi
Gecmise bakmam lazim
Sen nasil geldin buraya![]()

Seni bekledik gitmedik koymuyorlar gidelim msj sayimizi.biraz yükseltin dediler.kaldik90 lara gittiniz mi
Yaa kardesimi aradi goruntulu kapatmadi da bugun sans yok bende![]()
Tamam o zaman iyi aksamlar diyip 90 lara gidelim ben gecmisi sonra okuyayim daha takima gidecegizSeni bekledik gitmedik koymuyorlar gidelim msj sayimizi.biraz yükseltin dediler.kaldik![]()
Sanırım kocaları gelecek ufaktan kalkın demeye başladılarSevgili 6. takim ziyaretinize cok sevindik, tesekkur ederiz.
Yine, her zaman bekleriz, hepinize guzel kilo vermeler diliyorum..
Zipzip- canim senide opuyorum yanaklarindan.
![]()

Özür dilerim yanliş bir cümle kurdum sanırımBeden egitimi ogretmenliginden once bir bolum daha okumus, iki yil ,iktisat, maliye , muhasebe dersleri almis bir spor hocasi..
Soyledigim cok net istatistiki bir bilgi ama neyse..
Ulkemizde beden egitimi ogretmenlerinin kiymeti hic anlasilmiyor, bu sebeple kilolarla mucadele ediyoruz hepimiz.
Yinede mesajini sevgiyle aldim , okudum arkadasim.![]()
Iyi aksamlar canim opuyorum gorusuruz ❤❤Sevgili 6. takim ziyaretinize cok sevindik, tesekkur ederiz.
Yine, her zaman bekleriz, hepinize guzel kilo vermeler diliyorum..
Zipzip- canim senide opuyorum yanaklarindan.
![]()
Sizlerde canim, yine bekleriz, keyifli haftalar..kızlar kendinize iyi bakın, güzel kilo vermeler, inşallah herkes hedefine en kısa sürede sağlıkla ulaşır![]()
![]()
![]()
sevgiler
Pacamıza yapıştı bende gelecem diyeAslinda 6 da gelecektik buraya yemege cagirdilar tam geldik ablam aradi normalde 9 da arardi
Gecmise bakmam lazim
Sen nasil geldin buraya![]()