Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yakşamlar, dökeyim eteğimdeki taşları :KK70: Kazen Kazen

aç karna yürüyüş öncesi: 5 kaju

aç karna spor yaparsam ayılıp bayılma fobim var benim ondan atıyorum ağzıma bişiler.

kahvaltı: fotoda 5 bisküvi var ancak kahvaltı kalorilerini hesapladıktan sonra vicdan yapıp sadece 1 tanesini yedim.

WhatsApp Image 2020-07-18 at 1.35.22 PM.jpeg

ara: kahvaltıyı abartınca arada bişi yemedim ıstırap dolu bi 6 saat oldu

akşam:

WhatsApp Image 2020-07-18 at 8.42.17 PM.jpeg

+ 1 dilim ekmek ve 2 çatal kavun. maalesef rakı yok, sade soda var.

spor: 30 dk tempolu yürüyüş + 45 dk kardiyo videosu (570 puan)
su: 2.5 şu an. yatana kadar 3.5 yaparım

Kahvaltı 10:00
✨1 dilim tereyağ sürülmüş tam 🌾 ekmeği
✨1 adet zeytin
✨1 🍅 1 🥒
✨1 🥚
✨3 bardak çay

Ara öğün 15:00

✨40 gr fındık

Akşam yemeği

✨2 dilim ekmek yarım porsiyon balık
✨Tatlı yemedim içim gitti toprak kaselerdeki helva ama yemedim

Su 2 litre
Egzersiz 10 bin adım puan 500 puan

FitFiliz FitFiliz Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS

Eklentiler

• Screenshot_20200718_204238_com.android.keyguard.webp
    Screenshot_20200718_204238_com.android.keyguard.webp
    48 KB · Görüntüleme: 18
Kahvaltı 10:00
✨1 dilim tereyağ sürülmüş tam 🌾 ekmeği
✨1 adet zeytin
✨1 🍅 1 🥒
✨1 🥚
✨3 bardak çay

Ara öğün 15:00

✨40 gr fındık

Akşam yemeği

✨2 dilim ekmek yarım porsiyon balık
✨Tatlı yemedim içim gitti toprak kaselerdeki helva ama yemedim

Su 2 litre
Egzersiz 10 bin adım puan 500 puan

FitFiliz FitFiliz Yawrukush Yawrukush CEYDOS CEYDOS
Cumartesi biraz daha gevşemiş olabiliriz, keşke akşam yarım yerine tam porsiyon balık yiyip hiç ekmek yemeseydin güzelim. Ekmekler fazla geldi bir tek. Ben neredeyse hiç tüketmiyorum, daha başka karbo'larda kullanıyorum o hakkımı. Gerçi böyle yazıyorum ama bugün ben senden daha beterim orti😅😅

Cumartesi biraz daha gevşemiş olabiliriz, keşke akşam yarım yerine tam porsiyon balık yiyip hiç ekmek yemeseydin güzelim. Ekmekler fazla geldi bir tek. Ben neredeyse hiç tüketmiyorum, daha başka karbo'larda kullanıyorum o hakkımı. Gerçi böyle yazıyorum ama bugün ben senden daha beterim orti😅😅
Ben aslında onları da yemicektim başka şey vardı aklımda ama yedik bi kere 😂😂

Bozma canım sen de lütfen birinci olalım 😁

Ben aslında onları da yemicektim başka şey vardı aklımda ama yedik bi kere 😂😂

Bozma canım sen de lütfen birinci olalım 😁
Çok aç kaldım geçen hafta niloyacim. Hatta gece uyandım bir ara (dizlerime birşey olmuş ağrısına uyandım) öyle karnım açtı ki anlatamam. Çok nadir o derece aç hissetmişliğim vardır. Neyse uzatmiyim öyle olunca ben de bari bugün karnım doyana kadar yiyeyim dedim. Akşam da tok karna tartıldım (ki keşke yapmasaydim) sonuç felaketti :KK43:
Gitsin inşallah yarına :dua:
Yarın da lahmacun yaptircakmisiz, sadece yarım yemeyi planlıyorum. Umarım uyabilirim canım. Tatilde nefsine hakim olmak daha bi zor.

