• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yemekler cok dan yendide cocuklar uyumadi daha :))
Yatirdim ama bidi bidi cene caliyorlar..

Sabsh
3 dilim kasar
6 zeytin
50gr domates
10gr sarimsakli ve dereotlu labne

Ara
Soda

Ogle
2 yumurta
5gr tereyag
2gr aci sos

Aksam
Ton pizza
1 kutu Ton, 2c.k karniyarik otu tozu 1 yumurta ile tabani yapildi
Ustunde sogan, 1 sivri biber, kasar ve domates salcasi

Spor
1 saat reformer
30dk leslie boosted
6600 adim
2,5 L su

@Hyperborea17 CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush
Gerçekten çok iyi bir menü çok güzel bir gün olmuş 😊

Sevgili ortağım FitFiliz FitFiliz ve diğerleri

Sabah sabah yine bir İstanbul'a gidip geldim. Uyandığımda ;

- Sade bir nescafe

Dönüşüm öğlen 12 gibi olduğundan ilk öğünde bu sefer kahvaltı yerine aşağıda yer alan kızarmış tavuk (ekmeksiz) ve salata ile kahvaltımı yaptım.

tavuk.webp

Akşama kadar 3 litre su ve akşam üstü sıkı durun ;

4.5 km açık havada yürüyüş yaptım.

Bu yürüyüş sonrasında saf protein olan kokereçi ayran ile yiyerek günü tamamladım.

2.webp

3.webp

1.webp

Bugunun menusu
9:00
Kahvaltida aldigim kalori(yaklasik): 350 kalori.

Kahvalti: 2 dilim siyah ekmek, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 ck tereyagi, 2 yemek kaşığı yoğurt.
13:00 kalori: 550
Oglen yemegim
2 adet patlican, 1 adet biber, 1adet kiymali domates dolmasi, uzerine yogurt, 1 dilim ekmek.

17:00 kalori: 68
Ara: 4 kayisi

19:00 kalori: 250
Aksam yemegi:

1 patlican, 1 domates dolması.

Toplam gunluk (yaklaşık) kalori alimi: 1318.

Su: 1.250 ama 2 olucak.

Spor: 150 suguat, 200 makas, 120 mekik, 50+50 bacak ac kapa hareketi. 8000 adim.

Uykum acilsin diyede 1 sade kahve icicem.
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush bnnu bnnu
150 squat mı ara vermeden mi yaptın canım

Merhaba canim.
Bu hafta harika olucak.
Haftanin birincisiyle es olmak buyuk sans benim icin.
:)
Canım birbirimize destwk olup bu haftayı da birincilikle bitirelim :KK73:
Evet canim az kilo da versem sonuncu olmadik sukur 😂😂

Ahhh takimlar arasi bireysel de bir ben olamadim
Azimle olursun moraller hep yüksek olsun canım yaparsın

Guzel takimim nasilsiniz, hafta sonunuz nasil geciyor?
bnnu bnnu canim bireyselde 3. olup bizi gururlandirdin harikasin :)
Kizlar kuzularimin kahvaltisini hazirlayip, 15 dkya geliyorum.
Gecmiste kalori miktari ve vitaminlerle ilgili konusmussunuz, okudum hepsini , bunlarla ilgili yazmak istediklerim var, gelecegiiiiiiiiimmmm birazdannn :)
Özgecim teşekkür ederim ben de çok mutlu oldum:KK60:
Bugunun menusu
9:00
Kahvaltida aldigim kalori(yaklasik): 350 kalori.

Kahvalti: 2 dilim siyah ekmek, 1 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta, 1 ck tereyagi, 2 yemek kaşığı yoğurt.
13:00 kalori: 550
Oglen yemegim
2 adet patlican, 1 adet biber, 1adet kiymali domates dolmasi, uzerine yogurt, 1 dilim ekmek.

17:00 kalori: 68
Ara: 4 kayisi

19:00 kalori: 250
Aksam yemegi:

1 patlican, 1 domates dolması.

Toplam gunluk (yaklaşık) kalori alimi: 1318.

Su: 1.250 ama 2 olucak.

Spor: 150 suguat, 200 makas, 120 mekik, 50+50 bacak ac kapa hareketi. 8000 adim.

Uykum acilsin diyede 1 sade kahve icicem.
CEYDOS CEYDOS Yawrukush Yawrukush bnnu bnnu
Canım , öğle dolma, akşam 2 dolma daha bana çok geldi , öğlendeki patlıcan ve biberler kızartma değildir umarım , ama dolmalar olmammış :olamaz:

- Sade bir nescafe

Dönüşüm öğlen 12 gibi olduğundan ilk öğünde bu sefer kahvaltı yerine aşağıda yer alan kızarmış tavuk (ekmeksiz) ve salata ile kahvaltımı yaptım.

