• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sakııın. genciz, güzeliz, daha her şey için vaktimiz var. canın çekmiş yemişsin, sporcusun da zaten, ne olacak 1 gün 2 gün yediysen? gün gelir moralimiz bozulur yeriz, gün gelir arkadaşlarınla toplanmışsındır yemenin dibine vurursun, ne olacak, bunu uzun vadede kompanse eden doğru yaşam biçimine sahip olmak önemli olan. suçlu hissetme kendini, burda ekstra sporun adı 'ceza' diye kendini cezalandırılmak zorunda hissetme. sefan olsun ya, çıkar temiz havada bir yürürsün verirsin kaç kaloriyse.
Vücuduma karşı kötülük etmiş gibi hissediyorum. Ama akşam telafi ederim bunu

Arrietty_ Arrietty_ 2 gündür aslında stresten yediğimi farkettim. Bugün yine kaçamak yaptım. Kendimi kusturmayı denedim ama bu hastalıklı bir durum. 20 dakikalık plank ve akşam koşusu ekliyorum kendime
Not:Sen de bunun üzerine ekleme yap da kendimi zorlayayım. Kendimi leş gibi hissediyorum
Neden kusturmayı denedin canım yapma öyle şeyler lütfen

sakııın. genciz, güzeliz, daha her şey için vaktimiz var. canın çekmiş yemişsin, sporcusun da zaten, ne olacak 1 gün 2 gün yediysen? gün gelir moralimiz bozulur yeriz, gün gelir arkadaşlarınla toplanmışsındır yemenin dibine vurursun, ne olacak, bunu uzun vadede kompanse eden doğru yaşam biçimine sahip olmak önemli olan. suçlu hissetme kendini, burda ekstra sporun adı 'ceza' diye kendini cezalandırılmak zorunda hissetme. sefan olsun ya, çıkar temiz havada bir yürürsün verirsin kaç kaloriyse.
Benim de bazen modum düşüyor yapamayacakmışım hissi var. 😔Ya salıp bırakırsam başarmak istiyorum aslında başkalarına göre çok kilom yok ama ben eski halim gibi olmak istiyorum. 😔Şuan bi karamsarlık çöktü içime ağlıcam galiba nasıl bu kadar kilo almışım anlamıyorum.

Benim de bazen modum düşüyor yapamayacakmışım hissi var. 😔Ya salıp bırakırsam başarmak istiyorum aslında başkalarına göre çok kilom yok ama ben eski halim gibi olmak istiyorum. 😔Şuan bi karamsarlık çöktü içime ağlıcam galiba nasıl bu kadar kilo almışım anlamıyorum.
Geldikleri gibi giderler moral bozmak yok canım 🤩

hedefin kilo vermek değil düzgün bir yaşam biçimine adapte olmak olsun, kilo verme onun yanında eklenti olarak gelecek zaten. bugün hızlı vericez diye uğraşıp 3 ay sonra tamamen eskisi gibi yaşamaya döndüğümüzde kilo almak kaçınılmaz. bir de o zaman ' o kadar kilo vermiştim nasıl mahvettim her şeyi' diye bir karamsarlık gelecek. ihtiyaç kadar yiyip, ihtiyaç kadar hareket ederiz, hatanın neresinden dönsek kar. kilo aldıysan da aldın ne olmuş? sağlığımız yerinde, hareket edebiliyoruz, sağlıklı yiyeceklere erişmimiz var, veririz öyle ya da böyle.

edit: ben böyle çok biliyormuş gibi şeediyorum da ben de son birkaç haftada sabit kiloma çok takıp çok stres yaptıkça farkettim bunun yanlış olduğunu. elimizden geleni yapıyoruz işte bir gün artmış bir gün inmiş kilo, önemli değil. ben de artık sabitsem üzülmüyorum. geçen hafta sabittim, bu hafta yine verdim, değişiyor işte, vücutlarımız da garip bir şeye adapte olmaya çalışıyor işte.

