• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi yürüyüşler. Tempo değiştirerek yürüyün, interval kardiyo 🤞
Hafif hafif, etrafi geze geze yurusun Kazen Kazen , bir anda yuklenmesin ne gerek var..
Bu hafta 1. biziz :bicak::KK70:
Dipnot: Bani ben yermisim , gerci bani yersem cuma gunu takim yarisamaz, yok yok banlanmam bence..Ben en iyisi buradan yuruyeyimm :KK70:

Ahh Filizim biz koronadan once cok yakin turk arkadaslarimizla notere gidip , onlari koruyucu aile sececektik, onlarda bizi.
Houstondan arkadaslarimiz, is guc firsat bulup gidemedik bizim hatamiz.. :KK43:
Sonra korona cikti..
Eger koruyucu aile secersen devlet asla alamiyor cocuklari..
Direk o aile aliyor sana bir sey olmasi durumunda sonra akrabalarina teslim ediyor..
Su korona gecsin, noterler acilsin ilk is onu yapmak niyetimiz.
Acayip korkuyoruz, bildigin gibi degil :KK43:
Dünyanın binbir türlü hali var canım benim, bu dediğin iyi bir önlem miş 👍

selamlar herkes ve eşim (: fyzanur fyzanur

sabah:

omlette yulaf + chia var

WhatsApp Image 2020-07-12 at 8.12.00 PM (2).webp
öğlen:

WhatsApp Image 2020-07-12 at 8.12.00 PM (1).webp

+çeyrek muz

akşam: az yoğurt ve salça soslu hindi

WhatsApp Image 2020-07-12 at 8.12.00 PM.webp

su: 2.5 lt

spor: 40 dk yürüyüş (5.1k adım) + 1 saat kol/bacak egzersizi

160+ 600 = 760

Hosgeldin Baharcim, cokguzel birgun olmus canim :)
Nasilsin?

teeeenkü <3 iyiyim gibiyim, sen nasılsın? bugün yürüyüş rotamı azıcık kaydırdım ve yine şahane bir sokağa denk geldim, geniş ferah kaldırım ve havadar kafeler gördüm, tam alıp eline kitabını kahveni oturmalık yerler; sevindirik oldum.

teeeenkü <3 iyiyim gibiyim, sen nasılsın? bugün yürüyüş rotamı azıcık kaydırdım ve yine şahane bir sokağa denk geldim, geniş ferah kaldırım ve havadar kafeler gördüm, tam alıp eline kitabını kahveni oturmalık yerler; sevindirik oldum.
Ahh o kafelere bir daha gidebilecek miyiz acaba, normal bir yasama donebilecek miyiz...

Ahh o kafelere bir daha gidebilecek miyiz acaba, normal bir yasama donebilecek miyiz...

ay açık alanları bile o kadar geniş ve ferahtı ki, şimdi çıkıp gitmemek için zor tutuyorum kendimi. ben artık önlemlerimi gevşettim açıkçası: hala toplu taşıma kullanmıyorum, dışarda yemiyorum, dışardan yemek siparişi vermiyorum, kimseyi öpüp sarılmıyorum ve hatta arkadaşlarımla görüşmüyorum ama, masalar arası mesafe olan ve açık havada oturabileceğim yerlerde oturup kahve içmeye başladım. evde çok sıkıldım çünkü. bak daha demin arka bahçemizde (bahçe dediğime bakma yani taş duvar bir alan) oturayım dedim, apartman teyzesi çıktı cama 'aaa bahar ne kadar kilo verdin sen ben görüyorum burdan incelmişsin' dedi. yav sen 5. kattan beni kaç kere gördün de 5 cm lik incelmemi anladın, rahatsız oldum sürekli dikizleniyormuş gibi...
konuyu yine müstakil ev aşkıma bağladım iki dakkada. sdkaf

ay açık alanları bile o kadar geniş ve ferahtı ki, şimdi çıkıp gitmemek için zor tutuyorum kendimi. ben artık önlemlerimi gevşettim açıkçası: hala toplu taşıma kullanmıyorum, dışarda yemiyorum, dışardan yemek siparişi vermiyorum, kimseyi öpüp sarılmıyorum ve hatta arkadaşlarımla görüşmüyorum ama, masalar arası mesafe olan ve açık havada oturabileceğim yerlerde oturup kahve içmeye başladım. evde çok sıkıldım çünkü. bak daha demin arka bahçemizde (bahçe dediğime bakma yani taş duvar bir alan) oturayım dedim, apartman teyzesi çıktı cama 'aaa bahar ne kadar kilo verdin sen ben görüyorum burdan incelmişsin' dedi. yav sen 5. kattan beni kaç kere gördün de 5 cm lik incelmemi anladın, rahatsız oldum sürekli dikizleniyormuş gibi...
konuyu yine müstakil ev aşkıma bağladım iki dakkada. sdkaf
Maskeni takarsin canim, mesafeni korursun..
Hepimiz cok bunaldik ,havalarda guzellesti , evlerden biktik..
Ahahah o komsu teyzeleri bilmez miyim yaaa :))
Mustakil bir evin olur insallah.. :KK200:

İyi aksamlar:KK37:

Menu

Sabah-ogle
Kiymali yumurta (2 yumurta), sogus domates, salatalik, biber, ceyrek avokado, bir pancar, 7 siyah zeytin ve ayran

Ara
Sutlu kahve ve 3 hurma

Aksam
Firin somon (2 dilim), salata (2 porsiyon)

Su 3 litre simdilik
Adim 10000 500 puan
Arrietty_ Arrietty_ Birgaripanne Birgaripanne Yawrukush Yawrukush
Harika bir gun olmus canim :)
Nasil gecti gunun?

JaneRizzoli JaneRizzoli canım diyet nasıl gidiyor?bizimle menü paylaşımı yapacak mısın?
Selam ceydacım
Bu ara paylaşım yapamadım
Diyet listesi bana pek iyi gelmedi
Kabızlık yaşadım ciddi manada
Hemoroid oldu
Biraz rahatsızım
Ailemin yanındayım
Diyetisyen listesinden devam etmeyeceğim
Eski düzenimde devam etmeye karar verdim
Ama önce şu sorunumu çözmem lazım
Yine paylaşımlara başlayacağım inşallah

Selam ceydacım
Hemoroid oldu
Biraz rahatsızım
Ailemin yanındayım
Canim kabizlik sorunun ve hemoroide uzuldum, acil sifalar.
Ama aramiza donmene sevindim.. :KK36:

Bayagi 1 avucmus :p , ben gunde 1 lt filtre kahve ictigimden bana aperatif gibi geldi..:kahve:
Ben de çok içiyorum benim de neredeyse 1 lt oluyordur 🙈😂
Ne korkunç, çocukları asimile etmekten başka bir şey değil bu politikalar. Avrupa'da da aynı. Anne babaya bir kulp takip ebeveynlige uygun değil diyerek çocuklari önce devlet korumasına sonra da yabancı aileye veriyorlar 😣😣 Allah korusun..
Off koronanın ilk zamanları uykularım kaçtı sırf bu yüzden 😩😩benim psikolojimi karantina değil bu düşünce bozmuştu😭 resmen çarpıntı yaşamaya başlamıştım . allah korusun yaa en korktuğun şey😔😔 şimdi yine geldi aklıma bu gece uyuyamam ben yine. Allah evlatlarımızı korusun annesine babasına bağışlasın inş 😔😔

Selam ceydacım
Hemoroid oldu
Biraz rahatsızım
Ailemin yanındayım
Geçmiş olsun canım

Ben de çok içiyorum benim de neredeyse 1 lt oluyordur 🙈😂

Off koronanın ilk zamanları uykularım kaçtı sırf bu yüzden 😩😩benim psikolojimi karantina değil bu düşünce bozmuştu😭 resmen çarpıntı yaşamaya başlamıştım . allah korusun yaa en korktuğun şey😔😔 şimdi yine geldi aklıma bu gece uyuyamam ben yine. Allah evlatlarımızı korusun annesine babasına bağışlasın inş 😔😔
Amin canim , benimde en buyuk korkularimdan biri, dusununce gece uykum kaciyor.. :(

Pazar menüm
Sabah
4 tane az yağda pişmiş sigara böreği, domates, salatalık

Öğle
2 haşlanmış yumurta, çeyrek avakado, bir parça peynir, domates, salatalıkla salata yaptım, yeşil çay

ARa
10 çiğ badem, filtre kahve

Akşam
100gr kadar ton balığı, kuru soğan, roka, maydanozlu salata

Ara
1 kuru incir, 1 ceviz

Su: 2,5 lt
Spor: 7000adım: 350puan
M MaviFeslegen Arrietty_ Arrietty_

Pazar menüm
Sabah
4 tane az yağda pişmiş sigara böreği, domates, salatalık

Öğle
2 haşlanmış yumurta, çeyrek avakado, bir parça peynir, domates, salatalıkla salata yaptım, yeşil çay

ARa
10 çiğ badem, filtre kahve

Akşam
100gr kadar ton balığı, kuru soğan, roka, maydanozlu salata

Ara
1 kuru incir, 1 ceviz

Su: 2,5 lt
Spor: 7000adım: 350puan
M MaviFeslegen Arrietty_ Arrietty_
Kahvaltidaki su borekleri olmamis canim , hem kizartma, hem karbonhidrat..
Ceza gelecek malesef...

Back
X