Eki Görüntüle 2661088

Bu yürüyüş sonrasında saf protein olan kokereçi ayran ile yiyerek günü tamamladım.

Eki Görüntüle 2661091
Eki Görüntüle 2661092

Eki Görüntüle 2661090
kokoreçin miktarı neydi?

- Sade bir nescafe

Eki Görüntüle 2661088

Eki Görüntüle 2661091
Eki Görüntüle 2661092

Eki Görüntüle 2661090

menü de yürüyüş de çok güzel, kokoreci ekmeksiz mi yedin sanırım öyle ama ekmeksiz ben hayatta yiyemezdim :KK64: :KK48:

Bugünki menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk lor peyniri
Domates, salatalık

öğle:
1 p etli taze fasulye

ara:
1 adet ceviz

Akşam:
1 kase tarhana çorbası

su:2 lt
Spor: bebeğimleydim bütün gün haliyle kolturmaca ve ev işleriiii akşam 22 de ancak oturdum kendime geldim de foruma girdim 😯

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze

Şimdiden kolaygelsin Zeynep'cim. Korona durumları nasıl peki orda son zamanlarda?
Valla cok yogun olacagim kesin.
Korona suan kontrol altinda.
Son 4 gundur vefat yok. Günde pozitif cikan sayi cok dusuk. Takip etmiyorum artik desem yeridir.
Ama korkarim ki birkac haftaya patlak veririm cunku millet yurtdisina akin ediyor.
Afiyet olsun canım. Keto beslenmeye adapte oldun mu.
Bu arada karnıyarık otunu bir ara araştırdım ama kullanmadım. Görünce ilgimi çekti. Memnun musun

Bende çalışmayı özledim
Açılsın artık okullar. Bitsin bu hastalık valla off çatladık

Keto cok tok tutuyor aslinda. Öglen i zorla yedim. Makrolarimi ve kalori yi tamamlamak icin resmen.
Boyle tad alamiyorum. Ekmege de kullandim daha önce. Bagirsaklara cok iyi.

Burda hayat normale dondu. Tabi alisveris de hala cok dikkat ediyor insanlar. Disarida da oyle.

kokoreçin miktarı neydi?

1 porsiyon

menü de yürüyüş de çok güzel, kokoreci ekmeksiz mi yedin sanırım öyle ama ekmeksiz ben hayatta yiyemezdim :KK64: :KK48:

dün bana dediler ki 1 dilim ekmeğin zararı olmaz. bende sabah o iğrenç tavuğu ekmeksiz yiyip ekmek hakkımı kokereçte kullandım.

Not: yürüyüş öncesi 1 fincan filtre kahve içtim ki spor öncesi metoyu hızlandırsın diye ve yürüş sonrası hemen duş aldım ki (teri üzerimde kurutmadan) toksitler ter ile deri üstüne çıkmışken yeniden emilmeden su ile gitsin diye.

hoşgeldin minnak kız. ben takım kaptan yardımcısı ceyda. beraber bütün fazlalıklarımızı atıp çıtır olalım olur mu?
hepsini çok beğendim bahçe mahsülleri özellikle beğenimi kazandı , o pilav olmasaydı ne güzel olurdu.
vişneyi şekerle kaynattın muhtemelen içmemeni tavsiye ederim. ekmek miktarın fazla sabah tarhana içmişsin onda bolca karbonhidrat var zaten .su miktarını arttırmalısın.
kaloriyi aşmamış olabilirsin ama karbonhidrat çok yoğun olmuş be kuzum dikkat et. 3 dilim ekme dolmadaki pirinç bunlar hep ek yük.
çünkü çok makul bulmuşum 😂
3 dilim ekmek cızzzz birde kremalı bisküvi oy oy olmadı.
Hoşbulduk bu arada hedefimiz bu yönde ve adım adım koşacağız 😁

- Sade bir nescafe

Eki Görüntüle 2661088

Eki Görüntüle 2661091
Eki Görüntüle 2661092

Eki Görüntüle 2661090
Öncelikle sahiliniz aşırı güzelmiş 😻 eğer yakın bir yerse artık her gün çıkmalısın.
Tavuk varmış ikimizin de menüsünde bugün ama kızartma değil de haşlama, ya da dışardan alınacaksa çevirme (derisiz) daha sağlıklı. Yine de o yürüyüşle erimiş gitmiştir 🤞🤞
Kokoreç bence hayatî bir gıda 😄😄 afiyet olsun 👍

