• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım msj yukarıda kaldı alıntı yapacaktım kaldı helloooo deyişine bayuldum kızım da dün gece yatarken evde sesleniyor bize Helloooo diye :KK70:seninki de acayip hoşuma gitti

ahahahah farketmedim, hello mu demiştim :D

geçen gün denk geldiniz mi twitterda ya da bir yerde -erasmus muharrem- olayına. oradaki diyaloglarda o kadar çok cümle içinde ingilizce kelime geçiyordu ki ve eğreti duruyordu ki artık ben de ingilizce bir şey katmamaya dikkat ediyorum cümlelerimde :D istemeden kaçabiliyor alışkanlıktan; helloooo da bana hep aynı şekilde başlayan youtube videolarından bulaşmıştır :D

Nerede koşuyorsun ah ah şu saatte Mudanya' da sahilde koşmak vardı püfür püfür

istanbulun leş gibi ara sokaklarında... dümdüz giden tek bir sokak bulamadığımdan aynı yolda gittim geldim gittim geldim, gören de hırsız mahalleyi kolaçan ediyor sanmıştır.

ahahahah farketmedim, hello mu demiştim :KK70:

geçen gün denk geldiniz mi twitterda ya da bir yerde -erasmus muharrem- olayına. oradaki diyaloglarda o kadar çok cümle içinde ingilizce kelime geçiyordu ki ve eğreti duruyordu ki artık ben de ingilizce bir şey katmamaya dikkat ediyorum cümlelerimde :KK70: istemeden kaçabiliyor alışkanlıktan; helloooo da bana hep aynı şekilde başlayan youtube videolarından bulaşmıştır :KK70:
Ben seviyorum ya FitFiliz FitFiliz yakınımda oturaydı iyiydi bi pratiğe dökemedim ya kızıma öğretirken artık başlıcak pratik çok pişmanım arkasını getirmediğim için

Ama çok tatlıydı ya akşam kızım da yapınca :KK68:

Yaa bu videoları yapmayı ben de istiyorum
Ama önce kiloyu vermek sonra şekillenmek niyetim.
Sen ne zamandır yapıyorsun?
@Ceydos çok sevindim sonucunuza. Hayırlı olsun ☺
Canım sadece dün yaptım 🙈😂 ama bana çok zor geldi ayaklarımın ağrısı hala geçmedi 😂
Çok saçma bir menüm var hemen paylaşıyorum.
Kahvaltı
2 erik
2 kayısı
4 hurma
3 ceviz
7 fındık

Ikındı
2 tavuk baget küçüktü
1 bardak süt
1 etimek
3 kaşık yogurt

Su 3 litre
Spor yarım saat yürüyüş 120 puan. Arrietty_ Arrietty_
Melegimkorusun Melegimkorusun
Menü değişik olsada güzel olmuş canım yarın tartı yüzünü güldürecek 🥰🥰🙏🏻

istanbulun leş gibi ara sokaklarında... dümdüz giden tek bir sokak bulamadığımdan aynı yolda gittim geldim gittim geldim, gören de hırsız mahalleyi kolaçan ediyor sanmıştır.
Kız Allah seni ne güldürdün 😂😂hırsız gibi kolaçan 😂
Bursa'nın sokakları da aynı gülüm 😁Suri kaynıyor

Filizcim chole ting videosunu Telefondan bulamıyorum gün gün çıkmıyor. Bilgisayar ya da tabletten açıyorum buraya videonun görüntüsünü ekliyorum canım
Teşekkürler, ben de mesajıni ekran resmi aldım. Ankara'ya dönünce bakicam güzelim. İnternet sıkıntım olmadan 👍
Hay Allah sulayabilecek kimse yok mu canim?
Aa nolcak şimdi güvendiğin komşun yok muydu söyleseydin
Malesef kızlar hiç anahtar bırakmadım kimseye. Belki de kurtarırım, en azından balkonda değillerdi (çok güneş de benim balkonum)

Sabah
3 dilim hindi füme
2 dilim tam buğday ekmeği
1 kk peynir
5 zeytin
1 bardak çay