Çok aç kaldım geçen hafta niloyacim. Hatta gece uyandım bir ara (dizlerime birşey olmuş ağrısına uyandım) öyle karnım açtı ki anlatamam. Çok nadir o derece aç hissetmişliğim vardır. Neyse uzatmiyim öyle olunca ben de bari bugün karnım doyana kadar yiyeyim dedim. Akşam da tok karna tartıldım (ki keşke yapmasaydim) sonuç felaketti :KK43:
Yarın da lahmacun yaptircakmisiz, sadece yarım yemeyi planlıyorum. Umarım uyabilirim canım. Tatilde nefsine hakim olmak daha bi zor.
Haklısın canım desene bu hafta birinciliği yaşayamıcam😔

Tatildeyken evet hiç kolay değil anlıyorum geçen yaz oburiks gibi yemiştim ben de eşim izne çıkıcak bayramda tatile çıkıyoruz umarım ben de tutabilirim. Eşim diyor tatile kadar fit olacaksın galiba 😂

Birgaripanne Birgaripanne canim bu haftanin 1.ci oldugun icin asagidaki basliga, nasil birinci oldugunu yazman gerekiyor.
Persembe gunune kadar yazmazsan takimimiz ceza alir, lutfen ilk firsatinda hemen yaz gulum. :KK200:

Tamam kaptanim
11.00: iki dilim ekmek, patlıcan-biber közlemesi, bir yk tahin pekmez, bir tk tereyağ, bir yk fındıklı krema, domates

Ara: yarım salkım üzüm, bir avuç kiraz

18.30: iki tane mangal but, salata

Ara: Bir dilim pasta, üç biskrem

Su: 2.5 litre
Spor: 5 dakika bisiklet, 100 jj, bir saat kadar ev işi
Odulunu kullandiysan dun bugun esin ceza vermeli yoksa bende verebilirim 😆😆
Bu hafta çok dikkat ettim ama kilo veremedim sanırım canm sıkıldı. Yarından itibaren daha çok dikkat ederim. Umarım yediklerim kalıcı kiloya neden olmaz 😔
Olmaz canim merak etme bir kac gun siskinlik olur sporu arttir oda gider
Kuzum ben bir sabah bir aksam tartiliyordum fark ne kadar olur diye aman ne geregi var heylolsa veriyorum artik sabahlari tartiliyorum bu hafta da adet donemine girecegim cuma cumartesi umarimarti gelmem

yakşamlar, dökeyim eteğimdeki taşları :KK70: Kazen Kazen

aç karna yürüyüş öncesi: 5 kaju

aç karna spor yaparsam ayılıp bayılma fobim var benim ondan atıyorum ağzıma bişiler.

kahvaltı: fotoda 5 bisküvi var ancak kahvaltı kalorilerini hesapladıktan sonra vicdan yapıp sadece 1 tanesini yedim.

Eki Görüntüle 2664471

ara: kahvaltıyı abartınca arada bişi yemedim ıstırap dolu bi 6 saat oldu

akşam:

Eki Görüntüle 2664472

+ 1 dilim ekmek ve 2 çatal kavun. maalesef rakı yok, sade soda var.

spor: 30 dk tempolu yürüyüş + 45 dk kardiyo videosu (570 puan)
su: 2.5 şu an. yatana kadar 3.5 yaparım
Alkol sağlığa zararlı şekerim😁

Tamam kaptanim

Odulunu kullandiysan dun bugun esin ceza vermeli yoksa bende verebilirim 😆😆

Olmaz canim merak etme bir kac gun siskinlik olur sporu arttir oda gider

Kuzum ben bir sabah bir aksam tartiliyordum fark ne kadar olur diye aman ne geregi var heylolsa veriyorum artik sabahlari tartiliyorum bu hafta da adet donemine girecegim cuma cumartesi umarimarti gelmem
Yok canm Allahtan dün ödül olacak herhangi bişey yemedim 😂

Haklısın canım desene bu hafta birinciliği yaşayamıcam😔

Tatildeyken evet hiç kolay değil anlıyorum geçen yaz oburiks gibi yemiştim ben de eşim izne çıkıcak bayramda tatile çıkıyoruz umarım ben de tutabilirim. Eşim diyor tatile kadar fit olacaksın galiba 😂
Yine de elimden geleni yaparım tatlım ama o kadar çok veremem heralde bu hafta 😣
Bence de tatile kadar fit olursun daha vakit var 🤩👍
Benim eşim de bugün dedi sen zayıfladin baya diye 💞 mutlu oluyor insan

Yine de elimden geleni yaparım tatlım ama o kadar çok veremem heralde bu hafta 😣
Bence de tatile kadar fit olursun daha vakit var 🤩👍
Benim eşim de bugün dedi sen zayıfladin baya diye 💞 mutlu oluyor insan
Benim eşim mesela zayıflamışsın der çok güzel olmuşsun demez seninki der mi 😁odunluk da üstüne yok 😂

Back
X