- 23 Ocak 2016
- 36.321
- 52.801
- 598
Yok o bizim canımız patronumuzTehlikeli sularda yuzme kuzum![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok o bizim canımız patronumuzTehlikeli sularda yuzme kuzum![]()
![]()

Iyiyim ozgecim bugun internet baglantisina da kavustumIyiyim canim sen nasilsin:)
Super bildirimdi cook begendimZipzip- kabul et sizin grup için 10 numara bildirim attım !
Kusura bakma. Eşleştirmelere dahil degilim diye hic bakmamistim bildirimlere. Her zaman ki rutinin mi bilemiyorum, ekstrem bir durum sanirim bu menu. Biraz ondan biraz bundan demissin, ac kalmissin. Kaptan spor vermis zaten. Ekstra bir onerim olmayacak. Seni tanimak icin diger menulerini de gormeyi bekliyorumGeliyo kaptanıım
misafirlikteydik malum
sabah: 1 büyük çay 1 dilim ekmek
Domates soslu biber 2 yk kaşığı 5 ince dilim patates 1 çatal peynir
akşam : bol salata yarım lahmacun
misafirlikte: 1 yk kısır 1 lokmalık kurabiye
2 çay 1 türk kahvesi
BLU3
Su: 3 lt
Spor babamın evini süpürüp temizledim eşyalarını topladım 20 dk yürüyerek gittim
Harika kolayliklar diliyorum canim :))Iyiyim ozgecim bugun internet baglantisina da kavustum
Super bildirimdi cook begendim![]()
Ben daha önce de bi takıma katıldım valla burasını çok sevdim vallahi farklı ya ailem giib geldi aslında tesadüfen girdim bildirim geldi aman dedim boşver yanlış bişey yicem yine kızcaklar dedim ama aklımda da hep girmek vardı sonra kitap okuma günlüğündeBizim takim oyle bir bildirime dayanir mi bilmiyorumHoop herkes Akin Akin geliyor...

Guzel birgun olmus yine canim..SelamlarYogun bir gundu gelemedim. 100 gr eksideyim (87.6 ile). Gecen hafta ortasindan beri her turlu PMS mevcut ama gelen giden yok. Bildiginiz bir sey var mi icebilecegim (emzirenlere uygun).
Yeme icme faslim bitti ama yatmadan once 3-4 kasik yogurt, zencefil, zerdecal ve pul biber karisimi denemek istiyorum. Guzel yorumlar var.
Menu
Sabah-ogle
Salata (2 yumurta, 10 siyah zeytin, avuc kadar marul ve mor lahana, yarim avokado, birer domates, salatalik ve kapya) ve ayran
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Firin somon (2 dilim) ve salata (2 porsiyon)
Yoğurt kuru ( yatmadan once)
Su:2.5 simdilik
Adim gece bildirecegim
Birgaripanne
Yawrukush
aydingelini
Canim gercekten aile gibiyiz , biraz uzak kalsak ozluyoruz birbirimizi, bagimlilik yapiyor burasi :)Ben daha önce de bi takıma katıldım valla burasını çok sevdim vallahi farklı ya ailem giib geldi aslında tesadüfen girdim bildirim geldi aman dedim boşver yanlış bişey yicem yine kızcaklar dedim ama aklımda da hep girmek vardı sonra kitap okuma günlüğündeciseak77 nin verdiği kiloyu görünce sordum dedim hangi takım 4.takım hopp hemen buraya
![]()
Hos geldin sağlıklı kilo vermeler
Umarim korktugun gibi olmaz. İsin gücün yoluna girer canim...Oglen yemek yiyemedim yine canim istemedi. Haber beklerken asla yemek yiyemiyorum korkudan. Korktugum da basima geliyor yavas yavas o da ayrineyse akşama artik..
