• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam

Kahvalti 11 de
1 salatalil
1 avuc Kuzukulagi
Biraz limon suyu. Sarimsak tozu
Sour cream. Turkcesini bilmiyorum

Eki Görüntüle 2663541

16da
Dunden kalan keto lahana Sarma icini Tazefasulye ye kattim.
2 corba kasesi kadar yedim. 1 y. K yogurt

1 saat reformer
6bin adim
2 L su

Is maratonum basliyor. Cuma dan saliya kdr 🙄

@Hyperborea17
Yokum ama yerim 😂😂😂

bana o trafiği sorma ah o trafiği. işe gitmem sabah 1 saat akşam dönmem 3'ü bulabiliyor. haftada 3 gün çalışıyor olmasam çekilir dert değildi. topuklu falan yalan zaten haha 3 yıldır 2 kere belki giymişimdir :KK70:
Topuklu ayakkabıyı ben de bayadır unuttum kızla zor oluyor koşarken peşinden yeri öpmeyelim sonra 😂

Kız saçma derken baştan inanmadım o ne kız öyle :KK70: şuan kahkaha atıyorum
Sabah omlet bile yapmıştım halbuki. Biber lor hindi füme. Pişince hiç canım.istemedi. bir iki fındık yiyim bari dedim. Gerisi geldi :KK70:
Akşamda yoğurt yapmak için süt kaynatıyordum mis gibi koktu ama tavuk la hiç iyi gitmedi bence :KK70:

Teşekkürler, ben de mesajıni ekran resmi aldım. Ankara'ya dönünce bakicam güzelim. İnternet sıkıntım olmadan 👍

Malesef kızlar hiç anahtar bırakmadım kimseye. Belki de kurtarırım, en azından balkonda değillerdi (çok güneş de benim balkonum)
Ozaman eve gidince bi kac gun ozel ilgi gosterirsin canim, dogal gubre kompost yaparsin diplerine..
Bence bir sey olmaz..

Perşembe menüm
Sabah
2 yumurtalı omlet, 2 parça peynir, 1 hindi füme, domates, 2 dilim ekmek

Ara
1 porsiyon kiraz, 1 kahve fincanı kadar tuzsuz leblebi

Akşam
4 köfte+ salata

Su: 2-2,5 litre
Spor: 10700 adım : 535 puan
M MaviFeslegen Arrietty_ Arrietty_
Maşallah canım.cok iyi toparladın. Bu hafta yüzün gülecek ;)
Yarın eksi gelecek miyim merak icerisindeyim bende 😒

Pijama şıpıdık o kadar da değil canım sen de ayy çalıştığım zamanlar geldi aklıma aman nerde giycektim üretime in bir sürü erkek içinde bi tane bayan zaten uzaydan insan gelmiş gibi bakıyorlardı bi de topukluyla 😂

dersler 5 te bitiyor normalde ama bazı günler 6 buçuğa kadar ders vermem gerekebiliyordu. gelgelelim en erken servis de akşam 8 buçuktaydı, mecburen 2 saat ofiste netflix'te takılmacalar yapıyordum. çarşaf yastık götürüp ofiste yattığım da olmuştu :D

Sabah omlet bile yapmıştım halbuki. Biber lor hindi füme. Pişince hiç canım.istemedi. bir iki fındık yiyim bari dedim. Gerisi geldi :KK70:
Akşamda yoğurt yapmak için süt kaynatıyordum mis gibi koktu ama tavuk la hiç iyi gitmedi bence :KK70:
Dur ben bi daha okucam senin menünü çok hoşuma gitti 😁

dersler 5 te bitiyor normalde ama bazı günler 6 buçuğa kadar ders vermem gerekebiliyordu. gelgelelim en erken servis de akşam 8 buçuktaydı, mecburen 2 saat ofiste netflix'te takılmacalar yapıyordum. çarşaf yastık götürüp ofiste yattığım da olmuştu :KK70:
Ciddi misin 😂sen ne dersi veriyorsun canım

Canım sen napmışsın bugün böyle uykusuz musun sen de

Back
X