- 23 Ocak 2016
- 36.349
- 52.841
- 598
Ben ne istesem acaba bi düşüniymonu seçim öncesi yapıcam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ne istesem acaba bi düşüniymonu seçim öncesi yapıcam
sdfjskfjd ne demişler, künefe çin'de bile olsa gidip alınız...
Okuyup okuyup gülüyorum şuanOtobüs duraklarının oturma yerlerini de salıncak şeklinde yapar mısınız plz? Tşk.
Kız kocam uyanacak şimdi heee koptumbargayı altın kafese koymuşlar künefem de künefem demiş
Nasıl yani kıyafet konusuna nasıl geldik biz künefedeydik yahubütün kıyafetlerin etiketini 36 basarım gerçekte kaç olurlarsa olsun...Niloyatospikk
İster istemez kulaklarımda dombra çaldıonu seçim öncesi yapıcam
He he anladım pardonbütün kıyafetlerin etiketini 36 basarım gerçekte kaç olurlarsa olsun...Niloyatospikk
Basmazsan kadın değilsinbütün kıyafetlerin etiketini 36 basarım gerçekte kaç olurlarsa olsun...Niloyatospikk
Benim bebem sallanacaktı diye salıncak sırasında kavga edilir. Şoförler otobüsten iner, müdahil olayım derken kavgayı büyütür. Sanırım iyi bi fikir değildiYa bu süperdiçalarlar kız bizim ülkede onları sırtlayan götürür balkonuna
![]()
Bugün yürürken parkurda benden biraz daha kilolusu beni süzdü he yi beni yi dedim o ne fesat gözdü öyle
Aşırı moda girmişimse demekOkuyup okuyup gülüyorum şuan![]()
Bugün yürürken parkurda benden biraz daha kilolusu beni süzdü he yi beni yi dedim o ne fesat gözdü öyle
Aman aman aman. Dağlara taşlaraaaaBugün yürürken parkurda benden biraz daha kilolusu beni süzdü he yi beni yi dedim o ne fesat gözdü öyle
Çalınmaması için önce güvenlik lazım başlarınaBenim bebem sallanacaktı diye salıncak sırasında kavga edilir. Şoförler otobüsten iner, müdahil olayım derken kavgayı büyütür. Sanırım iyi bi fikir değildi![]()
Ay bu ne ahaha bi random da benden geliyor söfkfşfasdlkjfdslakfjdsaklfjdsa. eee ne demişer büyük göbek küçük göbeği süzermiş...
Çalınmaması için önce güvenlik lazım başlarına
Otellerde ayrılırken insanların yanlarında götürdükleri şeyleri okudum gülmekten koptum
Benim eski halim gibi olan bi kıza çaktırmadan fesat fesat baktım ama bu bakan bildiğin yicekasdlkjfdslakfjdsaklfjdsa. eee ne demişer büyük göbek küçük göbeği süzermiş...