Hem bir uğraşımız, hedefimiz olmuş oluyor fena mı ☺️💞

Gerçekten şuan ağlıyorum 😪 aslında bugün kendimi biraz kilo verince daha iyi hissettim.
Kıyamam sana. Öyle yüksek ki enerjin ağlamakla seni bağdastiramadim canım. Hem şöyle düşün. En azından daha da şişmeden ipin ucundan tuttuk. İlk zamanlar çok zor alışırsin tatlım hiç merak etme. Kilo verdikçe keyfin yerine gelecek 🧡✨

Kıyamam sana. Öyle yüksek ki enerjin ağlamakla seni bağdastiramadim canım. Hem şöyle düşün. En azından daha da şişmeden ipin ucundan tuttuk. İlk zamanlar çok zor alışırsin tatlım hiç merak etme. Kilo verdikçe keyfin yerine gelecek 🧡✨
Ne biliyim yapamıcam hissi geliyor bazen pes etmek istemiyorum. Grubu da çok sevdim diğer grup o kadar soğuktu ki o olmamış bu olmamış dediler durdular

Ne biliyim yapamıcam hissi geliyor bazen pes etmek istemiyorum. Grubu da çok sevdim diğer grup o kadar soğuktu ki o olmamış bu olmamış dediler durdular
Ben de pandemiden dolayı kilo veremezmişim gibi hissediyordum (hani daha hareketsiziz ya) ama iyi ki başlamışım. Bak gör sen de böyle diyeceksin. En azından artıya değil eksiye doğru gidiyoruz 🤗

🥰Değerli Takım Arkadaşlarım🥰

🔎PİDELİ KÖFTE & KAYMAKLI KEMALPAŞA TATLISI🔎

önünden geçtim ama YE-ME-DİMMMM

👇Alttaki fotoğrafta adım sayısı sol alt köşededir akşam yürüyüşü için 🎊20BİNE🎊 yarışacak var mı?

🤯Eve şimdi girdim bulaşık makinası boşaltılacak beni bekler. Çamaşırlar dürülecek ve yemek yapılacak.

🥰Seviliyorsunuz Canlar sizle yarışmak keyif veriyor.

@MorVampirella canım bugün gayret et olur mu?
Ben seni şikayet edecem.baska yol kalmadı :KK12: diyet sayfasını tarif sayfasina çevrildin kuzum :KK70:

Ya güldürdün beni sağol canım ya 😘
Yanı bu tür şeyleride her gördüğümüzde gidip oturup yemiyoruz. Yada oruç tutuyorken odak noktamız bile olamıyorlar.
Kendini kısıtlanmış veya esir edilmiş gibi hissetme bence
Ayrıca eklemek istedim
Tasavvufta; Açlık Allah in nimetlerindendir. Dilediğine verir diye bir söz var.

Yapma çizmeee dicem ama insan bazen altını çizdiklerini yeniden okumak istiyebiliyor. Ama ben çizmiyorum önceden çizerdim de nerden değiştiyse fikrim değişti. Ben her kitabı kitaplığımda tutmam. Bende iz bırakanları bırakıyorum genelde. Onları paylaşamam ben de açıkçası. Ama diğerlerini başkaları faydalanması adına veriyorum. Ben lisedeyken test kitaplarında okurken altını çiziyorlardı içim gidiyordu diyebilirim😩
Yine satmayı düşünürsen bize de haber ver :)

Bildiginiz gibi sabah yürümediğim için akşama sarkmıştı. Akşam yemeği ekteki gibidir.

- 1.5 porsiyon kasap köfte
- acayip bir çoban salata (yarısı bitti)
- 1 bardak ayran
ve olmazsa olmazım
- közlenmiş köy biberi.

Ve yürüyüş zamanı...

20200716_182930.webp

Ay çok yedim
Yarım kilo kabak yedim nerdeyse
Vicdanımı rahatlatın hadi benim 😂😂 çok değil dimi?
Bu arada sınavdan 95 aldım 🥰 4. Oldum. Final de böyle olursa aa gelir ortalamam.
Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS Arrietty_ Arrietty_

Eklentiler

• EE730BD5-2390-44A1-BEB6-E6FC1E46B7FC.webp
    EE730BD5-2390-44A1-BEB6-E6FC1E46B7FC.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 32
  • C19AB276-BCB2-4BBF-A71C-536F69CD2235.webp
    C19AB276-BCB2-4BBF-A71C-536F69CD2235.webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 30
Back
X