- 23 Ocak 2016
- 36.495
- 53.100
- 598
En iyisi halıda tartılmakEvet çünkü dijitaller 1 kg fazla tartıyo sanki az mış gibii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En iyisi halıda tartılmakEvet çünkü dijitaller 1 kg fazla tartıyo sanki az mış gibii
Yumurtamı soyuyorum şekerim daha uyumadım 4 te yersen akşam yemeğini olacağı buUyanik var mi kizlar :)
Saat gece 2 bucuk olmus ayakta misin canim?Yumurta mı soyuyorum şekerim daha uyumadım 4 te yersen akşam yemeğini olacağı bu
Genelde böyle 3 ü buluyor. Hep bu akşam erken yatıcam diyorum ama bir türlü yatmıyorum. Kızım da hemen uyumaz 1 i buluyor onun uyuması pek uykuyu seven bir çocuk değilSaat gece 2 bucuk olmus ayakta misin canim?
Cok gec mi yatiyorsun hep?
Uyanik var mi kizlar :)
Gunduz kacta kalkiyorsunuz canim, epey gec uyuyormussunz..Genelde böyle 3 ü buluyor. Hep bu akşam erken yatıcam diyorum ama bir türlü yatmıyorum. Kızım da hemen uyumaz 1 i buluyor onun uyuması pek uykuyu seven bir çocuk değil
Takimin gece kuslari belli oldu..radyo programı dinilyorum, kitaba göz atıyorum, bi de hep geç saatte su içtiğim için bu saatlere kalıyorum![]()
Takimin gece kuslari belli oldu..
Akinin okulundan mail gelmis , cocuklari okula yollayacak miyiz, yollamayacak miyiz diye anket yapiyorlar..
Kafalar karisik a mi desem b mi![]()
Belki olmuyor ki eşim vardiyeli çalışıyor eğer gündüzcüyse evde yoksa öğlene kadarGunduz kacta kalkiyorsunuz canim, epey gec uyuyormussunz..
Günaydın iyi sporlar
Dün yapmamıştın canım hemen çıkNe guzel yer
Birazdan Bende atayim kendimi disari
TünaydınGünaydın iyi sporlar
O kayıklar niye boş acep size haftasonu Mudanya'dan bu saatlerde resim atsam balık tutan tutana
Manzara yine fevkalade
Tünaydın mıTünaydın
Suyun biraz soğuması lazim balık için