• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet evet o meşhur çakma eltim sayılıyo 🤣 kaynanama gittikçe mutlaka görüyor ya aynı bahçede sayılıyolar. Yine de nekdar versem okadar kâr

Menün güzel ama su iyi değil bence canım. ( kendisi çok iyi içiyo ya saaankii 🤪 ) ama düzenli olarak günde 3 lt su içmek belli kalori yaktırıyormuş. Suya ikimizde biraz daha yüklenelim bence

Ya o kucağa alıştırmak varya çok kötü. Evet bebek tabi kucak sevecek ama sağolsun kaynanamla kocam oğlumu kucağa alıştırmıştı, yemek bile yapamıyodum sürekli ağlıyordu, tuvalete bile zor gidiyodum ya da kucağımda gidiyoduk.
valla benim oğlum emzikte biberon da alıyodu. Benim cahilliğime ve korkuma denk geldi. 2. Si olursa Allah nasip ederse kesinlikle biberon vericem günde 1-2 kere.
aklı başına gelince ya biberon ya meme seçiyolar. Memeyi seçen plastik bişeyi ağzına sokmuyo bidaha.
allah yardımcın olsun valla canım benm bitane olduğu halde böyleyim. 2-3 olanların önünde saygıyla eğilirim 🤣

canım çok haklısın ben de her gün bugün 2 lt yi aşıcam diyorum aşamıyorum bir türlü , ben bir de emziriyorum daha çok su ğçmem lazım , hadi bugün yüklenelim suya 😄
Yalancı detoks menüm.
Sabah: sucuklu yumurta 2 ince dilim ekmek. Peynir 1 tane zeytin. Söğüş domates salatalık 2 çk tahin pekmez

ara: yok
Öğle: 1 kabak ve 3 yk yoğurt

ara: yarım muz

akşam: 2 kepçe yayla çorbası, 3 yk taze fasulye 3 dilim karpuz( orta boy)

su: 2,5 lt
Spor oğlan peşinde koşturma ev süpürme vsvs

bnnu bnnu
Menü çok güzel , su senin yine iyi 2.5 lt 🙂

Menüm
12:00 Kiymali kabak yanina yogurt
17:45 1 dilim peynir, Kiymali kabak yanina 2 ufak salatalikla cacik
18:10 türk kahvesi yanina 2ser kuru kayisi ve hurma

3 litre su, dün dogadan kaysi form cayi aldim bugün ictim cok iyi geldi uzun zamandir böyle calismamisti bagirsaklarim :)

5 bin civari adim ve evde baya ugrastim + squat yapicam ne kadar olursa

Bugün 2 haftam doldu ve sanirim 4 kiloya veda ettim :halay: Aomine Daiki Aomine Daiki

harika canım..vala yarın bendede çok güzel bir eksi var.. az önce tartıldım çok şaşırdım yarına bunun üstüne en az 200 gr veririm diye düşünüyorum :KK68: bu hafta listede ilk sırayı biz alacağız eşim

Canımmm bol eksiler diliyorum. İnsallah istedigin hedefe ulasırsınnn.
Sana tavsiyem yemek saatlerinin aralarını 2-3 saat bırak. Çok uzun yemek yememezlik yapma :) yani senin düzenin sen bilirsin en iyisini tabiiki ama benim önerim :) 2-3 saatte bir yediğimizde hem çok acıkmıyoruz hem de vücudumuz "bana yemek gelmiyor, geleni de tutayım" modunda olmaz :) sevgiler canımm :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71:
sağolasın canım yarın güzel eksiler görürüz inşallah :KK68: ben iki öğün arasında 5 saat tutuyorum ve akşam yatmadan5 saat önce yeme işini bitirmeye çalışıyorum.. Böyle daha hızlı kilo verdiğimi farkettim özellikle şu iki gün yaptım gerçekten fark ediyor. çok hareket etmediğimden acıkma durumumda olmuyor.. bide öğünlerden aç kalkmıyorum biraz karatay biraz ahmet apa usulü :kk77:

Günaydın kızlar tartı öncesi son günümüz bugün ekstra dikkat lütfen yarın derece gerekiyor takımımıza.3 lt den fazla su içmeyi ihmal etmeyelim. karbonhidrat yemeyip hafif beslenelim olur mu?
benim eksim hazır kaptanım :KK49: üstüne ekleyeceğim yarın inşallah