Akşam
1 yemek tabağı taze fasulye
4 yemek kaşığı yoğurt
2 avuç kadar kiraz
1 adet nektari

Su 2,7 L
Spor
Sabah açken HİİT 1 set 10 dakika 100 p
25 squat 75 p
50 Twist 150 p
25 JJ 75 p
100 ipsiz ip atlama 200 p
1 dk plank 10 p
Toplam 610 p
Begonya2 Begonya2

Ya hakikaten İstanbul'un her yeri mi öyle ben orda topuklu ayakkabıyla zor yürüdüm rezillik Allahtan yanıma ayakkabı almışım :KK70: ama arabanla gitmicen arkadaş oraya bi yere gidemezsin o ne trafik o ne kalabalık Bursaya bi geldim benim gözüm memleketim deidm heh şimdi ki haline bak her yer Suri bi de 4 5 tane doğuruyorlar az kaldı bakalım İstanbul olmamıza

Ben seviyorum ya FitFiliz FitFiliz yakınımda oturaydı iyiydi bi pratiğe dökemedim ya kızıma öğretirken artık başlıcak pratik çok pişmanım arkasını getirmediğim için

Ama çok tatlıydı ya akşam kızım da yapınca :KK68:
Çocuklar cokk tatlı konuşuyor İngilizceyi 😍
Aslında unideki sınıf arkadaşlarimdan çocuklarını iki dilli yetiştirenler var. Ama ben yapamadım o işi. Bazen acaba denesemiydim diyorum ama zorlama da geliyor bir yandan. 🤷

Ya hakikaten İstanbul'un her yeri mi öyle ben orda topuklu ayakkabıyla zor yürüdüm rezillik Allahtan yanıma ayakkabı almışım :KK70: ama arabanla gitmicen arkadaş oraya bi yere gidemezsin o ne trafik o ne kalabalık Bursaya bi geldim benim gözüm memleketim deidm heh şimdi ki haline bak her yer Suri bi de 4 5 tane doğuruyorlar az kaldı bakalım İstanbul olmamıza
İstda kesinlikle toplu taşıma kullanılmalı. Hiç çekilmiyor trafiği.

Arrietty_ Arrietty_ 2 gündür aslında stresten yediğimi farkettim. Bugün yine kaçamak yaptım. Kendimi kusturmayı denedim ama bu hastalıklı bir durum. 20 dakikalık plank ve akşam koşusu ekliyorum kendime
Not:Sen de bunun üzerine ekleme yap da kendimi zorlayayım. Kendimi leş gibi hissediyorum

Sakin oyle bisey yapma.
Belki sen kotu beslendin diye dusunuyorsun ama degildir.
Kendine verdigin spor iyi
20 leg raise ile 20 air Squat 50de ip /ipsiz atlama vereyim. Ama menuyu daha gormedim.

Çocuklar cokk tatlı konuşuyor İngilizceyi 😍
Aslında unideki sınıf arkadaşlarimdan çocuklarını iki dilli yetiştirenler var. Ama ben yapamadım o işi. Bazen acaba denesemiydim diyorum ama zorlama da geliyor bir yandan. 🤷
Neden yapmadın canım şuan çok şaşırdım ben yapmaya çalışıyorum bugün renkleri çalıştık geçen iş makinasına iskavatör diyor 😂

bana o trafiği sorma ah o trafiği. işe gitmem sabah 1 saat akşam dönmem 3'ü bulabiliyor. haftada 3 gün çalışıyor olmasam çekilir dert değildi. topuklu falan yalan zaten haha 3 yıldır 2 kere belki giymişimdir :D

Selam

Kahvalti 11 de
1 salatalil
1 avuc Kuzukulagi
Biraz limon suyu. Sarimsak tozu
Sour cream. Turkcesini bilmiyorum

IMG_20200716_105328_603.webp

16da
Dunden kalan keto lahana Sarma icini Tazefasulye ye kattim.
2 corba kasesi kadar yedim. 1 y. K yogurt

1 saat reformer
6bin adim
2 L su

Is maratonum basliyor. Cuma dan saliya kdr 🙄

Hyperborea17 Hyperborea17

Back
X