Iyı aksamlar
Sabah 1 yumurta 2 dılım peynır 5 zeytın 1 simit🙈
Ara kiraz ve seftalı
Aksam levrek ve salata
Su 2 lt

bugun ıstem cok gec cıktım eve geldım temızlık banyo balkon yemek yapma falan bes dk bile oturmadım. Aksam yemegını 9:30 ta yedım cok gec oldu cok üzgünüm spor da cok yorulduğum ıcın yapmadım cunku delıgıbı koşturdum temızlık yaptım. Yarından ıtıbaren sıkı sıkı bır haftya baslıyorum ınsallah bu hafta dahada azımlıyım lütfen hergun dürtünüz sevgılı eşim 😅@ciseak77

Bende çalışmayı özledim
Açılsın artık okullar. Bitsin bu hastalık valla off çatladık

çalışmayı özlemek +1. zaten geçen ağustosta başlamıştım, -bi üniversitede çalışıyorum - oh bahar gelse de yazın çimlerinde yuvarlansam hayalleri kurdum aylarca, hop 2. dönemin başından beri boş. şimdi önümüzdeki yıl da online olacak söylentileri var, inanılmaz sıkılıyorum, sosyal yaşantım 0'ın altında 1000.

Öncelikle sahiliniz aşırı güzelmiş 😻 eğer yakın bir yerse artık her gün çıkmalısın.
Tavuk varmış ikimizin de menüsünde bugün ama kızartma değil de haşlama, ya da dışardan alınacaksa çevirme (derisiz) daha sağlıklı. Yine de o yürüyüşle erimiş gitmiştir 🤞🤞
Kokoreç bence hayatî bir gıda 😄😄 afiyet olsun 👍

tavuk çevirmeydi ve zaten derisini sevmem : (

fakat sanki tavuk bozuktu, koku vs yoktu ama tavuğu yedikten 1 saat sonra kolay kolay bozulmayan midem bozuldu. Tavuklarda çevirme şişine çok sığsın diye yapıştırmışlar yanyana bir sürü hafif çiğdi...

ben yerim valla ekmeksiz ekmekli fark etmez
Bugünki menüm
Sabah
1.5 haşlanmış yumurta
1 tk lor peyniri
Domates, salatalık

öğle:
1 p etli taze fasulye

ara:
1 adet ceviz

Akşam:
1 kase tarhana çorbası

su:2 lt
Spor: bebeğimleydim bütün gün haliyle kolturmaca ve ev işleriiii akşam 22 de ancak oturdum kendime geldim de foruma girdim 😯

Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Milana firuze Milana firuze
çok güzel olmuş ama su az olmuş.
1 porsiyon

dün bana dediler ki 1 dilim ekmeğin zararı olmaz. bende sabah o iğrenç tavuğu ekmeksiz yiyip ekmek hakkımı kokereçte kullandım.

Not: yürüyüş öncesi 1 fincan filtre kahve içtim ki spor öncesi metoyu hızlandırsın diye ve yürüş sonrası hemen duş aldım ki (teri üzerimde kurutmadan) toksitler ter ile deri üstüne çıkmışken yeniden emilmeden su ile gitsin diye.
ekmeği kokoreç ile kullandığını tahmin ettim . 1 porsiyonsa harika spor öncesi kahve doğru karar hatta soğuk haliyle l-carnitine özelliği gösteriyor. bu iki menü arasına meyve sıkıştırabilirdim. kısacası günü beğendim tavuklarda gayet iştah açıcı görünüyor.

Iyı aksamlar
Sabah 1 yumurta 2 dılım peynır 5 zeytın 1 simit🙈
Ara kiraz ve seftalı
Aksam levrek ve salata
Su 2 lt

bugun ıstem cok gec cıktım eve geldım temızlık banyo balkon yemek yapma falan bes dk bile oturmadım. Aksam yemegını 9:30 ta yedım cok gec oldu cok üzgünüm spor da cok yorulduğum ıcın yapmadım cunku delıgıbı koşturdum temızlık yaptım. Yarından ıtıbaren sıkı sıkı bır haftya baslıyorum ınsallah bu hafta dahada azımlıyım lütfen hergun dürtünüz sevgılı eşim 😅@ciseak77
Keyifle dürterim ahahaah Bence menün gayet iyi. Afiyet olsun canım 😘

Back
X