Senin diyeti pek anlayamiyorum canım eritrol nedir bilemedim ama memnun pek zararlı gözükmedi bana
erythritol kalorisi azaltılmış meyvelerden elde edilen şeker canım evet zararsız hatta ben zero kullanıyorum 0 kalori içeriyor.
Sabah patatesli omlet 1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir domates 5 zeytin 1 ck. Bal tereyağ cay
Ara 2 wasa arasi peynir türk kahvesi
Akşam taze fasulye yoğurt 1 dilim ekmek
Ara 1 hurma 3 badem 2 dilim şeftali filtre kahve
Su 2.5
Spor 210 puan yürüyüş
sabah omletteki patates dışında riskli bir gıda yok o da olmasaydı çok güzel olurdu. kalori aştın mı sanmıyorum o yüzden uygun görüyorum menünü.
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush @BlueSkyyyy Eki Görüntüle 2654118
Yaklaşık 27 dklık plankimi tamamladım. İyi geceler herkese
ben 2 dk zor dayanıyorum plankta tebrikler 27 dk. survivora hazırlanıyor gibisin.
Canım biraz fazla mı olmus bana mı öyle geldi alınma 🤭🥰🥰🤫 neyse telafi edersin🥰🥰
yok canım menüsü normal low carb besleniyor.
Bugünkü menüm sabah
2 haşlama yumurta 1 2 ince dilim sucuk 1 dilim tb ekmeği
Öğle
Yarım kase bulgur
Akşam
Yarım kase kuru fasulye susuz biraz kavun
Şu 2.5 lt
Sporum yok 😔
JaneRizzoli JaneRizzoli
kalori açısından uygun bulgur şişkinlik yapmasın sakın.
Dünki menüm
Sabah:
1 haşlanmıl yumurta

öğle:
1 p ayran aşı
Yarım tabak tas kebabı

akşam:
1 p etli bamya
1 kase yopurtlu semiz otu

su:2lt
Spor: 4000 adım 200 puan
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS aydingelini aydingelini
afiyet olsun güzel bir gün olmuş

iyi menü :) ama fazladan meyve yedigin günler tahin ve baldan uzak durabilirsin bence. yinede vücudunu en iyi sen taniyorsun tabiiii😘 Tahin bal-sehriye-meyve fazla seker/karbonhidrat olmasin diye
haklısın canım.. aslında çok meyve yemem ama eşim almış dolabı doldurmuş yemesem çürüyecek.. bugün kendime başka çorba yapacağım :kk77: fikirlere açığım

su ölçüsüde paylaşmalısın canım menün güzel olmuş.
evet söylemiştin ellerine sağlık harikasın muhteşemsin nasıl egonu şişirdim mi? menün güzel olmuş ne dieyim kızacak bişey bulamadım. 40 bedene de girdin zati.

1 kilodan fazla olacaktır bence. tartılmadın değil mi? hani meraktan falan
Hayır tartılmadım
Cumayı bekliyorum :)

Bugünkü menüm sabah
2 haşlama yumurta 1 2 ince dilim sucuk 1 dilim tb ekmeği
Öğle
Yarım kase bulgur
Akşam
Yarım kase kuru fasulye susuz biraz kavun
Şu 2.5 lt
Sporum yok 😔
JaneRizzoli JaneRizzoli
Karbonhidrat biraz fazla mı olmuş?
Çok su tutar, ödem yapar
Yarın tartıda üzülme sonra.
Ödem atıcı bir şeyler iç istersen bugün.

harika canım..vala yarın bendede çok güzel bir eksi var.. az önce tartıldım çok şaşırdım yarına bunun üstüne en az 200 gr veririm diye düşünüyorum :KK68: bu hafta listede ilk sırayı biz alacağız eşim

Günaydin herkese :) insallah esim sabirsizlaniyorum yarin icin, motivasyon tavann sporlar yapilsin sular icilsinn :nazar::KK6:

en güzeli bence çok iyi kilo verdin.yarın dünyanın en mutlu insanı gibi gezmen muhtemel. kabak ekstra zayıflatıyor çünkü
İnşallah ceydacım
Zaten en kötü senaryoda bile 1,1 vermişim geçen haftaya göre
O bile mutlu etti beni 🥰

Back
X