Sagol canımmKeyifle dürterim ahahaah Bence menün gayet iyi. Afiyet olsun canım![]()
Simit dışında abartılı bişey yok sanırım ama gec yemek kotu oldu
Bide regl olduM az once

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol canımmKeyifle dürterim ahahaah Bence menün gayet iyi. Afiyet olsun canım![]()
ben yerim valla ekmeksiz ekmekli fark etmez
çok güzel olmuş ama su az olmuş.
ekmeği kokoreç ile kullandığını tahmin ettim . 1 porsiyonsa harika spor öncesi kahve doğru karar hatta soğuk haliyle l-carnitine özelliği gösteriyor. bu iki menü arasına meyve sıkıştırabilirdim. kısacası günü beğendim tavuklarda gayet iştah açıcı görünüyor.
Aaa simiti görmemiştim.Sagol canımm
Simit dışında abartılı bişey yok sanırım ama gec yemek kotu oldu
Bide regl olduM az once![]()
HoşbuldukHoşgeldin canım bu aradailk günler hep bir tuhaf geçer zaten. Burda daha düzene girer yediklerin
Geçmiş olsun.. tavuğun resminden anlayamadım galiba, epey yağlı kızarmış duruyordu. Yazın özellikle dikkat etmek lazım aslında tavuk etine. Şimdi iyisiniz ama değil mi?tavuk çevirmeydi ve zaten derisini sevmem : (
fakat sanki tavuk bozuktu, koku vs yoktu ama tavuğu yedikten 1 saat sonra kolay kolay bozulmayan midem bozuldu. Tavuklarda çevirme şişine çok sığsın diye yapıştırmışlar yanyana bir sürü hafif çiğdi...
meyveyi unuttum öğle ve akşam arasında benim avucumla bir avuç kiraz yedim hatta eşime dedim ki bunu benim bir avucum alır mı ? o da alır alır dedi : ))))
sonuçta 1 avuç kiraz yedim !
Geçmiş olsun.. tavuğun resminden anlayamadım galiba, epey yağlı kızarmış duruyordu. Yazın özellikle dikkat etmek lazım aslında tavuk etine. Şimdi iyisiniz ama değil mi?
Ben yarını planlamaya çalışıyorum, önceden belirlemek iyi oluyor. Biz takımda epey yumurta tüketiyoruzyarın yumurta ağırlıklı birşeyler düşündüm.
beğendim kesinlikle kötü menü değilIyı aksamlar
Sabah 1 yumurta 2 dılım peynır 5 zeytın 1 simit
Ara kiraz ve seftalı
Aksam levrek ve salata
Su 2 lt
bugun ıstem cok gec cıktım eve geldım temızlık banyo balkon yemek yapma falan bes dk bile oturmadım. Aksam yemegını 9:30 ta yedım cok gec oldu cok üzgünüm spor da cok yorulduğum ıcın yapmadım cunku delıgıbı koşturdum temızlık yaptım. Yarından ıtıbaren sıkı sıkı bır haftya baslıyorum ınsallah bu hafta dahada azımlıyım lütfen hergun dürtünüz sevgılı eşim@ciseak77
ben çalışmayı özlemedim çalışmaktan nefret ederim bir daha dünyaya gelsem tembel hayvan olarak geleceğim. ama ilginç ben öyle bir mesaj yazmadım senin etiketine gidiyorum farklı mesajım çıkıyor.çalışmayı özlemek +1. zaten geçen ağustosta başlamıştım, -bi üniversitede çalışıyorum - oh bahar gelse de yazın çimlerinde yuvarlansam hayalleri kurdum aylarca, hop 2. dönemin başından beri boş. şimdi önümüzdeki yıl da online olacak söylentileri var, inanılmaz sıkılıyorum, sosyal yaşantım 0'ın altında 1000.
kiraz ne güzel şey. ne güzel şey kiraz. ah kiraz ah. afiyet olsun size de. hayatımın en güzel günlerinden biri 'kiraz diyeti' diye bir şey yaptığım gündü. gün boyu sadece kiraz yiyorsun, ne kadar alırsa artık. 1.5 - 2 kg almıştım sanırım artık allah affetsin.
beğendim kesinlikle kötü menü değil
ben çalışmayı özlemedim çalışmaktan nefret ederim bir daha dünyaya gelsem tembel hayvan olarak geleceğim. ama ilginç ben öyle bir mesaj yazmadım senin etiketine gidiyorum farklı mesajım çıkıyor.
bugün bişey demem ödül günü dahilinde yarın simit olmasın lütfen menülerde.Aaa simiti görmemiştim.CEYDOS nasıl tepki verecek bilmiyorum ama.
Geçmiş olsun.. tavuğun resminden anlayamadım galiba, epey yağlı kızarmış duruyordu. Yazın özellikle dikkat etmek lazım aslında tavuk etine. Şimdi iyisiniz ama değil mi?
Ben yarını planlamaya çalışıyorum, önceden belirlemek iyi oluyor. Biz takımda epey yumurta tüketiyoruzyarın yumurta ağırlıklı birşeyler düşündüm.
yalnız şöyle bir şey söyliyeyim ben kiraz yedim mi ciddi kilo veriyorum. Zira kiraz midemi öyle çalıştırıyor ki aklınız şaşar.
ve komik bir batıl inancım var ki onun haltına kiraz çok yiyorum ; ben hangi sene kiraz yemeyi atlarsam o senenin kışında öleceğime inanıyorum : ) Böyle ilginç bir saplantım var bu sebeple kiraz başladımı kilo kilo eve kiraz girer...
Hatta geçen sene kiraz zamanı Asos'taydık 70 km yol gidip Evciler Ayazma'dan bir kasa yani 40 kilo kiraz almıştım.
40 kilo kirazı kimse inanmayacak ama 4-5 günde bitirdim.
aracım olsa vallahi bir kiraz bir de dut için yollara düşerdim.
araba varken yürümek bence saçmalık ama maalesef yürümek zorundayız. bir gayret sadece 1 ay. iyi dinlenmeler.bana müsade yürüyüş canımı okudu sabah yola çıkacağım ve çok yorgunum
bu arada açık havada yapılan yürüyüş evde yapılan yürüyüşe benzemez haberiniz ola ... az yürümüşsün filan demeyin bana yıllar sonra ilk yürüyüş bu
O mesajı ben yazmıştım. Ama nasıl sende cıktı bende anlamadımbeğendim kesinlikle kötü menü değil
ben çalışmayı özlemedim çalışmaktan nefret ederim bir daha dünyaya gelsem tembel hayvan olarak geleceğim. ama ilginç ben öyle bir mesaj yazmadım senin etiketine gidiyorum farklı mesajım çıkıyor.
biri bize şaka mı yapıyor acepO mesajı ben yazmıştım. Ama nasıl sende cıktı bende anlamadım![]()
Ha ha bu msjı görmemişim atlamışımkendi bardağına katma o zaman. tarhananın tokluğu köşeyi dönünce çıkar .okluğu diye bir laf var ama karbonhidrat miktarı fazla bir besin dikkat etmek lazım.