Rabbim hayırlısıyla bu sefer önce karnına sonra kucağına almayı nasip etsin canımmIyiyim canım çok teşekkür ederim bni unutmadığın icintransfer oldum bugün 3. Günüm ayın 23 unde tahlil yapacağım bakalım bol bol duaya ihtiyacım var
![]()
6 Eylül’de geleceğim nasipseBursaya gelin Bursaya
Evet canım istemdışı menüydü malesef. Bu hafta içi düzeliyorum Allah izin verirseKusura bakma. Eşleştirmelere dahil degilim diye hic bakmamistim bildirimlere. Her zaman ki rutinin mi bilemiyorum, ekstrem bir durum sanirim bu menu. Biraz ondan biraz bundan demissin, ac kalmissin. Kaptan spor vermis zaten. Ekstra bir onerim olmayacak. Seni tanimak icin diger menulerini de gormeyi bekliyorum![]()
Menün çok güzel canımSelamlarYogun bir gundu gelemedim. 100 gr eksideyim (87.6 ile). Gecen hafta ortasindan beri her turlu PMS mevcut ama gelen giden yok. Bildiginiz bir sey var mi icebilecegim (emzirenlere uygun).
Yeme icme faslim bitti ama yatmadan once 3-4 kasik yogurt, zencefil, zerdecal ve pul biber karisimi denemek istiyorum. Guzel yorumlar var.
Menu
Sabah-ogle
Salata (2 yumurta, 10 siyah zeytin, avuc kadar marul ve mor lahana, yarim avokado, birer domates, salatalik ve kapya) ve ayran
Ara
Sutlu kahve
Aksam
Firin somon (2 dilim) ve salata (2 porsiyon)
Yoğurt kuru ( yatmadan once)
Su:2.5 simdilik
Adim gece bildirecegim
Birgaripanne
Yawrukush
aydingelini
Aa neresine geleceksin iş için mi olsun yakınsa buluşuruzRabbim hayırlısıyla bu sefer önce karnına sonra kucağına almayı nasip etsin canımm
6 Eylül’de geleceğim nasipseama akşam geri döneceğim
Evet canım istemdışı menüydü malesef. Bu hafta içi düzeliyorum Allah izin verirse
Menün çok güzel canım
Ben de bekar halimdeki fotoğrafımı attım şok geçirdilerDün instagramda kaç ay sonra fotoğraf attım anlık. 5 kişi ne kadar kilo vermişsin yüzün baya süzülmüş dedi. Acaip motive oldum![]()
Guzel olmus kurucum ama sabahta, aksamda aldiginiz protein az.Gençler akşam yemeği;
- 3 ad. Misket köfte
- imam bayıldı ile karnı yarık arası bir badılcan
- 1 kase caciko
- 3 ad. kabak mücver
- 1/2 kase süzme yoğurt
- ekmeğin sağ ve sol köşeleri
Eki Görüntüle 2662031
Ne guzel olmus :)Dün instagramda kaç ay sonra fotoğraf attım anlık. 5 kişi ne kadar kilo vermişsin yüzün baya süzülmüş dedi. Acaip motive oldum![]()
Guzel olmus kurucum sabahta, aksamda aldiginiz protein az.
Erkeklerin daha cok protein almasi gerekiyor.
Sabah yumurtayi 3 yapin en az, aksamda misket kofteden bolca yiyin mesela.:)
Peki o zaman kurucum, hic degilse yumurtayi 3 yapin, 3 yumurtada 18-20 gr protein var.. :)Lütfen yanlış anlamayın da ben biraz proteinden soğudum. Buna geçmiş yıllarda yaptığım Dukan'ın çok etkisi var. Sebze olsun benim olsun ...
Hoşbuldm canım inşaAllah bende veririmHos geldin sağlıklı kilo vermelerBen de seninle ayni kiloda geldim takima (93.2 idi), Bir ayda 5 kilo vermisim. Nasil hizli gecti anlamadim. Ben de emziriyorum. Saglikli dengeli menulerle sen de rahat rahat kurtulursun fazlaliklardan.