• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Az uyku sende güzel kafa yapıyomuş hee🤣🤣🤣 spor eşin diyo kız, bak kazen abinin fitfliz benim ki blueskyy takım içi eş yani. Senin yediğinin ceremesini kocan niye çeksin, sen yedin sen spor yapıcan 😂😂
Çekecek canım çekecek çene iyi çalışıyor ama ver kilo ver diye bi daha hele püsküüt getirsin

FitFiliz FitFiliz ortaam nasıl gidiyor ? ceza filan yemeyiz değil mi ? sıkı gidiyorsun? bak ben bozmadım 5-6 gün oldu aynısını senden isterim

bak bu Niloyatospikk Niloyatospikk hommini gırtlak yemiş içmiş ceza verin diyor....

bu ceza alanları aslında ezikliyelim. 100 tane zıplıyacakmış ta 30 tane yapmış....

yahu ben o perhizi ne delerim ne de 100 kere zıplarım : )
Bugünkü tartım iyiydi ortakım. Sen kadar olamasam da geçtiğimiz haftalara göre gayet iyi gidiyor. Şans getirdin 🤩
Bu akşamı da atlatirsak yarın açık ara şampiyonuz 🤩:sampiyon: Yawrukush Yawrukush ikinciler düşünsün artık :KK70:

Bugünkü tartım iyiydi ortakım. Sen kadar olamasam da geçtiğimiz haftalara göre gayet iyi gidiyor. Şans getirdin 🤩
Bu akşamı da atlatirsak yarın açık ara şampiyonuz 🤩:sampiyon: Yawrukush Yawrukush ikinciler düşünsün artık :KK70:
3. 4.ler napsın dağlara denizlere mi vuralım dur hele 1.olun hele

ikimiz birinci olursak takımda diğerlerini ezikliyelim tamam mı ? Belki gaza gelirler : ) Bak çukulata, bisküvi yüyorlarmış sanki bizim canımız istemiyor. Benim rejimi bozan tek unsur unlu mamül o da kol böreği veya kokereçin yanında ki içi alınmış ekmek. Kirazı bile bıraktım

bak bugün çok su iç 3 lt yi bugün 5 lt ye çıkar.... tamam sabaha kadar WC kapısında yatarsın ama çok pis ödem atar, kilo verirsin söylemedi deme...

Bugün ki adımımı görüyorsunuz :KK70: var mı yarışacak 😂

Eklentiler

• Screenshot_20200716_113448_com.android.keyguard.webp
    Screenshot_20200716_113448_com.android.keyguard.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 29
ikimiz birinci olursak takımda diğerlerini ezikliyelim tamam mı ? Belki gaza gelirler : ) Bak çukulata, bisküvi yüyorlarmış sanki bizim canımız istemiyor. Benim rejimi bozan tek unsur unlu mamül o da kol böreği veya kokereçin yanında ki içi alınmış ekmek. Kirazı bile bıraktım

bak bugün çok su iç 3 lt yi bugün 5 lt ye çıkar.... tamam sabaha kadar WC kapısında yatarsın ama çok pis ödem atar, kilo verirsin söylemedi deme...
Ben dürümcülerin önünden geçtim de yemedim düşün azmi 💪
Kol böreği demişken ıspanaklıyı ve pırasalıyı süper yaparım övmek gibi olmasın. Geçen eşim nolursun yap dedi yaptım oh be uzun zamandır yemediydim dedi😂

Proluk ver sana ıspanaklı börek yollayım gerçi aynı paraya gelicek 😂

Kirazı bırakmış mış:KK70:kiraz bitti zaten nerde var taze göster bizim burda bitti tazeler

Ben dürümcülerin önünden geçtim de yemedim düşün azmi 💪
Kol böreği demişken ıspanaklıyı ve pırasalıyı süper yaparım övmek gibi olmasın. Geçen eşim nolursun yap dedi yaptım oh be uzun zamandır yemediydim dedi😂

Proluk ver sana ıspanaklı börek yollayım gerçi aynı paraya gelicek 😂

Meşhuuuur Sarıyer Börekçisi kim biliyor musun ? Anladın sen kim olduğunu.....

Siz öyle ıspanaklı, pırasalı ile uğraşırken biz piyasaya "ısırgan otlusunu" sürdük. Yiyen bir daha başka börek yemiyor, diğer böreklere küsüyor. isabel isabel 'in mutfağı sayfasından haberiniz yok zaar

Kahvemi içtim 3ü1 arada ben çıkar bi merkeze yürüyim arabayla 5 dk ama yürücemmmm sonra da bi wat.. ons yapar dönerim.

günaydıns herkese, ben de şimdi mini bir kahve içiyorum sonra yürüyüşe. ne alcan ordan, var mı yeni güzel bir şeyler, ben de bakim (: marttan beri zerrrre makyaj yapmadım, rujlarıma hele çok üzülüyorum

Meşhuuuur Sarıyer Börekçisi kim biliyor musun ? Anladın sen kim olduğunu.....

Siz öyle ıspanaklı, pırasalı ile uğraşırken biz piyasaya "ısırgan otlusunu" sürdük. Yiyen bir daha başka börek yemiyor, diğer böreklere küsüyor. isabel isabel 'in mutfağı sayfasından haberiniz yok zaar
Vallahi bilmiyorum halt etmişim ben cahilim diyorum yine ispatlandı.
Benim kocam ıspanaklı yiyor ben pırasalı ısırgan otlu istemem ellerinize sağlık sizin de kocam da yemesin bakmasın tadına bi de ısırgan otluyla uğraşamam yaniii

Back
X